- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
Sizin kimyasal gebelik oluşmuşArkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık
Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır
16 güne kadar iğne etkisi kalmıyor canımArkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık
doktorum bana iğne etkisi olabilir dedi
Çatlatma iğnelerinde Betahcg hormonu olduğu için ovulasyon testiniz her zaman köyü çıkarKızlar günaydın bugün iğneden sonra 12 gün geçti, etkisi kalmış mıdır diye merakımdan ovülasyon testi yapmıştım dün akşam (sıvıya falan dikkat etmemiştim) silik çizgi çıkmıştı bu sabah sıvıya dikkat ederek yaptım baya koyu çıktı ikinci çizgi, bi yorumunuz var mıdır :/
İnşallah bebegım inşallah yanılmıyoruzdur yarın koyulaşır inşallahYok bariz var yani allahın izniyle yarın koyulaşacak nasıl görmedeniz ben anlamadım atmışsın kimsede fark edememiş bunda bile var yani kuruma olsa su tuttuğunda giderdi
İğnenin 16-17.gunune kadar bekleyip kan ver canım biz ablamın 17. Günde kan ile öğrenmiştikBende bu kadar bile yok kuzum çizgi felan tertemiz yani iğnemi 13 ocakta vuruldum ben ümidim yok
İdrar testi yaptınız mı hiç pekiİğnenin 16-17.gunune kadar bekleyip kan ver canım biz ablamın 17. Günde kan ile öğrenmiştik
Ama kanamam yokSizin kimyasal gebelik oluşmuş
Evet 10.gunu yapmış beni aramış ağlıyordu negatif tutmadı diye tedavi aldığı doktor benim arkadaşım onu aradım 17.gunu kan versin iğne etkisi geçmiş demişti Betahcg sonucunu da ben almıştımİdrar testi yaptınız mı hiç peki
100.6 ydi sonucu 10 yıl sonra aşılama ile olmuştu hatta pasta almıştım gitmedenEvet 10.gunu yapmış beni aramış ağlıyordu negatif tutmadı diye tedavi aldığı doktor benim arkadaşım onu aradım 17.gunu kan versin iğne etkisi geçmiş demişti Betahcg sonucunu da ben almıştım
Böyle daha net görünüyor canım.İnşallah yarın sabah koyulaşcak
Evet biliyorum ama etkisi geçmemiş midir iğnedeki hormonun bu güne kadar o kafamı karıştırdıÇatlatma iğnelerinde Betahcg hormonu olduğu için ovulasyon testiniz her zaman köyü çıkar
Evet belli yani olacak allahın izniyle herkeste inşallahBöyle daha net görünüyor canım.İnşallah yarın sabah koyulaşcak
Bakalım kuzum inşallahBöyle daha net görünüyor canım.İnşallah yarın sabah koyulaşcak
Canım yarın çatlatma iğnesi olucam da doktor yarın ilişki olmasın perşembe akşamı olsun dedi.Evet belli yani olacak allahın izniyle herkeste inşallah
Canım ben estrofem değil ama progestan fitil kullandim catlamadan sonra vermişti âdet olana kadar kullanmıştımselam kızlar nasılsınız,
Yarın sabah çatlatma iğnesi yaptırcam 2.kez
Doktor bu sefer estrofem ve progestan fitil de verdi. Kullandınız mı hiç
Bu ay klomen değil letrol kullandım yine 1 yumurta büyümüş hayırlısı bakalım
D Dgnmasal Y yagmurrtr O ozkaplan
zeynepyildiz32
M Minelsu66
A ayisigi-28
A Aycee09 A Arelikooo K kendimeinanamiyorum
İnşallah bebişim inşallahEvet belli yani olacak allahın izniyle herkeste inşallah
İnşallah bebişim inşallahEvet belli yani olacak allahın izniyle herkeste inşallah
hadi hayırlısı bakalım canım.Bence bugün ilişki olmasın biriksin sperm ler.Yani ben öyle yapmıştım.selam kızlar nasılsınız,
Yarın sabah çatlatma iğnesi yaptırcam 2.kez
Doktor bu sefer estrofem ve progestan fitil de verdi. Kullandınız mı hiç
Bu ay klomen değil letrol kullandım yine 1 yumurta büyümüş hayırlısı bakalım
D Dgnmasal Y yagmurrtr O ozkaplan
zeynepyildiz32
M Minelsu66
A ayisigi-28
A Aycee09 A Arelikooo K kendimeinanamiyorum