Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Güzel kadınlar iğne olanlara soruyorum ara ara kasiklarinizda iğne gibi batma oluyor mu birde karnınız gurulduyor mu surekli

Güzel kadınlar iğne olanlara soruyorum ara ara kasiklarinizda iğne gibi batma oluyor mu birde karnınız gurulduyor mu surekli
Evet ara ara iğne batması yaşıyorum ama çok az.Önceki aylarda kasık ağrısından ölüyordum resmen demek çatlamıyordu diye düşünüyorum.Karnım guruldamıyor hiç benim

Evet ara ara iğne batması yaşıyorum ama çok az.Önceki aylarda kasık ağrısından ölüyordum resmen demek çatlamıyordu diye düşünüyorum.Karnım guruldamıyor hiç benim
Ya benim karnım çok gurulduyor acta değilim neden gurulduyor anlamadım ki kuzum

Maşallahhh canım biliyosun ne kadar sevindiğimi bir kez de burdan tebrik ediyorum tekrardan şimdi sırada kan var topiğimize bir civciv daha yükleniyor
teşekkür ederim bitanemm. herkese tek tek yazamadım ballarım hepinize çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah rabbim hepimizin kucaklarını doldursun bebişlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…