İğne harici 11.Gün kuzum 13 ocakta vuruldum iğneyiKaçıncı günün canım bugün iğne harici
Testini atsanydın keşke canımİğne harici 11.Gün kuzum 13 ocakta vuruldum iğneyi
Buda dün gece
Doğru söylüyorsunuz canım bi iki gün daha sabredip gebelik testi yapayım inşallah pozitif çıkar sağlıkla aminn, sizce hangi testlerden yapayım evde bi tane kaset var ama erken değilİğnesiz 11.gün ise hafif de olsa çıkar bence
Canım bunu boşu boşuna yapıyosun bunu yapana kadar gebelik yap aynı hesap bi farkı yok ki bunda çift görünce yalandan acaba diyosun yani varsa çıkacaktır yoksa çıkmıcak böyle daha çok stres sebebi zaten kaçısı yok elbet öğreneceksin böyle kendine stres ediyosun yapma
Daha erken değil mi canım ya dönme ihtimali yok mu bundan sonraİğne harici 11.Gün kuzum 13 ocakta vuruldum iğneyi
Yaparsan şimdi varsa cıkar kuzum kaset testte uap gel benceDoğru söylüyorsunuz canım bi iki gün daha sabredip gebelik testi yapayım inşallah pozitif çıkar sağlıkla aminn, sizce hangi testlerden yapayım evde bi tane kaset var ama erken değil
Sanmıyorum canımDaha erken değil mi canım ya dönme ihtimali yok mu bundan sonra
Eşime söz verdim erken yapmicam diye ya o yüzden beklemeye çalışıyorum geçen aylarda kimyasal yaşadık üzüldüm çokYaparsan şimdi varsa cıkar kuzum kaset testte uap gel bence
Peki diğer günlerde nasıldı testiniz negatife dönmüşöüydüBen kasım ayında öğrendiğimde 13. Gün oldukça silik bir çizgi vardı kan vermiştim 50 çıkmıştı
Kacıncı günü iğneninEşime söz verdim erken yapmicam diye ya o yüzden beklemeye çalışıyorum geçen aylarda kimyasal yaşadık üzüldüm çok
O zaman iğne yapılmamıştı kuzum kendiliğinden çatlamıştı sonrasındaki 13. Gün o kadar silikti ki test 11de yapmuş olsam çıkmazdı bence istersen atayım fotoğrafınıPeki diğer günlerde nasıldı testiniz negatife dönmüşöüydü
12 bugüb canım ovülasyondan sonra da 11. GünKacıncı günü iğnenin
At kuzum tabiO zaman iğne yapılmamıştı kuzum kendiliğinden çatlamıştı sonrasındaki 13. Gün o kadar silikti ki test 11de yapmuş olsam çıkmazdı bence istersen atayım fotoğrafını
Bende bu kadar bile yok kuzum çizgi felan tertemiz yani iğnemi 13 ocakta vuruldum ben ümidim yok