Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Bende bu kadar bile yok kuzum çizgi felan tertemiz yani iğnemi 13 ocakta vuruldum ben ümidim yok
Anlıyorum canım hayırlısı olsun inşallah tabi ama bu çatlamadan sonraki 13. Gün sabahı öyle düşün sen 13 ocakta iğne olduysan 14ünde çatlamıştır sonrasını sayarsan çatlamadan sonraki 10. Günün bugün

Sayarken iğneden değil çatlamadan hesaplamak lazım çünkü yerleşme günü çatlamadan sonra şeklinde hesaplanıyor hep, iğne sonrasını onun etkisi geçti mi geçmedi mi diye düşünmek lazım

Doğru söylüyorsunuz canım bi iki gün daha sabredip gebelik testi yapayım inşallah pozitif çıkar sağlıkla aminn, sizce hangi testlerden yapayım evde bi tane kaset var ama erken değil
Erken gebelik ile değil .normal kaset test ile yapın

Teşekkür ederim amin inşallah, sizinde öyle akışına bırakmak gerek gerçekten rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tüm bebek isteyenlere

Canım nerde çizgin yok ben anlamadım uyumuşum bugün tüm gün şimdi girdim attığın testleri gördüm gayette çizgin var şimdi çizginin olduğu yerleri sana çiziyorum bence iyi bak testlerine ben bunlardan daha olmayan hayali çizgilerle öğrendim gebeliğimi yani benimkiler kuruma ve hayali çizgilerdi renk menkte yoktu senin gebelik olmasaydı kuruma çizgisi bile olmaz ki kuruma öizgisi bile negatiflerde çıkmıyoryarın daha da koyulaşıcak allahın izniyle eklediklerimde biraz daha iyi bakarsan görüceksin M Minelsu66

Kuzum evet bende gördüm onları ama korkuyorum gene yanılmaktan ya
Valla canım korkunun ecele faydası yok bu ay olmazsa öbür ay olacak ama şimdi gözle görünen birşeyde varsa onada yok denilmezbu sefer ben de aklımla oynuyorum gibi geliyo ben görüyorum yapan görmüyo diye

Bende gördümde kuzum içimde acabalar tepişiyor beynimde ondan var demedim aynen öylr kuzum olmazsada yapıcak birşey yokki sabah yaparım varsa cıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…