- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
Anlıyorum canım hayırlısı olsun inşallah tabi ama bu çatlamadan sonraki 13. Gün sabahı öyle düşün sen 13 ocakta iğne olduysan 14ünde çatlamıştır sonrasını sayarsan çatlamadan sonraki 10. Günün bugünBende bu kadar bile yok kuzum çizgi felan tertemiz yani iğnemi 13 ocakta vuruldum ben ümidim yok
Doğru sende haklısınSayarken iğneden değil çatlamadan hesaplamak lazım çünkü yerleşme günü çatlamadan sonra şeklinde hesaplanıyor hep, iğne sonrasını onun etkisi geçti mi geçmedi mi diye düşünmek lazım
Canım olsa bile gece çıkmaz ki.Sabah ilk idrarla yapmak mecburi.zaten çok yeni olsa bile ilk idrarla çıkarBuda dün gece
Erken gebelik ile değil .normal kaset test ile yapınDoğru söylüyorsunuz canım bi iki gün daha sabredip gebelik testi yapayım inşallah pozitif çıkar sağlıkla aminn, sizce hangi testlerden yapayım evde bi tane kaset var ama erken değil
Sabah yaptım kuzum ilk attıgımıCanım olsa bile gece çıkmaz ki.Sabah ilk idrarla yapmak mecburi.zaten çok yeni olsa bile ilk idrarla çıkar
Üzülme canım birdahaki aya denersin moralini bozmamaya çalış herşeyin zamanı vardır insan üzülüyor ister istemezSabah yaptım kuzum ilk attıgımı
Öylemi canım.Şuan bişey göremedim inşallah yarın sabah çıkar
Teşekkür ederim amin inşallah, sizinde öyle akışına bırakmak gerek gerçekten rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tüm bebek isteyenlereçok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız canım. sağol canım amin inşallah sizinde olur rn kısa süredekesinlikle zaman kaybetme elinden geleni yap Rabbim nasip eder eminim buna. benim kızım 7 yaşına girdi 6 yaşına kadar eşim istemedi sonra benim zorumla istedi 5 ay sonra çift çizgiyi gördüm ama sağlıksızdı. 5 haftalık kalmıştı düştü. sonra kürtaj felan oldum sonrasında denemelere rağmen olmadı. sonra doktora gittim film çekildi o ay olmadı sonra klomen verdi şuan beklemedeyim inşallah olur diyorum Rabbim büyüktür Rabbim herkese nasip etsin. beklemek zor ama doktor fazla düşğnme akışına bırak dedi yoksa olmaz dedi.
En hayırlısı olsun inşallah canımBakalım kuzum artık beklicem ne olcak bakalım görücem
Teşekkürler tamamdır inşallahErken gebelik ile değil .normal kaset test ile yapın
Valla canım korkunun ecele faydası yok bu ay olmazsa öbür ay olacak ama şimdi gözle görünen birşeyde varsa onada yok denilmezKuzum evet bende gördüm onları ama korkuyorum gene yanılmaktan ya
Yok bariz var yani allahın izniyle yarın koyulaşacak nasıl görmedeniz ben anlamadım atmışsın kimsede fark edememiş bunda bile var yani kuruma olsa su tuttuğunda giderdi