Nivea body aerobik cd sini indiremiyorum...

kızlar sorum komik gelebilir ama müşteri hizmetlerinin tam numarasını bilen var mı acaba? ben de ne yaptıysam ne indirebildim ne de ulaşabildim. :KK43:(

Ben yurtdisindayim ama:2: buraya da getirirler mi ki?:KK9:
Ya linklere tikladim hep acilmadi bi turlu yardimci olun lutfen:26:

arkadaşlar ben bu cd'yi şimdi indirdim. tabii binbir uğraş ve kurcalama ile. şimdiye kadar sürekli ya indiremiyordum ya da indirdiğim dosyayı açamıyordum. şimdi belki faydası olur diye tek tek neler yaptığımı anlatmak isterim.
öncelikle google'a (nivea dinamik sabahlar birlikte forum) diye yazın ve aratın. karşınıza çıkan sayfada zaten ilk sırada birlikte forum adlı forum sitesi görünecektir. oraya girince 5 part şeklinde R-------e uzantılı linkler gelecektir. üyelik istediğini sanmıyorum daha doğrusu benden istedi mi hatırlamıyorum. neyse isterse de çok kolay ve ücretsiz zaten. R-------e den TEK TEK (özellikle büyük yazdım paralı üyeliğiniz yoksa R-------e'a iki dosyayı aynı anda indirmez ve hata verir.) partları masaüstünüze kaydedin.
5 partı tamamlayınca; ilk parta sağ tıklayıp "extract file" seçeneğini seçerek dosyayı Winrar'dan çıkarıyorsunuz. bunu yaparken zaten bilgisayar 5 partı da birleştirip çıkarıyor. o yüzden aynı dosyaya kaydedin indirirken. bilgisayar dosyayı çıkarınca karşınıza "nivea.DAT" diye tek bir dosya gelecek. o dosya üzerine gelip sağ tıklayın ve en altta bulunan "öellikler" seçeneğini seçin. açılan pencerede birlikte aç kısmında tanımlanamayan uygulama yazar büyük ihtimal onu değiştir seçeneğini kullanarak windows media player olarak değiştirin. ve uygula tamam deyin.
artık dosya üzerine gelip çift tıkladığınızda dosyanız media player'ı kullanarak açılacaktır.
İYİ SEYİRLER :))

Son düzenleme:
ben nivea body ile dinamik sabahlar yapıyorum youtubedan izleyerek. 3-4 parttan oluşuyor. Ben bacak ve göbek egzersizlerini yaptıktan sonra bırakıyorum. İşe yaradığını düşünüyorum çünkü bacak kaslarım meydana çıkmış gibi. Daha çok bacak çalıştıran hareketler olduğu için göbeğime başka egzersizlerde uyguluyorum.

X