Hem de bir gecede bir meyhaneye gidiyor orada adamla bi muhabbet geçiyor adamı masalarına davet ediyorlar sonra adam wcye gitmek istiyor diyir ki arkadaşıma abes olacak ama bana eşlik eder misin sonra gidiyorlar opusuyorlar arkadaşım olan kişinin bir de çocuğu var çok da iyi ve kariyer olarak da tanınmış bir eşi var çok ayrıntı veremiyorum. Sonra ertesi gün bana dedi ki benimle avm ye gel dedi ben zaten önceden bazı şeyler yüzünden sınır koymuştum ilişkimize iyi ki giymemişim adamla buluşmuşlar kahve içmişler bana müsaitsen sana uğrayacağım dedi geldi girer girmez bu olayları baştan sona anlattı sok oldum uyardım akıl verdim bana dedi ki belki de benle artık arkadaş olmazsın dedi. Nitekim öyle oldu artık o yazmadıkça asla yazmıyorum ve kısa kesiyorum. Adam buna eşim oldu bir kızımla yaşıyorum demiş ama hala evliymiş ilişkimiz kağıt üstünde demiş. Bana artık yazma dedim falan yazmış arkadas o adama ben de sadece iyi yapmissin dedim o kadar. Benden vaay falan dememi bekledi sanirim. Bir de çok garip şeyler anlatıyor asla söyle böyle değil olamaz diyince ben ya sen öyle ortamlara girmediğim için bilmiyorsun normal bunlar dedi. Iyi ki bilmiyorum allahım şükür normalmiş gibi anlatmaz mi bide.Nasil bir kafadır ya yuhhh!yani tanimadan etmeden hırlımı hırsızmi sapık mı nasil guveniyorlar ya...
Ha bide o gün olayı bana anlatırken spor salonu varmış berbaer gidelim mi dedi assla dedim sakin beni karistirma bide beni mimleme dedim valla açıkça senin bu yaptığın kocani falan da geç kendi kişiliğine yakışıyorsa devam et dedim. Hak verdi ama ben adam olmam dedi. Valla benden uzak olsun. Vardı içind e de bu kadar gözü kara olabileceği aklıma gelmezdi yazın iyiydi ailesiyle ama çok sıkıldığını çocuğunu sevmediğini falan söylerdi istemeden hamilelik olmuştu zaten alışamadım derdi iste ne bileyim uzun oldu ama varmış böyle hayatlar ne diyeyim. Beni de görseniz hiç o taraklarda bezim yoktur bildiğiniz tombik ev hanımı anne yani
Hayır bide elin adamı bikac saatlik tanıdığın biri ikiniz de evli adam karısı için oldu diyor korkunç adam psikopat bence insan karısına oldu der mi herşeyi bekle başına musallat bile olabilir artık kendi düşen ağlamaz tabi.