- 18 Şubat 2013
- 15
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BB kremler her cilde uyum sağlamıyor. Cildi yağlı kişilerden yüzümde sivilce çıkarttı diye yorum alıyorum. Benim cildim kuru olduğu için bir sorun olmadı. Sadece garnier markasınınkini kullandım.
bb kremlerden aşırı bir kapatıcılık,ya da bir fondöten kapatıcılığı beklemeyeceksiniz :)
genel olarak iyi bir bb kremin size verdiği tüm cilt rengini tek bir ton yapması, yani renk farklılıkları kızarıklıkları hafif lekeleri örtmesi.
Bunun dışında birçok uzakdoğu kökenli bb kremler leke ve bazı cilt sorunllarını da zamanla iyileştiriyor. (missha marka olanı tam olarak bu etkiyi yaptı bende )
ayrıca yine bir çoğu spf güneş koruması içeriyor,bu da çok güzel birşey ^^
nivea mı garnier mi dersek.
eğer cildin açık renkse malesef nivea'nınkiler size olmayacak :/
eğer bu sorun yoksa nivea biraz daha fondöten kıvamlı, biraz daha iyi kapatıyor.Bu tarz bir ürün arıyorsan nivea olana şans verebilirsin ^^
Ben işte bu yüzden kendisini sevmiyorum (ayrıca renkte bana koyu geliyor. ) bb kremin bb krem gibi hafif, yüzümde ağırlığını bir fondöten gibi hissetmemek istiyorum.
gelelim garnier'e , renk skalası daha geniş, daha açık tonlu bir cildiniz varsa aradığınızı çok büyük ihtimalle garnierde bulacaksınız.
nivea'nınkine göre çok daha likit kıvamda, yapısı daha hafif ve duruşuda , sivilceleri vs kapatma asla mümkün değil, tüm yüzünüze uyguladığınızda sağlıklı hoş bir görüntü veriyor. (bu arada kesinlikle ilk çıkanından almayın,tam anlamıyla rezaletti o seri! son çıkan,ince uzun tüplerinden alın )
şu resimdekinden yani almalısınız :
Eki Görüntüle 661964
missha bb kremden sonra en sevdiğim garnier :)
sivilceli bol sorunlu bir cildiniz varsa bence kesinlikle fondötenlere yönelmeyin, illa birşey kullanacaksanız bb krem kullanın.
evet belki tamamen kapatmayacak cildinizi ve kusurları ama o derece kapatıcıya ihtiyaç duyan bir cilde fondöten vs uyguladıktan sonra izler ve sivilce gözükmese de inanılmaz bir görüntü çıkıyor, o yapmacık ağır, cakey denilen görüntü, şahsen bb krem uygulanmış bir görüntüyü yeğlerim ben :)
hem de zamanla yardımcı da oluyorlar cilt sorunlarınıza ve güneş koruması da içeriyorlar çoğu
amanın çok konuştum bb kremlerle senelerdir içli dışlı biri olarak bildiklerimi birazcık paylaşmak istedim .
alabiliyorsanız missha alın derim
sagol canım cok güzel ayrıntılı anlatmışsın .bende dun aldım artık senın tavsıye ettıgını uzun olanı garnıerın cok beyendım ben ama orta tonunu aldım bıraz koyu gıbı geldı ama guzzel ....