Nişanlıyla yeni bir kavga

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı

Eski konularına da hızlıca göz attım da sende büyük bir özgüven problemi var. Kesinlikle bunun üstüne düşünmeli ve gitmelisin. Gerekirse destek al, bir psikologa git. Aksi takdirde başkasını geçtim, kendine hayatı zindan edeceksin.

Bu olay için de naçizane tavsiyem, nişanlını arayıp gereksiz kıskançlık yaptığını ve düşünmeden konuştuğunu söyleyip özür dilemen....

şaşırdım valla,Allah nişanlınıza sabır versin,bu arada kendinize mi güvenmiyorsunuz,adam sizi seviyorki sizinle evliliğe dair ilk adımı atmış,helede böyle bi mesele için gelip yüzüğü al demeniz falan tamamen çocukluk,ne diyeyim hakkınızda hayırlısı

Oyy oyy adamdaki nasıl bir aşksa artık deveye diken hesabı gıkını çıkartmıyor. Bak gerçekten çocuksun ve çocuksu hareketler yapıyorsun. Sana abla tavsiyesi bu hareketler seni ve evliliğini ve çevrendeki herkesi çok yıpratacak ki zaten yıpratıyor. Bugün sana canım gülüm diyen nişanlın yarın tabiri caizse seni kapının önüne öyle bir koyar ki buradan destek ararsın kendine. Artık kendine gel ve çocuksu hareketleri bırak. Bir erkek nişanlılık döneminde nasıl bezdirilir dizisi çeker gibisin

sen kendine güvenmelisin önce....benim de eşim bazan bakar umurumda bile olmaz cunku biz onunla biriz benden öteye gidemeyeceğini bilirim.inanırım. cünkü kendimi bilirim. onu tanırım ona gore davranır gozu kaysa ne olur baksa ne olur.
artık o kadar kadın var kı sokakta ne relerini açacaklarını şaşrttı kadın olarak ben bakarken kocam baktı dıye mı kızacam . işin gücün yoktu can sıkıntısından kavga cıkarmıssınız resmen

Arkadaşlar ben halimden memnunmuyum mu sanıyosunuz ama sabır diye bişey yok bende hemen olayı çıkartır kendimce rahatladığımı sanarım gerçekten çok üzüldüm ama arayıp özür dilemeyi düşünmüyorum

Nisanlin hakli. Seni seviyor olmali ki basta alttan almis, sonra da buyuk kavga koparmadan gondermis seni evine. Bu kiskancliginiz kronikse yardim alin.

Arkadaşlar ben halimden memnunmuyum mu sanıyosunuz ama sabır diye bişey yok bende hemen olayı çıkartır kendimce rahatladığımı sanarım gerçekten çok üzüldüm ama arayıp özür dilemeyi düşünmüyorum
Memnun olmasanız bu şekilde devam etmezsiniz.bence memnunsunuz,çokta memnunsunuz hemde arayıp özür bile dilemeyecek kadar memnunsunuz

X