• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyken Sıkılıp Evlenmekten Vazgeçen Oldu mu Arkadaşlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
merhabalar
arkadaşlar nışanlılık bılıyorsunuz zor bır zaman dilimi stres sıkıntı kargaşa dilimi içinde geçerken acaba sıkılıp evlenmek istemıyorum dediğiniz oldumu?boshayallersmile

yok canım tabii zaman zaman sorunlar oluoo insan sinrden de herseyi soluo dusunuo ama gercek anlamda bole bişi olmadıı biz nişanlanalı 1 yıl oldu daha 6 ayımızda war ole bişiynde olcanı sanmıorum:nazar:..sen nie sordun ki bole bişiyii nişanlımsıın yoksa nişanlanmaktan mı korkuosun cekınuosun..

yok şu an çok sinirli olduğum için nişanlanamadan sıkılıcam galiba ben :(

sen bı bağ kurmadan sıkılmıssın ya benm gıbı olsan nısanlıyım ama görmek bıle istemıyorum. çok soğudum bende sadece bı kısıden destek alsam su dakıka bıter ama malesef :(

Ben nışanlıyım arkadaşlar şu aralar çok bunaldım. Nişanlım yüzünden değil yanlış anlamayın.Boğuluyor gibi oluyorum sanki.yoksa onu çok seviyorummmm.:1hug:

siz yine nişanlısınız ben daha sözlüyüm sıkıldım sırnaşık şey
herşey beni geriyor :sinifsinif:

arada sinirle olur ama sıkılıp ayrılcaksan ne die nişanlanıosunki karsındakıne yazık

valaha kızlar ben bikere o hatayı yaptım ve nişanlandım sevmiyordum sadece alışkanlık ve saygı duyuyordum kendisine nişanlandık 1.5 ay sonra ayrıldım çok sıkılmıştım aynı yastığa başkoyamam bu kişiyle dedim midem bulanıodu aradan 5 yıl sonra 3 yıllık bir birliktelikten sonra nişanlandım şuanda nişanlıyım 10 temmuzda düğünüm ve çok mutluyummmm sıkılmak mı asla herşeye razıyım onunla ölene kadar çok mutluyummm :) iyiki ayrılmışım eskisinden yoksa aşkımı tanıyamıcaktım ve aşk denilen o şeyi tadamıcaktım aşkkkkk çok güzel bir duyguymuşşşşş :)

sıkılan arkadaslar neden sıkılıo ?? nişanlısıyla mı sorun war yoksa aileler filan işin içine girdigi içn mi??

hem ailesi hemde kendisi benim tarzım değilmiş o insan şimdiki nişanlımla çok mutluyum benim eşim o herşekilde hertürlü mutluyum onunlaaa hem ailesini hem kendisini çok seviyorummm

valla ne tek aileyle ne de nişanlıyla iş bitio. nişanlanmadan önce çok mantıklı düşünceleri olan adam bi anda ailesinin kuklası oluyo en azından benm ıcın durum bu. haliyle sürekli gergin bi ortam olunca da ister istemez soğuyosun

zaman zamn tartışmalarımız oluyo nişanlımla.bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum.fakat o ayrı şehirde olduğu için olur böyle diyorum.ama gerçekten sevince ayrılığı düşünemiyo insan.çok sert tartıştığımız bir zmanda (ki bunlar hep eşya falan filan üzerine olmuştu)resti çekmiştim ben bile kendime inanamadım.hatta daha önce bu durumumu yazıp yardım istemiştim arkadaşlardn.ama iyiki nişanlım geri adım attı.onu ne kadar çok sevdiğimi de zaten o zman anladım.şimdi her şey çok daha iyi kızlar.allah olmayanlara da nasip etsin.uzun lafın kısası anlayış olunca kimsenin aklına sıkılma gelmez bence...

sevdikten sonra hertürlü kahrını çekiosun zaten canım sevmedikten sonra nie çekeyim ki şimdiki nişanlımı seviyorum çok mutluyum hertürlü çekiyorum çekiyor ayrılık aklıma bile gelmiyor allahım ayırmasın herşey yolunda ve güzel giderken

her tartışmamızda sıkılıyorum ben sarılınca herşley geçiyo şimdide geçti :)

Bende nisanliyim 1 ay sonra dugunum var ve hic istemiyorum sabah aksam dua ediyorum bitsin diye sorun ciksin diye

Biz de 7 yıllık bir birliktelik sonrasında evlendik.
Nişanlandığımızda 6 yldır sevgiliydik. Birbirimizin huyunu çözmüştük.
Ama ona rağmen çok fazla kavgamız oluyordu
Ve o kadar saçma sapan konular kii.. Hani normalde olsa üstünde asla durulmaz.
Ama o zamanlar düğün hazırlığı falan derken..Geceleri 2 saat bi konu için kavga ettiğimizi bilirim.
Öyle basit şeylerden tartışma çıkıyor ki o dönemde..
Ama evlendikten sonra her şey sıfırlanıyor, yani en azından bizde öyle oldu
Tüm kavgalar unutuldu. Şimdi maşallah o kadar az tartışıyoruz ki.. Allahıma bin şükür...
Bizde aşk hiç bir zaman bitmemişti, ne kadar kavga edersek edelim her dk onu görmek istiyordum
O nedenle aşk-sevgi bittiyse uzatmak çile gibi gelir.
Hakkınızda hayırlısı olsun :KK14:

İlk ne güzel ne rahat ne özgür hersey taki yüzük takılıncaya kadar...baskıcı bir kültürde buyoruz tabular ister istemez ikili ilsiklerede yansıyor iki taraf içinde... gerçi kadın biraz daha fazla ağır olmak zorunda:))nisanlaninca tanıma süreci başlamadan bitiyor:))düğün hazırlıkları aileler gelenekler masraflar etraftaki kafa sisiriciler Bu süreçte baya bunaliyor iki tarafta özelikle alıcı Madi konularda (damat )tarafi olduğu için onlar biraz daha fazla stres yaşıyor otomatik olarak bu bize fazlasıyla yansitiliyor Maço erkek seven bir toplum olduğumuz için de duygular yiprana biliyor...Çünkü toplum böyle bir nesil yetiştiriyor en Modernim diyen bile içinde kadına karşı bir baskı hakimiyet duygusu yatıyor...erkek egem bir toplum da yaşıyoruz....Kendinize değer verin ki dugularinizi incitmesinler...tabi dediğiniz kadar masum biriyseniz;)))

Back