• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiiki ablan arayıp konuşmalı bunlar yenilip yutulacak şeyler değil...bizde olsa çoktan nişan atılmış o kadınında ağzının payı verilmişti..tabi yeniden barışma işide damat beyin performansına bağlı olurdu

Arkadaşım;
Niaşnlın ne çok sildim onları dese de aslı astarı yoktur sana söyleyeyim. Nişan evresinde sorunlara sünger çekmek hayatını delik deşik etmek demektir bana göre..Ha böylesi bir durumda böylesi gıcık bir yorum yapmak hoş değil ama gerçekler işte.Aman susayım da tatsızlık çıkmasın dersen neler olup bitiyor anlamazsan ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın.Canımsın oyüzden büyüklerin devreye girmesi en mantıklısı.Aklı selim biri oturup enine boyuna konuşması lazım ki bir aileye göre en ağır şeyi .Aklı selim biri oturup enine boyuna konuşması lazım ki bir aileye göre en ağı şeyi hediye ettiğiniz bohçayı bırakıp üstüne küçük çocuğun yazmayacağı notlar yazmış.Ailen devreye girsin bir güzel konuşsunlar ya yoksa o kadını durduramazsın sana söyleyeyim.

arkadaşıma katışlıyorum canımmm...Daha nişanlıyken bile senin huzurunu bu denli bozabiliyorsa evlindikten sonra düşün bide...Haaa diyorsunki nişanlım benden yana çıktı..İnan bana et tırnaktan ayrılmaz evlendikten sonra belli bir süre sonra nişanlınında değişeceğinden emin ol...Dost acı söyler iyi şeyler söylemek isterdim ama.. çok iyi düşün canım..

sakın arayıp konuşmayın nişanlın öldü dediyse öldü kabl edin. böyle saçmalıkmı olurmuş. evlendikten sonra nişanlın neden değişsin değişse şimdi sana tavır yapardı ki sizin suçunuz ne. bende aynılaırnı yaşadım ailem bişey demediği halde şerefsiz dediler v.s. v.s. beni orospu yaptılar ki tek eşimle çıktım ve onunla evlendim. sakın altta kalmayın bir daha arayacak olursada ağzının payınmı verin. her zaman sevgi galip geliyor canım yeterki siz birbirinizi sevin ve sayın. o ne kadar huzurunu kaçırmaya çalışsada siz mutlu olun inadına.

kayınvalde deıl mı.. benımkıler bugun gıttıler 5 gundur bendeydı.. ılk 2 gun ıyıydı ama 3.gün döktü etegındekı tasları.. koyver gıtsın,nişanlının sonuna kadar yanında olacagından emınsen kadını salla gıtsın..

Anlattığın kadarıyla kayınvaliden seni oğluna layık görmüyor ve asla onaylamıyor bu evliliği, hakaretler de cabası..

Aslında nişanlın annesini razı edip, ablanlara özür telefonu açmasını istemeli annesinden.
Telefon açan ve olanlardan dolayı üzüntülü olduklarını söyleyen taraf kayınvaliden olmalı ama ne nişanlın annesini buna razı edebilir ne de kayınvaliden arayabilir..

Bu şartlar altında zaten iki taraf da küs gibi sanırım..Taraflardan birisinin konuşmak için adım atması lazım, bu böyle kalmamalı..

Ayrıca senin sahipsiz, desteksiz olmadığını da kayınvaliden bilmeli, oğlu seni seçmiş, o istemese de kendisine eş olarak seni layık görmüş, bundan sonrası büyüklerin destek olmasına kalır, ablan enişten bunları kelime kelime kayınvalidene söylemeli..

Değişen birşey olmazsa, yolunuza bakın, kayınvalidesiyle görüşmeyen tek kadın sen olmazsın..Çok sorun değil..

Ama ben de olsam, o kelimeleri kolay kolay unutamazdım....

canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm.o cadı kaynanan oğlunu bulunmaz hint kumaşımı sanıyor.dünyanın en kötü insanı bile olsa hiçbir genç kız bu şekilde üzülmeyi hak etmez.sen nişanlının bu duruma yaklaşımına dikkat et eğer gerçekten senin yanında durduğuna inanıyorsan devam edersin

canım benim bana kalırsada ablanların konuşması en ii si büyüklerin devreye girmesi lazım sen sahipsiz değilsin ayrıca nişanlınıda çok çooook iyi tanı ve öyle evlen şimdi böyle söylüyor diye evlendikten sonra değişmeyeceği anlamına gelmez evlendikten sonra herşey farklı olabiliyor

valla evlekten sonrada değişmiyor böyle tipler. benimn başımdanda bu tür şeyler geçti. kuruttular içimizi. ailende konuşmasın onlarla benimkiler konuştuda ne oldu onlarda hakarete uğradılar kan çıkacaktı az kalsın. herşeyi oluruna bırakın üzerlerine gidince neler neler diyorlar. canım arkadaşım sakın boyun eğme ben bu hatayı yaptım hala içimde bir sinir stres atamıyorum üzerimden

ay inanmıorum tam semra kaynana cnm bencede ablanlar arkanda olsunlar yanlız mesafeyide korusunlar eğer ablanda sinirlerine hakim olamayıp seni korumak adına fazla müdahele ederse inan bana ileride karşına sorun olarak çıkar ve nişanlın dahi annesiyle barıştığı zaman en ufak bişede dile getirir ve umarım nişanlın hep bu günkü gibi yanında olur tabi buda çok zor

kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur(kayınvalide dahil)..hakaret edenin hesabı sorulmalı..aksi takdirde tepene binerler iyice

canım ben 7 yıllık evliyım ve ögretmenim.senin bu anlattıklarına cok üzüldüm. abla tavsiyesi dinlemek istersen kulana küpe olsun canım.aailene cok üzüldüm ama sunu unutma.hersey nasıl baslarsa ole gidicek sen nekadar fedakarda olsan kibarda olsan emiin ol aynı kavgalar devam edecelk.ve nişsanlın iyide olsa yetmicek bisüre sona.nereye kadar dayancan düşün bi lütfen annen seni hakaret duy diyemi büyüyttü aslında ablanların yerinde olsam bunu yanına komama ve hemen yüzügü atardım sonradan kafanı vurcana bastan üzül daha iyi belki bana cok gaddar dicen ama hayatın gercegi bu.sana deger verilmiyosa neden orda durcanki.nişanlında bisüre son asıkılcak olaylardan ve arsnızda acılcak.seninde mutluluk hakkın diye düşünüyom cünkü bunlarla simdiden bole ugrasman cok gereksiz benim bildigim nişanlılık dönemi en güzel dönemdir gencler için okadın kendine kole arıyo gibi bana kızma lütfen ama gelecen parlak degil ablanlardan ricam sana sahip cıksınlar ve ezdirmesinler opt

canım benim çok üzüldüm durumuna ben 12 senelik evliyim Allahıma şükür iyi bir evliliğim var.ilk başlarda rahmetli görümcem beni istemedi hep bana gelip falanca bula bula bunumu buldunuz çalışan arıyorudum ama napıyım kardeşim seni istedi.ben çok güzel bir kız arıyordum mavi gözlü ama kardeşim seni istedi hep bana bunları söylüyordu evime gelince şuran pis halıyı neden böyle serdin kendisi aşırı titizdi karışıp dururdu.canım acayip sıkılırdı ama yinede ağzımı açamazdım 19 yaşındaydım daha ve beni çok eziyordu bu laflar şimdi olsa karşılığını veririm ama neyse.her şeye rağmen gelince hizmetini dört dörtlük yaptım ağzımı hep ablam canımla açtım eşimin tarafından birisi gelse hizmet edeceğim diye uyku bile uyuyamdım daha sonra görümcemin ballandırarak anlattığı gelinlerin altından neler çıkınıca görümcem bana 180 derece değişti kurban olmaya hediyeler almaya başladı.ve en sonunda kurban olurum sana n..... sülalede teksin sen başkasın dedi.bu sözleri duymak bana yetti.ama senin odun kaynanan değişirmi bilmiyorum yinede kötü davranma her zaman iyilik karşındaki zalimi dize getirir eğerki nişanlından eminsen vede seviyorsan asla kayınvalidene zafer yaşatma..gülün bile dikeni vardır koklarken canını yakar sende evliliğindeki dikenleri temizleyip gülünü rahatça kokla asla araya üçüncü kişileri sokma kendin hallet.yazacak çok şey var ama uzun oldu.ben çok mutluyum evliliğimde darısı tüm arkadaşların başına öpüyorum canlarım

Canım okuyunca gözlerime inanamadım.nasıl bir insanmış o öyle.hayretler içindeyim.sahipsiz olduğunu düşünmemeli

sıradan oğlunu kısakanan kayınvalide tiripleri.Boşver bunun için sakın üzülme nişanlınla aranıda bozma.

canim bi tarafdan komigime gitti kayinvaliden olacak kadini davranslari bi tarafdanda üzüldüm...inanirmisin aklima kendi annem geldi oda böyle ruh hastasi...ben öz annemden neler cektim bi anlatsam roman olur...durumun cok zor.....bence ablalarinda konussun ..cünkü bunun gibileri sustukca sabretikce haddini asyiyorlar...ben su an 2.kez evliyim ve su anki evliligimede cok zarar verdi....öz annem olacak sahiz..su an kontagim yok ve daha iyi ve saglikli bir evliligim var.yillardir yeterince piskolojimi bozdugu yeter..halada etkisi var..bazen depresyona giriyorum bana bütün yaptiklarini hatirlayinca delirecek gibi oluyorum...ben bu kadina bilmiyorum neyaptiysam bi türlü beni sevmedi kendimi bildim bileli...sevmeyi birak ..yetim cocuklar gibi itile kakila.bir siginti gibi büyüdüm-yasadim...zulüm gördüm sürekli darbeler yedim.kendisi yetmiyormus gibi birde kisiliksiz kendi karekterine benzer gelin aldi...ikisi bir olup üzerime daha cok geldiler...birde anne diye güvenip söyledigim paylasip paylasmadigim her seyi anlatmis üstünede bir kac yalan uydurmus..bana yaptiklarini nasil ödeyecek bilmiyorum...kul hakki diye birsey var herseyden önce....keskem bi yetimhanede cocuklugum gecseydide öz annemin bana verdigi acilari yasamasaydim.senağlama.kizlar belki inanmayacaksiniz ama malesef böyle anneler var,,tabi buna annelik denirse,,,,,,,,senağlama

Son düzenleme:
daha önce bu konuya yorum yazan arkadaşlar belki merak edersiniz son durumu düğünüm ağustosta olyor

kayınvalideyi son görüşümdü o ve son konuşmam oldu nişanlım ve ben telefon numaralarımızı değiştirdik ve onlar bu numaraları bilmiyor nişanlıma inandım güvendim inşallah hakkımda hayırlısı olur
ablamlar ve hiç kimse o günden sonra onlarla konuşmadık görüşmedik hazırlıklra devam ediyorum

düğün gününü ve yerine erkek tarafından kimseye bildirmicekmişnişanlım ailesinin haberi olmıcakış aslındahoşuma gitmedi bu durum ama haberi olursa gelir düğnü falan basar diye de korkuyorum hiç bir yorum yapmadım bu sözlere
kadınçok edepsiz bunuda yapar kıskançlık tan çıldırmış şimdi dahada kıskanıyordur herhalde gözü falan döner valla
annesini huyunu bilir herhalde .... hayır dualarınızı bekliyorum allah kimseyi kötüinsanlarla karşılaştırmasın AMııııııııN

Eğer beni daha birkaç gün gören bir kadın bunu söylüyorsa evlenmeyi hiç düşünmezdim bile ne olursa olsun hergün acaba ne laf duyarım stresiyle yaşayamam alır oğlunu artık donuna mı sarar turşusunu mu kurar boşversin bekar kalırım ama kimsedende laf duyamam.

sarp cım sana şu kadarını söyleyeyim eşimle 2 sene sözlü 2 sene nişanlı kaldık kaynanam beni istemiyo her fırsatta beni rencide ediyordu ama ben evlenince beni sever ümidiyle tüm iyi niyetimle yaklaştım şimdi ise evliyim 4 aylık kızım var evliliğim ise her an kaynanam yüzünden bitme eşiğinde...
eşimi dolduruyo bana ayrı ona ayrı konuşuyo vs...
ya ağırlığını koy sana saygı duysun yada........

Back