• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konu eskimiş bayaği belki yorumumda vardir
şimdi tüm sayfalari kurcalayamayacağim ama
başima böyle birşey gelse ve nişanlimda sadece aman anne sus pus derse
yüzüğü çikartir direk eline veririm ya ailen ya ben diye:delphin:
öyle bir kayinvalideyide carttt diye ortadan ayiririm yeminle
ay ben çok edepsizim valla kimse benle baş edemez:kedi:

konu eskimiş bayaği belki yorumumda vardir
şimdi tüm sayfalari kurcalayamayacağim ama
başima böyle birşey gelse ve nişanlimda sadece aman anne sus pus derse
yüzüğü çikartir direk eline veririm ya ailen ya ben diye:delphin:
öyle bir kayinvalideyide carttt diye ortadan ayiririm yeminle
ay ben çok edepsizim valla kimse benle baş edemez:kedi:

Bu edepsizlik değil, etkiye tepki -tatlicadiarzu-
Konunun üzerinden 3 ay geçmiş olan olmuş, biten bitmiştir gerçi ama ben de sizin gibi düşünüyorum.. Yüzüğü eline verir, arkama bakmadan kaçardım öyle adamdan da öyle kaynanadan da.. Nişanlıyken bunları yapan, evlenince neler yapar düşünmek bile istemiyorum.. Her gün burada neler okuyoruz, kayınvalidem şöyle dedi, böyle dedi, yuvam yıkılıyor, vs.. Yol yakınken bitirmekte fayda var

canım benim senin adına çok üzüldüm ama oğlunu sana vermek istemiyor sana değil aslında o oğluna kimseyi layık görmüyor o yüzden sizi ayırmak niyeti edepsizlik yapıp seni yıldıracak aklı sıra sende vazgeçeceksin o da kavuşacak emeline

bence ablanlar açıp konuşmasın kendini bi halt sanmasın kaynanan ilgilenmeyin sen nişanlına dersin bu kadın benim için bitmiştir sen arayı bul o senin annen benim hiçbirşeyim değil seninle evleniyorum diye bu kadını çekmek zorunda değilim dersin düğünümede gelmesin dersin

bence bu cadı seni öksüz buldu ya tepene binecek
görüşme yoksa bu iş daha kötü olacak kötü söz sahibine aittir sen hanımlığını koru ve öyle biri yokmuş gibi yaşamaya devam et canım onu kafana takacaksanda ha birde nişanlın anacıysada yol yakınken dön derim kendini o cadıya ezdirme

açık yazayım...
nasıl dayandınız o kadar lafa gerçekten takdir ettim...ben şimdiye saçını başını yolmuştum ve çoktan üçüncü sayfaya kapak olmuştum, cinnet geçiren gelin adayı diye...
bana o kadar hakaret edecek ve ben ağlayacağım bana bunları nasıl der diye... o kim ya kim o...
seviyorsunuzdur eminim ama iyi düşünün...
sizden özür dilemesi hiç bir şeyi değiştirmez... evliliğinizi düşünün... her aklına geleni yüzünüze vuracak ve sonra siz özür dilemesini mi bekleyeceksiniz...
özür bilmeden yapılan bir hatanın sonunda yapılır... bilerek ve kasten can acıtmak özürle giderilmez...
nişanlınız zayıf bir adam... neyini biliiyorumuş pişman olacakmışta özür dileyecekmişte çart çurt... madem anasının huyunu biliyor, madem anası ruh hastası ona göre davransın... bakın hep yapılan yanlış ruh hastası kayınvalideyi gelin idare etmez, evlat eder...
açıkcası ben nişanı bozardım... aile beni istemiyorsa olay bitmiştir... soyadlarını taşıyorum... torunlarının annesiyim... oğulları benimle mutlu... hiç değilse saygıyı hakediyorum... sizde öyle...ki ben çok daha fazlasını isterim...

bir şey daha..
sizin lise mezunu olmanız inanın en son sorun...
o sizi ezmek için bir durum sadece.. asıl sebep kıskanç olması... siz değilsiniz...sizinle alakalı hiç bir durum yok...
inanın yerinizde bir başkası olsa da aynı şeyi yapardı... ona lise mezunusun diyemezdi de başka bir yerinden ezerdi kendince eksik olarak gördüğü...

Canim ya gercekten cok üzüldüm ama o edepsiz kadinin seviyesine düsmediginiz icinde cok sevindim.
Ablalariniz icinde durum cok zordu ama sunu hep düsünsünler, her zaman asil olmak en iyisi, o kadinla sakin muhatap olmasinlar.
Size gelince, ne yapacaksiniz kaynanayi ve kayinpederi, Allah`a cok sükür esin mühendis ve seninde isin iyi, eee? Kimseyede muhtac degilsiniz. Allah sizi ömür boyu mutlu etsin. Inanin evlendikten sonra esiniz size hem anne, hem baba hersey olur. Önemli olan esinizin sizi tutmasi, yani simdiki gibi arkanizda olmasi ki buna kesin eminim öylede olacaktir.

Üniversite okumak üstün yapmaz adamı, "bakın siz de okumamışsınız(ki tahminimce okumamıştır) ama kendinizi ıNSAN sanıyorsunuz.". lafını hak etmiş sizin o cadoloz kaynana.Umarım vicdanının sesini dinler mantığı yoksa da.

daha bismillah demeden başlamışlar be canım evlensende rahat bırakmazlar seni annen baban vefat etmiş çok üzüldüm bir kızın en çok istiyeceği şey düğünü olması anne olması ve bunlarıda ailesiyle paylaşması seni sindirmeye çalışmalarına izin verme canım nişanlına çok büyük görev düşüyor bu konuda arayı ortalıyacak kişi o anne baba deme meselesine gelincede ben 3.5 yıllık evliyim ve diyemedim denmiyorki ayrıca onlarda hiç sorun etmiyorlar bunu sanki anne baba diyenleri yokmuki benim dememlemi anne baba olcaklar :1no2:

bu güne kadar çok kaynana hikayesi duydum ama seninki gibisini ne duydum ne gördüm...teyzeye benden koca bir pes...hani elinden geleni ardına koymamak diye birşey var ya hatun aynısını yapmış valla...
sen görüşmemişsin hiç yerinde de bir karar milyon kere haklısın.ama ne biliyim nişanlının annesi bu sonuçta atsa atılmaz satsa satılmaz derler ya..düğünden sonra görüşsün bence bi gidip..ne yaparsa ne olursa olsun annesi 3 günlük dünya ne olacağı belli olmaz.şimdi bile hem olanlara hemde son durumlara üzülüyorken ilerde daha çok üzülür.anne babayla küs kalınmaz..sen zaten aklı başında saygılı bir kızsın.öyle yönlendir nişanlını bence

Pc mı aÇık bıraktım yorum bekledım bıraz kımsenın ılgısını Çekmedı dedım ve kapattım yorum gelmeyınce

Şımdı aÇtım ve sevındım yorumlar ıÇın gerı dÖnÜp okuyamayanlar ıÇın

tekaryazıyorum arkadaŞlar kayınvalıdeyı son gÖrÜŞÜm ve duyuŞum oldu ve aĞustosta evlenıyorum

u marım hakkımda hayırlısı olur telefon numaralarımızı deĞıŞtırdık ve benım bıldıĞım kadarıyla nıŞanlımda hıÇ gÖrÜŞmedı bır daha bırdahada gÖrmrm dıye ÜmÜt edıyorum
allaha emanet olu dÜĞÜnden sonrada yazarım gelıŞmelerı arkadaŞlar

Allah mesut etsin... Uzun yıllar var önunuzde ılerıde ne olur kımse bılemez... Hayırlısı olsun... Keske küsmek yerıne sadece mesafe olsaydı ya da enıne boyuna konusulsaydı... Sız daha ıyı bılırsınız...
Insallah hersey gönlunuzce olur... Mutluluklar...

Nişanlıyken bu laflar:1shok:
Siz bence işi sağlama alın ve nişanlınızla evlenmeden konuşun herşeyi en ince detayına kadar.
Evlenince süpriz olmasın size yaşayacaklarınız.

Canına yandığım kaynanaya bakın hele.

Semra kaynana bile eline su dökemez böylesinin:delphin:

bence oğluna ayarlamaya çalıştııı bi kız vardı kesin o yüzden çıldırdı. sapkın kadın. abllanlar araya girince bu tarz bi insan onlarada hakaret eder o zaman nolucak?

şok oldum ama yaa cazgır ucuz kadın

biraz da empati yapalım ;
kaynananızın davranışını ASLA ve ASLA savunmuyorum ancak;
kadın menapoz döneminde olabilir
yoğun psikolojik sıkıntılar geçiriyor olabilir
düşünün biçoğunuz annesiniz ama Allah var ruh hali sağlıklı anneler
az da olsa çocugunun sevgisini kıskanan oğlunun hayatında 1. ve tek kadınken
2. ve diğer kadın olmayı kabul edemeyen anneler yokmu
tamam kabul edilemez şekilde davranmış ama bu şekilde davranması zaten
kadının normal olmadığını gösterir sizde normal davrandığınız halde anormal tepkiler
almamak istiyorsanız kadını kendi haline bırakın derim.

Uzak duruyorum bende zaten tavrımı koydum asla gÖrÜŞmem dedım dÜĞÜne gelmıcekler haber vermıcem dedı yorum yapmadım gelmesın zaten ıstemıyorum ama bunu ona sÖylemedımaılene Çok ayıp oluca k ÖzÜr dılıyorum dedı nıŞanlım o kadından bÖyle olurmu ya
hastanede karıŞtı galıba baŞkasını ÇocuĞuyla

annemde menapoza gırdı de baŞkasısın ÇocuĞuna hakaret etmedı benım durumu mÇok daha kÖtÜ annemı kaybedelı 7 ay olmuŞtubenım depresyona gırmrm gerekmıyormuy du
zaten Öyle bı r kadından anne olmazmıŞ ban a ıyı oldu erken den tanımıŞ oldum

Back