• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence sarp sen uzun bir süre evlenmeyi düşünme tamam nişanlı senin yanında da erkekler hiç belli olmuyor sonra aiilelerine kayırveriyorlar. Sana rahat vermezler sonuçta ömür boyu bağınız olacak. Çocuğun olacak babaanne dede hala olacaklar. Bu insanlarla olmaz böyle. Bir süre düşünme nişanlında kendini toplasın sende sonra her şey yatışınca baktın uygun evlen yoksa kendini hiç riske atma.

evlendim
arabayı aldılar am bzde yılbaşınan sonra yeni araba alıcaz bende hakaret davası açtım bundan sonra barışmayız herhalde ameliyat aolmuş bizim arabayı satıp onun parasıyla .....
ingilterden deoğlu gelmiş aanesi çağırmış ...bize sadece bu kadar bilgi geldi daha fazlasını iletmeyindedi eşim ....,hiç bir şey duymak istemiyorum dedi ....
biz çooook mutluyuz 5 ay oldu evleneli .....
merak edenlere duyurulur

iyi bari mutlu son olmus simdi ben esin adina cok üzüldüm insanin böyle ailesi olacagina hic olmasin daha iyi

Umarım kayınvaldenden uzak bir yerde yaşarsınız evlenirseniz...

Çok edepsiz bir kadınmış açıkçası..Ne hakkı var ki seni rencide etmeye....:mymeka:

Ben olsam kendimi tutamaz kıyameti kopartırdım..

Oğlum üniversite mezunu beni oğlumdan ayırma da ne demek yaaa? Ruh hastası bence...Çok yakın oturursanız çekeçeğiniz var...Bu kadın oğlunun mutluluğunu istemiyor mu ??? Sizinle çok uğraşacağı kesin....

kesinlikle sana katılıyorum canım.allah yardımcın olsun sarp

evlendim
arabayı aldılar am bzde yılbaşınan sonra yeni araba alıcaz bende hakaret davası açtım bundan sonra barışmayız herhalde ameliyat aolmuş bizim arabayı satıp onun parasıyla .....
ingilterden deoğlu gelmiş aanesi çağırmış ...bize sadece bu kadar bilgi geldi daha fazlasını iletmeyindedi eşim ....,hiç bir şey duymak istemiyorum dedi ....
biz çooook mutluyuz 5 ay oldu evleneli .....
merak edenlere duyurulur

rabbim huzurunu,mutluluğunu hiç bozmasın

sarp? bu iletini okudum da.evlendim 5 ay oldu falan demişsin..bundan önceki iletilerinde de, oglum kızım falan bahsetmişsin.durumun mu karışık yoksa konu mu farklı?

Tatlım eğer nişanlın seni seviyorsa ise hiç bir şeyden vazgeçme. Söylenen ithamlar çok çirkin. ayrıca senin deil onun seninle gelip konuşması gerekiyor. Ama yinede büyüklük sizde kalsın en azından denedik demek için ablanlarda toplanarak yapılanın yanlış olduğunu belirtmek lazım. Hoş nişan günü bunu yapan birisi herşeyi göze almış olabilir. Siz bir konuşun sonra olanları gel bir anlat bakalım.

uff canim benim cok uzuldum yaa ne terbiyesiz bir kadinmis nisanlinin annesi...nisanliyken ve ortada hic bir sey yokken bunlari yapan bir insan evlenince ne yapar bilmiyorum...annem ve babam yok demissin tatlim belki seni bu yuzden sahipsiz sanip ezmeye calisiyor sanirim ama ablanlari hep arada tut bence seni sahipsiz sanmasinlar, kendini sakin ezdirme kimseye...nisanlinla arani bozma sonucta bir takim problemler cikmis olsa bile birbirinizi seviyorsunuz ve bu hayat ikinizin(ama bu sorunlarin evlenince de devam edebilecegini goz onunde de bulundur bu konu da ayri yani. cunku nisanlin her ne kadar senin tarafini tutsa da seninle problemleri olan kisi nisanlinin annesi...hep yuz yuze bakacaksiniz bir sekilde...)

tum sayfalari okumamistim ama anladigim kadariyla evlenmissin bile...mutluluklar dilerim...esine uzuldum ailesiyle gorusmedigi icin...ne kadar kotu olursa olsun anne-baba onlar

arkadşalar lütfen yorum yazın

yeni nişanlandım nişanlım üniversite mezunu ben lise mezunuyum ama çalıştığım şirkrtte iyi bir koumdayım
nişanlanmadan önceailesiyle tanıştım oda benim ailemle tanıştı onay da verildi nişanlanan kadar geçen sürede arada telefonla aradım ama çok sık değil daha ortada bşi yok benim hakkımda ne kadar hafifi kız demesinler diye düşündüm sonra nişanlıma bizi aramıyor soğuk duruyor demişler ablam da sende daha sık ara demekki yakınlık kurmka istiyor dediler bu arada isimleriyle hiyap ediyorum ve siz diyorum tabi ne demen gerekir ki zaten
ama bu süre zarfnda benimoğlum üniversite mezunu ne zorluklarla okuttuk beni kimse oğlumdan ayırama falan gibi sözler söylüyor

neyse dedik anneler oğlundan kopacağını zanneder seni tanıyınca fikirleri değişir seni tanımalarını sağla dedi ablam onlar başka şehirde oturuyor seni kimden sorcaklar kendini tanıtmak sana adüşüyor falan dediler

nişan günü geldi çok güzel
bir şeklde ağırladık her ince ayrıntııy düşündük ve hazırlığımızı onların mutlu edecek şekilde yaptık
ben işe başladım nişanlım izin günlerydi oda benim yanıma falan geldi iş çıkışı biraz dolaşıp sonra evlerimize gidiyorduk nişanlım ayrı yaşıyor üniversiteden sonra ayrı yaşamaya devam etmiş zaten ailesinin yanındada ona uygun iş imkanı yok ailesi onu evinde kalıyor

bu arada nişanımım üçüncü günü berber nişan videoso seyrediyoruz bana akrabalarım hepsi altın taktı ordan biri ne kadar çok takı takıldı düğünde neler takılr falan dedi kayıvalidemde yok canım ne takıldıki düğünde takmazlar dedi bende hayır dedim düğünded takılır bizim gelenkelrimiz böyel falan dednim işte şunu gelini şöyle falan dedyip başka gelinleri övüyor benim yanım da biraz bozuldum ama belli etmedim

benhala siz diye hitap ediyorum nasıl değiştierim hemen sen diye hitap edemedim anne bab falan da diyemedim memleketlerine gitsinlerde telefonda söylerim yüzlerine söylemeye utandım yani daha üçgün olmuş ya yapamadım işte

kayıvalidem birden yüüksek sesle bizimle neden mesafeli konuşuyorsun diye i çıkıştı bana nişanlım araya irdi bende sizie saygım sebebiyle böye konuşuyorum kötü bişi dmedim demedim

bu defa nşanlıma döndü başkalrında bulamadığın bunda bulduğun nedir salak manyak daha bir sürü hakaret

ben ağlamya başladım bu defa ban acıtasyon yapma sen ne kadar cinsin senin gözlerinden belli zaten falan diye bağırmazmı ben tuvalete kaçtım ama evde bir kavga bunumu buldum ben seni okuutum gel buray sen ablanlarla bir oldun benim oğlum yağlı kapı dimi güzel lokma ay aklıma gelmiyor daha

nişanlım da çıkalımdedi bende bir dakka neler söyick bekle dedim benim hakkımda neler düşünüyomuş duymal istiyorum dedm

sonra beni tanışaydınız bana bunları söylemezdiiz dedim çıkarkende arkamdan terbiyesiz diye bağırıyor benim hiç bir kötü sözüm olmadı oğluyla bağrıştılar hep

telefonumu kappatım sabaha kadar uyku yok tabi telefou açınca sesli mesaj geldi oğluml san a mutluluklar yolun açık ablanlarla tepe tepe kullanın sana oğlumun evine notlar bıraktım demiş
bende hemen eve gitmek istedim ne yazmış benim için diye aayyy evin her yeri not dolu bizim hediye ettiğimiz bohça türü bişi onun üstüne yazmış sen bu kadar ucuzsun işte
benim kart vizitimin üstüne bişiler yazmış sen busun işte falan ben çalıştığım şirkette kısım şefiyim belirteyim

oğlum iyi lokma oğlunada salak geri zekalı dah çok yazmışta utanıyorum yazmaya
ablamlar hiç kötü bişi demedi herkes hayırlısı olsun sen iyisin bilirsin dediler

ablam arayalım konuşalım bu deemk diyor ama nişanlım müsade etmedi ben onları sildim bundan sonra beraberiz dedi
ben senin notlerı görmediğini hepsini topladığımı söyledim babama dedi bekle annem arar özür diler dedi ama özü rdilemesi neyi değiştireckki unutulurmu bunla r

sizce ailem devreye girmelimi yoksa beklemlilermi ablam ısrar ediyo aryıp konuşucam diye nişanlım müsade etmiyor annemi tanıyorum pişman olucak diyor

benim annem babam yok vefat etiiler bunu da belirteyim bu yüzden ablamlar arada

evlendiğin zaman kayınvalidenle beraber mi yaşayacaksın yoksa onlardan uzakta mı olacaksın eğer uzakta olacaksan boşver hiç umursama terbiyesizliği ona kalsın ama beraber oturacaksanız sakın oturma nişanlınla bu konuyu konuş ayrı eve çıkın bu tip bir bayanla anlaşman mümkün değil durduk yerde eşinle arana girer sizi ayrırır ALLAH KORUSUN

TÜm sayfaları okuyamadım ama
o kadar ŞaŞırdımkı ne kadar Çırkef ınsanlar
yanlız sana bı tavsıye asla arayıp onlar gıbı davranmayın
zaten bı mÜddet sonra o utanacaktır yaptıklarından
tabı o kadar terbıyesı varsa
sız sakın davranmakla en ıyısını yapmıŞsınız
bırde o yazdıĞı Şeylerı mutlaka sakla nıŞanlına bıle gÖsterme bı mÜddet sende kalsın bakalım zamanla bıŞey derse sende bunları gÖsterırsın zamanında bunları yaptınız ben ses Çıkarmadım dıye.allah yrd etsın ama bıde Şu var genelde onlar barıŞır sona sız kÖtÜ olursunuz
allah bahtuınızı aÇık etsın

hayır bnm anlamadığım iş ne bu bu kadar yani bu ne cüret canım ::olmaz:
sen ne yapmışsın onlara hiçbişey!! :sm_confused:
ay o kadar sinirlendim ki hayır birşey söylesen kötü birşey neyse kadın ne kadar abartmış ya
sanırım nişanlınız tek oğlu :oklava:
ve kayınvalideniz bu cesareti anne babanız olmadığından almış
emin ol yoksa böyle olmazdı
nişanlını dinle tatlım
eğer devam ederse hakaretler ablanı sokarsın devreye sahipsiz olmadığını anlarlar
allah yardımın olsun güzelim a.s. a.s.

arkadşalar lütfen yorum yazın

yeni nişanlandım nişanlım üniversite mezunu ben lise mezunuyum ama çalıştığım şirkrtte iyi bir koumdayım
nişanlanmadan önceailesiyle tanıştım oda benim ailemle tanıştı onay da verildi nişanlanan kadar geçen sürede arada telefonla aradım ama çok sık değil daha ortada bşi yok benim hakkımda ne kadar hafifi kız demesinler diye düşündüm sonra nişanlıma bizi aramıyor soğuk duruyor demişler ablam da sende daha sık ara demekki yakınlık kurmka istiyor dediler bu arada isimleriyle hiyap ediyorum ve siz diyorum tabi ne demen gerekir ki zaten
ama bu süre zarfnda benimoğlum üniversite mezunu ne zorluklarla okuttuk beni kimse oğlumdan ayırama falan gibi sözler söylüyor

neyse dedik anneler oğlundan kopacağını zanneder seni tanıyınca fikirleri değişir seni tanımalarını sağla dedi ablam onlar başka şehirde oturuyor seni kimden sorcaklar kendini tanıtmak sana adüşüyor falan dediler

nişan günü geldi çok güzel
bir şeklde ağırladık her ince ayrıntııy düşündük ve hazırlığımızı onların mutlu edecek şekilde yaptık
ben işe başladım nişanlım izin günlerydi oda benim yanıma falan geldi iş çıkışı biraz dolaşıp sonra evlerimize gidiyorduk nişanlım ayrı yaşıyor üniversiteden sonra ayrı yaşamaya devam etmiş zaten ailesinin yanındada ona uygun iş imkanı yok ailesi onu evinde kalıyor

bu arada nişanımım üçüncü günü berber nişan videoso seyrediyoruz bana akrabalarım hepsi altın taktı ordan biri ne kadar çok takı takıldı düğünde neler takılr falan dedi kayıvalidemde yok canım ne takıldıki düğünde takmazlar dedi bende hayır dedim düğünded takılır bizim gelenkelrimiz böyel falan dednim işte şunu gelini şöyle falan dedyip başka gelinleri övüyor benim yanım da biraz bozuldum ama belli etmedim

benhala siz diye hitap ediyorum nasıl değiştierim hemen sen diye hitap edemedim anne bab falan da diyemedim memleketlerine gitsinlerde telefonda söylerim yüzlerine söylemeye utandım yani daha üçgün olmuş ya yapamadım işte

kayıvalidem birden yüüksek sesle bizimle neden mesafeli konuşuyorsun diye i çıkıştı bana nişanlım araya irdi bende sizie saygım sebebiyle böye konuşuyorum kötü bişi dmedim demedim

bu defa nşanlıma döndü başkalrında bulamadığın bunda bulduğun nedir salak manyak daha bir sürü hakaret

ben ağlamya başladım bu defa ban acıtasyon yapma sen ne kadar cinsin senin gözlerinden belli zaten falan diye bağırmazmı ben tuvalete kaçtım ama evde bir kavga bunumu buldum ben seni okuutum gel buray sen ablanlarla bir oldun benim oğlum yağlı kapı dimi güzel lokma ay aklıma gelmiyor daha

nişanlım da çıkalımdedi bende bir dakka neler söyick bekle dedim benim hakkımda neler düşünüyomuş duymal istiyorum dedm

sonra beni tanışaydınız bana bunları söylemezdiiz dedim çıkarkende arkamdan terbiyesiz diye bağırıyor benim hiç bir kötü sözüm olmadı oğluyla bağrıştılar hep

telefonumu kappatım sabaha kadar uyku yok tabi telefou açınca sesli mesaj geldi oğluml san a mutluluklar yolun açık ablanlarla tepe tepe kullanın sana oğlumun evine notlar bıraktım demiş
bende hemen eve gitmek istedim ne yazmış benim için diye aayyy evin her yeri not dolu bizim hediye ettiğimiz bohça türü bişi onun üstüne yazmış sen bu kadar ucuzsun işte
benim kart vizitimin üstüne bişiler yazmış sen busun işte falan ben çalıştığım şirkette kısım şefiyim belirteyim

oğlum iyi lokma oğlunada salak geri zekalı dah çok yazmışta utanıyorum yazmaya
ablamlar hiç kötü bişi demedi herkes hayırlısı olsun sen iyisin bilirsin dediler

ablam arayalım konuşalım bu deemk diyor ama nişanlım müsade etmedi ben onları sildim bundan sonra beraberiz dedi
ben senin notlerı görmediğini hepsini topladığımı söyledim babama dedi bekle annem arar özür diler dedi ama özü rdilemesi neyi değiştireckki unutulurmu bunla r

sizce ailem devreye girmelimi yoksa beklemlilermi ablam ısrar ediyo aryıp konuşucam diye nişanlım müsade etmiyor annemi tanıyorum pişman olucak diyor

benim annem babam yok vefat etiiler bunu da belirteyim bu yüzden ablamlar arada

Offf offf cok dehset bir kaynana allah yardimcin olsun kötükedihüso
Öncelikle bosver sakin aileler devreye filan girmesin bu kadin isleri dahada kötüye giderir yoksa. Kendi haline birakin tek basina kalsinda görsün hatasini.

Bu kadina nekadar mesafe koyarsan okadar iyidir evlendikden sonra bile.

Neyse ki nisanlin senin tarafini tutuyor. Ancak evlendigindede sürekli bu kadinla problemlerin olacaktir bunu bilerek evlen.

Bu kaynanalari anlamak mümkün degil, cok gelir gidersin seni hafife alirlar, araya mesafe koyarsin cok soguk derler. Birtürlü birsey begenmezler.

çok cahil bir kadınmış ki oğlunu rezil ettiğini düşünememiş sen hiçbişey yapma arama sorma elbet birgün aramak zorunda kalacak

Canım ya ne oldu sonucu da yazmamışsın ama merak ettim.Bendeki görümceler de bunun bir değişik versiyonu,iftira da vardı bizde.Ben kesinlikle ve kesinlikle evime sokmamak,herhangi bir yerde bir araya gelmemek,yüzünü görmemek şartıyla evlendim.Eşime açık açık söyledim kabul etti evlendik ki zaten kendisi de görüşmüyordu.Kaynanama ise bu konuda kızlarına herhangi bir laf söylemeyip oğlunu ve beni korumadığı için kızgınım,onla da zaten senede sadece 1 gün görüşüyoruz.

Evleneceksen bir daha görüşmemek şartıyla evlen,oğlu görüşsün sen görüşme.ınsanın içinden seneler sonra bile çıkmıyor malesef,ben yazarken şimdi gidip bulup saçlarını yolmamak için zor tutuyorum kendimi:)En azından ablan,akrabaların konuşsun ama sert çıksınlar ki sahipsiz sanmasınlar seni.Eğer eşin yeterince sahip çıkıyorsa zaten başkasına hiiiç gerek kalmıyor.

Back