sana katılıorum gerçekten izmiri şimdilik terkettim ama şuan anlıorum dünyanın öbür ucunada gitselicekem benimle gelicek
yok canım.ben aradım.büyük sorunları varmış onlarla cebelleşiomuş
asilcariye cnm işte benim aklımın ucundan geçmezdi ama işte
cnm bizim görücü usulü oldu nişanlanalı 2 ay oldu da çocukla bi problemimiz yok ama ailesi süreklli olacak şeylerde problem çıkarıo nişan bile olaylı oldu yani ama insan bi yere kadar susabilio
ben nişanlanmama 2 gün kala dün ayrıldım sevdiğimden aileler yüzüne cok seviyorduk birbirimizi babam istemedi zar zor razı ettik onun annesi ve ablası beni istemez gibi davranışlar sergiledi hep asık surat iğneleyici laflar sevdiğime baska bana baska konuşuyorlardı ve en son arkamdan ağır laflar içeren dedikodu yapmış babam duydu cok kızdı sen onların içinde mutlu olamazsın sevsende vermiyorum dedi cok üzgünüm sevdiğiminde üzgün olduğunu düşünmek ve ailesi şimdi ona bize rest cektiğin kıza bak babasını ikna edemedi demekki seni sevimiyormuş diye doldurduklarını düşünüyorum benden nefret etmesinden onu sevmediğimi düsünmesinden korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana cok yanlızım dostlar
Ah kızlar sizleri çok iyi anlıyorum, geçen gün nişanlımla ciddi bir konuşma geçti aramızda ve o ayrılmayı düşündü.
Dünya başıma yıkıldı diyebilirim, ne kadar zor bir durum olduğunu anladım, o nedenle sizleri anlayabilirim.
Sevdiğinden ayrılmak ayrı bir dert, bide ayrılma süreci var onu atlatmak ayrı bir dert olacaktır.
Çok şükür çözdük problemimizi ama çokta ders aldım diyebilirim, empati kurmak gerekiyor bazı durumlarda...
canım cok dikkat et ve sakın güvenme bence fisfisfis
Zamanında onun benim için yaptığı fedakarlığı düşündüm ve bu sefer adımı ben attım, oda zaten Allah'tan bekliyomuş :))
Mantıkta önemli ama erkeklerin geneli aynıdır, bu gider iyisi gelir diye düşünmemek lazım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar....
Güvenme derken?
yanı her an her seye hazırlıklı ol ders cıkar bızım sorunlarımızdan bu sorunları yasamamaya calıs anlamında yanlıs mı olmus :1shok:
Tabi canım hazırlıklıyım, yinede hayırlısını istiyorum, ama nişanlanınca ayrılmak daha bir zor oluyor.
Bide sevgi ve mantık önemli, bizim sorunlarımız birazda benim sert çıkışlarımla ilgili malesef.
Bu sorunu aştığım sürece sorun yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?