• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

canım senin durumunu biliyorum.
Allah yardımcın olsun, inşallah hakkınızda hayırlısı olur

amin canım sağol... içim nasıl huzursuz anlatamam, deli gibi seviyorum ama bu kadar şeyin üstüne ayrılmam gerek, en mantıklısı bu.. ondan bu akşam da bir adım gelmeyecek, ne zaman geldi ki zaten... çok üzülücem biliyorum, ama bir şekilde elbet toparlanırım... ooof of...

3,5 senelik ilişki + 9 aylık nişanlılık bu akşam bitecek.....

7 aydır bana buz gibi, konuşuyorum yok, yazıyorum yok.. en sonunda "senden bir adım gelene kadar seninle görüşmeyi düşünmüyorum" dedim.. 5 gün oldu. bugün nette denk geldik, tersledi beni... anladım ki adım falan atmayacak.. akşam bu ilişkiyi bitireceğim içim ağlaya ağlaya... ellerim titriyor şu an...
insan ayrılma noktasına kolay gelmiyor. Yani tek tarafın çabasıyla da bir ilişki yürümüyor, yani bu kararı çabuk ve kolay almadığından eminim o yüzden hakkında hayırlısı olsun
kendini çabuk toparlamaya bak sen, hayata tutunmaya...
Allah yardımcın olsun canım

insan ayrılma noktasına kolay gelmiyor. Yani tek tarafın çabasıyla da bir ilişki yürümüyor, yani bu kararı çabuk ve kolay almadığından eminim o yüzden hakkında hayırlısı olsun
kendini çabuk toparlamaya bak sen, hayata tutunmaya...
Allah yardımcın olsun canım

sağol. haklısın tek taraflı yürümüyor.. ben elimden geleni yaptım o bunu inkar etse de, o yüzden bu konuda pişmanlık yaşamam, üzüntüden başka.... ama onunla geçen zamanım için, kurduğum hayaller için çok üzülüyorum...

joey cim... seni çeyiz topiğinden tanıyorum canım... arada sıkıntılarını da okumuştum....
bence sen sürekli kendinden ödün veriyorsun... kendini yıpratıyorsun.... evlensen biel değişmeyecek bu adam... aynı evde iki yabancı gibi olcaksınız.. ilgisiz olcak sana karşı sürekli...

doğru bir karar vermişsin... zaten zor olanı başarmışsın canım... evt sıkıntılı olucak.. çevredeki insanlar sürekli sorucak... neden sebeep arayacaklar...haa yeri gelcek ağlayacaksın... özleyeceksin... neden ben bunalrı yaşıyorum diyceksin... ama inanki hepsi bir süre sonra geçiyor. ve şundan emin olki karşına öyle biri çıkıcakki iyiki ayrılmışım bile diyceksin.....
ben yaşadım canım bunları.. düğüne 1 ay kala nişan attım... gelinliğimin provalarına gidiyordum düşün artık... ama inanki hiç pişman değilim.. şimdi başka biriyle evliyim ve allah nazarlardan korusun çok mutluyum....
lütfen sende sadece kendi mutluluğunu düşün ve ona göre davran... elbet çektiğin sıkıntılarn mükafatını vericek rabbim bir gün......
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.....

Joey Hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Şimdiden böyle ciddi problemler yaşanıyorsa ileride daha büyük sorunlara neden olur

joey cim... seni çeyiz topiğinden tanıyorum canım... arada sıkıntılarını da okumuştum....
bence sen sürekli kendinden ödün veriyorsun... kendini yıpratıyorsun.... evlensen biel değişmeyecek bu adam... aynı evde iki yabancı gibi olcaksınız.. ilgisiz olcak sana karşı sürekli...

doğru bir karar vermişsin... zaten zor olanı başarmışsın canım... evt sıkıntılı olucak.. çevredeki insanlar sürekli sorucak... neden sebeep arayacaklar...haa yeri gelcek ağlayacaksın... özleyeceksin... neden ben bunalrı yaşıyorum diyceksin... ama inanki hepsi bir süre sonra geçiyor. ve şundan emin olki karşına öyle biri çıkıcakki iyiki ayrılmışım bile diyceksin.....
ben yaşadım canım bunları.. düğüne 1 ay kala nişan attım... gelinliğimin provalarına gidiyordum düşün artık... ama inanki hiç pişman değilim.. şimdi başka biriyle evliyim ve allah nazarlardan korusun çok mutluyum....
lütfen sende sadece kendi mutluluğunu düşün ve ona göre davran... elbet çektiğin sıkıntılarn mükafatını vericek rabbim bir gün......
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.....

o çeyizlerin hepsi raflarda kalıcak :1no2: geçecek tabii zamanla ama şu an o kadar zor geliyor ki... senin adına çok sevindim... inşallah benim için de, hepimiz için de güzel olur herşey

VAZGECILMEZIM öyle tabii onu da düşündüğüm için bu kararı veriyorum. böyle zaten nereye kadar sürebilir ki.. insanlar mutlu olmak için evlenir mafoldumben

3,5 senelik ilişki + 9 aylık nişanlılık bu akşam bitecek.....

7 aydır bana buz gibi, konuşuyorum yok, yazıyorum yok.. en sonunda "senden bir adım gelene kadar seninle görüşmeyi düşünmüyorum" dedim.. 5 gün oldu. bugün nette denk geldik, tersledi beni... anladım ki adım falan atmayacak.. akşam bu ilişkiyi bitireceğim içim ağlaya ağlaya... ellerim titriyor şu an...

canım bende ayrıldım yeter artık diyor insan bir müddet sonra.evli kalsak gene sorunlar olcak.hakkımızda hayırlısı.seni üzmeye kimsenin hakkı yok.ezdirme kendini canım tamam mı...?

bende üç hafta oldu ayrılalı günler geçmiyor ,hayatım karardı..terkedilmek çok acı veriyor insana çok
rabbim kimseye yaşatmasın ben bu yükü kaldıramıyorum

bende üç hafta oldu ayrılalı günler geçmiyor ,hayatım karardı..terkedilmek çok acı veriyor insana çok
rabbim kimseye yaşatmasın ben bu yükü kaldıramıyorum

benimde 2 hafta oldu sözlümden ayrılalı geçen bohçalarını memleketleri bursaya yollatık.bursa ismini dahi duymak istemiyorum.

biz tekrar barıştık bayanssulusmile 3hafta ölüyorum zannettim...su an çok mutluyumm..Allah hayırlısını versin hepiniz için..nasipseniz birbirinizedöner dolaşır olur yine

Kızlar merhabalar. Bende sözlümden 2 yıl önce ayrıldım ve düğüne 15 gün kala o zamanlar gerçekten yaşamıyor gibiydim ama insan alışıyor. Ben ayırlmayı istememe rağmen çok fazla üzüldüm ama hepsi geçiyor ve geri de kalıyor. Ki ayrılma sebebimde ben çok haklıydım kaldıramayacağım şeyler oldu. Peki ya sonra ne oldu af diledi tekrar barışalım dedi ama ben istemedim. Fakat şuan tekrardan görümeye başladık ama adını koyamıyoruz, bakalım ne olacak. Ben her zaman şuna inanırım; 'eğer o kişi kısmetimizse aradan uzun yıllar geçse de yine o kişi ile evleniriz' bakalım bizim sonumuz ne olacak.
Bu arada ondan ayrıldıüım süre zarfında erkek arkadaşım oldu ama hala içinizde ona karşı kırıntılar varsa en ufak aramasında alevleniyor...

sengözlerimebaksanab
Kızlar merhabalar. Bende sözlümden 2 yıl önce ayrıldım ve düğüne 15 gün kala o zamanlar gerçekten yaşamıyor gibiydim ama insan alışıyor. Ben ayırlmayı istememe rağmen çok fazla üzüldüm ama hepsi geçiyor ve geri de kalıyor. Ki ayrılma sebebimde ben çok haklıydım kaldıramayacağım şeyler oldu. Peki ya sonra ne oldu af diledi tekrar barışalım dedi ama ben istemedim. Fakat şuan tekrardan görümeye başladık ama adını koyamıyoruz, bakalım ne olacak. Ben her zaman şuna inanırım; 'eğer o kişi kısmetimizse aradan uzun yıllar geçse de yine o kişi ile evleniriz' bakalım bizim sonumuz ne olacak.
Bu arada ondan ayrıldıüım süre zarfında erkek arkadaşım oldu ama hala içinizde ona karşı kırıntılar varsa en ufak aramasında alevleniyor...

tamamen katılıyorum arkadasım...bizde aynı sekilde..ailem artık karsı..11 ay nişanlı kaldık ama düğün için uzun yıllar vardı..ayrılmamız daha iyi oldu bi açıdan.nişanlı beklemektense gizli kaçamak görüşmek daha heyecanlı..ehehe lise dönemlerimizdeki gibi bulusuyoruz..yaa ailem bi duysa görüştüğümüü:kedi::oklava:

2 sene sonra he benneyaptımki

Bende 2 yıl sonra barışanlardanım ama benim sevgilim eğer kaderiniz de varsa oluyo bir sekilde ikinciside gerçekten sevmişse insan en ufak bir kıvılcaım alevlendiriyo a.s

Kzılar okurken kendimi sizin yerinize koydumda
cidden çok zor
Allah bunu unutturacak güzellikler yaşatır umarım a.s.

kızlar ayrıldıktan sonra burnu sürtsün diye affetmediğimiz nişanlılarımız tekrar değişirlermi ?? biz barıştık ama arkadaslarım yine üer seni vs huy değişmez diyorlar :s

barıştığınızda yüzüklerinizi taktınızmı yendien ??? biz niaşnlılığı henüz kaldıramadık evlilik içinde uzun yıllar vardı ve sevgili olduk ve ailemin haberide yok görüşüğümüzden :(

Back