• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

Ama belkide hepimiz için hayırlısı budur.
Ablam 2 kez nişan attı ve ikisinde de eniştemle mutlu olacağı kadar olmayacağından eminim.
Şuan çok şükür çook mutlu, Rabbim bozmasın.
Demekki o iki sınavı atlatması gerekiyormuş mutluluğu hakedebilmesi için.
Şuan ben evet seviyorum nişanlımı ama yinede hayat boyu mutluluğun garantisi vereceğinden emin değilim.
O nedenle her daim hayırlısını isteyelim arkadaşlar...

Ama belkide hepimiz için hayırlısı budur.
Ablam 2 kez nişan attı ve ikisinde de eniştemle mutlu olacağı kadar olmayacağından eminim.
Şuan çok şükür çook mutlu, Rabbim bozmasın.
Demekki o iki sınavı atlatması gerekiyormuş mutluluğu hakedebilmesi için.
Şuan ben evet seviyorum nişanlımı ama yinede hayat boyu mutluluğun garantisi vereceğinden emin değilim.
O nedenle her daim hayırlısını isteyelim arkadaşlar...

ablan ıkı kez mı aynı kişiiyle barıştı aklinialirimsmile

ablan ıkı kez mı aynı kişiiyle barıştı aklinialirimsmile

Yok canım 3. kişiyle evlendi :))
İlkini çok kıskanç olduğu için ablam bıraktı, 2.side ablamı bıraktı ama onun vesilesiyle halamın kızı evlendi.
Demekki mutlu olmak için üzülmesi gerekiyormuş...
Biz insanlar nedense sabretmeyi bilmiyoruz o nedenle hayatı yaşanmaz görüyoruz...

Hiç kimse unutulmaz değildir. bende eskiden öyle düşünürdüm. yani yeni birisi olsa da içimde bir yerlerde kalır derdim. Ama Allaha şükür asla ve asla aklıma bile gelmez. Gelse de hep pişmalıkla anarım o günleri. Döktüğüm boşa harcadığım zaman için üzülürüm sadece. Allaha binlerce şükür ki onlar olmamış ve sevgilimi çıkarmış karşıma. Demem o ki; bir daha sevemem aşık olamam filan demeyin. Sonra üzüntüyle geçen günlerinize acırsınız.

Yok canım 3. kişiyle evlendi :))
İlkini çok kıskanç olduğu için ablam bıraktı, 2.side ablamı bıraktı ama onun vesilesiyle halamın kızı evlendi.
Demekki mutlu olmak için üzülmesi gerekiyormuş...
Biz insanlar nedense sabretmeyi bilmiyoruz o nedenle hayatı yaşanmaz görüyoruz...

nasıl yaaa ablanın eski nişanlısıylamı ewlendi halanın kzıııı :bbo: birbirlrini sürekli görme durumundalar yaniii:1shok:

nasıl yaaa ablanın eski nişanlısıylamı ewlendi halanın kzıııı :bbo: birbirlrini sürekli görme durumundalar yaniii:1shok:

Hayır canım, yanlış anlamışsın.
Ablamın eski nişanlısının uzak bir karabası ile evlendi...
Öyle birşey mümkün olabilirmi, ay Allah muhafaza ablam yıkılırdı, hemde kuzenim yapacak biri değil...

Konunun çoğunu (arada bazı küçük alıntılar hariç) baştan sona okudum. Psiqocum hikayen Türk filmi gibiydi. Bazı yerlerinde çok üzüldüm, anlamak hiç zor olmadı. Yani aşk acısı sonuçta. Yaşamayanımız pek azdır herhalde. Hele ki bazısı böyle dibine kadar yaşanıyor insanın elinde olmadan. Ama erkekler asla bizim gibi değiller. Yalnız biz bunu kabul etmek istemiyoruz çoğu zaman. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş yaa ondan heralde :)

Walla kızlar bence felsefe şu olmalı:
"Eğerki Seveceksen Adam Gibi,GönüLden-YürekTen Seveceksin..
Gittinmi Geri Dönmeyeceksin..
Döneceksende Gitmeyeceksin.
Ve asla arkana bakmayacaksın."

Bu dediklerimi gerçekten yapabilen bi kız arkadaşım var. Ona öyle özeniyorum ki. İlişkileri her zaman ciddi oluyor, uzun süreli oluyor ve kesinlikle aldatmıyor hepsini seviyor, hepsi de bunu seviyor, evlenmeyi filan da düşünüyorlar. Ama kız bitti dediği gün asla arkasına bakmıyor ve hemen gözler 4 dönüyor, yeni bir arayışa başlıyor arıyor ve buluyor da ve gitgide daha iyisini buluyor :) Bu 3. erkek arkadaşı ve bununla da gayet mutlular. İnş. evlencekler. Nazarım değmez inş. ama gerçekten çok takdir ediyorum ben o arkadaşımı. Zira kadınlara güçlü durmak çok yakışıyor. Ben de böyle olmak istiyorum. Allah hiç kimseyi arkasına baktırmasın. Hiç geçmişi aratmasın. Her zaman önümüze daha iyilerini çıkartsın inş.

İnşallah canım.Güçlü olmak demek bi daha kimseye güvenmeyip kendini aşka kapatmak değil. Bir daha başkasını sevemem deyip küsmek değil. Önüne bakmak..Herkes aynı değildir sonuçta. Can Yücel çok güzel anlatmış:

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
Biri seni bulacak
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan
Biraz ürkeceksin.!
Ne kadar dirensen de nafile.
İnsansın sonuçta, seveceksin
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara
Gâvura kızıp da oruç bozulmaz.!
Sök at kafandan acaba'ları.!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz...

bugün ayrılalı tam 2 ay oldu... içim rahat, onu özlemiyorum. atlattım ya şükürler olsun...

Bizde nişanlımla sözlüyken tartışmıştık Ve ben bittiğini söyledim.Sonra kalktı geldi.Konuştuk falan çok sinirliydim Kesinlikle bitti dedim oda sinirlendi çünkü beni benim onu sevdiğimden daha çok sevdiğini biliyorum elindeki sıcak cay bardağıyla beraber masaya vurdu.parcalandı tabi bardak abimle nişanlısıda yan masadaydı.arabasının yanına gitti abimde ne yapıyor bu diye kalktı peşinden kavga etmeye gitti bindi bunlar arabaya gitti.Sonra geldi abim yürüyün hastaneye gidiyoruz diye bende kavga edecekler sanmıştım sağlık ocagına gitmşler biz bişey yapamayız hastaneye götürün demişler.Hastaneye gittik.avuç içindeki 2 tane tendonu kopmuş oyuzden parmaklarını hareket ettiremiyordu. canlı canlı ameliyat oldu 3-4 saat sürdü.Kendi ailesi uzakta oldugu için gelemedi.Annemler yanında durdu Ben hiç giremedim beni yanında istemedi.Sonra barıştık bişekilde Ama çok dehşet birgündü.Ogünden Sonra gittiğimiz yerlerde Dediğim hep şu olmuştur.Hayatım söyleyelimde sana plastik bardak getirsinler diye.

Back