• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

sana katılıorum gerçekten izmiri şimdilik terkettim ama şuan anlıorum dünyanın öbür ucunada gitselicekem benimle gelicek

yok canım.ben aradım.büyük sorunları varmış onlarla cebelleşiomuş

ayy buna çok güldüm benımkı de öyle dedı dün aradım dedıkı senı sevıyorum ama senle olan durumuma üzülmem için sıra gelmiyor diğer sorunlarımdan dıyor ne derdı var acaba benım bılmedıgım CADIARZU

asilcariye cnm işte benim aklımın ucundan geçmezdi ama işte
cnm bizim görücü usulü oldu nişanlanalı 2 ay oldu da çocukla bi problemimiz yok ama ailesi süreklli olacak şeylerde problem çıkarıo nişan bile olaylı oldu yani ama insan bi yere kadar susabilio

asilcariye cnm işte benim aklımın ucundan geçmezdi ama işte
cnm bizim görücü usulü oldu nişanlanalı 2 ay oldu da çocukla bi problemimiz yok ama ailesi süreklli olacak şeylerde problem çıkarıo nişan bile olaylı oldu yani ama insan bi yere kadar susabilio

Evet biliyorum görücü usülü ben yeni üyeyim ama daha önce misafir olarak çok takip ettim siteyi
Aşık olmuş muydun peki CADIARZU

Kısmet canım bu işler ben sevgilimle 2 yıl ayrı kaldım olacağı varsa.. ummadığın anda ummadığın yerde olur ...

evet bende buna çok inananlardanım ama o kadar ağoır sözlerden sonra olmuş olsa bile nasıl anne baba derim yani onların sözlerine ben utanır yüzlerine bakmaya ama allahtan her zaman hayırlısını dilemelyiz

ben nişanlanmama 2 gün kala dün ayrıldım sevdiğimden aileler yüzüne cok seviyorduk birbirimizi babam istemedi zar zor razı ettik onun annesi ve ablası beni istemez gibi davranışlar sergiledi hep asık surat iğneleyici laflar sevdiğime baska bana baska konuşuyorlardı ve en son arkamdan ağır laflar içeren dedikodu yapmış babam duydu cok kızdı sen onların içinde mutlu olamazsın sevsende vermiyorum dedi cok üzgünüm sevdiğiminde üzgün olduğunu düşünmek ve ailesi şimdi ona bize rest cektiğin kıza bak babasını ikna edemedi demekki seni sevimiyormuş diye doldurduklarını düşünüyorum benden nefret etmesinden onu sevmediğimi düsünmesinden korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana cok yanlızım dostlar

ahhh ahhh zaten yılanın bası görümceler ve kaynana delikafadulden

Ah kızlar sizleri çok iyi anlıyorum, geçen gün nişanlımla ciddi bir konuşma geçti aramızda ve o ayrılmayı düşündü.
Dünya başıma yıkıldı diyebilirim, ne kadar zor bir durum olduğunu anladım, o nedenle sizleri anlayabilirim.
Sevdiğinden ayrılmak ayrı bir dert, bide ayrılma süreci var onu atlatmak ayrı bir dert olacaktır.
Çok şükür çözdük problemimizi ama çokta ders aldım diyebilirim, empati kurmak gerekiyor bazı durumlarda...

Ah kızlar sizleri çok iyi anlıyorum, geçen gün nişanlımla ciddi bir konuşma geçti aramızda ve o ayrılmayı düşündü.
Dünya başıma yıkıldı diyebilirim, ne kadar zor bir durum olduğunu anladım, o nedenle sizleri anlayabilirim.
Sevdiğinden ayrılmak ayrı bir dert, bide ayrılma süreci var onu atlatmak ayrı bir dert olacaktır.
Çok şükür çözdük problemimizi ama çokta ders aldım diyebilirim, empati kurmak gerekiyor bazı durumlarda...

canım cok dikkat et ve sakın güvenme bence fisfisfis

Zamanında onun benim için yaptığı fedakarlığı düşündüm ve bu sefer adımı ben attım, oda zaten Allah'tan bekliyomuş :))
Mantıkta önemli ama erkeklerin geneli aynıdır, bu gider iyisi gelir diye düşünmemek lazım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar....

ya kızlar benim sözlülük oalyım falan tamamen bıttı sanırım 50 gun oldu bu gun ayrılalı ablası annesı benı istemıyommus sebebıde ben memur degılmısım dogu gorevı cıkıpta gıdılınce ben orda nerde calısıcakmısımda onlara bakıcakmısız neden o benım aıleme yakın bı yerde oturucakmıs ben neden ewlenınce kapanmıyomusum Allahım şaka gıbı dedım sen bunları yenımı ögrendın 2 sene boyunca sevgılımdın ben sana bunların aksını mı söyledim sonra işte dün aradım dedıkı zorlastırıyosun hanı ben de bazen düşünüyorum arasam barıssak dıye dedı ama sonra vazgecıyorum ailem senden önce gelıyor onlara sırtımı dönemıyorum şimdi barışsak ne senınkıler benı istiycek ne benımkıler senı istiycek nasıl yapıcaz sanmakı ben cok mutluyum falan dedı sonra bide ben sey dedım benı sev ama başkasıyla ewlen o zaman bana senden başkasıyla ewlenmem dedı sonra kapattı ben dedım ewlenırsın

Zamanında onun benim için yaptığı fedakarlığı düşündüm ve bu sefer adımı ben attım, oda zaten Allah'tan bekliyomuş :))
Mantıkta önemli ama erkeklerin geneli aynıdır, bu gider iyisi gelir diye düşünmemek lazım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar....

ewet buna kesınlıkle katılıyorum

Unutulmaz hiçbir zaman, ama evlenmem sözü yanlış bana kalırsa.
Herkes evlenir, hayat kurar ama sevgisi içinde bir yerde muhakkak kalır...

yanı her an her seye hazırlıklı ol ders cıkar bızım sorunlarımızdan bu sorunları yasamamaya calıs anlamında yanlıs mı olmus :1shok:

Tabi canım hazırlıklıyım, yinede hayırlısını istiyorum, ama nişanlanınca ayrılmak daha bir zor oluyor.
Bide sevgi ve mantık önemli, bizim sorunlarımız birazda benim sert çıkışlarımla ilgili malesef.
Bu sorunu aştığım sürece sorun yok...

Tabi canım hazırlıklıyım, yinede hayırlısını istiyorum, ama nişanlanınca ayrılmak daha bir zor oluyor.
Bide sevgi ve mantık önemli, bizim sorunlarımız birazda benim sert çıkışlarımla ilgili malesef.
Bu sorunu aştığım sürece sorun yok...

o zaman cok dikkat et ve elındekının kıymetını bıl canım :sm_cool:

Back