• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

ben de nişanlımdan ayrıldım 5 ay geçti
üzülmeyin kızlar fazla da kinlenmeyin ben 2-3 ay çok kötü oldum, kinlenip ahım tutsun derken derken yıllar geçer de düşünürseniz hala bu konuyu olmaz yapmayın böyle
en iyisi yeniden sevebilir miyim deyin, yeni ortamlara girin yeni uğraşlar bulun
ben ingilizceye ve spora verdim kendimi
bizde nişanlım benden aydrıldı, çok tartışıyoduk 1 gün küs kaldık sonra aradı buluştuk ayrılıyorumdedi ne kadar barışmaya çalıştım o son konuşmamızda ama barışmadı
en çok da ailemi üzdüğüme üzüldüm başka bişeye yanmadım, seviyodum neden böle oldu diyip durdum ama en çok ailemi üzdüğüme ve o insanlarla muhatap ettiğime üzüldüm
hayatına yeni bir yön ver bence psiocum ben de zor da olsa deniyorum

psiqocum merhaba...ben de nişan attım artık ben de sizdenim...ama kesinlikle üzülmüyorum.nişanı attım ve ertesi gün iş başvurusu yapmaya başladım..kısa sürede hamdolsun iş buldum ve günlerim o kadar yoğun geçiyor ki onu düşünmeye vakit bulamıyorum.çalıştığım yer kalabalık bir ortam olduğu için çevre edinmeye de başladım artık kafamdan attım sayılır.aklıma gelmiyor mu?evet geliyor..ama düşünüyorum ya evlenseydim?o zaman herşey daha kötü olacaktı benim için...buymuş hayırlısı diyip kendimi yemeden konuyu değiştiriyorum.o aklıma geldiğinde müzik dinliyorum arkadaşlarımla konuşuyorum ya da ailemin yanında oluyorum.ama aklıma gelmemesi için kendimi zorluyorum.3 günlük dünyam onun etrafında dönmüyor..aşırı düşünüp de neden onu havalandırayım?bana yazık değil mi???? o şuanda bitmesini hazmetmiş değil halen arıyor...ama bitti...kendimi ezdirmem..şimdi gitsin annesi eylesin onu..el üstünde annesi tutsun bana inat aldığı evde annesiyle yaşasın...kendimi ezdirmem..siz de güçlü olun.hiçbir erkek için hayatı bu derece zindan etmeye değmez..hayata da küsmedim...elbet birgün kıymetimi bilen çıkacaktır..sevmek,aşık olmak ve evlenmek çok farklı şeyler...evlilik için sevmek yetmiyor..deli gibi seviyorsunuz belki ama düşünün dürüstçe ya evlenseydiniz??ben şahsen bekarkenki hayatımı özleyeceksem neden evleneyim?bekarken daha huzurluydum demek istemiyorum ben keşke daha önce evlenseymişim o benim hayatımı değiştirdi Allahım iyi ki karşıma onu çıkardı diyebilmek istiyorum...

size tek söyleyeceğim onun için üzülüp onlara prim vermeyin..onlar sizi inanın düşünmüyor..güçlü olun.hayat çok kısa..iş arayın,hobi edinin ama onları kafanızdan atın..hayat gerçekten çok kısa ve onların da etrafında dönmüyor..onlar karşınıza çıkmadan önce de yaşıyordunuz değil mi?sevmek güzel şeydir ama sevginin sizi komik duruma düşürmesine izin vermeyin..onlar bizim gibi duygusal değil....neyse daha fazla uzatmayım kısaca diyorum kiii güçlü olun millet:))

canlarımmm :) çok uzun zaman oldu ve 2 sene geçti bu konuyu açalı.sizlere güzel haberlerim var:) 2 sene sonra hayatıma birini almayı başarabildim.çok şükür huzurluyum mutluyum.bi terslik çıkmaz rabbim izin verirse yaza nişan düşünüyoruz bu sefer çok temkinli ve dikkatliyim :) yoğurdu fazla fazla üflüyorum:)buraya yazmamın sebebi umut olmak,ışık olmak...zaman dedikleri şeyin bizzat örneğiyim ben.herşeyi allaha havale edin.eminimki sizin için en güzelini o bilir...

Psigocum çok sevindm Allah tamamına erdirsn tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

4 senedir birlikteydik.görücü usulü değildi.sevdik birbirimizi.
3 ay önce nişanlandık.ailesi çok istekli durmuyordu.ama beni istememeleri içinde bi sebep yok gibiydi.neyse her seferinde sordum beni istemiolarmı die.istiolar dedi.annesine bile sordum bikeresinde.çünkü ben ailelerin rızasına çok önem veririm.annesi seni sevioz olurmu öle şey dedi.
ama hep bi soğukluk vardı.seziodum.oğluna çok düşkündü.
1 aydırda nişanlımla olmadık sebeplerden kavga ediyorduk.ailesi dolduruşa getiriordu bana göre.ama gelmemesi gerekirdi.çok kırdı beni son bir iki haftada.dedim medenice konuşalım.yürümüyo aileler de uymuo kültür olarak dedi(doğu batı olayı)
daha falza yıpranmak istemedim benim ailemde üzülmemi istemiyordu çünkü.ama nişanlım bırakmam deseydi herkes saygı duycaktı.yapamadı.ailesinin dolduruşları baskın geldi.son güne kadar yani 2 gün önceye kadar seni seviyorum demeyi ihmal etmedi.ama sevdiğini bıraktı.nasıl bir çelişki değil mi?

Ne garip. senin yaşadığının üzerinden yıllar geçmiş ama ben bugün aynı şeyleri yaşıyorum. 3 yıllık çıktığım 2 aylık sözlümle ayrılmak üzereyim. Açık olmam , çalışmam , özgüvenimin olması, doğulu olmam ailesinin istememesinin nedenleri. İstemede de herşey biliniyordu ve biz bu hafta sonu nişan yapacaktık neden bu hale geldik anlamıyorum. Ailesinin ve özellikle annesinin dolduruşuyla hareket etti ve bize yazık etti :( arkamda duramadı sevgimize sahip çıkamadı :(

erkek arkadaşımla inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı ama son 6 ay ı çok güzeldi artık evlenmeye karar vermiştik.. aramızda mezhep farkıda vardı. ailem tepkili idi ancak öncelikle annemlerle tanıştırdım annem babam çok sevdi herşeyi ile tam istedikleri gibi bir damattı. aradan 2.5 ay geçti ailesi geldi ankara dışından memleketleri tokattın bir köyünden sadece bir tanışma idi. bizden aile büyüğü olarak babaannemde vardı. ama ilk tanışma çok iyi olmadı.. sanki bizim memleketten bir akraba gelmişte muabbet ediyormuş gibi kaynanam olucak nişanlı iken kocasına nasıl kaçtığını,
en büyük oğullarının nasıl kız kaçırıp evlerinde sakladıklarını köylerındeki kaçırma hikayelerını
kayınbabam olucak kişinin oturuş şekli bacağının ayağının altına alıp diğer ayağınında onun üstüne atıp poposunuda kaykılarak oturması
tüm gece babamdan kendi gömleğinin cebinde sigara olmasına ragmen babam sigara uzattıkça çok içtik yaaaaaa diyerek sigara içmesi
arada küfür kaçırması (babaannem varken)kısacası herşeylerini döktüler hiç gizli saklı birşeyleri yoktu. tuhftı..
annem ikram ettikçe kaynanam olacak kadın çok yediler demesinler valla gülay bacıda ( annem) getiriyor sürekli diyor kayınbababam olucakta getirsin biz buruya yemeye içmeye geldik diyor..
kendi kültürleri (dini) ile çelişmeleri apartmanın içinden eve gelirken hayırlı akşamlar diye bağırmaları,
babaannemle aralarında yaş farkı olmamasına rağmen ebeee ebee demeleri
2. akşamda geldiklerinde herkesin başına gelebilir tabi felç geçirmiş engelli zor yürüyen görmeyen abilerini de getirmişler evimiz büyük diye :-) ( gelebilir ama ilk tanişmada bunlar yapılırmı) 2. akşamda çağırdık uzak yerdeler birşey anlamadık ilk akşam gene aynı sorunların olması annemleri ve beni çok düşündürdü.
davranışları cok rahattı saygısızlıkta vardı. hiç biz hayırlı bir iş için geldik falan demek yok bu söz işini ne zaman yapıyoruz çok uzutmasak dedi. sanki hemen vericekmişiz gibi
aileleri çok sorunlu diger kardeşleri maddi anlamda da..
erkek arkadaşım 5 6 yıldır kredi ödüyor kendisine babasına ev aldı gebzeden babasının sigortasını yatırdı da emekli etti düşünün babası çiftçi..
adam torunlarından bile para istiyormuş yazları çalışınca vermiyorrrlar yaa bana diye şikayet ediyorlardı.
bir evin tek cocuğuyum. ailem sıcak bakmıyor benim üzerime titriyorlar.. biz yokuz bu işde diyor erkek arkadaşım çok düzgün bi çocuktu her bakımdan nasıl oldu böyle bilmiyorum ama bende bu aile ile anlaşamam biliyorum.. ne yapacağım bilemiyorum

Back