• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

sengözlerimebaksanab

tamamen katılıyorum arkadasım...bizde aynı sekilde..ailem artık karsı..11 ay nişanlı kaldık ama düğün için uzun yıllar vardı..ayrılmamız daha iyi oldu bi açıdan.nişanlı beklemektense gizli kaçamak görüşmek daha heyecanlı..ehehe lise dönemlerimizdeki gibi bulusuyoruz..yaa ailem bi duysa görüştüğümüü:kedi::oklava:

Bizde ailem birşey demiyor zaten şuan haberleri yok. Arkadaşça konuşuyoruz sanırım ama bazen ileriye dönük konuşmaları da oluyor yine de çok kaptırmak istemiyorum

arkadaşlar merhaba bende konuyu baştan sona okudum ve nacizane fikirlerimi söylemek istiyorum.öncelikle psigo cummmm.başına gelenler beni çok ama çookk üzdü.rabbim sana sabır ve o kişiye karşı müthiş bir soğukluk versin ki bir daha buraya o kişi hakkında bile yazma.seni çok ama çook seven hayırlı ve yeni birinin müjdesini verirsin inşallah bunu cani gönülden diliyorum tatlım.inşallah sınavın çok iyi geçmiştir ve hakettiğin yerlere hiç zorlanmadan gelirsin canım.şunu sakın unutma bu dünya imtihan dunya sı rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verır.yada onu ımtıhan a tabı tutar bakalım ısyan mı edıyor yoksa bana hamd mı edıyor dıye.sen bu ımtıhan dan allah'ın rızasını alarak cıkacaksın ınsallah.okudugum kadarıyla hıc ısyan etmedın ne guzel ve bunun da mukafatını fazlasıyla alacaksın ınsallah.ben ınanıyorum hayatım.bende gecen yıl nısanlımdan ayrıldım.cok sukur ıyıyım.ama arada sıkıntılar yasamıyo deılım

gercı benım sorunlarım daha farklı nısanı ben attım ama cok haklı sebeplerım vardı.cevremdekı herkes nısanı attıgıma cok sevındı sorunları dusunun artık:)ben atlattım cok sukur.daha ıyı gunler bızı beklıyo ınsallah.her karanlıgın bır aydınlıgı olur ınsallah.allah a sgınmaktan baska care yok.hepımıze sıkıntısız ve mutlu gunler dılıyorum...

tüm sayfada yazılanları okudum ve sizleri cok ıyı anlıyorum. cunku benımde ıkı ay oldu nısanlımdan ayrılalı. offf 20 hazıran dugun tarıhımızdı dugune uc gun var nısanlımın sınırlı tavrı tehdıtlerı ıle gecen bır telefon konusması ve son bıttı. cok zor.o kadar emek ver bır ınsana ıyı kotu gununde yanında ol, hayallerını onla bırlıkte kur sonra bır hıc ugruna acı ceken sen ol. aklı basına gelınce ozur ler aff dılemeler. sevgımı sımdı bu. ben sevmıyor o sevıyormu oluyo yaa affetmeyınce. yapılan bu haksızlıgı hazmedemıyorum ya. zamanla gecer ama o zaman gelene kadar nasıl topluyacam kendımı?

tüm sayfada yazılanları okudum ve sizleri cok ıyı anlıyorum. cunku benımde ıkı ay oldu nısanlımdan ayrılalı. offf 20 hazıran dugun tarıhımızdı dugune uc gun var nısanlımın sınırlı tavrı tehdıtlerı ıle gecen bır telefon konusması ve son bıttı. cok zor.o kadar emek ver bır ınsana ıyı kotu gununde yanında ol, hayallerını onla bırlıkte kur sonra bır hıc ugruna acı ceken sen ol. aklı basına gelınce ozur ler aff dılemeler. sevgımı sımdı bu. ben sevmıyor o sevıyormu oluyo yaa affetmeyınce. yapılan bu haksızlıgı hazmedemıyorum ya. zamanla gecer ama o zaman gelene kadar nasıl topluyacam kendımı?

canım çok iyi anlıyorum seni her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır denilir bu söze gerçekten inananlardanım.bende düğünüme 2 ay kala ayrıldım şimdi bazı şeyleri duyunca allah 'a şükür bitmiş diyorum.ewet çok üzücü bir durum bende çok kolay atlatmadım ama Allah'a şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim aklıma bile gelmiyor.şu an ihtiyacın olan tek şey zaman emin ol zaman geçtikçe acın hafifliyo eskisi kadar üzlmüyorsun.inşallah karşına gerçekten seni sevenve değerini bilen biri çıkar ve iyiki ayrılmışım dersin...

ben nişanlanamadım ayrıldım
ramazandan sonra olacaktı
5 yıllık sevgilimdi
aldattı beni

canım hayırlısı böyleymiş.seni aldatan biri zaten seni haketmiyor diye düşünüyorum.allah a havale et boşver çok güzel çıkarıyo emin ol ve sen çektiklerini duyuyosun.oooohh canıma değsin diyosun:)))

canım çok iyi anlıyorum seni her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır denilir bu söze gerçekten inananlardanım.bende düğünüme 2 ay kala ayrıldım şimdi bazı şeyleri duyunca allah 'a şükür bitmiş diyorum.ewet çok üzücü bir durum bende çok kolay atlatmadım ama Allah'a şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim aklıma bile gelmiyor.şu an ihtiyacın olan tek şey zaman emin ol zaman geçtikçe acın hafifliyo eskisi kadar üzlmüyorsun.inşallah karşına gerçekten seni sevenve değerini bilen biri çıkar ve iyiki ayrılmışım dersin...
Inşallah canım ama bir daha sanırım evlilik istemem . Zamanla geçecek ama yapılan haksızlığı unutmak mümkün değil. Son dönemler çok kötüydüm zaten ağlamalarim Allah'a hep dua ettim hayırsızsa bir sebep ver diye inanıyorum bende ama ışte yaşananlar zor

Inşallah canım ama bir daha sanırım evlilik istemem . Zamanla geçecek ama yapılan haksızlığı unutmak mümkün değil. Son dönemler çok kötüydüm zaten ağlamalarim Allah'a hep dua ettim hayırsızsa bir sebep ver diye inanıyorum bende ama ışte yaşananlar zor

bir daha evliliği düşünmemekte çok haklısın canım.çünkü bende senin gibi düşünüyorum.ama yinede allah tekrar nasip edecekse hayırlısını ve beni gerçekten çok sevecek birini çıkarsın karşıma.bu dileklerim senin ve buradaki tüm arkadaşlar içinde geçerli canım...

benim de bugün tam 4 hafta oldu ayrılalı.

face hesabı kapalıydı, baktım geçen gün açmış. ben de arkadaş listesindeyim. 5dk sonra tekrar baktım beni silmiş. ama onun duvarına gönderdiğim gülücük hala duvarında duruyo. beni siliyo o kalmış... anlamadım bu ne saçma iştir...

benim de bugün tam 4 hafta oldu ayrılalı.

face hesabı kapalıydı, baktım geçen gün açmış. ben de arkadaş listesindeyim. 5dk sonra tekrar baktım beni silmiş. ama onun duvarına gönderdiğim gülücük hala duvarında duruyo. beni siliyo o kalmış... anlamadım bu ne saçma iştir...

ayyynem biz 3 hafta ayrılık yasadık.beni silm,şti ama duvarına yazdıklarım druyodu..hatta fotoğraf yorumlarım bile duruyordu.Sadece faceden siler kalbinden zor.Barışınca tiraf etti ki silmiş ama sürekli annesinin facesinden bakıyormuş bana.takip ediyormuş hep..

kızlar benıde alın aranıza söz atmış bırısı olarak

insanları anlamak cok garip hele sevıyorum ama olmaz dıyerek ayrılanları anlamak daha da garip başta sözlümle ben ama olsun 40 yılda gecse ben onu bekliycem :gitme:

Back