sengözlerimebaksanab
tamamen katılıyorum arkadasım...bizde aynı sekilde..ailem artık karsı..11 ay nişanlı kaldık ama düğün için uzun yıllar vardı..ayrılmamız daha iyi oldu bi açıdan.nişanlı beklemektense gizli kaçamak görüşmek daha heyecanlı..ehehe lise dönemlerimizdeki gibi bulusuyoruz..yaa ailem bi duysa görüştüğümüü:kedi:klava:
Bende 2 yıl sonra barışanlardanım ama benim sevgilim eğer kaderiniz de varsa oluyo bir sekilde ikinciside gerçekten sevmişse insan en ufak bir kıvılcaım alevlendiriyo a.s
tüm sayfada yazılanları okudum ve sizleri cok ıyı anlıyorum. cunku benımde ıkı ay oldu nısanlımdan ayrılalı. offf 20 hazıran dugun tarıhımızdı dugune uc gun var nısanlımın sınırlı tavrı tehdıtlerı ıle gecen bır telefon konusması ve son bıttı. cok zor.o kadar emek ver bır ınsana ıyı kotu gununde yanında ol, hayallerını onla bırlıkte kur sonra bır hıc ugruna acı ceken sen ol. aklı basına gelınce ozur ler aff dılemeler. sevgımı sımdı bu. ben sevmıyor o sevıyormu oluyo yaa affetmeyınce. yapılan bu haksızlıgı hazmedemıyorum ya. zamanla gecer ama o zaman gelene kadar nasıl topluyacam kendımı?
ben nişanlanamadım ayrıldım
ramazandan sonra olacaktı
5 yıllık sevgilimdi
aldattı beni
Inşallah canım ama bir daha sanırım evlilik istemem . Zamanla geçecek ama yapılan haksızlığı unutmak mümkün değil. Son dönemler çok kötüydüm zaten ağlamalarim Allah'a hep dua ettim hayırsızsa bir sebep ver diye inanıyorum bende ama ışte yaşananlar zorcanım çok iyi anlıyorum seni her şerde bir hayır, her hayırda da bir şer vardır denilir bu söze gerçekten inananlardanım.bende düğünüme 2 ay kala ayrıldım şimdi bazı şeyleri duyunca allah 'a şükür bitmiş diyorum.ewet çok üzücü bir durum bende çok kolay atlatmadım ama Allah'a şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim aklıma bile gelmiyor.şu an ihtiyacın olan tek şey zaman emin ol zaman geçtikçe acın hafifliyo eskisi kadar üzlmüyorsun.inşallah karşına gerçekten seni sevenve değerini bilen biri çıkar ve iyiki ayrılmışım dersin...
Inşallah canım ama bir daha sanırım evlilik istemem . Zamanla geçecek ama yapılan haksızlığı unutmak mümkün değil. Son dönemler çok kötüydüm zaten ağlamalarim Allah'a hep dua ettim hayırsızsa bir sebep ver diye inanıyorum bende ama ışte yaşananlar zor
benim de bugün tam 4 hafta oldu ayrılalı.
face hesabı kapalıydı, baktım geçen gün açmış. ben de arkadaş listesindeyim. 5dk sonra tekrar baktım beni silmiş. ama onun duvarına gönderdiğim gülücük hala duvarında duruyo. beni siliyo o kalmış... anlamadım bu ne saçma iştir...
selam cnm bnm bende severek ayrılanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?