• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

nasıl yaaaakannehir
canım hemşerim beniiiimm:teselli:
şu anda seni hiçbir cümle teselli edemez biliyorum ama güçlü olmak zorundasın o mutluysa umurunda değilse yıktığı dünya,sen de onu Allah'a havale edip mutlu olmak zorundasın,inan ki böyleleri için :mymeka:tek bir gözyaşına bile yazık.
Rabb'im biran önce unutma gücü versin canım konuşmak istersen yaz mutlaka canım:teselli:

Çok tesekkür ederim, iyi dilekleriniz için. İyi yanından bakmayaçalışıyorum, ya evlendikten sonra bunlar ortaya çıksaydı...

Esma derya ve daha nice ismini yazamadığım kızlar...Okuyorum duygulanıyorum...okuyorum titriyorum...okuyorum gözlerim doluyor..neler var neler...Allahım sabır versin yardımcınız olsun...Psikom kuzum iyileştiğini duydukça çok mutlu oluyorum..esmacım inş en kısa zamanda haber alırsın..deryacım Allah sabır versin güzelim ama inan bana Allah kurtarmış seni..Ya evlenince yapsaydı..Allah hiçbirinin yanına bırakmaz..Allah sabır versin kızlar..Kalbim sizinle..Sadece yazacak şey bulamıyorum..

Canlarım desteğinize çok teşekkür ederim hiçbir haber yok benden ses yok tık yok bugün olayın başlangıcının ilk haftası geçen hafta bu saatlerde ne kadar mutluydum gelinlikçiden randevu almıştım herşey elimde patladı 5 gün oldu bende aramadım oda hala mallerine bakmamış ortak bir arkadaşımız aramış senle buluşalım demiş oda şehir dışındayım pazar günü görüşelim demiş bakalım gidicekmi sesi kötüymüş 1 haftada böle geçerse eniştem aricak çağıracak ve yolun açık olsun dicek babam annem çok sinirli onların konuşmasını istemiyorum kızlar bu şekilde bitiyor bir hiç uğruna hiç değimeyecek şey için yazık oldu ama güçlüyüm psiqo derya güçlü olacağız bütün kızlar şunu demeyi bilelim geçecek zaman herşeyin ilacı geçecek ölümler unutuluyor benim biricik aşkım eşim yoldaşım herşeyim oda öldü bu ateş sönecek kor olacak hakkımızda hayırlısı olsun...

Hepinize yorumlarınız için tesekkur ederim. Evet biz nişanlıydık, düğün hazırlıkları yapıyorduk, ama o gidip başkasıyla evlenmiş, nikaha da kendi anne babasıyla, evlendiği kızın anne babası gitmiş. Ben bunları nerden öğreniyorum, facebook'ta kızın eklediği resimlerden :( N'olur dua edin benim için, o kadar ihtiyacım var ki buna...

niye acaba o kadar az insanla olmuş bu iş

senin eski nişanlın pek bi ne desem şimdikötükedihüso

o seni hak etmemiş. tencere kapak yaşasınlar umursamaÇok üzgünüm çoook

rezil herifkötükedihüso

ileride seni çok üzecekmiş. kurtulmuşsun ondan. ondan kalan izlerden de en çabuk zamanda kurtulursun umarım:Saruboceq:

Kızlar Allah yardımcınız olsun.Nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var herşeye yazdıklarınızı okuyana kadar kesin gözüyle bakıyordum ama çokta güvenmemek lazım demekki.Çok üzüldüm ama gücünüzü ayakta durma isteğinizi gördüm helal olsun dedim.Umarım en kısa sürede yaralarınız kapanır zaman yaralarınıza merhem olur

gerçekten yaa insan bunları okuyunca hiçbirşeyden zevk almıo düğün hazırlıkları başladı gibi ama hiç hevesim yok gibi sanki bunları okuyunca hiçbişeyin garantisi yok sanki olmucak biticek gibi hissedio insan :( allahım hepinize sabırlar versin dualarım sizinle bu cuma mübarek günde unutayın kızlarrr

niye acaba o kadar az insanla olmuş bu iş

senin eski nişanlın pek bi ne desem şimdikötükedihüso

o seni hak etmemiş. tencere kapak yaşasınlar umursamaÇok üzgünüm çoook

rezil herifkötükedihüso

ileride seni çok üzecekmiş. kurtulmuşsun ondan. ondan kalan izlerden de en çabuk zamanda kurtulursun umarım:Saruboceq:

Aslında kimseye haber vermeyeceklermiş ama karar değiştirmişlermiş. Düşünün benim varlığımı bile bile kendi aralarında nişanlanıyorlar, ardından 1 ay sonra nikah... Bense ne yapıyorum bu arada, saf saf hazırlık yapıyorum...

Kızlar, ümitsizliğe kapılmayın n'olur. Topik konusu itibariyle biraz can sıkıyor ama herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye bir kaide yok ki. Eminim sizin hayatlarınızda herşey yolunda gidecek. Ben sadece hak etmediğim birşeyi yaşıyorum, ama biliyorum ki Allahım benimle, hayırlısı da bu...
Allah hepinizin gönlüne göre versin...

slm kızlar... okuduklarıma evt çok üzüldüm ama şaşırmadım... çok klasik olcak ama gelin ata binmiş ya nasip demişya .. bu öyle birşey.. bende 3 yıl önce düğünüme 1 ay kala nişan attım.. atmak zorunda kaldım.. ailesi yüzünden... beni hep savunan.. koruyan adam bir anda düğünü erteleyelim diyince bende ayrılmıştım.. aylar sonra tekrar barıştığımızda ise tesadüfen sebebini anladım.. meğerse evt beni seviyormuş ama çapkınlıktan da olamıyormuş. burda yalnız yaşıyordu ve ben tesadüfen evine gittiğimde bir kızla basınca anladımkii erkek milleti ve asla ama asla güvenmeyeceksin.. aşkından ölüp bitsede... onu orda son görüşümdü.. defalarca araya birilerini soktu..mailler mesajlar... ama benim için bitmişti..
çok zor oldu atlatmak.. ama hayat devam ediyor..etmek zorunda...
taki geçen sene bu zamanlara kadar ben mutsuzluğa mahkumum dedim.. ama karşıma şu anki nişanlım ve 2,5 ay sonra evleneceğim insan çıktı...iyi kide onu basmışım ve ayrılmışım.. iyi kide o olayları yaşamışım diyorum.. ve allah bozmasın şu anda çok mutluyum... allahıma da şükrediyorum...

üzülmeyin diyemiyorum.. ev çok zor bir anda bütün hayalleriniz yıkılıyor.. ama inanınki geçiyor... sadece sabretmek gerekiyor... umarım sizin de karşınıza sizin değerinizi bilecek ve sizi çoook mutlu edecek birileri çıkar...

Aslında kimseye haber vermeyeceklermiş ama karar değiştirmişlermiş. Düşünün benim varlığımı bile bile kendi aralarında nişanlanıyorlar, ardından 1 ay sonra nikah... Bense ne yapıyorum bu arada, saf saf hazırlık yapıyorum...

canımm onların o yola niye grdiklerini az çok tahmin ediyorum.. ve senin öyle bi adama layık olmadığını düşünüyorum. Allah seninle ve hayırlısı bu.
sana hakettiğin değeri verecek, gerçekten sevecek biri ile karşılaşacaksın.

Allah bu tür ............... den herkesi korusun. :teselli:

seninki saflı değl onunki üçnoktalıkkötükedihüso

Kızlar, ümitsizliğe kapılmayın n'olur. Topik konusu itibariyle biraz can sıkıyor ama herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye bir kaide yok ki. Eminim sizin hayatlarınızda herşey yolunda gidecek. Ben sadece hak etmediğim birşeyi yaşıyorum, ama biliyorum ki Allahım benimle, hayırlısı da bu...
Allah hepinizin gönlüne göre versin...
vereliniortak

Ben ayrılalı 1 sene oldu , ama zaman zaman aklıma geliyor öfkeleniyorum yaşadıklarıma halbuki sinirlenmekte bir duygu bunu da biliyorum istiyrorum ki hiç bir şey hissetmeyeyim nötr olayım, ama daha olmuyor.. Ve hala hayatımda kimse yok duygularım alınmış gibi istiyorum ama hislerim alınmış gibi... bilmiyorumkismile

haa bir de şu var; burda birbirimize acımak gereksiz, sonuçta boşanmış olmaktan çok daha kolay ve daha az yıpratıcı nişandan ayrılmak, yani buna da şükür..

gusuncum bana ümit verdin çok sağol umarım bizde senin gib iyiki olmuş diyebiliriz
derya su unutacağız unutmak zorundayız seni istemeyeni sende istemeyeceksin şu bir gerçekki sana değer veren önemliymiş
kızlar ben nişanlımla hikayemi anlatsam tarih yazar çok mücadele ettik bz insanlar onun böle yaptığına inanamıyor gözünü gözümden ayırmazdı bir dediğim iki olmazdı ben 28 yaşına giriyorum artık nasıl güveneceğim nasıl korkmadan seveceğim buna üzülüyorum
haklısınız gelin ata binmiş ya nasip demiş olan tozpembe hayallere oluyor hakkımızda hayırlısı
bensiz bir saniye dayanamayan adam aramıyor nasıl bu kadar kolay vazgeçiyorlarsa bizde vazgeçeceğiz yeterki Rabbim şu göğüsümdeki midemdeki acıyı alsın sabah acıyla uyanmaktan usandım
daha bir hafta oldu ama geçecek değilmi kızlar...mafoldumben

çok uzun zamandır giremiyodum siteye görünce şaşırdım gerçekten
canım arkadaşım psigom hakkında hayırlısı olsun bitanem ya bazı şeyleri geç olmadan öğrenmen iyi olmuş canım benim:teselli:

gusuncum bana ümit verdin çok sağol umarım bizde senin gib iyiki olmuş diyebiliriz
derya su unutacağız unutmak zorundayız seni istemeyeni sende istemeyeceksin şu bir gerçekki sana değer veren önemliymiş
kızlar ben nişanlımla hikayemi anlatsam tarih yazar çok mücadele ettik bz insanlar onun böle yaptığına inanamıyor gözünü gözümden ayırmazdı bir dediğim iki olmazdı ben 28 yaşına giriyorum artık nasıl güveneceğim nasıl korkmadan seveceğim buna üzülüyorum
haklısınız gelin ata binmiş ya nasip demiş olan tozpembe hayallere oluyor hakkımızda hayırlısı
bensiz bir saniye dayanamayan adam aramıyor nasıl bu kadar kolay vazgeçiyorlarsa bizde vazgeçeceğiz yeterki Rabbim şu göğüsümdeki midemdeki acıyı alsın sabah acıyla uyanmaktan usandım

canım tabi ki geçicek... sadece zaman lazım... bu acıları da yaşaman gerekiyor.. bir anda ohh tamam iyiyim denilmiyor... ama bir süre sonra hayatın devam ettiğini ve gereksiz biiri için kendini üzdüğünü farkına varıyorsun.. tabiki sizleirn karşısına da çıkacak birileri... sakın ama sakın kapılarınızı kapatmayın... şans verin.. benim şimdki nişanlım ilkokul arkadaşım.. burnumun dibindeymiş.. herşeyimi anlattığım dertleştiğim arkadaşım.. ama aşkın ne zaman kapınızı çalacağı belli olmuyor... ben eminimki sizlerinde bir gün burdan yeni aşkınızı anlatacağınız günler gelicek... hep beraber yorumlar yapıcaz o heyecanalrınıza... ama zamann..... lütfen sabredin:)))))

inşallah canım
güçlü olmaya çalışıyorum aileme hiç yansıtmıyorum kafam okadar karışıkki bittide demedi birden kesti aramayı öle kesip attı bunu hazmedemiyorum bu kadar kolay olmamalıydı telefonda nişan bozulurmu yüzyüze konuşamadık herşey içimde kaldı ne git diyebildim ne dön böylece bitti içimde hiç umut yok yazık oldu bu aşka demekten çare yok
salsaya yazıldım yarın gidiyorum gitar kursunada başlıyorum arkadaşlarım yalnız bırakmıyor hergün biri birişey yapıyor
haftaya kuzenimin düğünü var birlikte gidecektik kına gecesi orada kalacaktık ben düğünde nişanda giydiğim kıyafeti giyecektim şimdi o düğüne gitmek çok zor geliyor herkes sorucak daha akrabalara söleemdim teyzemler faln bilmiyor şehir dışında dicem ya cesaretim yok demeye günler lütfen çabuk geçsin bakarmısın yaşlanmayı istiyorum..:) değermi değmez değilmi insan bunu demesine rağmen nasıl bu kadar üzgün olabiliyor o hiç üzülmüyormu?

Esma nedense garip bir his var içimde bugün ya da en geç yarın sabah...ararsa haber ver okurken böyle bi his uyandı yazmak istedim

Hepinize yorumlarınız için tesekkur ederim. Evet biz nişanlıydık, düğün hazırlıkları yapıyorduk, ama o gidip başkasıyla evlenmiş, nikaha da kendi anne babasıyla, evlendiği kızın anne babası gitmiş. Ben bunları nerden öğreniyorum, facebook'ta kızın eklediği resimlerden :( N'olur dua edin benim için, o kadar ihtiyacım var ki buna...
deryacım sadece ne diyorum biliomusun.kurtulmuşsun.bırak gözyaşı dökmeyi bırak ağlamayı.gül oyma rabbine dua et böyle bi insanla seni birleştirmediği için.
bak ben 3 gündür çok iyiydim.rabbim içime birden soğukluk vermişti.
öyle sığındımki rabbime anlatamam.bu derde şükreder oldum çünkü rabbime daha çok yaklaştım.ve sana ne dicem.bende dün öğrendim.nişanlım dediğim uğruna öldüğüm o çok sevdiğim insan beni nişanlıyken aldatmış.ortak bi arkadaşımızdan öğrendim daha dün.
üstelik beraber olduğu kadında evliymiş.
ve bu adam benle nişanlıydı düşün.duydum ama inan zerre üzülmedim.dedimki şükür işte şimdi bitti sevgim dedim.rabbim iyiki bu derdi vermiş böyle bir insandan kurtuldum dedim.
ve şunu söylüyorum o ve onun gibiler çok büyük cezalandırılacaklar.artık onları allaha havale ediyorum.rabbim bu insanları yola getirsin.
dün herşeyi yaktım sildim.kii başka zaman olsa hep içimde hatırlardım yani.hayatta atamazdım.ama yaptım.rabbim öyle bi güç verdiki.
ve inan çok mutluyum huzurluyum.şükür ki kurtuldum.allah bundan sonra karşımıza hayırlı insanları çıkarsın.
nasıl yaaaakannehir
canım hemşerim beniiiimm:teselli:
şu anda seni hiçbir cümle teselli edemez biliyorum ama güçlü olmak zorundasın o mutluysa umurunda değilse yıktığı dünya,sen de onu Allah'a havale edip mutlu olmak zorundasın,inan ki böyleleri için :mymeka:tek bir gözyaşına bile yazık.
Rabb'im biran önce unutma gücü versin canım konuşmak istersen yaz mutlaka canım:teselli:
katılıyorum arkadaşıma.bak benden önce toparlanmış bi arkadaşım.
oda çok sevdi bende.
ama geçmicek diye bişey yok.granada bana diyordu.allah razı olsun canım senden.
şimdi ben herkese diyorum.üzülmeyin.heleki acıdan isyana yönelmeyin.çok içim yandı benimde geçmiş sayfalar buna ispat.ama biliomki canımı yakanıda rabbim yakacak.
içim öyle rahat.içim öyle huzurluki.sığının nolur rabbinize.dmkülcek bi gözyaşım varsa sadece rabbim içindir.sizin içinde öyle olsun.

Esma derya ve daha nice ismini yazamadığım kızlar...Okuyorum duygulanıyorum...okuyorum titriyorum...okuyorum gözlerim doluyor..neler var neler...Allahım sabır versin yardımcınız olsun...Psikom kuzum iyileştiğini duydukça çok mutlu oluyorum..esmacım inş en kısa zamanda haber alırsın..deryacım Allah sabır versin güzelim ama inan bana Allah kurtarmış seni..Ya evlenince yapsaydı..Allah hiçbirinin yanına bırakmaz..Allah sabır versin kızlar..Kalbim sizinle..Sadece yazacak şey bulamıyorum..
bitanemmmm allah razı olsun.çok iyiyim.
3 gündür deli gibi ders çalışıyorum.gülüyorum.
mutluyum.
şükürrrrrrrrrrrr
binlerce yüzlerce kez şükürrrrrrrrrrrrrrr
bu derdi veren rabbime şükür
bu dertle üstümdeki kederi alan rabbime şükür

Canlarım desteğinize çok teşekkür ederim hiçbir haber yok benden ses yok tık yok bugün olayın başlangıcının ilk haftası geçen hafta bu saatlerde ne kadar mutluydum gelinlikçiden randevu almıştım herşey elimde patladı 5 gün oldu bende aramadım oda hala mallerine bakmamış ortak bir arkadaşımız aramış senle buluşalım demiş oda şehir dışındayım pazar günü görüşelim demiş bakalım gidicekmi sesi kötüymüş 1 haftada böle geçerse eniştem aricak çağıracak ve yolun açık olsun dicek babam annem çok sinirli onların konuşmasını istemiyorum kızlar bu şekilde bitiyor bir hiç uğruna hiç değimeyecek şey için yazık oldu ama güçlüyüm psiqo derya güçlü olacağız bütün kızlar şunu demeyi bilelim geçecek zaman herşeyin ilacı geçecek ölümler unutuluyor benim biricik aşkım eşim yoldaşım herşeyim oda öldü bu ateş sönecek kor olacak hakkımızda hayırlısı olsun...
bitanem sanada tek tavsiyem sabırlı olman.biliyorumki yazdıklarında gösteriyor güçlü bir kızsın.atlatcaksın sende.bak bana.3 ay çektim.rabbim bitirdi sonunda acımı.
ama öyle yakardım öyle dua ettimki.
derdi veren rabbine sığın.allah deki buyur desin sana.inan herşey güzel olacakkkkkkkkkk
hep birlikteeeeeeeeeeeeee
derdinizi dinlemeye nacizane fikirlerimi sunmaya inanın hazırım.gerekirse saatlerce dinleyebilirim sizi.yeterki iyi olun
Kızlar Allah yardımcınız olsun.Nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var herşeye yazdıklarınızı okuyana kadar kesin gözüyle bakıyordum ama çokta güvenmemek lazım demekki.Çok üzüldüm ama gücünüzü ayakta durma isteğinizi gördüm helal olsun dedim.Umarım en kısa sürede yaralarınız kapanır zaman yaralarınıza merhem olur
allah razı olsun.güvenme ama doğru insanı bulduysanda şükret sahip çık aşkına.
ve hep hayırlısı diye dua et.
ben hep öyle dua ederdim.allah hayatımdan şerefsiz bir adamı çıkardı.gözümü açtı.
senin içinde hayırsa olsun hayır değilse olmasın.
allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım.

slm kızlar... okuduklarıma evt çok üzüldüm ama şaşırmadım... çok klasik olcak ama gelin ata binmiş ya nasip demişya .. bu öyle birşey.. bende 3 yıl önce düğünüme 1 ay kala nişan attım.. atmak zorunda kaldım.. ailesi yüzünden... beni hep savunan.. koruyan adam bir anda düğünü erteleyelim diyince bende ayrılmıştım.. aylar sonra tekrar barıştığımızda ise tesadüfen sebebini anladım.. meğerse evt beni seviyormuş ama çapkınlıktan da olamıyormuş. burda yalnız yaşıyordu ve ben tesadüfen evine gittiğimde bir kızla basınca anladımkii erkek milleti ve asla ama asla güvenmeyeceksin.. aşkından ölüp bitsede... onu orda son görüşümdü.. defalarca araya birilerini soktu..mailler mesajlar... ama benim için bitmişti..
çok zor oldu atlatmak.. ama hayat devam ediyor..etmek zorunda...
taki geçen sene bu zamanlara kadar ben mutsuzluğa mahkumum dedim.. ama karşıma şu anki nişanlım ve 2,5 ay sonra evleneceğim insan çıktı...iyi kide onu basmışım ve ayrılmışım.. iyi kide o olayları yaşamışım diyorum.. ve allah bozmasın şu anda çok mutluyum... allahıma da şükrediyorum...

üzülmeyin diyemiyorum.. ev çok zor bir anda bütün hayalleriniz yıkılıyor.. ama inanınki geçiyor... sadece sabretmek gerekiyor... umarım sizin de karşınıza sizin değerinizi bilecek ve sizi çoook mutlu edecek birileri çıkar...
canım her kelimene katılıyorum.üstelik erkeklere güvenmiceksin lafına bin kere yüz kere katılıyorum.
rabbim adamım die dolaşıp arkamızdan iş çeviren yüzümüze seviyorum diyip arkamızdan aldatan o şerefsiz insanlardan bizleri korusun.
senin içinde çok mutlu oldum.allah mutluluğunu daim etsin.

Ben ayrılalı 1 sene oldu , ama zaman zaman aklıma geliyor öfkeleniyorum yaşadıklarıma halbuki sinirlenmekte bir duygu bunu da biliyorum istiyrorum ki hiç bir şey hissetmeyeyim nötr olayım, ama daha olmuyor.. Ve hala hayatımda kimse yok duygularım alınmış gibi istiyorum ama hislerim alınmış gibi... bilmiyorumkismile
canım istersen öyle güzel bitiyorki.yeterki unutmak iste.
ben allaha öyle çok dua ettimki.rabbim dedim hayırlı değilse al bu sevgiyi içimden.
bak 3 gün önce iyileştim.ve dün neler öğrendim.içim birden soğudu.duymayada bilirdim.öyle hala değmicek bir insan için gözyaşı döküyorda olabilirdim.
kii ben insanın 10 gün önce ayaşına kadar gittim.ama pişman değilim.o nasıl kalkıcak bakalım böyle bir vebalin altından.
onun için sakın ümitsizliğe kapılma.biticek inan bitiyor.ben ki aşkımdan yataklara düştüm.
ben unuttuysam emin olun herkes unutur.yeterki allahtan isteyin.
haa bir de şu var; burda birbirimize acımak gereksiz, sonuçta boşanmış olmaktan çok daha kolay ve daha az yıpratıcı nişandan ayrılmak, yani buna da şükür..
bunu bilmende çok güzelll.hep şükrettt.

kuzum çok yeni daha.oku bak geçmiş sayfalarımı.ne günler ne geceler atlattım.
gözyaşlarımdan yazarken klavye ıslanırdı.
hıçkırıklara boğulurdum.ama bilmiodumki o gözyaşlarıyla rabbim içimi temizliyormuş.o gözyaşarıyla o insanın günahlarına binlerce günahlar ekleniyormuş.
allah sevdiği kula dert verimiş arkadaşım.derdin olmazsa işte ozaman üzül.rabbim sana bu derdi verdiyse birşeyleri görmen için vermiştir.gafilin cahilin canı,duadan uzaktır.çünkü ona rabbim demeye izin yok.ağzındada kilit var dilindede.bununla anlaki allaha dua etmeni sağlayan odert dünya saltanatından daha iyidir.
allah yardımcın olsun.bilki geçicek ama.yeterki inannnnn.

çok uzun zamandır giremiyodum siteye görünce şaşırdım gerçekten
canım arkadaşım psigom hakkında hayırlısı olsun bitanem ya bazı şeyleri geç olmadan öğrenmen iyi olmuş canım benim:teselli:
bitanem saol.
inan hayırlısı olmuş.
hep rabbime bana iyiki bitmiş dedirt rabbim die dua ediyordum.
ve şuannnnnn
iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bitmişşşşşşşşşşşş
diyorummmmmmmmmm.

inşallah canım
güçlü olmaya çalışıyorum aileme hiç yansıtmıyorum kafam okadar karışıkki bittide demedi birden kesti aramayı öle kesip attı bunu hazmedemiyorum bu kadar kolay olmamalıydı telefonda nişan bozulurmu yüzyüze konuşamadık herşey içimde kaldı ne git diyebildim ne dön böylece bitti içimde hiç umut yok yazık oldu bu aşka demekten çare yok
salsaya yazıldım yarın gidiyorum gitar kursunada başlıyorum arkadaşlarım yalnız bırakmıyor hergün biri birişey yapıyor
haftaya kuzenimin düğünü var birlikte gidecektik kına gecesi orada kalacaktık ben düğünde nişanda giydiğim kıyafeti giyecektim şimdi o düğüne gitmek çok zor geliyor herkes sorucak daha akrabalara söleemdim teyzemler faln bilmiyor şehir dışında dicem ya cesaretim yok demeye günler lütfen çabuk geçsin bakarmısın yaşlanmayı istiyorum..:) değermi değmez değilmi insan bunu demesine rağmen nasıl bu kadar üzgün olabiliyor o hiç üzülmüyormu?
kuzum olcak bunlar.bende atlattım.bir ay biyerlere gidemedim soru sorcaklar diye.
gittiğimde soru sordularmı gözyaşlarıma hakim olamıyordum.
arkamdan konuştular.bir dünya laf ettiler.
ama hepsi geçti.
şükür geçicek.boşver herkes ayıbıyla kalsın.
onca acı çektim bak o insan için.
4 sene ne emekler verdim.sana atlatsam inan seninki gibi roman olur benimkide.
ama bak sonunda rabbim gözümü açtı.değmediğini gösterdi.
ben üzülmüyorum.yaşadım sevdim.saftım.öyle sadık öyle düzgün yaşadımki ben.
içim rahat.o düşünsün.nasıl böyle bir günahdan sıyrılcak.ona asla hakkım helal değil.hele beni aldattını nişanlıyken böyle birşey yağtığını duydumya. bitti yani.içimdeki herşey bitti.
ve mutluyum.
sende mutlu olcaksın.
hayırlıysa barışın.değilsede sevin.rabbim hayırlı değilmişki uzak tuttu de.üzülme.

psiqom canım bu yazılarını içten yazıyorsan inan çok sevindim senin için arkadaşım
allah bir daha dert vermesin, insan gibi insanlar çıkarsın karşına

Back