• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

kızlar merhaba ( psiqo, esma , derya_su, ve diğer arkadaşlar)
psiqo canım toparlanmış olmana çok sevindim.darısı diğer kızlara inşallah.demin misafirim vardı.o da eşinden ayrılmış ara ara kötü olan bir arkadaştı .böyle bir konu açıldı.sizleri tanıyormuşum gibi sizlerden bahsettim.çok yakınımmışsınız gibi.sonra sizleri merak ettim bi bakayım dedim.iyi haberlerinizi almak gerçekten beni mutlu ediyor.o yüzden Allah inşallah sizlere hayırlı kapılar açar da hep iyi haberlerinizi alırız...her gün sizlere dua ediyorum.
canım benim çok tşk ederim.
insan gerçekten tanıyormuşcasına yakınlaşıyor.
inşallah bundan sonra iyi haberlerle yskınlaşcaz.mutluluklarımızı paylaşcaz.
duaların içinde allah razı olsun.
tüm dua eden arkadaşlarımın rabbim dileklerini en kısa zamanda gerçekleştirsin:Saruboceq:

Psikom sınavlarım bitti cok şükür ve gelebildimmm.

Çokkk mutluyumm biliyomusunn :teytey::teytey:
Sınavlarım bittiği için değill ama.
Senin ağzından"mutluyum huzurluyum ve bunlarıı içten söylüyorum"dediğini duyabildiğim için.
Güçlü bi kız olduğunu biliyordum.Çok şükür yaradana çokk..

Şimdi sıra sınavlarındaa.Biliyorum bunu da başarıcaksın süprizzzzz
Dualarım seninlee tatlımmm...
a.s.
ayyyy kuzummmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
hoşgelmişsinnnnnnnnnnnnnaklinialirimsmile
çok şükür bitanem çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
evet şimdi sınavlardaaaaaaaa artık ayrılık günleri değil sınav gününe geri sayım yapcaz:sm_cool:
benimde duam seninle bitanemmmmmopuyorumnanaktan

Vallaa öleee canım bundan sonraa sınava gerim sayım yapıcaz :sm_cool:
Ama bunuda paylaşamak istiyorum sizinle.
Ayrılıkla ilgili aldığım kararın ne kadar doğru olduğunu ikinci kez gördüm bugün.
Biz ayrıldıktan 6 gün sonra bi kızla beraber olmuş ve bugün de telefonuma msj atmış.
Birincisinde "anne,bu akşam seni ve babamı bekliyolar"..
ikincisi de pardon yanlış oldu..
yorumları size bırakıyorum kızlar..
:sm_confused:

psiqo çok sevindim inan iyi olmana. tanımadığım halde seni inan çok dua ettim çok etkilendim ve diğer arkadaşlarada hep dua ediyorum inş hepiniz hepimiz için hayırlısı olur.ve aldatanlar kandıranlar mazlum yere üzenlere biz hiç bişi demesekte biliyorumki allah göstercek yaptıklarını onlara.bi hadisi şerif var çok seviyoum.; kişi yaptığını görmeden öbür dünyaya gitmez diye.bunu bilmek yeter..

kızlar dün kaynım aradı abime ulaşamıyorum diye telefonunu kaybetmiş bu bahaneyle aradım az önce söledim sonra dedim konuşmayacakmıyız görüşmeyecekmiyiz dedim oda hayır görüşmicez dedi bende dedim tama btsin aa son kez bir konuşalım oda konuşacak ne var ya dedi bende ne olduğunu bilmiyorumki dedim öğren o zaman dedi suratıma kapattı kızlar bu şekilde nişan bitermi ya ama bakın bitti

Sukunet canım ayrıldıktan 6 gün sonra bir kızla birlikte mi olmuş ? Mesaj sana yanlışlık la gelmiş hmm.Bence ayrılmakla doğru kararı vermişsin.Ne çabuk ayrılığı hazmetmiş te birlikte olmuş biriyle hadi onu geçtim hemen nasıl evlilik yoluna girmiş.Hayretler içerisindeyim daha nelerle karşılaşacağız.Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.

Esma cım eğer bittiyse zordur muhakkak ama uğraşma bence canım ya bırak ne hali varsa görsün.allah sabır versin.

kızlar arkadaşımı aramış bitti demiş ben sadece prosüdürleri düşünüyorum demiş ailemimi göndereceğim benmi ailemin karşına çıkacağım demiş düşünün bitti artık kesin bugün teyzem aricak oğlum prosüdürleri soruyormuşsun sen bitridin alınan eşyaları gönder dicek artık başka hayaller artık başka umutlar olacak ama aşkım olmayacak yazık oldu sebepsiz bitti...

kızlar arkadaşımı aramış bitti demiş ben sadece prosüdürleri düşünüyorum demiş ailemimi göndereceğim benmi ailemin karşına çıkacağım demiş düşünün bitti artık kesin bugün teyzem aricak oğlum prosüdürleri soruyormuşsun sen bitridin alınan eşyaları gönder dicek artık başka hayaller artık başka umutlar olacak ama aşkım olmayacak yazık oldu sebepsiz bitti...

canım benim zaten anlayışsız bir erkekmiş.. ilerde de çok sıkıntı yaşatırdı sana... anlamadna dinlemeden karar veren biriymiş.. sevgisi ağır basmıyormuş.. bence sen de bir an önce durumu kabullen ve kendini toparlamaya çalış.. HAYAT DEVAM EDİYORR......

psikocum geçmiş olsun diyorum ilk olarak.Bence sevinmelisin böyle birinden kurtulduğuna, benim ablamda babmın tüm karşı çıkmalarına rağmen doğu kökenli biriyle evlendi, aslında iyi biridir dışardan ama evlenince bunlar daha ilk hafta boşanma kararı aldılar,çok değişti diyordu ablam hiç tatlı bir söz, ilgi göstermiyormuş, eve geç gelmeler falan, biz sonradan öğrendik ki doğunun erkeği kadına hiç değer vermezmiş, hakketen bunu gözlerimle gördüm, ablamlarda boşanmadılar ama evlilikleri zehir oldu hergün kavga gürültü vs.Bence o ortamdan uzaklaşmaya bak iyi gelecek sana, bu topiğide kapati sürekli aynı şeyleri hatırlayıp üzülürsün, ama görüyorum ki sen onu unutmakta istemiyorsun zaten, hayat acımasız güzelim, sana son önerim kalın yünlerden alıp atkı ör acaip iyi geliyor üzüntüye sıkıntıya.Hadi canım.

Ayrıca şunuda ekleyeyim, Madem Kpss.ye çalışıyorsun kursa yazıl bence, yeni insanlar yeni arkadaşlar edinirsin şunuda söyleyeyim kızlar devlette iş bulduğunuz takdirede acaip kısmetiniz açılıyor haberiniz olsun, işe girdikten sonra acaip taliplerim çoğalmıştı ama ben nişanlıydım zaten dönüp bakmadım, iyikide bakmamış allahıma çok şükür çook mutluyum:)

psiqo çok sevindim inan iyi olmana. tanımadığım halde seni inan çok dua ettim çok etkilendim ve diğer arkadaşlarada hep dua ediyorum inş hepiniz hepimiz için hayırlısı olur.ve aldatanlar kandıranlar mazlum yere üzenlere biz hiç bişi demesekte biliyorumki allah göstercek yaptıklarını onlara.bi hadisi şerif var çok seviyoum.; kişi yaptığını görmeden öbür dünyaya gitmez diye.bunu bilmek yeter..
canım arkadaşım allah razı olsun.çok saol.
dualarınız dualarım kabul oldu bak çok şükür iyiyim.
deidğin gibi bende çok çekeceğine inanıyom.
artık bana uzak allaha yakın olsun.hesabı allahla çünkü.
kızlar dün kaynım aradı abime ulaşamıyorum diye telefonunu kaybetmiş bu bahaneyle aradım az önce söledim sonra dedim konuşmayacakmıyız görüşmeyecekmiyiz dedim oda hayır görüşmicez dedi bende dedim tama btsin aa son kez bir konuşalım oda konuşacak ne var ya dedi bende ne olduğunu bilmiyorumki dedim öğren o zaman dedi suratıma kapattı kızlar bu şekilde nişan bitermi ya ama bakın bitti
canım benim ya baksana çocuğa.bahane arıomuş bitirmiş.
seven adam bitiremez.heleki nişanı hiç atamaz.
psikocum geçmiş olsun diyorum ilk olarak.Bence sevinmelisin böyle birinden kurtulduğuna, benim ablamda babmın tüm karşı çıkmalarına rağmen doğu kökenli biriyle evlendi, aslında iyi biridir dışardan ama evlenince bunlar daha ilk hafta boşanma kararı aldılar,çok değişti diyordu ablam hiç tatlı bir söz, ilgi göstermiyormuş, eve geç gelmeler falan, biz sonradan öğrendik ki doğunun erkeği kadına hiç değer vermezmiş, hakketen bunu gözlerimle gördüm, ablamlarda boşanmadılar ama evlilikleri zehir oldu hergün kavga gürültü vs.Bence o ortamdan uzaklaşmaya bak iyi gelecek sana, bu topiğide kapati sürekli aynı şeyleri hatırlayıp üzülürsün, ama görüyorum ki sen onu unutmakta istemiyorsun zaten, hayat acımasız güzelim, sana son önerim kalın yünlerden alıp atkı ör acaip iyi geliyor üzüntüye sıkıntıya.Hadi canım.
canım tşk ederim.seviniyorum tatlım.iyiyim çok şükür.
dediğin gibi doğu erkeği kadına fazla değer vermio.ya da bana değer vermeyeni çattı.
nese geldi geçti.konuşmaya bile gerek yok.
topik hatırlatmıyor artık tatlım.yaptığı şerefsizliği öğrenmeden önce içim acıodu ama artık ona karşı bi hissim yok.
unutmak istemiyorsun demişsin ama.unuttum bile ben onu.
benim unutamadığım sevdiğim okadar emek verip ayağına gittiğim adam sadık die bildiğim bana aşık bildiğim adamdı.eğerki o yoksa ona karşı hissimde olamaz.
unuttum yani.

Ayrıca şunuda ekleyeyim, Madem Kpss.ye çalışıyorsun kursa yazıl bence, yeni insanlar yeni arkadaşlar edinirsin şunuda söyleyeyim kızlar devlette iş bulduğunuz takdirede acaip kısmetiniz açılıyor haberiniz olsun, işe girdikten sonra acaip taliplerim çoğalmıştı ama ben nişanlıydım zaten dönüp bakmadım, iyikide bakmamış allahıma çok şükür çook mutluyum:)

canım kursa baştan beri gidiom ben zaten.
şükür hiç aksatmadım.
derslerimede çalışıyorum şuanda düzenli.
birde kendi adıma konuşayım kısmet gibi bi derdim yok:S
yinede saol önerilerin için.

bence bu konuda bi genelleme yapmamak gerekir...kesinlikle katılmıyorum size.insan eğer kötüyse ve cahilse onun yöresi önemli değildir...kişinin kendini yetiştirmesine bağlı.sizin çevrenizde olumsuz örnekler olmuş olabilir bu hepsinin öle olduğu anlamına gelmez...

canım kursa baştan beri gidiom ben zaten.
şükür hiç aksatmadım.
derslerimede çalışıyorum şuanda düzenli.
birde kendi adıma konuşayım kısmet gibi bi derdim yok:S
yinede saol önerilerin için.

Tüm topiği okuyamadım canım, senin adına sevindim, bundan sonra önüne bak hep arkana bakma.

psipocum topiği takip ediyodum ama yazıcak bişey bulamıyodum iyi olmana çok sevindim inş kpss sınavın çok iyi geçer iyi biyere yerleşirsin cnm hayırlısıyla

merhaba kızlar.her gün onu hatılatıyo ama bittiğini kabullenmedim desem yalan olur galiba alıştım yokluğuna onsuzluğa alıştım.mutlu olmaya çalışıyorumartık.sahte gülücükleriköşeye attım .ama bi yerleden başlamam lazım.kurslara falan gidip bi iş bakmam lazım.estetisyenlik yada güzellik zunalığı kkursuna gidip kendimi geliştirdikten sonra işe başlayım diyorum .jhareketli ve sevdiğim bi işi yaparsam iyi olcana inanıyoum.siz nedersiniz olurmuki

kızlar dün teyzem aradı sordu sen bu işi bitiriyormusun dedi oda evet dedi aldığımız eşyaları getirecek teyzeme kesin bitti kızlar boğuluyor gibi oluyorum ama çok hırslandım hiç uğruna olması beni hırslandırıyor yazık yaşadıklarıma bu çocuğa değmezmiş...

merhaba kızlar.her gün onu hatılatıyo ama bittiğini kabullenmedim desem yalan olur galiba alıştım yokluğuna onsuzluğa alıştım.mutlu olmaya çalışıyorumartık.sahte gülücükleriköşeye attım .ama bi yerleden başlamam lazım.kurslara falan gidip bi iş bakmam lazım.estetisyenlik yada güzellik zunalığı kkursuna gidip kendimi geliştirdikten sonra işe başlayım diyorum .jhareketli ve sevdiğim bi işi yaparsam iyi olcana inanıyoum.siz nedersiniz olurmuki

iyi olur canım ama sana şunu sölim ben çalışıyorum fakat bu kafa senle olduğu sürece heryerde aklında oluyor atmak gerek düşüncelerden kurtulmak gerek en önemlisi bu

psipocum topiği takip ediyodum ama yazıcak bişey bulamıyodum iyi olmana çok sevindim inş kpss sınavın çok iyi geçer iyi biyere yerleşirsin cnm hayırlısıyla
canım benim çok saol.inş bitanem iyi geçer
müjdeli hbrler veririm size:)

canım benim yardığma ihtiyacın olursa yada dertleşmeye herzaman yanındayım
rabbim yardım etsin.
rabbime sığındım ben.o kurtardı beni
sende öyle yap
geçicek emin ol
yazıl tabi kursa
çevre edin

kızlar dün teyzem aradı sordu sen bu işi bitiriyormusun dedi oda evet dedi aldığımız eşyaları getirecek teyzeme kesin bitti kızlar boğuluyor gibi oluyorum ama çok hırslandım hiç uğruna olması beni hırslandırıyor yazık yaşadıklarıma bu çocuğa değmezmiş...
bitanem dahada uğraşma bu adamla.
bırak ya seven adam yapamaz söyleyemez.
canın elbet yancak.benim yanmadımı.4 senemi verdim
ama inan bitio
geçio
iyiki bile diosun
bunu düşün hep

psiqo
inşallah öle derim okadar keşkem varki keşke faceeden sileseydim keşke sözden hç ayrılmasaydım kafayı yiyorum ona kızamıyorum herkes bahane diyor ama ben kendime anlatamıyorum onu okadar çok sevmişimki çok kötüyüm ya daha çok yeni 12. gün bugün daha dün düğüne gün sayıyordum bugünkü halime bak nasıl bu hale geldik anlam veremiyorum Allah içimden alsın sevgimi gitsin herşey bizim için daha iyi olsun

Back