psiqocum ben de atanamadım canım.bu yıl atanırım diyodum da olmadı kısmet artık.bak ben kpss ye çok iyi çalışıyorum rakibinim ona göre:))) canım benim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah...olsun canım ben de uzun zmandır elime fırça almıyodum da vekil öğrtlik yapıyorum şimdi okul duvarlarını boyuyorum çok zevkli.havalar soğudu diye iç cephelerdeyim şimdi.evde de ara ara portreler yapıorum.(daha doğrusu geçen sana öle dediğimde heveslenip kağıdı kalemi çıkardım;yapmaya başladım:)) ) körelmiyo insan ya sadce pratik eksiliyo o kadar.resim yapmak dünyanın en güzel şeylerinden bi tanesi ve allah sana da bu yeteneği vermiş.bence sen de şanslısın.hadi kalk bak daha duruyo hadi resim yapmaya....
ayrıca paylaştığın metin harikaymış,çok beğendim.en çok da "büyümüşüm,yeni fark ediyorum" kısmı varya bitirdi beni.bu arada seninle aynı durumu paylaşan tüm arkadaşların da allah yardımcısı olsun.ne diyelim....görüşürüz psiqocum.
demek rakibimsinguclubacismile
olsun kız inş ikimizde atanırız.çok çalış tmm mı:)
inş emeklerimiz boşa gitmez.
allah yardımcımız olsun kuzum
5 yıllık bir beraberlik.. ardına söz..
ardından 5 aylık bir ayrılıktan sonra yeniden beraberlik...
şimdi ise ya düzelirse diye bekliyorum ama çok bekliyorum.. bunun farkındayım :umursamaz:
hakkında hayırlısı olsun.inş düzelir.seviosan uğraş.biliorum yıpratıcı oluyor.ama ayrılık inan çok daha zor
aynen 5 yılık bi beraberlik ve ayrılık çok büyük kavgalar düzelsin diye bekliyorum ama herkes duydu ayrıldımızı neden ayrıldımızı tekrar nasıl başlarım yada gelir mi bilmiyorum
başladım zaman alcam tepkiler of of
bunları bende düşündüm.onun ayağına giderkende herşeyi göze alıp gittim.aşıktım çünkü.ama noldu istemedi.inş barışırsınız seviosan.ve mutlu olcağına inanıosan kimseyi takma derim
Bu durumun en kötü yanı da belirsizlik olmalı, düzelir diye beklemek, düzelecek mi bilememek...
Ama benim hala ümidim var
inş ümitlerin boşa gitmez canım.
benim ümidim bitti.son adımı attım ve bitti.
acımı yaşıyorum şimdi.
Merhaba,
hayatımda hiç bu kadar ellerimle herşeyi mafetmedim bu bölümü geçen haftaiçi baştan sonu okudum konuya çok üzüldüm allahım dedim ne acı ne kadar zor psiqo sana yorum yapmak istedim o zaman ama yapmadım nişanlıma sarıldım ve sanki ayrılığı kendim çağırdım cuma günü nişanlım beni terk etti bugün 4. gün ve ben hiçbirşey yiyemiyorum aramıyor sormuyor konuşmuyor hatalı ise benim herşeyi mahfettim
canım inan öyle üzüldüm ki.ama şunu söylemek istiyorum.bitmezzzz.
şimdi seni hatalı duruma düşürdü ama için için bilioki sen suçsuzsun.
onun için hiç pişmanlık duyma bence.
bi kere sen suçlu değilsin bunu unutma.görüştüysen ayrıyken görüşmüşsün.
lütfen üzme kendini.
çok üstüne düşme.bırak düşünsün.herşeyi sölemişin.vicdanıyla başbaşa bırak onu.senin vicdanın rahat olsun.
ayrılcağınızıda hiç sanmıom.boşuna harap etme kendini canım benim.
ben çok sık gitmem onlara babasıylada konuşmuyoruz kızlar aile problemlerimizde var ailesi çok pasif sözden ayrılıncada hiç aramadılar
bu çok kötü işte.bendede aynı şey vardı.ayrılmaya dünden hazırdılar.kimse ne beni ne ailemi aramadı.
oyüzden onlara ahım büyük.ailem ayaklarına bi kırmızı halı sermedi.ama onlar hep üzdüler beni ve ailemi.rabbim hakkımızı koymasın onlarda
mafoldumben