• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

esma01 cim.. seninki daha net olmadığı için düğüne git, hiçbirşey olmamış gibi davran.. olurki barışırısnız.. insanalra karşı boşuna mahçup olma... erkek sonuçta.. kendisinden öncekileri kabullenmekte zorlanabilir.. kafasında bir sürü şey kurmuştur... etrafındakilerde biliyorsa daha da karıştırmışlardır kafasını... sen sadece sabret ve bekle... nasıl olsa senin vicdanın rahat canım... ama dönmezse sana bırak.. zorlama hiç.. bunda da vardır bir hikmet güzelim....

psiqo cum.. çok teşekkür ederim canım.. senin toparlanmana çok sevindim ve şunu asla unutma... bu 3 ay boyunca yanında kim vardıysa... işte onlar senin gerçek dostların...

ve şunu da unutmayın kızlar; bu dünyada hiç ama hiç kimse bizim sağlığımızdan daha önemli değil.... kendimizi yıpratmaya üzmeye gerçekten değimiyor....

psiqom canım bu yazılarını içten yazıyorsan inan çok sevindim senin için arkadaşım
allah bir daha dert vermesin, insan gibi insanlar çıkarsın karşına
canım inan içimden gelerek yazdım hepsini.
rabbim büyük dert vermesin kimseye.

esma01 cim.. seninki daha net olmadığı için düğüne git, hiçbirşey olmamış gibi davran.. olurki barışırısnız.. insanalra karşı boşuna mahçup olma... erkek sonuçta.. kendisinden öncekileri kabullenmekte zorlanabilir.. kafasında bir sürü şey kurmuştur... etrafındakilerde biliyorsa daha da karıştırmışlardır kafasını... sen sadece sabret ve bekle... nasıl olsa senin vicdanın rahat canım... ama dönmezse sana bırak.. zorlama hiç.. bunda da vardır bir hikmet güzelim....

psiqo cum.. çok teşekkür ederim canım.. senin toparlanmana çok sevindim ve şunu asla unutma... bu 3 ay boyunca yanında kim vardıysa... işte onlar senin gerçek dostların...

ve şunu da unutmayın kızlar; bu dünyada hiç ama hiç kimse bizim sağlığımızdan daha önemli değil.... kendimizi yıpratmaya üzmeye gerçekten değimiyor....
canım tşk ederim.biliyorum tatlım.artık iyiyi kötüyü daha rahat ayırt edebiliyorum.
bu 3 aydır yanımda olan insanlarada sımsıkı sarılıyorum.
ve bu sımsıkı sarıldığım kişilere sizde dahilsiniz arkadaşlarım.
bana destek oldunuz.yeri geldi benimle gözyaşı döktünüz.allah hepinizden razı olsun.
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

Esma nedense garip bir his var içimde bugün ya da en geç yarın sabah...ararsa haber ver okurken böyle bi his uyandı yazmak istedim

inşallah canım ararsa haber veriirm herşey içimde kaldı ona iki kelime etmeden bu şekilde bitmesine razı olamıyorum sinirimden kuduruyorum
bu arada bugün aramadı bakalım yarın arasa sölerim sana canım

psikom yeni gördüm tüylerim diken diken oldu...Allah kurtarmış kuzum yaa seni tam olarak neler olmuş..Ne insanlar var ve aramızd geziyolar...Ama rabbim öyle büyük ki..üzülmüyo olmana çok mutlu oldum...Deryamm sen de üzülme tatlım Allah sizi öyle çok seviyomuş ki kurtarmış yüzlerce binlerce şükür..çok iyisiniz siz

evet gülsuuuncum öyle yapıcam düğüne gideceğim insanlara sölemek için erken daha ailemlede konuştum şehir dışında diyeceğim geldikten sonrada yavaş yavaş açıklama yapacağım

psiqo senin adına çok sevindim dileirm daha güzel günler seni beni bütün arkadaşlarımızın olur
Rabbim herkesin hakettiğini verir

inşallah canım ararsa haber veriirm herşey içimde kaldı ona iki kelime etmeden bu şekilde bitmesine razı olamıyorum sinirimden kuduruyorum
bu arada bugün aramadı bakalım yarın arasa sölerim sana canım

tamam canım benim...Anlam veremiyorum madem olmıcak yapamıcan niye evlilik gibi büyük bi şeyin altna giriosun niye ah alıyosun..Seevabın çok mu da günah almaya çabalıosun..Ama rabbim her şeyi affeder de kul hakkını asla..Karşıma kul hakkı ile gelmeyin demiş..Çekecekler hem de çok hem bu dğnyada hem diğer alemde..

Bir yola baş koyuyorsun engebeli yokuşlu mücadele edemeyeceksin hiç gelmeseydin değilmi
benim aklımı almayan ne biliyormusun yıllarını harcıyorsun ve bakıyorsunki bir hiç uğruna harcamışsın işte canım bunun bedeli çok ağır olucak ve hepsi emin olun hepimizin eski nişanlısı kafalarını duvarlara vuracaklar işte o zaman bide şebnem ferak gibi diyeceğizki bu sıralar favori parçam..:)
artık yalnız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti...

kızlar ya bu sadece bana değil ailemede yapılan bir saygısızlık hergün gelirdi bizde yerdi çok iyi anlaşırlardı şimdi onlarda birşey diyemiyor üstümede gelmiyorlar en çok beni bu üzüyor benim ailemin günahı ne annem sabaha kadar uyuyamıyor ve annem kalp hastası kızlar bazen boğuluyorum bazen nefes alamıyorum bazende güçlüyüm nasıl davranacağımı bilmiyorumböle muallakta olması çok kötü gelse koşsa üzgünüm dese benim kalbim doğrulurmu bir doğrulmaz diyorum bir kendim koşa koşa gitmek beni kollarına al demek istiyorumbu nasıl bir çelişki rabbim...

psikom yeni gördüm tüylerim diken diken oldu...Allah kurtarmış kuzum yaa seni tam olarak neler olmuş..Ne insanlar var ve aramızd geziyolar...Ama rabbim öyle büyük ki..üzülmüyo olmana çok mutlu oldum...Deryamm sen de üzülme tatlım Allah sizi öyle çok seviyomuş ki kurtarmış yüzlerce binlerce şükür..çok iyisiniz siz
canım bende tam ayrıntı bilmiyorum.ortak bir arkadaşımız söyledi.
bana dediki daha fazla üzülmeni istemem o insan buna değmiyor.
kendisi söyledi bana bunu dedi.
gühahını almak istemem kimsenin eğer ki yaptıysa hesabı rabbimle büyük olacak.zaten beni yarı yolda bıraktığı için bir bedel ödicekti şimdi birde böyle şerefsizlikler varsa işin içinde dahada yanacak.
artık öyle ya da böyle yaptıysada yapmadıysada kendine.ama öyle ya da böyle o çok ağır ödeyecek.
işte böyle kuzum.iyiyim çok şükür.
evet gülsuuuncum öyle yapıcam düğüne gideceğim insanlara sölemek için erken daha ailemlede konuştum şehir dışında diyeceğim geldikten sonrada yavaş yavaş açıklama yapacağım

psiqo senin adına çok sevindim dileirm daha güzel günler seni beni bütün arkadaşlarımızın olur
Rabbim herkesin hakettiğini verir
canım saol.amin.inş rabbimde seninde gönlüne göre verir.
bence net bi sonuç al.böyle muallakta tabiki çok üzülürsün.
gurur yapma.gerekirse sen konuş.ama bir sonuç olsun.
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.rabbim hakkında hayırlısını versin

Öyle psikom rabbim hayırlısını versin..Kızlarımızın yavaş yavaş yüzü gülecek inşallahhhh

inşallah gülüm.herkes mutlu olsun.
herkese yardımcı olmaya hazırım.
topiğim mutsuz başladı ama çok şükür huzuru buldu.
rabbim huzur isteyen herkese nasip etsin

Aminnnn...psiqom acı bi tecrübe oldu ama Allahım tez vakitte gerçekleri göstermiş sana...üzüldüm evet ama yolun başında bunları görmene de bi anlamda sevindim...Her şerde bi hayır vardır sözü gerçekten çok doğru bir kez daha görmüş olduk...Allahım bundan sonra hayırlı kapılar açsın inş karşına senin gibi gerçekten temiz yürekli iyi bir insan çıkar...Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inş canım benim. inş kpssyi de çok iyi notla kazanırsın çok iyi yerlere gelirsin inş:)))

Aminnnn...psiqom acı bi tecrübe oldu ama Allahım tez vakitte gerçekleri göstermiş sana...üzüldüm evet ama yolun başında bunları görmene de bi anlamda sevindim...Her şerde bi hayır vardır sözü gerçekten çok doğru bir kez daha görmüş olduk...Allahım bundan sonra hayırlı kapılar açsın inş karşına senin gibi gerçekten temiz yürekli iyi bir insan çıkar...Allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inş canım benim. inş kpssyi de çok iyi notla kazanırsın çok iyi yerlere gelirsin inş:)))

allah razı olsun bitanem benim.
ne güzel dualar etmişsin öyle ağzına sağlık.
biliomusun bir insanın kendisinin ettiği duadan çok bir arkadaşının onun ismine onun adına ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.
rabbim inş benim adıma ettiğin duaları kabul eder.
şuan tek derdim rabbime hayırlı bir kul olabilmek:Saruboceq:.anneme babama hayırlı bir evlat olabilmek:Saruboceq:,kpss yi kazanıp öğrencilerime hayırlı bir öğretmen olabilmek:Saruboceq:.ve hayırlı bir insanla allah nasip ederse mutlu bir yuva kurabilmek(çok şeymi istedim beasırnaşık şey)
rabbim seninde gönlüne göre versin.
sizleri iyiki tanımışım.olumunekankayizsmile

allah razı olsun bitanem benim.
ne güzel dualar etmişsin öyle ağzına sağlık.
biliomusun bir insanın kendisinin ettiği duadan çok bir arkadaşının onun ismine onun adına ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş.
rabbim inş benim adıma ettiğin duaları kabul eder.
şuan tek derdim rabbime hayırlı bir kul olabilmek:Saruboceq:.anneme babama hayırlı bir evlat olabilmek:Saruboceq:,kpss yi kazanıp öğrencilerime hayırlı bir öğretmen olabilmek:Saruboceq:.ve hayırlı bir insanla allah nasip ederse mutlu bir yuva kurabilmek(çok şeymi istedim beasırnaşık şey)
rabbim seninde gönlüne göre versin.
sizleri iyiki tanımışım.olumunekankayizsmile

canım benim sen gerçekten çok doğal ve içten birisin.bu topic açılmadan önceki yazılarını da takip ederdim ben yazmasam dahi seni severdim yazılarını okurdum devamlı...şimdi de çok içten bi şekilde sıkıntını paylaştın ve inan bana yine burda devamlı yazamasam da yazılarınla içten paylaştım üzüntünü...ve şimdi senin tekrar hayata dönüşünü burda okudukça inan seninle birlikte ben de seviniyorum burda..isteklerin çok güzel Allahım bu dualarını kabul etsin..inan bana ettiğim dualarda sen de aklımdasın..ve benim gibi birçok arkadaşımın da aklındasın ki hepimizin ortak duası kabul olmuş sen şimdi herzamankinden daha iyisin:))) daha da iyi olacaksın ve senin kpssyi kazandım haberini beraber kutlicaz,öğretmen olacaksın öğrencilerinle fotoğraflarına yorum yapıcaz:))) dur daha hayatına biri girecek sevincine ortak olucaz:))) allahım herşeyin hayırlısını gönlünden geçenleri yaşamanı nasip etsin:)) sen iyi ol mutluol yeter bizim için inan aileden biri gibi oldun artık sen mutlu olunca biz de gülümsüyoruz:)

canım benim sen gerçekten çok doğal ve içten birisin.bu topic açılmadan önceki yazılarını da takip ederdim ben yazmasam dahi seni severdim yazılarını okurdum devamlı...şimdi de çok içten bi şekilde sıkıntını paylaştın ve inan bana yine burda devamlı yazamasam da yazılarınla içten paylaştım üzüntünü...ve şimdi senin tekrar hayata dönüşünü burda okudukça inan seninle birlikte ben de seviniyorum burda..isteklerin çok güzel Allahım bu dualarını kabul etsin..inan bana ettiğim dualarda sen de aklımdasın..ve benim gibi birçok arkadaşımın da aklındasın ki hepimizin ortak duası kabul olmuş sen şimdi herzamankinden daha iyisin:))) daha da iyi olacaksın ve senin kpssyi kazandım haberini beraber kutlicaz,öğretmen olacaksın öğrencilerinle fotoğraflarına yorum yapıcaz:))) dur daha hayatına biri girecek sevincine ortak olucaz:))) allahım herşeyin hayırlısını gönlünden geçenleri yaşamanı nasip etsin:)) sen iyi ol mutluol yeter bizim için inan aileden biri gibi oldun artık sen mutlu olunca biz de gülümsüyoruz:)

ayyy canım benimmmmmmm:1hug:allah bin kere razı olsun
bu topiği açarken işte bunu düşüberek açmıştım.çünkü biliyordumki biyerlerde ben gibi insanlar var.tmm güvensizliğimiz arttı.insanlar güvenilcek gibi değil.ama bu paylaşımlarda işte hiçbirşeye değişilmez.
sende çok içtensin.inan tanıyormuşcasına seviyorum sizleri.
ve inanın bende canı gönülden sana ve diğer arkadaşlarıma dua ediyorum.
inş dediğin gibi hepberaber kutlamak nasip olur.rabbimden hayırlısını diliyorum.
zaten bu topik günlüğüm gibi oldu:)acılarım toıparlanışlarım sizlerin destekleri bir gün okuduğumda vayy be diyeceğim bir dünya birikimim oldu.tabiki bu sizlerinde sayesinde.
bana gösterdiğiniz ilgi alaka için en içiten dileklerimle tşk ederim.
unutmayınki bende sizin hep mutlu haberlerinizde hemde(rabbim büyük dert vermesin)
sıkıntılarınızda her daim yanınızdayımmmmmmmmopuyorumnanaktan

kızlar merhaba ( psiqo, esma , derya_su, ve diğer arkadaşlar)
psiqo canım toparlanmış olmana çok sevindim.darısı diğer kızlara inşallah.demin misafirim vardı.o da eşinden ayrılmış ara ara kötü olan bir arkadaştı .böyle bir konu açıldı.sizleri tanıyormuşum gibi sizlerden bahsettim.çok yakınımmışsınız gibi.sonra sizleri merak ettim bi bakayım dedim.iyi haberlerinizi almak gerçekten beni mutlu ediyor.o yüzden Allah inşallah sizlere hayırlı kapılar açar da hep iyi haberlerinizi alırız...her gün sizlere dua ediyorum.

kızlar merhaba ( psiqo, esma , derya_su, ve diğer arkadaşlar)
psiqo canım toparlanmış olmana çok sevindim.darısı diğer kızlara inşallah.demin misafirim vardı.o da eşinden ayrılmış ara ara kötü olan bir arkadaştı .böyle bir konu açıldı.sizleri tanıyormuşum gibi sizlerden bahsettim.çok yakınımmışsınız gibi.sonra sizleri merak ettim bi bakayım dedim.iyi haberlerinizi almak gerçekten beni mutlu ediyor.o yüzden Allah inşallah sizlere hayırlı kapılar açar da hep iyi haberlerinizi alırız...her gün sizlere dua ediyorum.

Dualarınız ve dilekleriniz için tesekkurler, umarım sizin de herşey gönlünüzce olur...

Psikom sınavlarım bitti cok şükür ve gelebildimmm.

Çokkk mutluyumm biliyomusunn :teytey::teytey:
Sınavlarım bittiği için değill ama.
Senin ağzından"mutluyum huzurluyum ve bunlarıı içten söylüyorum"dediğini duyabildiğim için.
Güçlü bi kız olduğunu biliyordum.Çok şükür yaradana çokk..

Şimdi sıra sınavlarındaa.Biliyorum bunu da başarıcaksın süprizzzzz
Dualarım seninlee tatlımmm...
a.s.

Back