• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

Bana bir akıl verir misiniz. Biz ikimiz farklı şehirlerdeyiz, ayrılma sebebi de dediğine göre uzaklıkmış, görüşemememizmiş. Sizce ona haber vermeden gidip yüzyüze görüşmeli miyim, karar veremedim bu konuda...

Canım allah sabır versin sana bende eşimden ayrıldım ama bir zaman sonra umarım huzurun ve neşen yerine gelir. O acı orada duru belki ama içindeki ses emin ol en doğru kararı aldığını söylüyorsa doğrudur. Allah bahtını ve yolunu açık etsin...

biz sözlendik ve sözden ayrıldık 1 ay ayrı kaldık kızlar o sürede beni eski sevgilim aradı ve yüzyüze geldik ben iş için istanbula gitmiştim yanımda müdürümde var 10 dk gördüm ve ona peşimi bırak ben onu seviyorum dedim nişanlım bunu duydu msnde ve telde konuştuğumuzu biliyor ağladık anlattım seni unutmaya çalışırken hata yaptım dedim barıştık nişanlandık aradan 2,5 sene geçti neredeyse cuma günü yüzyüze görüştüğümü öğrenmiş eski olay için şimdi bunu hazmedemem diyor

esmacım erkekler bu konuda çok hassastırlar;fakat aynı şeyi onlar yapsa emin ol çok da mantıklı açıklamaları olur biz bayanlar bu olay yüzünden nişanı bozmayız.çok duygusal davranırız yapımız gereği.bence de diğer arkadaşların dediği gibi biraz görüşmeyin seni biraz özlesin bakalım.senin hatalı olmadığını anladığında ve eğer seviyorsa dönecektir cnm.ama o sinirliyken hiç bi şeklde konuşmayın cnm.seven insan ne hataları afferder ki senin anlattığın kadarıyla büyük bi hatan yok.hayırlısı olsun...bir de şunu demeden geçemeyecem barışsanız da barışmasanız da hiçbir zamn kendini suçlu hissetme...sen suç işlemedinki....SEN SUÇ İŞLEMEDİN...sonuç ne olursa olsun karşısında dimdik dur emi....

demek rakibimsinguclubacismile
olsun kız inş ikimizde atanırız.çok çalış tmm mı:)
inş emeklerimiz boşa gitmez.
allah yardımcımız olsun kuzum

psiqo daha iyisin dimi canım guclubacismile hep mutlu olursun inşallah...Allah diğer arkadaşlara da sabır versin.öyle üzüldümki...polyannacılığı hiç sevmem hatta nefret ederm yaşanacaksa bişy amacında yaşanmalı derdim hep. acıysa acı sevinçse sevinç...ama hüzün hüznü çağırıyor geldi mi hepsi üst üste geliyor.o yüzden artık küçük de olsa içinizdeki sevinçlere yönelinki kızlar ilerdeki günler sizler için daha iyi olun.gerisini de rabbime tevekkül edin....dualarım sizlerle....

Bana bir akıl verir misiniz. Biz ikimiz farklı şehirlerdeyiz, ayrılma sebebi de dediğine göre uzaklıkmış, görüşemememizmiş. Sizce ona haber vermeden gidip yüzyüze görüşmeli miyim, karar veremedim bu konuda...
canım.bahanesi saçma.çok uzak yerlerde olup bekleyen bi dünya insan var.
bence asıl sebebi öğren.için rahatlıcaksa görüş derim.
ben gittim.içimde ufacık bi kırıntı kalmadı.keşkem yok.herşeyi yaptım.
demek rakibimsinguclubacismile
olsun kız inş ikimizde atanırız.çok çalış tmm mı:)
inş emeklerimiz boşa gitmez.
allah yardımcımız olsun kuzum

psiqo daha iyisin dimi canım guclubacismile hep mutlu olursun inşallah...Allah diğer arkadaşlara da sabır versin.öyle üzüldümki...polyannacılığı hiç sevmem hatta nefret ederm yaşanacaksa bişy amacında yaşanmalı derdim hep. acıysa acı sevinçse sevinç...ama hüzün hüznü çağırıyor geldi mi hepsi üst üste geliyor.o yüzden artık küçük de olsa içinizdeki sevinçlere yönelinki kızlar ilerdeki günler sizler için daha iyi olun.gerisini de rabbime tevekkül edin....dualarım sizlerle....
kuzum dünle bugün biraz daha iyiyim.
kuzenlerimle vakit geçirdim.kafamı meşgul ediom.düşünmemeye çaslışıom.
allah yardım etsin inş hep böyle gitsin.
unutayım inş.

kızlar hepinize yorumlaırnız için çok teşekkür ederim bana güç verdiniz evet haklısınız ben suç işlemedim bu konu bu şekilde biterse bahane arıyormuş deyip geçerim şuan aramıyorum bugün 3. gün ne onda ne bende ses yok ortak arkadaşımız vardı onunlada konuşmuyor onada dedim arama bakalım ne yapacak ama içmden bir ses bu şekilde bitti diyor içim çok yanıyor Allah'ım hepimize güç versin ölümler unutuluyor geçecek hep bunu diyorum geçecek

onlar için ne kadar basit değil mi sen kızarsın sinirlenirsin bitsin dersin yada demezsin ama hep dayanamazsın dönersin fakat onlar bir kerede siler atar sen olsan gel dersin konuşacaz dersin kızarsın bağırırsın ama bir mum ışığı ararsın beni ikna etsin istersin onlarsa ikna olmak istemezler biz yanlış yapıyoruz kızlar kıvranıyoruz aramak istiyoruz 1 sn düşünmeden edemezken onlar zamanlarını doldurmayı başarıyor bayan arkadaşla buluşsak yine onu konuşuyoruz ama onlar konuşmazlar arkadaşlarıyla farklı şeylerden konuşurlar kısacası bayanlar acı çekerken erkekler bu kadar acı çekmiyor başarıyorlar bizde başaracağız arkadaşlarım geçecek mutluluk her zmaan bir yerlerde kaderde ne varsa o yaşanır
gelişme olursa anlatırım ama ben malımı tanıyorum bu ilişki bu şekilde sona erdi

onlar için ne kadar basit değil mi sen kızarsın sinirlenirsin bitsin dersin yada demezsin ama hep dayanamazsın dönersin fakat onlar bir kerede siler atar sen olsan gel dersin konuşacaz dersin kızarsın bağırırsın ama bir mum ışığı ararsın beni ikna etsin istersin onlarsa ikna olmak istemezler biz yanlış yapıyoruz kızlar kıvranıyoruz aramak istiyoruz 1 sn düşünmeden edemezken onlar zamanlarını doldurmayı başarıyor bayan arkadaşla buluşsak yine onu konuşuyoruz ama onlar konuşmazlar arkadaşlarıyla farklı şeylerden konuşurlar kısacası bayanlar acı çekerken erkekler bu kadar acı çekmiyor başarıyorlar bizde başaracağız arkadaşlarım geçecek mutluluk her zmaan bir yerlerde kaderde ne varsa o yaşanır
gelişme olursa anlatırım ama ben malımı tanıyorum bu ilişki bu şekilde sona erdi

çook üzüldüm esma.. bilirim bu acıyı.. basit sebeplerden olan ayrılığı.. ailen senin yanındaysa o döndüğünde kabul edeceklerse hiç üzülme. döner ve başlarsınız.. bende sebepsiz yere ayrıldım. sonra o döndü ama ailem istemedi.. herşey kader. osenin alın yazınsa dönerde evlenirsinizde.. hakkınızda hayırlısı..

derya_su canım doğruyu söylemek gerekirse seninki de bence bahane aramış.yani anlam veremiyorum.benim de en çok korktuğum şeylerden biri uzaklıktı kendi ilişkimde.biz de uzaktayız.9 aydır nişamlıyım bununla birlikte 2 yıl öncesi de var.çok şükürk i şimdilik bi problem yok cnm.yaza da düğünüm var. önemli olan gönüllerin bir olması canım.sabırlı olmaya çalış ve de kesinlikle onun yanına gitme.gidip de daha fazla pirim verdirtme bence.sana allah sabır versin.bekle derim...zaman neyi gösterecek bakalım.....
offf offff erkeklerin hepsi aynı sadece isimleri farklı.........o yüzden hiçbir zman %100 güvenmemek gerekir...boşuna dememişler babana bile güvenme diye.niye bunu anne için dememişlerki??:) ataların da bildiği bişyler varmış demekki...

çook üzüldüm esma.. bilirim bu acıyı.. basit sebeplerden olan ayrılığı.. ailen senin yanındaysa o döndüğünde kabul edeceklerse hiç üzülme. döner ve başlarsınız.. bende sebepsiz yere ayrıldım. sonra o döndü ama ailem istemedi.. herşey kader. osenin alın yazınsa dönerde evlenirsinizde.. hakkınızda hayırlısı..

canım ailem gün geçtikçe soğuyorlar onlar ayrılmamı istiyorlar sadece benim karar vermemi bekliyorlar :gitme:

kızlar herşeyin hayırlısı gerçekten.
2,3 gündür iyiyim bende.artık tamamen kötü günleri atlattığıma inanıyorum.
gelip gidicek yine ara ara.mutlaka yoklayacak acılar.ama bunada şükür.
bugün öyle verimli ders çalıştımki.huzurluyum.mutlu olamasam da huzurluyum.
bittiğini kabulleniyor içim.rabbim diyorum böyle istediyse vardır bi hayır.
allah hepimizin yardımcısı olsun.rabbime sığındım.

Sonunda ayrılık nedenini öğrendim. Nişanlım dediğim, evlenme hayali kurduğum insan meğer 10 gün önce, evlenmiş... bizim ilişkimizin bitmesinden tam 5 gün önce. Ne hissedeceğimi dahi bilemiyorum :( yazmak istiyorum yazamıyorum, anlatmak istiyorum anlatamıyorum, ağlamak geliyor içimden ağlayamıyorum :(
Allahım kimseye yaşatmasın bunu...

Sonunda ayrılık nedenini öğrendim. Nişanlım dediğim, evlenme hayali kurduğum insan meğer 10 gün önce, evlenmiş... bizim ilişkimizin bitmesinden tam 5 gün önce. Ne hissedeceğimi dahi bilemiyorum :( yazmak istiyorum yazamıyorum, anlatmak istiyorum anlatamıyorum, ağlamak geliyor içimden ağlayamıyorum :(
delikafadulden nasıl yaaa

seninle nişanlı iken nasıl başkası ile evlenmiş bu adam-tatlicadiarzu-

bu erkeklere hakkaten güven olmaz ya:oklava:

ayy derya_su sen ne diyosun yaa :oklava: Allahım Yarabbim tekrar tekrar okudum sen nişanlı değil miydin onunla? kafam karıştı valla :bbo: nişanlı olmasan bile yapılacak şey değil.Allah bölelerinin cezasını versin.boşver canım sen ağlama.ağlamaktan bile bahsetme.Rabbim onu ağlatacak çok gün çıkartacaktır karşısına bundan emin ol.bir genç kızın ahını alarak kimse mutlu yaşayamaz....

off off derya_su Allah sabır versin kızlar bendede durum aynı hala ses yok 1 hafta oldu dün salsa kursuna yazıldım kendimi doldurmaya çalışıyorum gitar kursunada başlicam zamanı dolduruyorum şu aklımıda doldurabilsem aklımdan çıkmıyorrrrrrrrrrrr

kızlar herşeyin hayırlısı gerçekten.
2,3 gündür iyiyim bende.artık tamamen kötü günleri atlattığıma inanıyorum.
gelip gidicek yine ara ara.mutlaka yoklayacak acılar.ama bunada şükür.
bugün öyle verimli ders çalıştımki.huzurluyum.mutlu olamasam da huzurluyum.
bittiğini kabulleniyor içim.rabbim diyorum böyle istediyse vardır bi hayır.
allah hepimizin yardımcısı olsun.rabbime sığındım.

canım benim hakkımızda hayırlısı kabullenmek unutmanın birinci yoludur bu şekilde devam et eminim mutluluk beklyor bizi yazılmış sonuçta demekki kaderimizdeki insanlar başka yerdeler

canım benim inan okudum şaşırmadım.erkek milletine zerre güvenim kalmadı.
ağlama alıcaksanda rabbin için ağla.inan şükret.şükretki böyle bir adamla evlenmedin.
allaha havale et o kişiyi.
sabret kuzum.geçicek.emin ol geçicek.bunu bil yeterki.ve rabbine sığın.şükret.tövbe et.dua et.allah yardımcın olsun
off off derya_su Allah sabır versin kızlar bendede durum aynı hala ses yok 1 hafta oldu dün salsa kursuna yazıldım kendimi doldurmaya çalışıyorum gitar kursunada başlicam zamanı dolduruyorum şu aklımıda doldurabilsem aklımdan çıkmıyorrrrrrrrrrrr
ne güzel kuzum.kendini bırakmayıp vaktini doldurman çok güzel
bende iki gündür ders çalışıyorum.inan eskisi kadar kafamda değil.
kabullendim.şükrediyorum.rabbimden hayırlsını diliyorum.

canım benim hakkımızda hayırlısı kabullenmek unutmanın birinci yoludur bu şekilde devam et eminim mutluluk beklyor bizi yazılmış sonuçta demekki kaderimizdeki insanlar başka yerdeler

bencede tatlım.allah bundan sonra karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın.
bize sahip çıkacak.sevgisinin arkasında duracak insanlarla kesişsin yolumuz.
rabbim sevdiği kuluna verirmiş derdi.demekki bizde rabbimin sevdiği kullarız ki.bize uygun görmedi o insanları.hakkımızda hayırlısı değilmiş.rabbim herşeyin hayırlısını versin

canım hemen yazıyorum

canım öncelikle çok üzüldüm.hakkında hayırlısı olsun.
seni öyle iyi anlıyorumki.inan nişandan ayrılmakta aynı boşanmak gibiydi.4 senedir onu kocam olarak görüyordum çünkü.
seni anladığımı bilmeni isterim.paylaşmak istersen dinlerim.neden bittiyor.kararırınız kesinmi?dönüş yokmu

canım tesekkr ederm kaynanam ve grmcem yznden btyo grümcem bizimle yaşıyor evlendgmden beri ve sonunda tartıştım istemyrm onu evde kaynanam baskı yaptı ve kocam şiddet uyguladı bana bnde annemin evine döndüm ama yalvar yakar yalvardılar gelp alacak bni kocam blmyrm ya dönmelimiyim bilmiyorum bnde istanbulda işe grmek istiyorum evde durmayım diye ama bulamıyorum çıldırcam

delikafadulden nasıl yaaa

seninle nişanlı iken nasıl başkası ile evlenmiş bu adam-tatlicadiarzu-

bu erkeklere hakkaten güven olmaz ya:oklava:

Hepinize yorumlarınız için tesekkur ederim. Evet biz nişanlıydık, düğün hazırlıkları yapıyorduk, ama o gidip başkasıyla evlenmiş, nikaha da kendi anne babasıyla, evlendiği kızın anne babası gitmiş. Ben bunları nerden öğreniyorum, facebook'ta kızın eklediği resimlerden :( N'olur dua edin benim için, o kadar ihtiyacım var ki buna...

nasıl yaaaakannehir
canım hemşerim beniiiimm:teselli:
şu anda seni hiçbir cümle teselli edemez biliyorum ama güçlü olmak zorundasın o mutluysa umurunda değilse yıktığı dünya,sen de onu Allah'a havale edip mutlu olmak zorundasın,inan ki böyleleri için :mymeka:tek bir gözyaşına bile yazık.
Rabb'im biran önce unutma gücü versin canım konuşmak istersen yaz mutlaka canım:teselli:

Back