Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz sözlendik ve sözden ayrıldık 1 ay ayrı kaldık kızlar o sürede beni eski sevgilim aradı ve yüzyüze geldik ben iş için istanbula gitmiştim yanımda müdürümde var 10 dk gördüm ve ona peşimi bırak ben onu seviyorum dedim nişanlım bunu duydu msnde ve telde konuştuğumuzu biliyor ağladık anlattım seni unutmaya çalışırken hata yaptım dedim barıştık nişanlandık aradan 2,5 sene geçti neredeyse cuma günü yüzyüze görüştüğümü öğrenmiş eski olay için şimdi bunu hazmedemem diyor
demek rakibimsinguclubacismile
olsun kız inş ikimizde atanırız.çok çalış tmm mı:)
inş emeklerimiz boşa gitmez.
allah yardımcımız olsun kuzum
psiqo daha iyisin dimi canım guclubacismile hep mutlu olursun inşallah...Allah diğer arkadaşlara da sabır versin.öyle üzüldümki...polyannacılığı hiç sevmem hatta nefret ederm yaşanacaksa bişy amacında yaşanmalı derdim hep. acıysa acı sevinçse sevinç...ama hüzün hüznü çağırıyor geldi mi hepsi üst üste geliyor.o yüzden artık küçük de olsa içinizdeki sevinçlere yönelinki kızlar ilerdeki günler sizler için daha iyi olun.gerisini de rabbime tevekkül edin....dualarım sizlerle....
canım.bahanesi saçma.çok uzak yerlerde olup bekleyen bi dünya insan var.Bana bir akıl verir misiniz. Biz ikimiz farklı şehirlerdeyiz, ayrılma sebebi de dediğine göre uzaklıkmış, görüşemememizmiş. Sizce ona haber vermeden gidip yüzyüze görüşmeli miyim, karar veremedim bu konuda...
kuzum dünle bugün biraz daha iyiyim.demek rakibimsinguclubacismile
olsun kız inş ikimizde atanırız.çok çalış tmm mı:)
inş emeklerimiz boşa gitmez.
allah yardımcımız olsun kuzum
psiqo daha iyisin dimi canım guclubacismile hep mutlu olursun inşallah...Allah diğer arkadaşlara da sabır versin.öyle üzüldümki...polyannacılığı hiç sevmem hatta nefret ederm yaşanacaksa bişy amacında yaşanmalı derdim hep. acıysa acı sevinçse sevinç...ama hüzün hüznü çağırıyor geldi mi hepsi üst üste geliyor.o yüzden artık küçük de olsa içinizdeki sevinçlere yönelinki kızlar ilerdeki günler sizler için daha iyi olun.gerisini de rabbime tevekkül edin....dualarım sizlerle....
kuzenlerimle vakit geçirdim.kafamı meşgul ediom.düşünmemeye çaslışıom.
allah yardım etsin inş hep böyle gitsin.
unutayım inş.
onlar için ne kadar basit değil mi sen kızarsın sinirlenirsin bitsin dersin yada demezsin ama hep dayanamazsın dönersin fakat onlar bir kerede siler atar sen olsan gel dersin konuşacaz dersin kızarsın bağırırsın ama bir mum ışığı ararsın beni ikna etsin istersin onlarsa ikna olmak istemezler biz yanlış yapıyoruz kızlar kıvranıyoruz aramak istiyoruz 1 sn düşünmeden edemezken onlar zamanlarını doldurmayı başarıyor bayan arkadaşla buluşsak yine onu konuşuyoruz ama onlar konuşmazlar arkadaşlarıyla farklı şeylerden konuşurlar kısacası bayanlar acı çekerken erkekler bu kadar acı çekmiyor başarıyorlar bizde başaracağız arkadaşlarım geçecek mutluluk her zmaan bir yerlerde kaderde ne varsa o yaşanır
gelişme olursa anlatırım ama ben malımı tanıyorum bu ilişki bu şekilde sona erdi
Bana bir akıl verir misiniz. Biz ikimiz farklı şehirlerdeyiz, ayrılma sebebi de dediğine göre uzaklıkmış, görüşemememizmiş. Sizce ona haber vermeden gidip yüzyüze görüşmeli miyim, karar veremedim bu konuda...
çook üzüldüm esma.. bilirim bu acıyı.. basit sebeplerden olan ayrılığı.. ailen senin yanındaysa o döndüğünde kabul edeceklerse hiç üzülme. döner ve başlarsınız.. bende sebepsiz yere ayrıldım. sonra o döndü ama ailem istemedi.. herşey kader. osenin alın yazınsa dönerde evlenirsinizde.. hakkınızda hayırlısı..
delikafadulden nasıl yaaaSonunda ayrılık nedenini öğrendim. Nişanlım dediğim, evlenme hayali kurduğum insan meğer 10 gün önce, evlenmiş... bizim ilişkimizin bitmesinden tam 5 gün önce. Ne hissedeceğimi dahi bilemiyorum yazmak istiyorum yazamıyorum, anlatmak istiyorum anlatamıyorum, ağlamak geliyor içimden ağlayamıyorum
Allahım kimseye yaşatmasın bunu...
Sonunda ayrılık nedenini öğrendim. Nişanlım dediğim, evlenme hayali kurduğum insan meğer 10 gün önce, evlenmiş... bizim ilişkimizin bitmesinden tam 5 gün önce. Ne hissedeceğimi dahi bilemiyorum yazmak istiyorum yazamıyorum, anlatmak istiyorum anlatamıyorum, ağlamak geliyor içimden ağlayamıyorum
kızlar herşeyin hayırlısı gerçekten.
2,3 gündür iyiyim bende.artık tamamen kötü günleri atlattığıma inanıyorum.
gelip gidicek yine ara ara.mutlaka yoklayacak acılar.ama bunada şükür.
bugün öyle verimli ders çalıştımki.huzurluyum.mutlu olamasam da huzurluyum.
bittiğini kabulleniyor içim.rabbim diyorum böyle istediyse vardır bi hayır.
allah hepimizin yardımcısı olsun.rabbime sığındım.
canım benim inan okudum şaşırmadım.erkek milletine zerre güvenim kalmadı.Sonunda ayrılık nedenini öğrendim. Nişanlım dediğim, evlenme hayali kurduğum insan meğer 10 gün önce, evlenmiş... bizim ilişkimizin bitmesinden tam 5 gün önce. Ne hissedeceğimi dahi bilemiyorum yazmak istiyorum yazamıyorum, anlatmak istiyorum anlatamıyorum, ağlamak geliyor içimden ağlayamıyorum
ne güzel kuzum.kendini bırakmayıp vaktini doldurman çok güzeloff off derya_su Allah sabır versin kızlar bendede durum aynı hala ses yok 1 hafta oldu dün salsa kursuna yazıldım kendimi doldurmaya çalışıyorum gitar kursunada başlicam zamanı dolduruyorum şu aklımıda doldurabilsem aklımdan çıkmıyorrrrrrrrrrrr
canım benim hakkımızda hayırlısı kabullenmek unutmanın birinci yoludur bu şekilde devam et eminim mutluluk beklyor bizi yazılmış sonuçta demekki kaderimizdeki insanlar başka yerdeler
canım hemen yazıyorum
canım öncelikle çok üzüldüm.hakkında hayırlısı olsun.
seni öyle iyi anlıyorumki.inan nişandan ayrılmakta aynı boşanmak gibiydi.4 senedir onu kocam olarak görüyordum çünkü.
seni anladığımı bilmeni isterim.paylaşmak istersen dinlerim.neden bittiyor.kararırınız kesinmi?dönüş yokmu
delikafadulden nasıl yaaa
seninle nişanlı iken nasıl başkası ile evlenmiş bu adam-tatlicadiarzu-
bu erkeklere hakkaten güven olmaz yaklava:
Sonunda ayrılık nedenini öğrendim. Nişanlım dediğim, evlenme hayali kurduğum insan meğer 10 gün önce, evlenmiş... bizim ilişkimizin bitmesinden tam 5 gün önce. Ne hissedeceğimi dahi bilemiyorum yazmak istiyorum yazamıyorum, anlatmak istiyorum anlatamıyorum, ağlamak geliyor içimden ağlayamıyorum