• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

psigocm Allah hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:
çok zor bi durumdasın ve gerçkten aşkın hala bitmemş bn karşı tarafında aynı hisleri barındırdığını düşünüorm çnkü bu kadr kolay olmamalı koskoca 4 yılı bu kadr kolay söküp atabileceğini sanmıorum..
herşeyden önemlisi ailesinin çok büyük etkisi var ama buna izin vermemsi gerekli die düşünüorm şu sebepten dolayı çünkü o bir erkek ve kendi ayakları üzerinde durabilen kendi kazancı olan bi erkek ailesine gerektğinde nerede duracağını bildirmeli..
kadın erkek ayrımı yapmıorum ama şu var ki bz bayanlar gerktiğini tabikide ailemze karşı gelebiliorz ama erkekler bu konuda bizden daha avantajlı duygusal olrk olaya bakmadıkları için..biz arkamızı dönüp ailemizi bırakıp gidemiorz ama onlarda bu güç var..

evet canım.haklısın.
ama o iş olarak aileye bağımlı aileye rest çekme durumu yok şuanda
ama ben artık birleşmektende geçtim.sadece benden nefret etmediğini bilmek isitiom
canım yanıo.

hayırlısı olsun hakkında bitanem her şey gönlüünce olur inşallah...:Saruboceq:
saol canım.inş dualarınızla...

evet canım.haklısın.
ama o iş olarak aileye bağımlı aileye rest çekme durumu yok şuanda
ama ben artık birleşmektende geçtim.sadece benden nefret etmediğini bilmek isitiom
canım yanıo.

anldm cnm.. yinde bu kadr çabuk etkilenmemlydi seven insan ilişksini arkasında sonuna kadr durur ama ailseine bağlı diosn iş anlmında çok zor bi durum.. Allah hkkında hayrlısını versin ya tez zamnda unutrsn yada tez zmanda sana geri dönmesini sağlsn cnm :Saruboceq:
senden nefret ettğni sanmıorum cnm bnce hala aşık ama bunu sna sölck yüreği yok ne yazık ki..

allah yardımcın olsun cnm...
ılk okudum dedım kı aa ne guzel bakmayalı araları duzelmış...
sonra sastım kaldım...bır adam hayatı hakkındakı kararlarını duygularını nasıl bu kadar cabuk degıstırebılır cnm...sevıyorsa arkasında duracak sevgısının...
senı üzmeye ne hakkı var,bak cok kızdım şimdiş...
GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM ALLAHIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN...
BUGÜN GUNUM DOLDU,OGLUM HERAN GELEBILIR...
DOGUM ANINDA DUA EDERSEN KABUL OLURMUS YA...SENIN İÇİN HAYIRLISINI NASIL MUTLU HUZURLU OLURSAN ONU DİLEYECEGİM...SEN BU MESAJI OKURKEN BEN BELKIDE DOGUMDA OLACAGIM...DAULARINI BEKKLIYORUM....
ÜZÜLME DEMIYECEGIM,HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ÇOK ÖPÜYORUM....

üzüme psıqo nolurrrmafoldumben
ah bi başarabilsem dicerim üzülmemeyi:çok üzgünüm:

anldm cnm.. yinde bu kadr çabuk etkilenmemlydi seven insan ilişksini arkasında sonuna kadr durur ama ailseine bağlı diosn iş anlmında çok zor bi durum.. Allah hkkında hayrlısını versin ya tez zamnda unutrsn yada tez zmanda sana geri dönmesini sağlsn cnm :Saruboceq:
senden nefret ettğni sanmıorum cnm bnce hala aşık ama bunu sna sölck yüreği yok ne yazık ki..
evet canım yüreği yok:(
hergün allaha dua ediom soğumak için.

allah yardımcın olsun cnm...
ılk okudum dedım kı aa ne guzel bakmayalı araları duzelmış...
sonra sastım kaldım...bır adam hayatı hakkındakı kararlarını duygularını nasıl bu kadar cabuk degıstırebılır cnm...sevıyorsa arkasında duracak sevgısının...
senı üzmeye ne hakkı var,bak cok kızdım şimdiş...
GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM ALLAHIM RABBİM YARDIMCIN OLSUN...
BUGÜN GUNUM DOLDU,OGLUM HERAN GELEBILIR...
DOGUM ANINDA DUA EDERSEN KABUL OLURMUS YA...SENIN İÇİN HAYIRLISINI NASIL MUTLU HUZURLU OLURSAN ONU DİLEYECEGİM...SEN BU MESAJI OKURKEN BEN BELKIDE DOGUMDA OLACAGIM...DAULARINI BEKKLIYORUM....
ÜZÜLME DEMIYECEGIM,HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ÇOK ÖPÜYORUM....

benim canım arkadaşımmmmmm.ben sana ne diyeyim kiiii:1hug:
iyiki varsınnnnn:1hug:
öncelikleeeee bebişineee şimdiden hoşgeldinnn demek istiyorummmm:ecrin_bebek:
allahım inş en az acıyla sağlıklıca kavuşursun bebeğine.
rabbim o gü<el bebeğin bahtını açık etsin.ömrü boyunca sağlıkla mtlu bir şekilde yaşar inş.
fotolarını bekliom bak ona göreeeee kuzumunnnnn.
bana gelince canım arkadaşım hala sürüncemedeyim.
çok üzgünüm sadece.bu kabus dolu günlerin bitmesini diliyorum allahtan.
seni ve burda bana destek olan arkadaşlarımı inanın çokkkk seviyorummmmmmmmmmm.

psiqocum Allah sabır versin. üzülme demek de saçma tabiki üzüleceksin fakat böle biriyle beraber olsan da ömür boyunca ailesi her işin için de olucak. her şeye karışacaklar. nişanlın eğer ailesini göğüs gerebiliosa devam etsin. fakat böle devam ederse çok zor

canımmm önce barıştınız zannettim okuyunca havalara uçtumm...Ama sonra asıl olanları anladım çok üzüldüm..Kıyamam sana canım benim Allah gönlünden geçenleri versin inşallah bir bir avucuna ve en kısa zamanda her şey yoluna girsin inşallah..ınan ne diyeceğimi bilmiyorum

psiqocum Allah sabır versin. üzülme demek de saçma tabiki üzüleceksin fakat böle biriyle beraber olsan da ömür boyunca ailesi her işin için de olucak. her şeye karışacaklar. nişanlın eğer ailesini göğüs gerebiliosa devam etsin. fakat böle devam ederse çok zor
haklısın canım belki ilersi çok zor olacak.
ama öyle çok seviyorumki canımın acısından düşünemiyorum inan
artık ne doğru ne yanlış onu bile bilmiyorum
sadece canım yanıyor ve biran evvel geçsin istiyorum:(
canımmm önce barıştınız zannettim okuyunca havalara uçtumm...Ama sonra asıl olanları anladım çok üzüldüm..Kıyamam sana canım benim Allah gönlünden geçenleri versin inşallah bir bir avucuna ve en kısa zamanda her şey yoluna girsin inşallah..İnan ne diyeceğimi bilmiyorum
amin canım aminnnn.rabbim benim sizin dualarınızı duyar inş
bu kabus dolu günler bitsin istiyorum
ya sevdiğime kavuşayım yada rabbim bu sevgiyi içimden alsın

psiqom cnm ya sürekli gzl yönleri düşünmek sana daha çok acı verir.
hep gzl tarafından bakma olaylara bunu özellikle kendin için yap.
hiç mi kötü yönü yoktu bu insanın hep dört dörtlükmüydü.
kendini sürekli seviyorum die şartlama
kötü yönlerinide görmeye çalış.
düşünsene ailesine sevgisini ispatlayamayan bir erkekten ne kadar koca olur.
snaa ne derece sahip çıkabilir seni ne kadar koruyabilir.
daha özgüveni oturmuş bi insan değil söylediklerinin arkasında duran biri değil karşındaki.
çok seviyor olablirsin belki ama bunlarıda düşün lütfen ilersi senin adına çok gzl olucak.
seni seven ve gerçekten seven sana sahip çıkan koruyan kollayan biri çıkıcak.
belki ben böyle söyleyince kızıcaksın bana
istiyorsan kız sen benim arkadaşımsın. ben ilk bu siteye üye olduğumda ilk sizleri tanıdım ve canının acımasına inan dayanamıyorum
lütfen kendini toparla artık.
gidene uğurlar ola dene yoluna devam et.

Rabbim ya gönlündekini hakkında hayırlı eylesin ya da hakkında hayırlı olanı gönlüne versin...Amiiiinnn..ınşallah hakında hayırlısı olurr

psiqom cnm ya sürekli gzl yönleri düşünmek sana daha çok acı verir.
hep gzl tarafından bakma olaylara bunu özellikle kendin için yap.
hiç mi kötü yönü yoktu bu insanın hep dört dörtlükmüydü.
kendini sürekli seviyorum die şartlama
kötü yönlerinide görmeye çalış.
düşünsene ailesine sevgisini ispatlayamayan bir erkekten ne kadar koca olur.
snaa ne derece sahip çıkabilir seni ne kadar koruyabilir.
daha özgüveni oturmuş bi insan değil söylediklerinin arkasında duran biri değil karşındaki.
çok seviyor olablirsin belki ama bunlarıda düşün lütfen ilersi senin adına çok gzl olucak.
seni seven ve gerçekten seven sana sahip çıkan koruyan kollayan biri çıkıcak.
belki ben böyle söyleyince kızıcaksın bana
istiyorsan kız sen benim arkadaşımsın. ben ilk bu siteye üye olduğumda ilk sizleri tanıdım ve canının acımasına inan dayanamıyorum
lütfen kendini toparla artık.
gidene uğurlar ola dene yoluna devam et.
yok kuzum nie kızayımki.
ama işte bu aptal kafam napsam onu kötü yönlerini düşünmüyor.
yada rabbim öyle bi sevgi vermişki içime bitürlü soğumuyorum
şu 2 ay sonra bidaha görüşmesek derdim düzelcem toparlancam diye
ama o görüşme dağıttı beni.kalkamıyorum şimdi.

Rabbim ya gönlündekini hakkında hayırlı eylesin ya da hakkında hayırlı olanı gönlüne versin...Amiiiinnn..İnşallah hakında hayırlısı olurr
aminnn canımmm aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

evet cnm keşke görüşme olmasaymış toparlardın kendini.
ama çok kararsız bu adam yaa. ne yapcağını bilemio
sevip sevmediğini bile bilemio.
o yüzden düşünme başka yerlere odaklan.
barışma işini flnda bence düşünme.
ilerde daha çok mutsuz olursun ailesi ile bi çok problemler çıkar. evlenip ayrılacağına onu aklından çıkarıp hayata güzel yönlerden bakmak en güzeli.
bırak o senin için üzülsün. o senin için dert yansın. sen önüne bak sadece

son bir veda kaldı zeynom.son bir veda
cumartesi gidicem eğer bi aksilik olmazsa
son kez görücem.yüzüme söylicekmi bakalım onefret dolu sözlerini
birde yakın bi zaman sora doğum günü var.ogün için hediye hazırlıyorum bitane
biliyorum kızıcaksınız nie böle bi adamı hala düşünüosun die.ama öyle sevdimki kızlar
anlatabilirmiyim bilmiyorum.
yani bidaha yanında olamıcağım günler için vereceğim o hediyeyi
kabul etmezsede çöpe atar gelirim.napimmmm

psigocum çok seni öyle iyi anlıyorum ki.çok benzer duygular yaşıyoruz.doğum gününde ne almayı düşünüyorsun.

psigocum çok seni öyle iyi anlıyorum ki.çok benzer duygular yaşıyoruz.doğum gününde ne almayı düşünüyorsun.

canım aslında biliyorumki burdaki çoğu arkadaşıma göre güçsüzce davranıyorum.eyvahedigeldismile
ama öyle çok seviyorum ve öyle içim yanıyorki son kez büyük bişi yapıcam.mafoldumben
yanına gidicem.3 saatlik yol.elimde birde hediye olacak.
ben geçen sene özel bir masa takvimi hazırlamıştım.onu çok sevmişti.
bu sene yenisi hazırlıom.
kapakta 2010 da seninle olamasamda kalbim seninle yazacak...:delphin:
bir tane kutu hazırlıcam içine bu takvimi görmesi için koyucam.
bitane büyük deniz kabuğu kulağına dayadığında sesler gelenler varya(bu duyması için,neden deniz kabuğu derseniz özel bir anlamı var)koklaması için parfümümü bayanssulusmilekoyucam.dokunması için saçlarımdan bir tutam koyucam.
birde o eti pufu çok sever.eti puf koyucam buda tat duyusu için.
yani bu hediye beş duyu organı hediyesi.:smiley-cool:

işte böyle gidicem.olduğu yere.msj çekicem.burda bekliyorum seni dicem.
gelmezse hediyeyi orda bi yere bırakcam.döncem gelcem
biliyorumki kızan çok olacak.biliyorum aranızda bunu gurursuzca bulcak olanda çok olacak.ama 4 senemi verdim kızlar.bu onun için yapacağım son şey.
bakalım gelcekmi
arkadaşına ağzını arattım.gelmesin sakın asla gitmem.döner gider demiş ama:çok üzgünüm:
bilmiyorum göricez:delphin:
kutunun kapağına seni bütün duyularımla seviyorum yazıcam.

psiko canım kimsenin sana kızmaya hakkı yok ama dost acı söyler canım yanlış yoldasın böyle yaparak asla unutamazsın.unutmak istiyosan onu ve hatıralarını hayatından tamamen çıkarmalısın ama yok ben unutmak istemiyorum diyosan birleşmeye dair en ufak bi umudun varsa mücadele et o zaman ben de arkandayım canımolumunekankayizsmile

psiko canım kimsenin sana kızmaya hakkı yok ama dost acı söyler canım yanlış yoldasın böyle yaparak asla unutamazsın.unutmak istiyosan onu ve hatıralarını hayatından tamamen çıkarmalısın ama yok ben unutmak istemiyorum diyosan birleşmeye dair en ufak bi umudun varsa mücadele et o zaman ben de arkandayım canımolumunekankayizsmile
son bir umudum var canım.
yaptığım şey herkesin yapabilceği bişey değil taktir edersin sende.
gelmezse zaten artık yapcak hiçbirşeyim olmaz.
gelip bağırıp çaığrıp hakaret edersede yapcak bişeyim olmaz.
ama bunu gözümle görüp yaşamam gerekiyor.

canım aslında biliyorumki burdaki çoğu arkadaşıma göre güçsüzce davranıyorum.eyvahedigeldismile
ama öyle çok seviyorum ve öyle içim yanıyorki son kez büyük bişi yapıcam.mafoldumben
yanına gidicem.3 saatlik yol.elimde birde hediye olacak.
ben geçen sene özel bir masa takvimi hazırlamıştım.onu çok sevmişti.
bu sene yenisi hazırlıom.
kapakta 2010 da seninle olamasamda kalbim seninle yazacak...:delphin:
bir tane kutu hazırlıcam içine bu takvimi görmesi için koyucam.
bitane büyük deniz kabuğu kulağına dayadığında sesler gelenler varya(bu duyması için,neden deniz kabuğu derseniz özel bir anlamı var)koklaması için parfümümü bayanssulusmilekoyucam.dokunması için saçlarımdan bir tutam koyucam.
birde o eti pufu çok sever.eti puf koyucam buda tat duyusu için.
yani bu hediye beş duyu organı hediyesi.:smiley-cool:

işte böyle gidicem.olduğu yere.msj çekicem.burda bekliyorum seni dicem.
gelmezse hediyeyi orda bi yere bırakcam.döncem gelcem
biliyorumki kızan çok olacak.biliyorum aranızda bunu gurursuzca bulcak olanda çok olacak.ama 4 senemi verdim kızlar.bu onun için yapacağım son şey.
bakalım gelcekmi
arkadaşına ağzını arattım.gelmesin sakın asla gitmem.döner gider demiş ama:çok üzgünüm:
bilmiyorum göricez:delphin:
kutunun kapağına seni bütün duyularımla seviyorum yazıcam.

son bir umudum var canım.
yaptığım şey herkesin yapabilceği bişey değil taktir edersin sende.
gelmezse zaten artık yapcak hiçbirşeyim olmaz.
gelip bağırıp çaığrıp hakaret edersede yapcak bişeyim olmaz.
ama bunu gözümle görüp yaşamam gerekiyor.

psigocm seni hç yadrgamıorum çnkü gerçektn aşıksın ve aşkın için yapamycgn hçbirşey yok çok haklısın zaten aşkta gurur olmaz olsaydı adı aşk olmazdı..

hediyene gelince onu yaşarken öldürecek çok güzel bi hediye böle aldığı zaman boğazı düğümleneck gözleri buğulanıck ama kendini gurulu sanıo ya sana belli etmck umarım herşy senin açıdan çok güzel olr bu kadr seven bi insanın 4 senesini verdiği insana değer..
seni sevdiğini hala düşünüorm cnm ama öncedn de dediğim gibi yüreği yok herşeyi silip sna döncek gözü karalığı yok malasef cnm..

psigocm seni hç yadrgamıorum çnkü gerçektn aşıksın ve aşkın için yapamycgn hçbirşey yok çok haklısın zaten aşkta gurur olmaz olsaydı adı aşk olmazdı..

hediyene gelince onu yaşarken öldürecek çok güzel bi hediye böle aldığı zaman boğazı düğümleneck gözleri buğulanıck ama kendini gurulu sanıo ya sana belli etmck umarım herşy senin açıdan çok güzel olr bu kadr seven bi insanın 4 senesini verdiği insana değer..
seni sevdiğini hala düşünüorm cnm ama öncedn de dediğim gibi yüreği yok herşeyi silip sna döncek gözü karalığı yok malasef cnm..

napalım be bitanem dönmezse taş bascam artık.
bu yaptığım şey çok önemli.maddi manevi.çünkü cebimdeki son kuruşlarla gidicem oraya.
bilmiyorum belki değmicek.ama şuan aşkım için değer diyorum.
gelmesin diomuş.ne hali varsa görür görüşmem diomuş.ama yinede gidicem.
inş gelmese bile hediye eline geçer:(

napalım be bitanem dönmezse taş bascam artık.
bu yaptığım şey çok önemli.maddi manevi.çünkü cebimdeki son kuruşlarla gidicem oraya.
bilmiyorum belki değmicek.ama şuan aşkım için değer diyorum.
gelmesin diomuş.ne hali varsa görür görüşmem diomuş.ama yinede gidicem.
inş gelmese bile hediye eline geçer:(

of psiqom ya.. inş. canın daha fazla acımaz.. inş. hakınızda hayırlı ise kavuşursunuz... umarım sonradan pişman olacağın şeyler yaşamazsın.. çok zor ya.. ayrılık aşlı başına bi acı zaten..

Back