• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

of psiqom ya.. inş. canın daha fazla acımaz.. inş. hakınızda hayırlı ise kavuşursunuz... umarım sonradan pişman olacağın şeyler yaşamazsın.. çok zor ya.. ayrılık aşlı başına bi acı zaten..

saol duygucum.
öyle ya da böyle bi karar verdim
bakalım nolcak:(

:gitme: HAYIRLISI OLSUN bitanem inan içindeki hislerini canı gönülden anlıyorum... ha deyince atılmıyor gönülden aşk... hakkınızda hayırlısı...

canım aslında biliyorumki burdaki çoğu arkadaşıma göre güçsüzce davranıyorum.eyvahedigeldismile
ama öyle çok seviyorum ve öyle içim yanıyorki son kez büyük bişi yapıcam.mafoldumben
yanına gidicem.3 saatlik yol.elimde birde hediye olacak.
ben geçen sene özel bir masa takvimi hazırlamıştım.onu çok sevmişti.
bu sene yenisi hazırlıom.
kapakta 2010 da seninle olamasamda kalbim seninle yazacak...:delphin:
bir tane kutu hazırlıcam içine bu takvimi görmesi için koyucam.
bitane büyük deniz kabuğu kulağına dayadığında sesler gelenler varya(bu duyması için,neden deniz kabuğu derseniz özel bir anlamı var)koklaması için parfümümü bayanssulusmilekoyucam.dokunması için saçlarımdan bir tutam koyucam.
birde o eti pufu çok sever.eti puf koyucam buda tat duyusu için.
yani bu hediye beş duyu organı hediyesi.:smiley-cool:

işte böyle gidicem.olduğu yere.msj çekicem.burda bekliyorum seni dicem.
gelmezse hediyeyi orda bi yere bırakcam.döncem gelcem
biliyorumki kızan çok olacak.biliyorum aranızda bunu gurursuzca bulcak olanda çok olacak.ama 4 senemi verdim kızlar.bu onun için yapacağım son şey.
bakalım gelcekmi
arkadaşına ağzını arattım.gelmesin sakın asla gitmem.döner gider demiş ama:çok üzgünüm:
bilmiyorum göricez:delphin:
kutunun kapağına seni bütün duyularımla seviyorum yazıcam.

canım belkide sen en güçlümüzsündür bunu kimse bilemez.:1hug:.çünkü bunca şeyi düşünmek ve yapabilmek yürek ister....içinde kalacağına yap derim..en azından sonucunu bilirsin keşke yapsaydım demezsin..sevgi böle bişey keşke senin kıymetini anlasa..bu devirde bu kadar yürekten seven cesur bi kız bulmak zor..keşke gözünü açsa da senin gösterdiğin yürekliliği oda gösterse...umarım üzülmesin ve emeklerinin karşılığını alırsın...
inşallah mutlu olursun.............:Saruboceq:

canım belkide sen en güçlümüzsündür bunu kimse bilemez.:1hug:.çünkü bunca şeyi düşünmek ve yapabilmek yürek ister....içinde kalacağına yap derim..en azından sonucunu bilirsin keşke yapsaydım demezsin..sevgi böle bişey keşke senin kıymetini anlasa..bu devirde bu kadar yürekten seven cesur bi kız bulmak zor..keşke gözünü açsa da senin gösterdiğin yürekliliği oda gösterse...umarım üzülmesin ve emeklerinin karşılığını alırsın...
inşallah mutlu olursun.............:Saruboceq:

inş canım benim inş.
bana çok dua edin.çok ihtiyacım olacakkkkk

ne zaman sonra bi konuyu başından sonuna okudum ...
Bi sürü hayat kırıklığı yaşadıkların psiqo , ya da yaşadıklarımız
Git ver hediyesini inşallah hayırlısı olur hakkında&hakkımızda
Umarsızlık , bencillik ne zor gerçekten kimse yaşamaz bunu umarım hayatta
sevgiler canım benim

canım ver hedıyenı madem son sans verdın kendıne ınsallah hakkında hayrlısı olur...
bunu yapmazsan kendını hep suclu hıssdersın..keske dıyebılırsın..kesken olcaksada yaptıgın sey ııcn olsun...ınsan ııcnde umut varken bıse yapmadan duramıyo...yolun acık olsun cnm..

napalım be bitanem dönmezse taş bascam artık.
bu yaptığım şey çok önemli.maddi manevi.çünkü cebimdeki son kuruşlarla gidicem oraya.
bilmiyorum belki değmicek.ama şuan aşkım için değer diyorum.
gelmesin diomuş.ne hali varsa görür görüşmem diomuş.ama yinede gidicem.
inş gelmese bile hediye eline geçer:(

tabi şuan senin hisettiklerini tam anlamıyla hisedmezsemde anlıorum cnm..
Allah kimseye böle bi ayrılık yaşatmasın :Saruboceq:
hakkında ne hayırlıysa o olsun psigocm..
eger ailesini silip seninle olcaksa geri dönsün ama öbür türlü o aile seni hep üzer cnm..
üzecekse de senden uzak Allaha yakın olsun cnm ne diyeblrm ki başka..
hatta cnm yusuf güneyin bi şarkısı var tam ona layık şimdi aklıma geldi o şarkıyıda bi cd 'ye yaz yada yazdır o hediyelerin arasına koy hatta güzel günlerde çekindiğinz resimleri ve bu bzm şarkımız olsun dediğinz hngi şarkı varsa onları yaz bi cd 'ye iyice içne otrsun.. şakının adı şu cnm AŞKIM AŞKLARINDAN BULASIN.. buda sözleri;

Bu sevdam hiçmi bitmez derdim
Bak bugün sona geldim
İnanması zor ama katlanan sendin
Sanki hiç beni sevmedin
O gün bana bitti dediğinde
Sebebini bile bilmedim
Herşey sahte bir çizgiymiş
Bense orda kalakaldım

Ah yaza yaza ben soldum
Lanet olsun seni nerden buldum
Dua ediyorum artık yoksun
Terkedenler allahtan bulsun

Yandım sende yanasın
Aşkım aşklarından bulasın
Yüreğinin götürdüğü yerlerde
Son deminde kaynayasın

Ah kandım bir hayırsıza aldandım
Tek başına ağlayasın

O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi
Seni seviyorken düşman ettin
Kendine yandın aldandın
Benide yaktın

Ah sende yanasın
Tek başına ağlayasın

Son deminde kaynayasın

Son deminde kaynayasın

O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi
Kendine yandın aldandın
Benide yaktın

Ah sende yanasın
Son deminde kaynayasın

Son deminde kaynayasın

O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi
Kendine yandın aldandın
Benide yaktın

Ah sende yanasın
Son deminde kaynayasın

Son deminde kaynayasın

psiqo nasılsın? neler yapıyorsun

şöyle bir göz attım da yine

ben sana yine birşey söylemek istiyorum, nacizane fikrim sadece

evet aşık olduğunu çok sevdiğini görebiliyorum, bir şey yapmak istiyorsun bunu gurursuzluk olarak görmüyorum ama bana sorarsan yapma derim

hele hele kalbim seni sevmeye devam edecek tarz cümleleri hiç kurma, yazma, belirtme çünkü zamanın ne getireceğini biliyormusun ki? yarın ne olacağını biliyormusun ki

biraz kendini sık canım, az silkelen, severek ilk ayrılan sen olmadın ve asla karşı tarafta değerini düşürme, seni kolay elde edilen bir eşya gibi görmesin (yanlış anlamayın nolur, erkekler böyle görüyor o yüzden sadece amacım uyarmak :( daha fazla acı görmesini engellemek)

hadi diyelim ki gittin, hadi diyelim ki barıştınız tekrar başladınız, sence herşey düzelecek mi? yerli yerine oturacak mı herşey, çektiğin sıkıntıları unutabilecekmisin? bunun için senin bişeyler yapıyor olmaman lazım canım, onun ailesinin bişeyler yapıyor olması lazım, bu da çok zor gibi :(

inan tek amacım seni kendine getirmek
gözlerini aç etrafa bir bak, inan bir gün gelecek bunların hepsi bitecek, hatta bu sıkıntılarına ödül olarak çok daha güzel günler göreceksin, sadece azıcık sabret
niye sabret biliyormusun, bu olayın buralara gelmesine sebep sen değilsin
sen elinden geleni fazlasıyla yaptın

Rabbim yar ve yardımcın olsun, senin için bol dua edicem, hakkında hayırlısını Rabbim tez zamanda versin inş

psigocum hediye gerçekten çok anlamlı .ben gelirse geri döner diyerek blöf yaptığını düşünüyorum.

ama şunuda belirtmeliyim ki selen_ay aslında haklı.anlıyorum seni bende senin yaptığın gibi davranırdım.bunu da dene ki keşke olarak kalmasın.

bütün dualarım sevenler için.merak etme ne olursa olsun birbirimizin yanında ve destekçisi olacağız.

sana şimdiden bol şanslar kader arkadaşım...

ne zaman sonra bi konuyu başından sonuna okudum ...
Bi sürü hayat kırıklığı yaşadıkların psiqo , ya da yaşadıklarımız
Git ver hediyesini inşallah hayırlısı olur hakkında&hakkımızda
Umarsızlık , bencillik ne zor gerçekten kimse yaşamaz bunu umarım hayatta
sevgiler canım benim
canım öncelikle konuma verdiğin önem destek için sana ve bütün arkadaşlarıma tşk ederim.
desteğiniz benim için çok önemli
evet canım gidiyorum vericem.sanmayın içimdekileri unuttum.asla unutmam.
çok çektim.ama içimde keşke kalmasın.
gelmezse zaten.artık yapılcak bişey yoktur.
dediğin gibi umarsızlıklık çok zor.
rabbim kimseye vermesin.karşıdan kolay gelebilir ama.evlilik önünde hayallerin elinde kalakalmak çok zorrrrrrr:(

canım ver hedıyenı madem son sans verdın kendıne ınsallah hakkında hayrlısı olur...
bunu yapmazsan kendını hep suclu hıssdersın..keske dıyebılırsın..kesken olcaksada yaptıgın sey ııcn olsun...ınsan ııcnde umut varken bıse yapmadan duramıyo...yolun acık olsun cnm..
saolasın canım benim.bakalım artık hayırlısı
tabi şuan senin hisettiklerini tam anlamıyla hisedmezsemde anlıorum cnm..
Allah kimseye böle bi ayrılık yaşatmasın :Saruboceq:
hakkında ne hayırlıysa o olsun psigocm..
eger ailesini silip seninle olcaksa geri dönsün ama öbür türlü o aile seni hep üzer cnm..
üzecekse de senden uzak Allaha yakın olsun cnm ne diyeblrm ki başka..
hatta cnm yusuf güneyin bi şarkısı var tam ona layık şimdi aklıma geldi o şarkıyıda bi cd 'ye yaz yada yazdır o hediyelerin arasına koy hatta güzel günlerde çekindiğinz resimleri ve bu bzm şarkımız olsun dediğinz hngi şarkı varsa onları yaz bi cd 'ye iyice içne otrsun.. şakının adı şu cnm AŞKIM AŞKLARINDAN BULASIN.. buda sözleri;

Bu sevdam hiçmi bitmez derdim
Bak bugün sona geldim
İnanması zor ama katlanan sendin
Sanki hiç beni sevmedin
O gün bana bitti dediğinde
Sebebini bile bilmedim
Herşey sahte bir çizgiymiş
Bense orda kalakaldım

Ah yaza yaza ben soldum
Lanet olsun seni nerden buldum
Dua ediyorum artık yoksun
Terkedenler allahtan bulsun

Yandım sende yanasın
Son deminde kaynayasın

Tek başına ağlayasın

O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi
Kendine yandın aldandın
Benide yaktın

Ah sende yanasın
Tek başına ağlayasın

Son deminde kaynayasın

Son deminde kaynayasın

O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi
Kendine yandın aldandın
Benide yaktın

Ah sende yanasın
Son deminde kaynayasın

Son deminde kaynayasın

O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi
Kendine yandın aldandın
Benide yaktın

Ah sende yanasın
Son deminde kaynayasın

Son deminde kaynayasın

canım bu saatten sonra dönüşün olmıcağından bende farkındayım.
ama içim öyle acıyorki bende böyle yaşıyorum acımı.
son kez bişey yapıyorum.
rabbim hayırlısı neyse onu versin.
şarkına gelince tam bize uyuyor.
psiqo nasılsın? neler yapıyorsun

şöyle bir göz attım da yine

ben sana yine birşey söylemek istiyorum, nacizane fikrim sadece

evet aşık olduğunu çok sevdiğini görebiliyorum, bir şey yapmak istiyorsun bunu gurursuzluk olarak görmüyorum ama bana sorarsan yapma derim

hele hele kalbim seni sevmeye devam edecek tarz cümleleri hiç kurma, yazma, belirtme çünkü zamanın ne getireceğini biliyormusun ki? yarın ne olacağını biliyormusun ki

biraz kendini sık canım, az silkelen, severek ilk ayrılan sen olmadın ve asla karşı tarafta değerini düşürme, seni kolay elde edilen bir eşya gibi görmesin (yanlış anlamayın nolur, erkekler böyle görüyor o yüzden sadece amacım uyarmak :( daha fazla acı görmesini engellemek)

hadi diyelim ki gittin, hadi diyelim ki barıştınız tekrar başladınız, sence herşey düzelecek mi? yerli yerine oturacak mı herşey, çektiğin sıkıntıları unutabilecekmisin? bunun için senin bişeyler yapıyor olmaman lazım canım, onun ailesinin bişeyler yapıyor olması lazım, bu da çok zor gibi :(

inan tek amacım seni kendine getirmek
gözlerini aç etrafa bir bak, inan bir gün gelecek bunların hepsi bitecek, hatta bu sıkıntılarına ödül olarak çok daha güzel günler göreceksin, sadece azıcık sabret
niye sabret biliyormusun, bu olayın buralara gelmesine sebep sen değilsin
sen elinden geleni fazlasıyla yaptın

Rabbim yar ve yardımcın olsun, senin için bol dua edicem, hakkında hayırlısını Rabbim tez zamanda versin inş
canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.
biliyorum tek ayrılan ben değilim.
aslında senin bana söylediğin şeyi defalarca tekrarladım ben kendime.
ama içimden bi ses bunuda yap dedi bana.
ne kaybetcem.rezil olcaksam varsın olayım.4 senedir emek verdim bu aşka.
o haketmiyorsa bile bu aşk hakediyor bunu.
güzel günler konusuna gelince inan bilemiyorum artık.asla isyan etmiyorum ama mutlu olurmuyum bilmiyorum inan.
bugün annemle gezmeye gittim.benden küçükler evlenmiş nişanlı falan gülüp eğleniolar.
nasıl gücüme gitti.bide ben ayrıldım diye hep böyle yüzüme acınası bi ifade ile bakanlar.
yani anlıcağın çok zor bi süreç
yaşamışsın sende anlarsın beni.hiç yaşamamış olmayı çok isterdim.ama kaderr...
hayırlısı artık...

psigocum hediye gerçekten çok anlamlı .ben gelirse geri döner diyerek blöf yaptığını düşünüyorum.

ama şunuda belirtmeliyim ki selen_ay aslında haklı.anlıyorum seni bende senin yaptığın gibi davranırdım.bunu da dene ki keşke olarak kalmasın.

bütün dualarım sevenler için.merak etme ne olursa olsun birbirimizin yanında ve destekçisi olacağız.

sana şimdiden bol şanslar kader arkadaşım...
saolasın canım arkadaşım.bakalım önümüzdeki günler ne göstercek
bak ben baya eskiyim bu topiklerde.
ilk heycanımı istemeye gelcekleri zaman yaşadım.hep bir arkadaşlarla birlikteydik.
birlikte heycanımı paylaştığım arkadaşlarım evlendi.
sonra nişanlancağım zaman.nişanlılar topiğini ben açmıştım.şimdi topiğe giremiyorum inan.yazdıklarımı okuyunca gözlerim doluyor.
kader beni ayrılık topiğine getirdi bir yılın içinde.
tek temennim bir yıl sonra çok iyi yerlerde olup bu acıları unutup sadece gülüp geçmek...
inş hepimiz için hayırlısı olurrrr

canım aslında biliyorumki burdaki çoğu arkadaşıma göre güçsüzce davranıyorum.eyvahedigeldismile
ama öyle çok seviyorum ve öyle içim yanıyorki son kez büyük bişi yapıcam.mafoldumben
yanına gidicem.3 saatlik yol.elimde birde hediye olacak.
ben geçen sene özel bir masa takvimi hazırlamıştım.onu çok sevmişti.
bu sene yenisi hazırlıom.
kapakta 2010 da seninle olamasamda kalbim seninle yazacak...:delphin:
bir tane kutu hazırlıcam içine bu takvimi görmesi için koyucam.
bitane büyük deniz kabuğu kulağına dayadığında sesler gelenler varya(bu duyması için,neden deniz kabuğu derseniz özel bir anlamı var)koklaması için parfümümü bayanssulusmilekoyucam.dokunması için saçlarımdan bir tutam koyucam.
birde o eti pufu çok sever.eti puf koyucam buda tat duyusu için.
yani bu hediye beş duyu organı hediyesi.:smiley-cool:

işte böyle gidicem.olduğu yere.msj çekicem.burda bekliyorum seni dicem.
gelmezse hediyeyi orda bi yere bırakcam.döncem gelcem
biliyorumki kızan çok olacak.biliyorum aranızda bunu gurursuzca bulcak olanda çok olacak.ama 4 senemi verdim kızlar.bu onun için yapacağım son şey.
bakalım gelcekmi
arkadaşına ağzını arattım.gelmesin sakın asla gitmem.döner gider demiş ama:çok üzgünüm:
bilmiyorum göricez:delphin:
kutunun kapağına seni bütün duyularımla seviyorum yazıcam.

canım benim erkekler bu tip şeylerden hiç anlamıyor,hatta daha da itiyor onları bunlar.. bence yapma,duygusalık bişe kazandırmıyor inan.. bende sevgilim için 2.yıl dönümümüzde yaşadığımız günzel anları anlatan,duygularımı dile getiren bir defter tutmuştum. bazı özel şeyler koymuştum içine. ama inan hiçbişe değişmedi.. ki biz ayrı bile değildik. uzaklaş,arama,sorma inan geri dönüyorlar.. hele ki uzun bir ilişkide ve sevmişse bir zamanlar,uzaklaşırsan kazanırsın....
böyle şeylerden biz kızlar etkileniriz.. bana yapılırsa mutlu olurdum diye düşünerek hareket etme... erkekler bizim kadar ince değil.. yok içimde kalır yapacam diyosan sen bilirsin ama bu işin sonu iyi değil. senden daha da çok uzaklaşacak. ne kadar bağlı oldugunu gösteririsen okadar kaçıyorlar canım. yapmaaa......:olmaz:

canım benim erkekler bu tip şeylerden hiç anlamıyor,hatta daha da itiyor onları bunlar.. bence yapma,duygusalık bişe kazandırmıyor inan.. bende sevgilim için 2.yıl dönümümüzde yaşadığımız günzel anları anlatan,duygularımı dile getiren bir defter tutmuştum. bazı özel şeyler koymuştum içine. ama inan hiçbişe değişmedi.. ki biz ayrı bile değildik. uzaklaş,arama,sorma inan geri dönüyorlar.. hele ki uzun bir ilişkide ve sevmişse bir zamanlar,uzaklaşırsan kazanırsın....
böyle şeylerden biz kızlar etkileniriz.. bana yapılırsa mutlu olurdum diye düşünerek hareket etme... erkekler bizim kadar ince değil.. yok içimde kalır yapacam diyosan sen bilirsin ama bu işin sonu iyi değil. senden daha da çok uzaklaşacak. ne kadar bağlı oldugunu gösteririsen okadar kaçıyorlar canım. yapmaaa......:olmaz:

haklısın belki canım.
benim yaptığım onu döndürmek için falan değil
ayrıca sever böyle şeyleri.şimdiye kadar yaptıklarımın kıymetini bilmişti
evet biz ayrıldık.ama uzaklaşıp döncek diye bekleyemem.seviyorsa bırakmaz zaten.
bu işin sonu iyi değil demişsin.bu işin sonu zaten iyi bitmediği için bukadar canım yandı.
hediyeyi içimden gelerek sadece doğumgününü düşünerek hazırladım.
eğerki görüşmeye gelmez dediğin gibi kaçarsada zaten bir daha dönsede olmaz.
ben kendimi en kötüye hazırladım.evet dönüşümde canım yanacak.
ama bu ilişki için son görevimi yerine getirmiş olcam.

canım öncelikle konuma verdiğin önem destek için sana ve bütün arkadaşlarıma tşk ederim.
desteğiniz benim için çok önemli
evet canım gidiyorum vericem.sanmayın içimdekileri unuttum.asla unutmam.
çok çektim.ama içimde keşke kalmasın.
gelmezse zaten.artık yapılcak bişey yoktur.
dediğin gibi umarsızlıklık çok zor.
rabbim kimseye vermesin.karşıdan kolay gelebilir ama.evlilik önünde hayallerin elinde kalakalmak çok zorrrrrrr:(

saolasın canım benim.bakalım artık hayırlısı

canım bu saatten sonra dönüşün olmıcağından bende farkındayım.
ama içim öyle acıyorki bende böyle yaşıyorum acımı.
son kez bişey yapıyorum.
rabbim hayırlısı neyse onu versin.
şarkına gelince tam bize uyuyor.

canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.
biliyorum tek ayrılan ben değilim.
aslında senin bana söylediğin şeyi defalarca tekrarladım ben kendime.
ama içimden bi ses bunuda yap dedi bana.
ne kaybetcem.rezil olcaksam varsın olayım.4 senedir emek verdim bu aşka.
o haketmiyorsa bile bu aşk hakediyor bunu.
güzel günler konusuna gelince inan bilemiyorum artık.asla isyan etmiyorum ama mutlu olurmuyum bilmiyorum inan.
bugün annemle gezmeye gittim.benden küçükler evlenmiş nişanlı falan gülüp eğleniolar.
nasıl gücüme gitti.bide ben ayrıldım diye hep böyle yüzüme acınası bi ifade ile bakanlar.
yani anlıcağın çok zor bi süreç
yaşamışsın sende anlarsın beni.hiç yaşamamış olmayı çok isterdim.ama kaderr...
hayırlısı artık...

saolasın canım arkadaşım.bakalım önümüzdeki günler ne göstercek
bak ben baya eskiyim bu topiklerde.
ilk heycanımı istemeye gelcekleri zaman yaşadım.hep bir arkadaşlarla birlikteydik.
birlikte heycanımı paylaştığım arkadaşlarım evlendi.
sonra nişanlancağım zaman.nişanlılar topiğini ben açmıştım.şimdi topiğe giremiyorum inan.yazdıklarımı okuyunca gözlerim doluyor.
kader beni ayrılık topiğine getirdi bir yılın içinde.
tek temennim bir yıl sonra çok iyi yerlerde olup bu acıları unutup sadece gülüp geçmek...
inş hepimiz için hayırlısı olurrrr

haklısın belki canım.
benim yaptığım onu döndürmek için falan değil
ayrıca sever böyle şeyleri.şimdiye kadar yaptıklarımın kıymetini bilmişti
evet biz ayrıldık.ama uzaklaşıp döncek diye bekleyemem.seviyorsa bırakmaz zaten.
bu işin sonu iyi değil demişsin.bu işin sonu zaten iyi bitmediği için bukadar canım yandı.
hediyeyi içimden gelerek sadece doğumgününü düşünerek hazırladım.
eğerki görüşmeye gelmez dediğin gibi kaçarsada zaten bir daha dönsede olmaz.
ben kendimi en kötüye hazırladım.evet dönüşümde canım yanacak.
ama bu ilişki için son görevimi yerine getirmiş olcam.

cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun ama artık çok üzülmeyecgn bi sonuç olsun gerçektn çok yıpranmışsn umarım herşey çok güzel olr senin içn ama en kötüsüne alıştrp kendini öle gt ki bi kere dha yıkılma cnm bnm..
belki son görevin belkide tertemz sayfa açtığın bi haytn bi başlangıcı olcak senin için cnm..

cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun ama artık çok üzülmeyecgn bi sonuç olsun gerçektn çok yıpranmışsn umarım herşey çok güzel olr senin içn ama en kötüsüne alıştrp kendini öle gt ki bi kere dha yıkılma cnm bnm..
belki son görevin belkide tertemz sayfa açtığın bi haytn bi başlangıcı olcak senin için cnm..

öyle canım.
hayırlısı olur inş.
en kötüye hazırlıom kendimi.
karşıma çıkmayıp okadar yolu boşa gidip dönmeyi göze aldım
karşıma çıkıp bağırıp çağırıp üzülerek dönmeyede hazırlıom kendimi
bakalım artık.
bi gün kaldı:(

öyle canım.
hayırlısı olur inş.
en kötüye hazırlıom kendimi.
karşıma çıkmayıp okadar yolu boşa gidip dönmeyi göze aldım
karşıma çıkıp bağırıp çağırıp üzülerek dönmeyede hazırlıom kendimi
bakalım artık.
bi gün kaldı:(

gerçktn mi cnm oğlak burcumu eski nişanlın?
aslında oğlak burcunun karalarını kimse değştermz bilio msn ?
kendi düşünr taşınır kara verir..
nedn herşy bu kadr iyi giderken alt üst oldu cnm yaa?

gerçktn mi cnm oğlak burcumu eski nişanlın?
aslında oğlak burcunun karalarını kimse değştermz bilio msn ?
kendi düşünr taşınır kara verir..
nedn herşy bu kadr iyi giderken alt üst oldu cnm yaa?

yok canım.balık burcu.
aslında bende bilmiyorum.herşey birden tepe taklak oluverdi.
bugün takvimi baskıdan alıcam.dier hediyeleri hazırladım.
bakalım artık.ne halde döncem.çok umutlanmıom.
hediyemi dönüp verip gelcem başkada bişi olmıcak die şartladım kendmi

kızlar yarın gidiyorum
dua edin
umarım hakkımda hayırlısı olur

yok canım.balık burcu.
aslında bende bilmiyorum.herşey birden tepe taklak oluverdi.
bugün takvimi baskıdan alıcam.dier hediyeleri hazırladım.
bakalım artık.ne halde döncem.çok umutlanmıom.
hediyemi dönüp verip gelcem başkada bişi olmıcak die şartladım kendmi

kızlar yarın gidiyorum
dua edin
umarım hakkımda hayırlısı olur

anldm cnm.. hakkında hayrlısı olsun dualrımz seninle inşallah herşey umut ettğin gibi olr iyi yolculuklar cnm opuyorumnanaktan

Back