Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dencek bişey yok kuzum.:1no2: ne oldu şimdi bu kuzumm ne diyeceğimi bilemedim gerçekten...
güzel yürekli arkadaşım.bebeğin olmuştur diyodum.canım okurken okadar duygulandımkı....gıtmek senı rahatlatmıştır eminim...
en azından aklındaki soru işaretleri gitmiştir...ve bilirim sevdigini son kez görmek onu koklamak
canını ne kadar acıtmıştır...Allah yardımcın olsun güzel yürekli arkadaşım....
ne desem bilemedim...hiçbir söz seni teselli edemez şuanda...
sadece zaman..sana sezen aksunun zaman şarkısını yolluyorum..böyle zamnlarda en iyi dinlenen şarkı...ve duygularını en ıyı anlatan...
inşallah zaman herşeye ilaç olur emin ol...
bak bebegımı beklıyorum sabırsızlıkla...
bir zamanlar çok sevdıgım zaman onsuz geçmez dedıgım adamı şu 1 ay içinde 3 kere gördüm...
yanımdada eşim vardı...inan ona karşı hiçbişey hıssetmedım...aksıne daha da fazla sarıldım sıkı sıkı eşime...ve inan eşimle evlendıgıme hiç pişman olmadım...inşallah hakkında hayırlısı olsun...
sana herzaman dua edecegim...ve biliyorumkı gececek bu günler,sadece sana sabırlar diliyorum...
allaha emanet ol...heran dogumum olabilir uzun zaman giremeyebilirim bu sıteye...
ama aklım hep sende olacak...
rabbım yardımcın olsun...unutma nasibin ise zaten senindir...demekki degilmiş...evlenıp ayrılmış olsaydın bu daha çok canını yakardı emin ol...beterin beteri var...
geldim kızlar hepinize desteğinizden ve dualarınızdan ötürü tşk ederim.
şükür güzelce gittim geldim.
gittim bu sefer olduğu semte kadar gittim.eskiden hep o beni garajdan alırdı
bu sefer beni garajda kollarını açarak bekleyen bi sevgilim yoktu
olduğu semte gidince msj gönderdim.seni burda bekliyorum diye.
yarım saat sonra geldi.
soğuktu.ama kötü davranmadı.
ona göre ben suçluyum.ona hakkımı helal etmedim diye beni bitirmiş kafasında.
dedim kendi gözlerimle görmek istedim vedalaşmak istedim hemde sana hazırladığım hediyeyi getirdim dedim.gerçi dedim benim için bişey hissetmiyorsan hediyede senin için anlamlı olmıcaktır dedim.
beni garaja kadar götürdü.hep biletimi o alırdı.yine almak istedi.direndim.bu sefer farklı dedim.artık sevgili değiliz
son kez sarıldım.gözlerinin içine baktım.
son sözü:ben seni çok üzdüm başkası üzmesin.bi sıkıntın olduğunda sadece çağrı atman yeterli dedi.
bindim geldim sonra...
işte böyle kızlar vedalaştım sevdiğimle.son kez kokusunu içime çektim.son kezzzzz...
geldim kızlar hepinize desteğinizden ve dualarınızdan ötürü tşk ederim.
şükür güzelce gittim geldim.
gittim bu sefer olduğu semte kadar gittim.eskiden hep o beni garajdan alırdı
bu sefer beni garajda kollarını açarak bekleyen bi sevgilim yoktu
olduğu semte gidince msj gönderdim.seni burda bekliyorum diye.
yarım saat sonra geldi.
soğuktu.ama kötü davranmadı.
ona göre ben suçluyum.ona hakkımı helal etmedim diye beni bitirmiş kafasında.
dedim kendi gözlerimle görmek istedim vedalaşmak istedim hemde sana hazırladığım hediyeyi getirdim dedim.gerçi dedim benim için bişey hissetmiyorsan hediyede senin için anlamlı olmıcaktır dedim.
beni garaja kadar götürdü.hep biletimi o alırdı.yine almak istedi.direndim.bu sefer farklı dedim.artık sevgili değiliz
son kez sarıldım.gözlerinin içine baktım.
son sözü:ben seni çok üzdüm başkası üzmesin.bi sıkıntın olduğunda sadece çağrı atman yeterli dedi.
bindim geldim sonra...
işte böyle kızlar vedalaştım sevdiğimle.son kez kokusunu içime çektim.son kezzzzz...
saol canım.inş dediğin gibi olur inş.psiqo çok üzüldüm yaa içim cız etti inan..
inşallah her şey senin için çok güzel olur bundan sonra, bu yaşadıkların geçip gidince sadece bi anı olarak kalır umarım hayatında..
evet canım ilginç.şartlamış kendini.ya da şartlandırılmış.hala seni suçluyor olması ilginç :umursamaz: hala göremedği şeyler var psiqom ne diyim sen daha ne yapacaksın oralra kdr gittin ,onu sevdiğini hissetirdin daha ne olcak ki
aminnn pınarım aminnnnnnnnpsiqo ne diyeyim arkadaşım allah senin yardımcın olsun , atlat bu günleri tez zamanda inşallah. .
inş canım.canım benim olsun üzülürsün ama geçer emin ol bundan sonra daha kolay olacak herşey hakkında hayırlısı olmuştur inşallah üzülme artık sen de unutmaya çalış mahkum etme kendini nişanlısını bırakıp giden kendinde arasın suçu daha seni neden suçluyo ki bak o bitirmiş bile kafasında sen neden bitiremeyesin.
arkana dönüp bakma artık seni hakeden adam gibi sahip çıkacak birini Rabb'im en yakın zamanda çıkarsın karşına canım arkadaşım biz her zaman burdayız unutma:teselli:
allah razı olsun canım.tek temennim o.psiko inan çok etkilendim ve senin için dua ediyorum inşallah hakkında hayırlısı olur bazı şer gibi gözükenler hayırdır belki böyle olmasıda senin için hayırdır şu anda çok üzülmene rağmen.sen onu unutmak istemediğin için unutamıyorsun inan.rabbim gönlüne göre versin inşallah
evet canım.bende isyan ediom bazen.neden ben diye.piqom canım ya.. dün çok merak ettim seni.. akşamda bakamadım nöbetteydim.. neden biz ya. biz kime ne yaptık ki? kader bu olsa gerek.. sen elinden geleni yaptın gerisi ona kalmış.. sıkma canını kalbini ferah tut. yapsaydım keşke diyebileceğin bişey kalmadı. demişn ya son kez sarıldım kokusunu içime çektim diye..çok zorrr seni çok güzel anlıyorum.. allah yar ve yardımcımız ola hepimizin :teselli:
benimde gözyaşlarım durmuo malesefmafoldumbenpsiqo ağlaıdm okurken ooffff yaa .. ben seni üzdüm diyor da hadi gel artık üzmicem demiyor.. ah bu erkekler ahh..
aminnnn canımmm aminnnn.Beni ağlattın psiqo
Allah yardımcın olsun arkadaşım,bitsin geçsin,unutulsun bu günler..
çok zor bi durum canım çokkkk.Yaşadığın zor bir durum severken ayrılmak hem de nişanlıykenmafoldumben Hakkında hayırlısı olsun...
Bak sevdiğim bi söz var "Düzenim bozulur, hayatim alt üst olur diye endişelenme!. Nereden biliyorsun hayatin altinin,ustunden daha iyi olmayacagini?"yerimseniben umarım karşına seni gerçekten seven ve kıymetini bilen insan biran önce çıkar ve çektiğin acıları unutturur :1hug:
aminn canım.inan öyle istiyorumki toparlanmayıpsiqoo canımm bennm daha önce yorum yazamamştm destek olacak kelimeler bulamazsam diye (
sen elinden geleni yaptın bitanemm Rabbime sığın herşey ondan gelio hakkında hayırlı olanı eyler Rabbim sana demekki hayrlı deildi öle düşün bitanemm
ne deseniz boş diye düşünme olur mu en kısa zamanda toparlanırsn inşş ve daha umut verici topiclerde sohbet ederiz...
Emanetsin Rabbime..
canım benim gerçekten benim de gözlerim dolu dolu okudum...ALlah yardımcın olsun canım.demekki buymuş hayırlısı belkide ilerde çok daha anlayışlı seni gerçekten seven bi insan çıkar.ki ben öle olduğuna inanıyorum...bak belkide sana iyi gelecek bi hakaye anlatayım:
ünideyken çok hanım hanımcık bi arkadaşım vardı.hani kolay değildir bir insan için 4/4lük dmek ama o öleydi.o da nişanlıydı üniye başladığnda.birinci sınıfın ikinci döneminde ayrıldılar hem de nişanlısı onu aldattığı için.o garibim neler çekti.tabi araya biraz zman girince kendini toparlatınca hayatına kendi kadar temiz bi insan çıktı daha 4.sınıftayken evlendiler.şimdi nur topu gibi bi kızı var ve çok mutlu.bize hep şunu diyor şimdi:eğer ben o olayları yaşamasaydım şu anda eşimin değerini bu kadar anlayamazdım die..
kıssadan hisse....sen de kendini üzmemeye çalış...bundan sonraki hayatında mutluluklar cnm...