• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

kızlar buara tek bi gelişme oldu bu süre zarfı içinde.emek emek aldığımız eşyalarımız yani bohçaları.ayrıldıktan tam 34 gün sora yolladı.hemde 24 kasım öğretmenler gününde(çok güzel hediye oldu bana).o gün çok üzüldüm çok ağladım.tşhırtlerinde hala kokusu vardı.içime çeke çeke ağladım:(
çok kızdım neden benden intikam alır gibi öğretmenler günün beklemiş die.tlf açıp içimdekileri boşaltmak istedim ama dayandım.allaha sığındım aramadım.
bu arada yüzüğü yollamamış.yollamıcam ömür boyu saklıcam diodu.sözünde durmuş.(onada ayrı üzüldüm madem yüzüğü yollayamıcak kadar seviodun beni nie sahip çıkmadın die)
ve öle böle 2 ay geçti işte.aramıyorum.oda hiç aramıyor.nasıl dayanıyor bilmiom.rabbime dua ediom bikere arasın die ama olmuo aramıo:(

canım arkadaşımm , allah yardımcın olsun , dirayet versin , kolay değil zaman lazım.
bi sene sonra herşey çook geride kalmış olacak.

saol pınarım.inş pınarcım.bir sene sorada aynı acıyı yaşıyor olursam nasıl dayanırım zaten bilmiyorum.

psıqo cnm bız ıyıyız bebek de ıyı cok sukur
23 gun kaldı kısmetse doguma
zamanla acın hafıflıcek ofken gececek
sana anlattım hayatta ne zorluklar yasadım ben
ama hepsı gectı
hersey ınsanlar ıcın .hayat bazen ınsanın canını cok yakıyor.
ama arkasından yasamaya deger guzel gunler gelıyor.
senın ıcın de bu boyle
canım arkadasım artık bosver onu...
ogretmenler gununde yollamıs olması
senın canını acıtmak ıstemıs aklınca
ama olsun canın elbet acıyacak
ama ınan bana hepsı gececek bırgun
sana sabırlar dılıyorum
canım arkadasım senı cok sevıyorum

psıqo cnm bız ıyıyız bebek de ıyı cok sukur
23 gun kaldı kısmetse doguma
zamanla acın hafıflıcek ofken gececek
sana anlattım hayatta ne zorluklar yasadım ben
ama hepsı gectı
hersey ınsanlar ıcın .hayat bazen ınsanın canını cok yakıyor.
ama arkasından yasamaya deger guzel gunler gelıyor.
senın ıcın de bu boyle
canım arkadasım artık bosver onu...
ogretmenler gununde yollamıs olması
senın canını acıtmak ıstemıs aklınca
ama olsun canın elbet acıyacak
ama ınan bana hepsı gececek bırgun
sana sabırlar dılıyorum
canım arkadasım senı cok sevıyorum
canım benim çok saol.bebiş gelio demek çok az kalmış.allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin.fotolarını bekliom bak

merhaba psigo bende sana benzer bir durum yaşıyorum ayrıldım bende.ama seni tebrik etmek istiyorum.nasıl aramamak için dayanabildiğine hayran kaldım.ben sesini duymadan yapamadım.hep oturdum ağladım ahhh bu günler bu acılar nasıl gececek.allah hepinize yardım etsin.bizede cnm sevgiler....

merhaba psigo bende sana benzer bir durum yaşıyorum ayrıldım bende.ama seni tebrik etmek istiyorum.nasıl aramamak için dayanabildiğine hayran kaldım.ben sesini duymadan yapamadım.hep oturdum ağladım ahhh bu günler bu acılar nasıl gececek.allah hepinize yardım etsin.bizede cnm sevgiler....

canım benim.nezaman bitti ilişkin?sebep neydi?
sen aradınmı neler oldu bahsedermisin biraz.
benimde iice sarpa sardı işler.
allah yardımcımız olsun

canım benim.nezaman bitti ilişkin?sebep neydi?
sen aradınmı neler oldu bahsedermisin biraz.
benimde iice sarpa sardı işler.
allah yardımcımız olsun

benim ilişkim 25 ekimde bitti o istanbulda ben izmirdeyim ailesinin tavır ve tutumları , ona ve bana yaptıkları bazı baskılar.sanırım ayrı dünyanın insanlarıyız.
en son bu aksam görüştük yanıma geldi konuşmaya.( hatta şuan yolda geri dönüyor.) ikimizde hala deliler gibi aşığız.ağlıyor yalvarıyor bunu bize yapma diye bende ağlıyorum ama ailem beni daha fazla üzmelerine müsade etmiyor.yapamazsın sen diyorlar.şimdiden bile onu çok özledim.olmayacak ama onu özlemek düşünmek ve hala karşılıklı sevmek canımı çok yakıyor...

benim ilişkim 25 ekimde bitti o istanbulda ben izmirdeyim ailesinin tavır ve tutumları , ona ve bana yaptıkları bazı baskılar.sanırım ayrı dünyanın insanlarıyız.
en son bu aksam görüştük yanıma geldi konuşmaya.( hatta şuan yolda geri dönüyor.) ikimizde hala deliler gibi aşığız.ağlıyor yalvarıyor bunu bize yapma diye bende ağlıyorum ama ailem beni daha fazla üzmelerine müsade etmiyor.yapamazsın sen diyorlar.şimdiden bile onu çok özledim.olmayacak ama onu özlemek düşünmek ve hala karşılıklı sevmek canımı çok yakıyor...
ah canım ya.bizde 20 ekimde ayrıldıkmafoldumben
banada diyolar onlarla yapamazsın diye ama öyle aşığımki.geçmiyor acısı
ama ne güzel seninki sahip çıkıo demekki sana.benimki bana böle yalvarcak ağlıcak mecnun olurum onun için.herçi şimdide mecnundan farkım yok oda ayrı.
ben 2 ay dayandım aramadım.sora çorap söküğü gibi geldi.2 haftadır görüşüoduk.
dün çok kötü bi şekilde tlf da tartıştık.asla dönmem dedi.çok büyük konuştu.bende şimdi delircem üzüntümden.dönmicek mi gerçekten die.sadece sevdiğini duysam bile yetcek.

psiqo nasıl görüştünüz canım telde anlatsana biraz?

ah canım ya.bizde 20 ekimde ayrıldıkmafoldumben
banada diyolar onlarla yapamazsın diye ama öyle aşığımki.geçmiyor acısı
ama ne güzel seninki sahip çıkıo demekki sana.benimki bana böle yalvarcak ağlıcak mecnun olurum onun için.herçi şimdide mecnundan farkım yok oda ayrı.
ben 2 ay dayandım aramadım.sora çorap söküğü gibi geldi.2 haftadır görüşüoduk.
dün çok kötü bi şekilde tlf da tartıştık.asla dönmem dedi.çok büyük konuştu.bende şimdi delircem üzüntümden.dönmicek mi gerçekten die.sadece sevdiğini duysam bile yetcek.

bence oda seni seviyor olabilir ama gurudan dolayı bole davranmıştır.erkekler böyle bizim kadar hassas olamıyor.duygularımı bizim kadar açığa vuramıyor.
benimde imkansızlıklar sevsemde sevilsemde olmuyor olmuyor olmuyor.rabbim yardım etsin herkese bizede ona sığınıyorum.başka yolum yok .çaresizim:Saruboceq:

2 ay ben aramadım.2 ay sonra kankası geldi yanıma.dedi seni çok seviyor aramaya yüzü yok falan.resmin başucunda duruo.telinden bile msjları silememiş falan dedi.ben etkilendim tabi.
sonra aradı beni dedi unutamadım.seviyorum falan ama beni suçlu buluo bittiğine falan.
böyle bi kaç gün görüştük.sonra yanıma geldi.çok güzeldi.sarıldı.gözlerime baka baka seni çok seviyorum falan.ama ailemi atamıyorum.çok karışığım dedi.senin dedi biraz sabırlı olman lazım.annemleri çekcen dedi.tmm dedim.buarada annesine sölemiş görüştüğümüzü.ne olduysa ondan sora oldu.
geçen pazar yanımdaydı.döndü.değişiverdi.anlam veremedim.arıom buz gibi konuşuo falan.sora sevmiom falan dedi.kafam attı kavga ettik.çenen durmuo işte dedi.değişmicek bu hiç dedi.
bende ertesi gün 3,5 tane sitemkar msj attım.benim günahım neydi falan filan die.hakkımı helal etmiyorum size dedim.
bu msjlar çok sinirlendirmiş onu.dün aradım.çok hastaydım.dedim bi kere görüşelim.bana beddua eden insanı asla sevemem.sesini dahi duymak istemiom dedi.çok zayıfsın dedi.dedi de dedi.ben ağlıom sürekli.ama artık işin içinde büyü gibi bişiler old. düşünmeye başladım her nekadar saçma olsada.ya bi insan 1 haftada nasıl değişir.resmen nefret ettiğini söledi dün benden.bi msj yüzünden nefret edermi insan bilmiom.
kafam çok karışık şimdi.çokta üzgünüm tabi.durum böle işte.bugün hiç aramadım.yanına gideyim diom.yüzüme sölesin bide die.ne bilim işteee.çok kötü günler geçiriom kızlar.kara sevda gibi.napsamda vazgeçemiom:(

canımmmmmmmmmmmm bu çok kötü olmuşşşşş gerçekten ikiniz içinde yeniden yeşerirken bişeyler ,bence asıl zayıf karakterli olan o bukdr çabuk değişebilir mi isan birşey ya vardır ya yoktur heleki eşi olacak insansın sen psiqom yaa,aslından senden hiç vazgeçmek istemiyor ama ailesi çok karşı demekki sizi rahat bırakmıyorlar canım keşke böyle olmasaydı şimdi ikinci kez hırslandın ve ikinci kez acı çekmeye başladın, evet bu senin sevdiğin adam ama güçlü değil be psiqom dağ gibi durmuyor yanında senin tutupo elinden biz buyuz kabul eden etsin diyemiyor nedir bu çaresizlik nedir elini kolunu bağlayan !!!!

tabiiki ata ana saygısızlık edilmez ezilip geçilmez ne oldu da bir anda bukdr vazgeçilcek bir sevgi oldu bu ? anlıyamaıorum bazen şu zayıf insanları... yazık vallaa bu muymuş bukdr mıymış sevgisi sana karşı? anından ailesinin yanına gidince değişiyor ve aşkını geride bırakıyor.. çok yazık.. üzülme diyeceğim ama kalbin ağlıyor biliyorum ama değmezmiş psiqom valla ...

psiqom nslsın canım.
okudum son yazdığını başta dedim oh düzelmiş sanırım araları sonlara doğru okdukça çok şaşırdım.
ailesinden etkilenmiş demekki nedir yani bu seven insanlara bu derece acı çektiriolar anlamıyorum.
cnm büyü fln yazmışsın ahh ne bilim çok mu cahilce düşünüyoruz acaba benimde aklıma gelirdi valla.
insan bi hafta önce seviom diyip sonra nefret ediom dermi hiç.
kusuruma bakma ne olur bi dengesizlik var sanırım ruh yapısında ne yapıcağına karar veremiyor
sevgisine sahip çıkmıyor hiç anlamış değilim. söyleyecek kelimeler bulamıyrm üzülme dicem ama biliyrm ne desem boş. ama üzülmeni de istemiyorum canım yaaa

canımmmmmmmmmmmm bu çok kötü olmuşşşşş gerçekten ikiniz içinde yeniden yeşerirken bişeyler ,bence asıl zayıf karakterli olan o bukdr çabuk değişebilir mi isan birşey ya vardır ya yoktur heleki eşi olacak insansın sen psiqom yaa,aslından senden hiç vazgeçmek istemiyor ama ailesi çok karşı demekki sizi rahat bırakmıyorlar canım keşke böyle olmasaydı şimdi ikinci kez hırslandın ve ikinci kez acı çekmeye başladın, evet bu senin sevdiğin adam ama güçlü değil be psiqom dağ gibi durmuyor yanında senin tutupo elinden biz buyuz kabul eden etsin diyemiyor nedir bu çaresizlik nedir elini kolunu bağlayan !!!!

tabiiki ata ana saygısızlık edilmez ezilip geçilmez ne oldu da bir anda bukdr vazgeçilcek bir sevgi oldu bu ? anlıyamaıorum bazen şu zayıf insanları... yazık vallaa bu muymuş bukdr mıymış sevgisi sana karşı? anından ailesinin yanına gidince değişiyor ve aşkını geride bırakıyor.. çok yazık.. üzülme diyeceğim ama kalbin ağlıyor biliyorum ama değmezmiş psiqom valla ...

canım aynen anlattığın gibi herşey.tekrar yeşerdi.hem sevgim hem acım.
canım herzamankinden çok yanıyor.geçcek gibide değil.
onu öyle seviyorumki.bu dünyada daha önemli ne olabilir ya.herşey geçici.yalan dünya.maddi şeyler herşey.
bana zayıf desede
güçsüz desede
ben aşkımın son gücüyle yine yanına gitcem.gözlerimle görcem.eğerki hala bana böle nefret doluysa ozaman kabullenir dönerim.çok acı bi dönüş olur ama.son kez görmek istiom.:(

psiqom nslsın canım.
okudum son yazdığını başta dedim oh düzelmiş sanırım araları sonlara doğru okdukça çok şaşırdım.
ailesinden etkilenmiş demekki nedir yani bu seven insanlara bu derece acı çektiriolar anlamıyorum.
cnm büyü fln yazmışsın ahh ne bilim çok mu cahilce düşünüyoruz acaba benimde aklıma gelirdi valla.
insan bi hafta önce seviom diyip sonra nefret ediom dermi hiç.
kusuruma bakma ne olur bi dengesizlik var sanırım ruh yapısında ne yapıcağına karar veremiyor
sevgisine sahip çıkmıyor hiç anlamış değilim. söyleyecek kelimeler bulamıyrm üzülme dicem ama biliyrm ne desem boş. ama üzülmeni de istemiyorum canım yaaa

canım cahilce belki evet büyü falan olduğunu düşünmek ama.bi insan nasıl değişirki bu kadar.hayatımda sesini hiç öyle duymamıştım.
ne bilim kızlarrr çok zorrrrrr.
başka birini düşünemiom.evet erken daha ama yinede hayal ettiğimde bile içim almıyoor.
son çırpınışlarım.elimden geleni yapıcam.artık olmazsa olmazz

evet kızlar bitti..ne denirki ayrılığın üstüne
anca 3 ay nişanlı kalabildik.
4 senelik bir ilişki 3 aylık bir nişanlılık süresi ve sonunda gözyaşı..
nasip böleymiş diyorum.
rabbime sığındım.
hayırlısı böleymiş.
bu süreci yaşayan yada yaşamış olanlar varsa sohbete bekliyorum.

hakkında hayırlısı olsun cnm :nazar:

2 ay ben aramadım.2 ay sonra kankası geldi yanıma.dedi seni çok seviyor aramaya yüzü yok falan.resmin başucunda duruo.telinden bile msjları silememiş falan dedi.ben etkilendim tabi.
sonra aradı beni dedi unutamadım.seviyorum falan ama beni suçlu buluo bittiğine falan.
böyle bi kaç gün görüştük.sonra yanıma geldi.çok güzeldi.sarıldı.gözlerime baka baka seni çok seviyorum falan.ama ailemi atamıyorum.çok karışığım dedi.senin dedi biraz sabırlı olman lazım.annemleri çekcen dedi.tmm dedim.buarada annesine sölemiş görüştüğümüzü.ne olduysa ondan sora oldu.
geçen pazar yanımdaydı.döndü.değişiverdi.anlam veremedim.arıom buz gibi konuşuo falan.sora sevmiom falan dedi.kafam attı kavga ettik.çenen durmuo işte dedi.değişmicek bu hiç dedi.
bende ertesi gün 3,5 tane sitemkar msj attım.benim günahım neydi falan filan die.hakkımı helal etmiyorum size dedim.
bu msjlar çok sinirlendirmiş onu.dün aradım.çok hastaydım.dedim bi kere görüşelim.bana beddua eden insanı asla sevemem.sesini dahi duymak istemiom dedi.çok zayıfsın dedi.dedi de dedi.ben ağlıom sürekli.ama artık işin içinde büyü gibi bişiler old. düşünmeye başladım her nekadar saçma olsada.ya bi insan 1 haftada nasıl değişir.resmen nefret ettiğini söledi dün benden.bi msj yüzünden nefret edermi insan bilmiom.
kafam çok karışık şimdi.çokta üzgünüm tabi.durum böle işte.bugün hiç aramadım.yanına gideyim diom.yüzüme sölesin bide die.ne bilim işteee.çok kötü günler geçiriom kızlar.kara sevda gibi.napsamda vazgeçemiom:(

psigocm Allah hakkında hayırlısını versin :Saruboceq:
çok zor bi durumdasın ve gerçkten aşkın hala bitmemş bn karşı tarafında aynı hisleri barındırdığını düşünüorm çnkü bu kadr kolay olmamalı koskoca 4 yılı bu kadr kolay söküp atabileceğini sanmıorum..
herşeyden önemlisi ailesinin çok büyük etkisi var ama buna izin vermemsi gerekli die düşünüorm şu sebepten dolayı çünkü o bir erkek ve kendi ayakları üzerinde durabilen kendi kazancı olan bi erkek ailesine gerektğinde nerede duracağını bildirmeli..
kadın erkek ayrımı yapmıorum ama şu var ki bz bayanlar gerktiğini tabikide ailemze karşı gelebiliorz ama erkekler bu konuda bizden daha avantajlı duygusal olrk olaya bakmadıkları için..biz arkamızı dönüp ailemizi bırakıp gidemiorz ama onlarda bu güç var..

hayırlısı olsun hakkında bitanem her şey gönlüünce olur inşallah...:Saruboceq:

Back