Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yok bi gelişmepsiqom nasılsın cnm.
gelişme fln var mı merak ediyrm seni hep.
öyle bi haldeyimki canımah be yawrum
okadar ii anlıorumki seni.. ama bu eşyaların gelmemesi beni biraz ikilemde bırakıo..
yani gerçekten seni sevmeyen adam ohh be bitti derdi, senden önce yollardı eşyaları..
ama diğer taraftanda neden sevgisine sahip çıkmıo diorum..
ben bile düşününce bukadar karışıosam seni tahmin ediorum..
canım bazen giriom fazla duramıom.çok zor psiqom ya. senin açtığın başlıkta biz yaşızıyoruz. sen şimdi başka topiktesin.hayırlısı bakalım.inşallah hayatını en kısa zamanda yoluna koyarsın
sormadım canım.bak bak eşya meraklısı gibi olurumpsiqocum merhaba
ya hala eşyalar gelmedi mi
sordurdun mu hiç ortak bi yakınınıza ?
Bende ayrıldım 9 ay oldu nerdeyse, zerre kadar pişmanlığım yok iyiki bitmiş diyorum.. Tabi züldüğüm şeyler oluyor hatırladıkça zaman zaman nasıl beni incitmesine izin vermişim? Neden bu kadar şans tanımışım? diye.. Verdiğim emeklere düzelir diye bekleidğim zamana hala acıyorum.. Öncelikli sebep kişilik olarak çok farklı oluşumuzdu, daha öncede yamıştım başka topicte bunları.. Ben kendini rahat ifade edebilen sorunlarıyla yüzleşmesini bilen biri iken o inanılmaz içe dönüktü önceleri sorun gibi görmedim seviyordum, ama zamanla o sessizliğin altından korkunç bir adam çıktı inanılmaz kıskançtı, herşeyden bi şey çıkarıyordu, yemek yediğimiz yerdeki garsonu, otobüste yanına rastgele oturduğum adamı kıskanıyor ve o kıskançlığın acısını benden çıkarıyordu..Bu sorunların üstüne bir de ailesi çıktı, abisinin eşi bana nişanda takılanları kıskandı, abisi karısının dolduruşu ile nişanımda olay çıkardı bana hakeret etti,şok geçirdim nutkum tutuldu kabutu sanki, hatırlarken tüylerim ürperiyor hala, herkes halay çekiyor bunlar bana hakeret ediyor tabi aileme de o an bişey diyemiyorum olay büyür rezillik çıkar? Bizimki naptı biliyormusunuz o an? Hiç bişey beni suçlamaktan başka hiç birşey.. Günlerce ağladım, özürler vss. ama bu sorunları ilerleyen zamanlarda da aşamadık.. Kıskançlıkları arttı, kendinin ve ailesinin ayıbını düşünmek yerine beni sorguladı!!! Herneyse sonuçta bitirdim ama keşke o an bitirseymişim neden o kadar şans vermişim ona diye üzülüyorum hala? Ayrıldıktan sonra peşimi bırakmadı, takip etti iftira attı, namusuma dahi dil uzattı.. Sevgi namıma zerre yok olamazda ama nefretim bitmedi içimde hakkımı ne ona ne de ailesine helal etmiyorum..
canım çok saool.umarım hayırlısı olurpsiqocun
okudum
üzüldüm
allah sabır versin
yazdım yazdım sildim
şu anda nişanlı olan biri olarak
bu dönemin çok zor olduğunu yaşayarak göryorum
çok zor
sebebini bilmiyorum
ama yara aldınız zaten
içindeki barışma umudunu da görüyorum
kimde olmaz ki
ah ben ne bileyim ya
çok üzgünüm
kendimi koyamıyorum yerine
allah kolaylık versin
ama bu iş için hayırlısı neyse onu versin
barışmanızsa hayırlısı bi yol açsın
yok ayrılmanız hayırlısıysa allah kalbine soğukluğunu versin inşallah
canım arkadaşım.giremedim uzun süre.yazmayada elim varmadı bi süre.halim kalmadı çünkü.iyi değilim gracem.zaman geçtikçe azalacağına artıyo içimdeki sancı.kızgınlıklarım yerine hasrete bırakıyor.çok sevdim boşluktan bırakılmış gibi düştüm.canım nasılsın? bir gelişme var mı diye sormak istiyorum ama ... çekiniyorum her şey umarım yolundadır..
canım benim geldim.bende özledim sizleri.ben hala aynıyım ne yazıkki.toparlanmayı deniyorum.hemde bayadır çabalıom.ama bi iyi bi kötü derken günler geçiyor.sen nasılsın bebiş nasılPsİqom canım nasılsın.neredesın Özledım senİ...
canım çok saol yazdıkların için.bende şaşkınım inan.günler geçtikçe şaşkınlığım artıyor.psigo inan içim yandı bu başlığın altında ismini görünce.. ben buraya üye olmadan önce hep senin ve ellisa'nın yazdıklarınızı okuyordum yani nişan hazırlıklarınızı falan hatta seninde evlendiğini düşünürken bu yazıyı okuyunca gerçekten çok içten üzüldüm.. ama hayırlısı buymuş cnm kendini bırakma dicem ama zor insan yaşamadan anlmaz şuanda hissettiklerini, Allah dayanma gücü versin.. hala seviyorsun zannedersem onunda şunda seni seviyor olduğundan şüphem yok çünkü dile kolay 4 sene.. eğer senin için hayırlı bi insansa tekrardan karşına çıksın ama deilse bi daha bulaşmasın cnm..
amin canım.zaten tek duam var.ben iyiki o keşke desin.bunları okuyunca bia an kendi yaşadığım nişanlılık dönemi gözümün önüne geldi aynı soruları bende kendime sordum günlerce ağladım ve neden bukadar sıkıntıya göz yumdum diye kahrettim kendime..ailesi bi yandan nişanlım bi yandan canımdan can aldılar içimi çok yaktılar,daha evlenmeden bizim kölemizsin muamelesinde bulundular..elin delilerini akıllandırmak sanki bana düşmüştü oğluyla tartışırdım kaynana olacak mikrop arar benden hesap sorar oğlumdan özür dile derdi anasının isteği üzerine beni terk etti 2 yıl köpek gibi koştular peşimde ama bakarmıyım bidaha ,hakkımı asla helal etmedim etmiyorumda ahım yerde kalmadı kapıma gelip ağlayacaksın yalvaracaksın dedim güldü Rabbim kimsenin ahını kimsede koymuyor gerçektende tükürdüğünü yaladı hıçkıra hıçkıra kapıma geldi yalvardı kaza yaptı ölümlerden döndü ama asla beni hak eden insan değillerdi dönmedim ...şimdi diyorum iyiki bitmiş nasıl dayanmışım onlara kimse ahlanıp vahlanmasın bittiyse mutlaka bi hayır vardır gençlikte gözü görmüyo insanın yapılanları edilenleri sineye çekiyo seviyorum die kendini kandırıyo ama inanın seven insan gözü gibi bakıyor ve kıyamııyor kalbinizle düşündükleriniz emin olun bi zamandan sonra mantığınızla yer değiştiriyo çok geç olmadan hak ettiğiniz sevgiyi vereni sevin sayın...
psıgo arkadaşım hiç üzme tatlı canını bi zaman sonra iyiki ayrılmışız diyeceksin rabbim layığına nasip etsin seni
yok canım değişiklik.Neler neler yaşanmış çok üzüldüm şaşırdım....hayat ne getireceği bilinmiyo ama hayırlısını versin Rabbim...psikom naptın cnm var mı değişiklik
canım kusura bakma daha bugün girebildim topiğe.hemen bakıcam.psigom yine ailesiyle aram bozuldu..bana akıl werir msin.. napiiim http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/331878-nisanlim-ailesiakil-verin-kizlar-cok-kotuyum.html topik açtım
selen aycım.canım. biliom paylaşımlarımızı.hatta senden beyaz eşyalarla ilgili çok şey öğrenmiştim.hayat işte canım.beyaz eşya bakarken ayrılıverdik.dua ediyorum kuzum bol bol.sizde edin nolur.çok canım yanıyor çünkü...aaa
ne zamandır siteye girmiyordum, girince de bunu görmek mi nasip oldu yürekten söylüyorum çok üzüldüm ama ayrıldığına değil üzüldüğüne üzüldüm
hani ilk nişanlanmadan topicte yazışıyorduk o zaman söylüyordum canım aslında ama bilmem ki beni yanlış mı anlıyordun belki kızıyordun bilmem belki hiç hatırlamıyorsun bile
aslında bazı şeyler öyle göz önünde ki ama insan konduramıyor, hep idare etmeye çalışıyor ama bi noktadan sonra olmuyor
üzülme diyeceğim bende herkes gibi, hakkaten deymiyor, inan deymiyor bunu bire bir yaşayan biri olarak söylüyorum, ben ne kadar söylesem de, için için üzüldüğünü biliyorum, neye yandığına karar veremediğini de biliyorum
inş atlatıcaksın bu günleri, sana gerçekten değer veren, sahip çıkan, seven bir insanla beraber olacaksın, iyiki bu durumdayım diceksin o zaman, ama şimdilik zamanı var belkide ...
hatırlıyorsundur beni bende atlattım böyle bir durum ve ardımdan söylenmedik bırakılmamıştı en çokta buna üzülmüştüm zaten ve şimdiki halime bak tam 1 sene de nerden nereye geldim ben bile şaşırıyorum inan ki
sen dua et bol dua et, Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin, sana özel bir aşk, güzel bir yuva, yuvanda huzur versin inş