• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

yazacak sözcükleri toparlayamıyolardır belki...Canımm inan canım yanıyo okuyunca :( üzme artık kendini..hangi şehirdesin cnm sen

denizlideyim canım.
eskisi kadar üzmüom merak etme bitanem.ara ara gelio sadece.
derste çalışıom kpss için
öyle ya da böyle bi düzenim olacak.
ya onsuz olacak ya onla.
sadece bugün ne gelio aklıma bilionmu.ya diom sürekli görüştüğün insanla birden yabancılaşıverion.pat die kesilio ne tuhaf demi
herşeyini anlattığın herşeyini paylaştığın adamın ne halde olduğunu bilmion

vala ben bi acayip oldum dengem gitti.bi iyiyim bi kötü. evdekilere güçlü görünüyodumya aman boşverin aman şöle böle die .dün annem bilgisayarımdan geçmişe bakmış girdiğim okuduğum yazılara bakmış.işten eve bi geldim sarılıyo gözleir dolu dolu kızıım ben nasıl anneyim içinde kopan fırtınaları nasıl görmedim.canım sıkma cnını dedi.ben öldüm o an.bi bağırsam nedennnn die bi yıksam ortalığı düzelcem sanki.belkide kendimi kandırıyom amann.bitti işte bitmek zorunda olması beni bitiriyo.tatam diyip kestirip atamıyom.bi gün diyorum belki yıllar sonra karşıma çıkar.nişanlanan çiftlerigörünce öle canım yanıyoki.tekrar olcak diyolar ama takrar olmasını ben istiyommu bakalım

sızı cok ıyı anlıyorum kızlar.ama ınanın herkesın kendıne gore bır derdı var.benım esım cok ıyı bnı cok sevıyor bende onu.kımseye benı ezdırmez dunyayı karsısına alır.ama suanda esımın aılesıyle basımız dertte.bır anlatsa kkada yer kalmaz heralde.allah hepımızın yardımcısı olsun...

evet aşkitom herkesin derdi ayrı canım
şu aileler karışmasa ama olmuo işte
allah kolaylık versin arkadaşım

psıko senı tanımıyorum ama bazen senın yazılarını acmıs oldugun konuları flan goruyordum
nısan resımlerını ne kadar mutlu bı sekılde paylasmıstın kk ıle. allahımdan her zaman herkes ıcın hayırlısını dılıyorum. dedımya senı tanımıyorum ama ayrdıkık bıttı yazını gorunce gozlerım dolu dolu oldu. bende nısanlıyım ama sonum benımde yok gıbı gorunuyo :( son bır haftadır kavgalıyız. suc bende bılıyorum mukemmelınde ötesınde bı kısılık beklıyorum karsımdan elınden gelenı yapıyo. yaa belkı cok abartıyorsun dıyebılırsın ama benım ve nısanlım arasındakı samımıyetı goren bı cok arkadsım saka gıbı ama sevgılerınden ayrıldı :S ama yok yaa genede olmuyo :( ayrılmak ıstıyorum bırakmıyo gercı onsuz yasayamam offfffff offff allah hepımıze yardım etsın kararlarımızda :(

psıko senı tanımıyorum ama bazen senın yazılarını acmıs oldugun konuları flan goruyordum
nısan resımlerını ne kadar mutlu bı sekılde paylasmıstın kk ıle. allahımdan her zaman herkes ıcın hayırlısını dılıyorum. dedımya senı tanımıyorum ama ayrdıkık bıttı yazını gorunce gozlerım dolu dolu oldu. bende nısanlıyım ama sonum benımde yok gıbı gorunuyo :( son bır haftadır kavgalıyız. suc bende bılıyorum mukemmelınde ötesınde bı kısılık beklıyorum karsımdan elınden gelenı yapıyo. yaa belkı cok abartıyorsun dıyebılırsın ama benım ve nısanlım arasındakı samımıyetı goren bı cok arkadsım saka gıbı ama sevgılerınden ayrıldı :S ama yok yaa genede olmuyo :( ayrılmak ıstıyorum bırakmıyo gercı onsuz yasayamam offfffff offff allah hepımıze yardım etsın kararlarımızda :(

canım benim öncelikle saolasın.evet bazen bende açtığım konulara girip bakıom
diyom nekadar heycanlıymışım.şimdi olsam bunları yapmazdım dediğim şey çok fazla
bitanem benim öncelikle yaşadığın şeyin kıymetini bil.kendini ezdir demiom.ama eğerki seviyor ve seviliosan sahip çık.bak ne güzel nişanlında bırakmıomuş seni.nolur üzmeyin birbirinizi.sonrası çok zor oluyor.heleki bizim gibi nişandan ayrılanlar için dahada zor.çünkü onca hayal onca plan silinip gidiyor.
rabbimize sığıncaz.sende dua et bol bol.boşver kız ölümkü dünya.3 günlük ömrüne sığdır nişanlını.üzme.

Psikocummm yazmıyom değil yazamıyom..Yazacak bişey bulamıyorum.İlk okuduğumdan beri inan ki yüreğimden birşey kopmuş gibi ve senin için dua ediyorum,her ne kadar sessiz kalsam da..Ama senin güçlü bi kız olduğunu görüyorum.Allahın izniyle aşıcaksın..
Bir de biliosun ben de ayrılmak üzereyim ve hala ayrılamadım.Belirsizliklerdeyim.Olayı noktalandırdıktan sonra yazmak istemiştim.Sessiz kalışımın diğer bir nedeni de buydu.
Allaha emanet ol yüreği güzel arkadaşım

Psikocummm yazmıyom değil yazamıyom..Yazacak bişey bulamıyorum.İlk okuduğumdan beri inan ki yüreğimden birşey kopmuş gibi ve senin için dua ediyorum,her ne kadar sessiz kalsam da..Ama senin güçlü bi kız olduğunu görüyorum.Allahın izniyle aşıcaksın..
Bir de biliosun ben de ayrılmak üzereyim ve hala ayrılamadım.Belirsizliklerdeyim.Olayı noktalandırdıktan sonra yazmak istemiştim.Sessiz kalışımın diğer bir nedeni de buydu.
Allaha emanet ol yüreği güzel arkadaşım
canım benim allah razı olsun.
öyle ihtiyacım varki duaya.rabbim bilio.eksik etmeyin nolur dularınızı.
en azından okuduktan sora bir dua bile okuyup amin demeniz benim için inanın dünyalar kadar değerli.
canım sana gelince;nolur iyi düşün.herşeyi dene.
öyle özlüomki şimdi sukunet.
insan kızgınlıklarıda unutyo sanki.sadece özlüon:(:sinifsinif:
nedir bukadar seni belirsizliğe iten.
umarım en hayırlı şekilde aşarsın canım arkadaşım.
üzülme.

psiqom nasılsın canım ?

canım benim iyiyim gitgide.
ama hala eşyaları bekliom gelmedikçe ümitleniom:gitme:
sanki gelse nolcak üzülcem oda ayrı bi dert.
arayan soranda yok.fisfisfis

psikom yaaa ne diyim bilemedimm:((
Biliyorumm cok seviosun Onu ama elbet birgün bitecek bu sonbahar.
Eğer kısmetinse zaten sana gelecek tekrar ya da değilse zaman herşeye ilaç olacak.
Alın yazısı varya işte herşey ondan ibaret..
Allahım yardımcın olsunn canım benim,hem senin hem de aynı kaderi paylaşanların..

Benide tek düşündüren aileler.
Özellikle onun ailesi çok üzülcek biliorum ama sevgim tükendii.
Biliorum onun da öyle.
Biz herşeyi tükettik ne yazık ki.
Artık bitsin istiyorum

Herseyin hayırlısını nasip et yarabbim..

sukunetcim bu işler gerçekten zor
çok üzüldm senin adına
sevgin bitmiş.
sevgi yoksa inan acı daha az oluyor
zaten sana yük oluyorsa bu ilişki bittiğinde anca rahatlarsın
rabbim yardıncın olsun arkadaşım

<ahh ahh psigo nasıl gidiyo hayat.ben hala her sabah tlf bakıyom acaba bi msj bi arma varm die.hayılrısı ama özledim of çok özledim.nasıl dayanıyo anlamıyom.acaba hiç mi düşünmüyoki .herşeyi sildim herşeyi yolladım ama hattıımı değiştiremiyomrum belki bigün arar die.arasa değişmicek bişiy ama umut işte mutlu olcam sanki.

gülümsecim;ben telefona bakmayı bıraktım.aramıcağını biliyorum
gözüm yolda kapı zili çaldımı kargomu geldimi die koşuom.
bugünde yok.gelmedi.nie göndermedi diom.odamı kötü acaba diom.göndermeye cesaret mi edemiyor diyorum sonra diom kapılma bu düşüncelere boşyere ümitlenme.bitti diom.
bende özledim:(

kıyamam canım ya. çok zor. unut diyemem hemen olcak bişey değil. sabır diliyorum sizlere

Kızlarrr nasılsınızzz??ınanın foruma girince ilk buraya bakıom psiko gülümse allah sabır versin kuzularım..Hemen ediyorum zaten sizin için dua..health sukunet sizin için de çok üzüldüm sebep ne umarım çözülebilir çok zor şeyler bunlarr

denizlideyim canım.
eskisi kadar üzmüom merak etme bitanem.ara ara gelio sadece.
derste çalışıom kpss için
öyle ya da böyle bi düzenim olacak.
ya onsuz olacak ya onla.
sadece bugün ne gelio aklıma bilionmu.ya diom sürekli görüştüğün insanla birden yabancılaşıverion.pat die kesilio ne tuhaf demi
herşeyini anlattığın herşeyini paylaştığın adamın ne halde olduğunu bilmion

Ahhh kıyamam yaa haklısın inan kendimi koyabiliyorum senin yerine çok üzülüyorum

Back