Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psıko senı tanımıyorum ama bazen senın yazılarını acmıs oldugun konuları flan goruyordum
nısan resımlerını ne kadar mutlu bı sekılde paylasmıstın kk ıle. allahımdan her zaman herkes ıcın hayırlısını dılıyorum. dedımya senı tanımıyorum ama ayrdıkık bıttı yazını gorunce gozlerım dolu dolu oldu. bende nısanlıyım ama sonum benımde yok gıbı gorunuyo son bır haftadır kavgalıyız. suc bende bılıyorum mukemmelınde ötesınde bı kısılık beklıyorum karsımdan elınden gelenı yapıyo. yaa belkı cok abartıyorsun dıyebılırsın ama benım ve nısanlım arasındakı samımıyetı goren bı cok arkadsım saka gıbı ama sevgılerınden ayrıldı :S ama yok yaa genede olmuyo ayrılmak ıstıyorum bırakmıyo gercı onsuz yasayamam offfffff offff allah hepımıze yardım etsın kararlarımızda
canım benim allah razı olsun.Psikocummm yazmıyom değil yazamıyom..Yazacak bişey bulamıyorum.İlk okuduğumdan beri inan ki yüreğimden birşey kopmuş gibi ve senin için dua ediyorum,her ne kadar sessiz kalsam da..Ama senin güçlü bi kız olduğunu görüyorum.Allahın izniyle aşıcaksın..
Bir de biliosun ben de ayrılmak üzereyim ve hala ayrılamadım.Belirsizliklerdeyim.Olayı noktalandırdıktan sonra yazmak istemiştim.Sessiz kalışımın diğer bir nedeni de buydu.
Allaha emanet ol yüreği güzel arkadaşım
psiqom nasılsın canım ?
denizlideyim canım.
eskisi kadar üzmüom merak etme bitanem.ara ara gelio sadece.
derste çalışıom kpss için
öyle ya da böyle bi düzenim olacak.
ya onsuz olacak ya onla.
sadece bugün ne gelio aklıma bilionmu.ya diom sürekli görüştüğün insanla birden yabancılaşıverion.pat die kesilio ne tuhaf demi
herşeyini anlattığın herşeyini paylaştığın adamın ne halde olduğunu bilmion