nisanliniz kayaga gitsin mi?

nisanlisin vs evlisin diye adamı bağlayacak haliniz yok ya bırakın güven varsa eğer ki ilişki zaten güvensiz olmaz Belliki güven var o zaman neden yollamayasiniz iki gün birde gidip te bir sene degil ya seve seve yollayın keyifle vakit gecirsin :KK50:ona guveninizi de bir kez daha göstermiş hemde ne kadar özgüvenli bir bayan olduğunuzu göstermiş olursunuz bu şekilde aşırı kisitlamalari yapsa yapsa aldatilma korkusu kaybetme korkusu yaşayan insanlar yapar erkek olsun bayan olsun içiniz rahat bir şekilde yollayin :KK54:

Canım benimki işinden dolayı yurt dışına gidiyor bes ay yok Rusya İspanya ingiltere.. O zaman ben ölüyüm güven varsa gerçekten bi ilişkide sıkıntı olmamalı bu tur seyler inan dizinin dibinde olan bi insan bile aldatmak istesin yapar ben izin verirdim kısa sure bide senin ki

İçinde olan insan yanında yapar da ruhun duymaz valla sal sen onu gezsin gelsin  :KK51::21:

Kaymak istiyorsa gider kayar...
Ama seçim onun,yeter ki kaydığı yer güvendiğim dağlar olmasın

Neden gitmesin ki? Hee erkek erkeğe gidiyoruz lafına güvenemiyorsanız o ayrı tabi ki ama güven sorunu yoksa herkesin kendi hayatı da olmalı bence. Yani insanlar arkadaşlarına da vakit ayırabilmeli. E erkek erkeğe gidiyor olduklarına göre sizi de çağıramaz tabi doğal olarak. Yani şöyle düşünün siz bayan arkadaşlarınızla buluştuğunuz zaman 'nişanlımda gelmeli ya da ben arkadaşlarımla görüşmemeliyim' diyor musunuz?

Beni almadan gitmesini istemem hele de erkek arkadaslari bekarsa hic istemem.. bende nisanliyim yani

gitsin tabiki..sonuçta erkek erkeğe...sizde nişanlısınız diye kız kıza bir yerlere gitme hakkınız yok mu?

İçindeki Kuzgunu bıraktığında,
Recep ivedik e 1
Biskolata erkeklerine 10 dersek,
Seninki bu skalanın neresinde yer alıyor?

Bence sen bize önce bunu açıkla ondan sonra konuşalım!

Iyi eglenceler diler gecerdim. Sizin nisanlinizdan baska hayatiniz yok mu? Normal insanlarin bir arkadas cevresi de olur mesela, es, sevgili vs disinda. Surekli nisanliyla dipdibe, ya da onun izniyle yasamak zorunda degil kimse.

Su adamlarin hayatina 3 gun once girip, bu yaslarindan sonra kimsenin koymadigi yasaklari, izinleri koymayin. Bu zamana kadar ozgur iradesiyle bir seyler yapmis insanlarin hayatina kisitlama koymaya girecekseniz, girmeyin daha iyi. Bunlarin sonunda mutlu huzurlu olan gormedim zaten. Bu kadar kasarak, aldatilma korkusuyla yasamak da bir garip.

Sizin icinde olmadiginiz bir plan icin size sormasina gerek yok. Sorunca ne olacakti? Siz hayir deyip mizmizlanacaktiniz, drama cevrilecekti 2 gunluk eglence. Ne gerek var? Sormayarak kafam rahat gider gelirim demistir. Goruyoruz ki haberini alinca sorun cikarip 2 gundur konusmuyormussunuz zaten.
Siz bunlarla ugrasacaginiza bakis acinizi degistirin bence. Kendinize de guvenin.

Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?

eğer o da benim gitmeme izin veriyorsa izin veririm gitsin, yok ben gitmek istediğimde sorun çıkartıyorsa otursun oturduğu yerde :confused:

kayağa değil ama balık tutmaya gidiyor
gitsin tabii gitmeyip dizimin dibinde mi otursun
yapmayın kıslar :)

Eşimle nisanliyken arkadasiyla tatile gitmisti bende bu duruma hicte alınıp bozulmamistim, aksine dinleniyor,egleniyor diye sevinmistim.Bu kadar bunaltmayin eslerinizi,nisanlilarinizi,sevgililerinizi.Kendinize guvenin biraz.bende sevgiliyken antalyaya arkadasimin yanina gitmistim o da bisey dememisti. Bide arkadaslarimizla bulustugumuz zamanlarda oyle sureklide aramayiz birbirimizi,muhabbeti bolmeyelim rahatsiz etmeyelim diye.Yasaklar her zaman çekicidir, kimsenin kimseyi bu kadar bunaltmaya hakki yok. Turkiyede kac aile kiziyla nisanlisini tatile yollar. beraber ggidemiyosunuz diye karsimizdaki kisiyede bunu yapmaya hakkimiz yok. Ben biraz ogurlugune duskun biri olarak bana yapilmasini istemedigim seyi karsi tarafa da yapmam

X