nisanliniz kayaga gitsin mi?

gayet normal karşılardım. çünkü kezban değilim. çünkü bu konu yüzünden mızmızlanmak kezbanlık olur.

aldatılma paranoyanız varsa;
1) doktora gidin, tedavi olun
2) buna yanaşmıyorsanız nişanlınıza tasma bağlayın. ama tasma takarak nişanlınızın gözünün sizden başkasını görmemesini sağlayamazsınız. siz baskı yaptıkça, o sıkılıp mutluluğu başkalarında arar.

aşk tasma takarak ve kısıtlayarak olmaz.

azcık şu adamları rahat bırakın yahuu:KK48: nedir bu kısıtlılık.güvenin varsa sorun olmaz.Bu kdr sıkarsan ilerde başına kakar:KK51:

Eşim gidiyor arkadaşlarıyla. Bebegim küçük olduğu için ben gidemiyorum. Niye sorun çıkarayımki bunun için. Benimle yeterince ilgili zaten hiç mi kendini mutlu edecek birşey yapmasın.

Bu tamamen karşındaki insana bağlı.

Şayet şu ana kadar güvenini kıracak bir davranışta bulunmadıysa elbette eğlensin gezsin, kısıtlamayı yanlış buluyorum.

Ayrıcaa kısıtlama ki kısıtlanmayasın, sonuçta sen de dostlarınla tatil yapmak isteyebilirsin bu çook doğal :cool:

Kızıyorum, kızıyorum, çoook kızıyorum.
Huleyn sanki nişanlı dünyanın en yakışıklı adamı, bir de kayak takımlarını giyince reklamlardaki adamlar gibi olacak. Kızlar gözlerini ayıramayacak, mıknatısa koşan demir tozları gibi çekilecekler adama doğru.

Hadi nişanlısı ultra yakışıklı, gören her kadın yanındakileri bırakıp koşa koşa bacaklarına sarılıyor, ne olur 1 gün geçir benimle diye yalvarıyor.
Yahu, sen yanındaki adama güvenmiyor musun? Güvenmiyorsan neden berabersin? Benim asıl takıldığım noktalar burası.

benim esimde dag tirmanislarina gider arkadaslariyla,haftada bi gecede yakin arkadaslariyla toplanip disari cikarlar ki bugun cikacak aksam 9 gibi..ben hic sorun etmem ama butun arkadaslarini tanirim,tlflari da vardir bende hepsinin..benim esim diye tapulu malim degil ki adam,evde benimle surekli dizdize otursa ya da herseyi surekli beraber yapsak bizim kendimize ait ozel alanlarimiz nolcak?bende haftaya yakin bi kiz arkadasimda kalicam mesela,yani eslerin,nisanlilarin artik neyse birbirini sIkmamasi lazim..sonra cok cabuk yuzgoz olursunuz..

Hadi nişanlısı ultra yakışıklı, gören her kadın yanındakileri bırakıp koşa koşa bacaklarına sarılıyor, ne olur 1 gün geçir benimle diye yalvarıyor.
Yahu, sen yanındaki adama güvenmiyor musun? Güvenmiyorsan neden berabersin? Benim asıl takıldığım noktalar burası.
O konuya hiç girmeyeyim dedim, girdik mi çıkamıyoruz çünkü.

Herkeze yorumları icin tesekkur ederim. Ancak ben dugunumuze hazirlik yapiyoken onun benim icinde olmadigim bir plaan yapmasi rrezervasyon yapıp bana öyle soylemesi hayatında olmamin anlamini sorgulamama sebep oldu.Basta gitmek istediğini söyleseydi belkide sorun olmayacakti.

Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
Aslen uyuz olurum...hic sicak bakmam...ama izin veririm...baski kuruyor gibi görünmemek için...lâkin incigini cincigini her şeyini öğrenirn bu gezinin..kimlerle gidiyor nerde kalacak vs vs daha sık ararim...ve gittik ettik dedigi yerlerde Arkadaslariyla resmini isterim..gitmis kadar olurum yani :)) tabi bunlari gözüne batirmadan sorarim...sık yasadigim bi durum cunku uzak sehirde yaşıyor..o yüzden tecrübeliyim...

Herkeze yorumları icin tesekkur ederim. Ancak ben dugunumuze hazirlik yapiyoken onun benim icinde olmadigim bir plaan yapmasi rrezervasyon yapıp bana öyle soylemesi hayatında olmamin anlamini sorgulamama sebep oldu.Basta gitmek istediğini söyleseydi belkide sorun olmayacakti.

Ne zamandir birliktesiniz ve nisanlin kac yasinda?

X