- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızıyorum, kızıyorum, çoook kızıyorum.
Huleyn sanki nişanlı dünyanın en yakışıklı adamı, bir de kayak takımlarını giyince reklamlardaki adamlar gibi olacak. Kızlar gözlerini ayıramayacak, mıknatısa koşan demir tozları gibi çekilecekler adama doğru.
O konuya hiç girmeyeyim dedim, girdik mi çıkamıyoruz çünkü.Hadi nişanlısı ultra yakışıklı, gören her kadın yanındakileri bırakıp koşa koşa bacaklarına sarılıyor, ne olur 1 gün geçir benimle diye yalvarıyor.
Yahu, sen yanındaki adama güvenmiyor musun? Güvenmiyorsan neden berabersin? Benim asıl takıldığım noktalar burası.
yukarlarda bi konu var kayağa giden bi cocuga hallenmiş kiz
bilmiyom ben olsam göndermem artik
Aslen uyuz olurum...hic sicak bakmam...ama izin veririm...baski kuruyor gibi görünmemek için...lâkin incigini cincigini her şeyini öğrenirn bu gezinin..kimlerle gidiyor nerde kalacak vs vs daha sık ararim...ve gittik ettik dedigi yerlerde Arkadaslariyla resmini isterim..gitmis kadar olurum yani :)) tabi bunlari gözüne batirmadan sorarim...sık yasadigim bi durum cunku uzak sehirde yaşıyor..o yüzden tecrübeliyim...Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
Herkeze yorumları icin tesekkur ederim. Ancak ben dugunumuze hazirlik yapiyoken onun benim icinde olmadigim bir plaan yapmasi rrezervasyon yapıp bana öyle soylemesi hayatında olmamin anlamini sorgulamama sebep oldu.Basta gitmek istediğini söyleseydi belkide sorun olmayacakti.
gıtsın ne olacAK şüplelenıyorsanız guvenmıyorsanız bırakın gtamamen gıtsın zatenNisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?