- 30 Aralık 2009
- 4.207
- 16.086
Yani ironi yapmıştımYani bol bol dalga geçsin İnşaatçı adamla..
Sanki adam işsiz güçsüz ev tutsun, ev kovalasın..
Şaka gibi önerilerde yine bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ironi yapmıştımYani bol bol dalga geçsin İnşaatçı adamla..
Sanki adam işsiz güçsüz ev tutsun, ev kovalasın..
Şaka gibi önerilerde yine bugün
Konu sahibi öyle anlamamış cevap vermiş o yoruma.Yani ironi yapmıştım
Konu sahibi öyle anlamamış cevap vermiş o yoruma.
Konu sahibi öyle anlamamış cevap vermiş o yoruma.
bu attığınız ifade ve ciddi bir şekilde söylediğiniz kelimeye insanlar tepki gösterince ironi demeniz bir garip.Ben konuyu siz ironi yapın diye açmadım kendinize eğlenecek farklı yerler farklı işler farklı hobiler bulmanızı tavsiye ediyorum birazcıkta vicdan diliyorum tabi.
EvetNişanlınız yanında mutlumusunuz? Huzurlumusunuz?
Çok teşekkür ediyorum nezaketiniz ve iyi dilekleriniz içinOlabilir bence böyle bir korku. Kendini suçlu hissetme öncelikle. Ama hislerinden emin olmaya çalış. Nişanlını gerçekten seviyor musun, aynı evi ve hayatı paylasmak istiyor musun, kendi içinde biraz bunları sorgula. Evliliğin sorumluluk getirdiği doğru ama bütun yükleri hızlıca yüklenmek ve hemen çocuk yapmak zorunda değilsin. Kendini ve eşini tanı. Etrafın baskısına kulak asma.
Mutlu bir gelecek diyorum...
Bu konu dışında kaygı bozukluğunuz var mı?Yok balım istememe hissi değil bu korku yani tarif edemiyorum ki farklı şehire gideceğim vs gibi nişanlımla bir alakası yok
Bilmukabelebu attığınız ifade ve ciddi bir şekilde söylediğiniz kelimeye insanlar tepki gösterince ironi demeniz bir garip.Ben konuyu siz ironi yapın diye açmadım kendinize eğlenecek farklı yerler farklı işler farklı hobiler bulmanızı tavsiye ediyorum birazcıkta vicdan diliyorum tabi.
Okurken beynim yandıCanım böyle şeylerin korkusu tereddütü insan doğasında olan ve eminim sadece benim başıma gelmeyen bir şey olduğu yaşayanların olduğuna inandığım ve bu süreçte neler yaptıklarını merak ettiğim için hemcinslerime sorduğum bir soru konuda bahsetmemişim senin gibi saçma sapan sadece negatif basmak için yorum yazacak olanlar varsa yazmazsa sevinirim
Korkudan ziyade nişanlını sevemediğini düşünüyorum. Yoksa insan gün sayar evlenmeyeKızlar ben nişanlıyım nikah yaklaştıkça beni bir korku sardı ben evlilik düşünen bir insan değildim ne düğün ne kına seven biriyim zaten sadece nikah yapacağız düğün istemiyoruz ondan dolayı bir korkum yok ama böyle nişanlımdan soğumaya başladım ortada bir şey yok 2 gün önce bir ev baktık kapora attı sonra ben başta orayı okeylemiştim dün farklı bir eve baktım orayı beğendim bura olsun dedim gitmiş bugün orayı tutmuş öyle çok bir durumu yok aile desteği de yok inşaatçı ama İstanbul gibi bir yerde yine de benim için bunları yapabilmesi gönlümü yapmaya çalışması hoş ama benim içimden bu evlilik korkusu sonra çocuk alacak sorumluluklarım çoğalacak korkusu gitmiyor nişanlıma karşı böyle olmak istemiyorum bu geçer mi ne yapabilirim
İçinden evlenmek gelmiyorsa evlenme. Oturmayan bir şeyler var demek ki. Kuzenimde evleneceği son gece hıçkıra hıçkıra ağladı evlenmek istemiyorum diye halbuki kendi sevip evleneceğim demişti biz hepimiz kendisi dahil evlilik korkusu sanmıştık ama aradan 1 yıl geçti boşandı. Üstüne çocukta eklendi. Keşke o gece vazgeçseymişim diyip duruyor. Elle tutulur bir sebep yoktu ama içi tam emin olamamış demek ki. Sonradan da sorunlar patladı. İnsan gerçekten evlenmek istiyorsa gözü bir şey görmüyor çünkü eğer böyle korkunuz felan varsa içinizde oturmayan bir şeyler var demek kiKızlar ben nişanlıyım nikah yaklaştıkça beni bir korku sardı ben evlilik düşünen bir insan değildim ne düğün ne kına seven biriyim zaten sadece nikah yapacağız düğün istemiyoruz ondan dolayı bir korkum yok ama böyle nişanlımdan soğumaya başladım ortada bir şey yok 2 gün önce bir ev baktık kapora attı sonra ben başta orayı okeylemiştim dün farklı bir eve baktım orayı beğendim bura olsun dedim gitmiş bugün orayı tutmuş öyle çok bir durumu yok aile desteği de yok inşaatçı ama İstanbul gibi bir yerde yine de benim için bunları yapabilmesi gönlümü yapmaya çalışması hoş ama benim içimden bu evlilik korkusu sonra çocuk alacak sorumluluklarım çoğalacak korkusu gitmiyor nişanlıma karşı böyle olmak istemiyorum bu geçer mi ne yapabilirim
Evlenene kadar geçmiyor bu korkular ama sevdikçe nişanlını azalması lazım. Sorumluluklar zor evet ama sevince herşey güzel ve daha kolay. Hayat boyu aile evinde yaşamak da zor hayırlı zamanda doğru insanı bulup evlenmek güzel bi şey korkmayınKızlar ben nişanlıyım nikah yaklaştıkça beni bir korku sardı ben evlilik düşünen bir insan değildim ne düğün ne kına seven biriyim zaten sadece nikah yapacağız düğün istemiyoruz ondan dolayı bir korkum yok ama böyle nişanlımdan soğumaya başladım ortada bir şey yok 2 gün önce bir ev baktık kapora attı sonra ben başta orayı okeylemiştim dün farklı bir eve baktım orayı beğendim bura olsun dedim gitmiş bugün orayı tutmuş öyle çok bir durumu yok aile desteği de yok inşaatçı ama İstanbul gibi bir yerde yine de benim için bunları yapabilmesi gönlümü yapmaya çalışması hoş ama benim içimden bu evlilik korkusu sonra çocuk alacak sorumluluklarım çoğalacak korkusu gitmiyor nişanlıma karşı böyle olmak istemiyorum bu geçer mi ne yapabilirim