Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne var bunda? Gidebilir, mutlu olurum onun adına.
Ama nişanlılar, sevgililer eşler bulunmaz hin kumaşıydı değil mi? Siz yanında yokken hatta elini bıraktığınız anda başka kadınlar etrafını sarabilir. Bu kadar aldatılma korkusuyla yaşamak yormuyor mu?
Sizin içinde olmadığınız bir planı neden size sorması gerekiyor?Arkadaşlar cok güzel yorumlar geliyortteşekkür ederim sorun güven degil benim icinde olmadigim bir plan bana sormadan arkadaşlar i ile plan yapmasi bu yüzden 2 gündür konuşmuyoruz yarin sevgililer günü ne olacak bilmiyorum haftayada kayaga gitme tarihi.
Arkadaşlar cok güzel yorumlar geliyortteşekkür ederim sorun güven degil benim icinde olmadigim bir plan bana sormadan arkadaşlar i ile plan yapmasi bu yüzden 2 gündür konuşmuyoruz yarin sevgililer günü ne olacak bilmiyorum haftayada kayaga gitme tarihi.
Normal bir durum gidebilir,siz arkadaşlarınızla bir yerlere gitmez misiniz yada gitmek istemez misiniz?Nisanlinizin bir hafta sonu 2 erkek arkadaşı ile kayaga gitme durumunu nasil karsilarsiniz ?
E sizinle değil arkadaşlarıyla gitmek istiyor çünkü tatile,dolayısıyla onlarla plan yapacak.Arkadaşlar cok güzel yorumlar geliyortteşekkür ederim sorun güven degil benim icinde olmadigim bir plan bana sormadan arkadaşlar i ile plan yapmasi bu yüzden 2 gündür konuşmuyoruz yarin sevgililer günü ne olacak bilmiyorum haftayada kayaga gitme tarihi.
sevgili sözlü nişanlı farketmiyo benim içini ama bende sözlüyüm.sözlüm kıbrısa gitti 2 kez yaz tatilinde.hatta birinde gittiği arkadaşı biraz şıpsevdiydi.burda da kışın ayda 2 kez yazın haftada bi kez akşamları dışarı da çıkar.gece 3-4 gibi geldiği olur.hiçbi sakınca yok benim için.
Canım bu işler önce kendine güvenmekle oluyor özgüven meselesi benim içinde sakınca yok. Bende 2 ay sonra nişanlacağım. Burada aldatılan kadınların kaç tanesi o kadınları kayak yaparken bulmuş, yapmak isteyen her yerde yapar.