nisanliniz kayaga gitsin mi?

Plan yaptıktan sonra mı size söyledi? Ben mi yanlış anladım.

Gitsin bence darlamanin alemi yok ...

Ben olsam izin verirdim ki izin de vercek bisey yok izin istemesi sacma olurdu.

Isteyen istedigi yere gidebilir evleniyoruz da kole mi yapiyoruz...

Gitsin, eğer mümkünse beni de götürsün, kaymak çok zevkli. Ben gidemiyorsam da gitsin. Güzel güzel eğlensin, göbeklerimizin bağı bir kesilmedi çok şükür.

Arkadaşlar cok güzel yorumlar geliyortteşekkür ederim sorun güven degil benim icinde olmadigim bir plan bana sormadan arkadaşlar i ile plan yapmasi bu yüzden 2 gündür konuşmuyoruz yarin sevgililer günü ne olacak bilmiyorum haftayada kayaga gitme tarihi.

Izin almasi gerekmiyor daha nisanlisiniz ama fikrinizi sorabilirdi, kesinlesmeden önce bahsede bilirdi... Güveniyorsaniz zaten sorun yok, gitsin eglensin ama kendisini sizin yerinize koymasini söyleyin, siz kalkip kesinlesmis bisey icin ben haftaya 3 gün arkadaslarla tatile gidiyorum deseniz o nekadar dogal karsilarmis... Yarin barisirsiniz, fazla uzatilacak bisey degil...

Türk kizlarina göre bir an nisanlinin eli birakildiginda söyle birsey oluyor

Sizin içinde olmadığınız bir planı neden size sorması gerekiyor?

Eger sen onunla gitmeye musaitken seni katmayıp kafasina gore arkadaslariyla plan yapip herseyi ayarlayıp oyle sanada gidiyorum diyorsa bende bozulurdum ozaman
Ama sen zaten gelemeyecektiysen cokta kısıtlama bırak gitsin sadece deki daha once paylasabilirdin filan durumu tart terslerse ozaman sorgula bunu

sevgili sözlü nişanlı farketmiyo benim içini ama bende sözlüyüm.sözlüm kıbrısa gitti 2 kez yaz tatilinde.hatta birinde gittiği arkadaşı biraz şıpsevdiydi.burda da kışın ayda 2 kez yazın haftada bi kez akşamları dışarı da çıkar.gece 3-4 gibi geldiği olur.hiçbi sakınca yok benim için.

Gayet normal karşılarım.
Sözlüme güveniyorum. Güvenmesem zaten işim olmaz.
Kendime güveniyorum özgüvenim tam.
Çiftler yapışık ikiz gibi sürekli birlikte olacak diye bir şey yok. (mantık çerçevesi içinde)
İnsanların sosyal hayatı olmalı.
Ne var ki bunda telefon diye bir şey var haberleşiyorsunuz zaten.

E sizinle değil arkadaşlarıyla gitmek istiyor çünkü tatile,dolayısıyla onlarla plan yapacak.

Canım bu işler önce kendine güvenmekle oluyor özgüven meselesi benim içinde sakınca yok. Bende 2 ay sonra nişanlacağım. Burada aldatılan kadınların kaç tanesi o kadınları kayak yaparken bulmuş, yapmak isteyen her yerde yapar.

bende öyle düşünüyorum.

Gayet normal karşılarım. Sevgilim, nişanlım, eşim fark etmez gidebilir.
Benim fikrimce çiftler birbirine bağımlı değil bağlı olmalı.

Kayak yapmak anormal bir şey mi? Nişanlılar kayak yapamaz mı? Baskı yapınca elinizde tutacağınızı mı sanıyorsunuz? Zihninde varsa zaten yapacaktır. Net elinin altında her yer kadın kız dolu.

benim sevgilim yazın 1 hafta tatile gidecekti arkadaşıyla o sıra işleri o kadar yoğunduki mesai yapana prim fln veriyorlardı
amaaan aşkım boşver primi tatile git dedim. biz beraber gidemiyoruz diye gitmesin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…