ama konu sahibinin derdi askılı giymesi yada dizde elbise giymesi vshayır kuzummm düşük bel kot giyip tangası ortada gezen kişilerdne bahsediyorum
yani aşırı açık giyenen yoksa bende açığım yani askılı sıfır kol mini felan giyiyıorum
birde ben tam okumadım konuyu :)))))
sanırım benım ona karıstıgım seylerden bahsedıyor sende benı cok bunaltıyosun gece dısarı cıkmama ızın vermıyosun arkadaslarımla tatıle gondermıyosun bunların sebebı de baska kadınlar degıl mı dıyor bende evet ama aynı sey degıl dıyorum aynı sey ıste ben senı boyle kabul ettım bu fedaakrlıkları yapıyorum ama sen benım ıcın o elbıseyı gıymem ne var dıyemıyosun bız senınle bır olamamısız dedı.. moralım ıyıce bozuldu ya.hangi konuda kendi kararını verecekmiş. lacivert takım elbisenin çok dikkat çekmesi konusundamı.:))))
neresi peki. kollarmı..konu sahibi bundanda şikayetçi
sanırım benım ona karıstıgım seylerden bahsedıyor sende benı cok bunaltıyosun gece dısarı cıkmama ızın vermıyosun arkadaslarımla tatıle gondermıyosun bunların sebebı de baska kadınlar degıl mı dıyor bende evet ama aynı sey degıl dıyorum aynı sey ıste ben senı boyle kabul ettım bu fedaakrlıkları yapıyorum ama sen benım ıcın o elbıseyı gıymem ne var dıyemıyosun bız senınle bır olamamısız dedı.. moralım ıyıce bozuldu ya.
eee sende dışarı çıkabileceksen,tatile gidebileceksen karışma. ama ona izin vereceğini sanmıyorum. bak yine elma ile armudu karıştıran biri daha..sanırım benım ona karıstıgım seylerden bahsedıyor sende benı cok bunaltıyosun gece dısarı cıkmama ızın vermıyosun arkadaslarımla tatıle gondermıyosun bunların sebebı de baska kadınlar degıl mı dıyor bende evet ama aynı sey degıl dıyorum aynı sey ıste ben senı boyle kabul ettım bu fedaakrlıkları yapıyorum ama sen benım ıcın o elbıseyı gıymem ne var dıyemıyosun bız senınle bır olamamısız dedı.. moralım ıyıce bozuldu ya.
arkadaşım dine girme. kimin dini inancı ne bilemeyiz.konunun ilk yazısını okudum sadece bi de arada girip bakıyorm o kadar ama Allah'ın bize emrettiği ayakların ellerin ve yüzünün açık olması sadece... Uyan uyar uymayan uymaz herkes serbest.
bak şimdi benim eşim de karışır kesinlikle ama kıskançlık adı altında değil. en azından ben öyle düşünüyorum.Eşim karışıyor benim, her şeye değil ama karışıyor yani, bazen evden gözükmeden çıkmaya çalıştığım oluyor.Görürse durdurur , bi arkanı dön der, benim popo biraz çıkıktır, bazı elbiseler de popoya yapışıp tüm hatları belli ediyor (o öyle diyor bence öyle değil).. yaklanırsam o elbise değiştiriliyor. Ha aslında sorun karışıp karışmamak değilde kadının bundan ne seviyede rahatsız olduğu. Ben pek tınmıyorum , görürse çıkarıyorum görmezse giyiyorum, giydiğimi görürse bi daha giyime diyor, tamam diyorum , sonra tekrar görüyor, tekrar giyme diyor, ben tekrar tamam diyorum , sonra tekrar aynı aynı aynı .. biz böyle idare ediyoruz sankim
işin şakası bir tarafa ciddi sıkıntı yaratsaydı kıyafet konusunda ben de çok daralırdım.. O kadar değil benim ki
yine mi dine dokundulararkadaşım dine girme. kimin dini inancını ne bilemeyiz.
valla dokunuldu. ve sırf bu yüzden bu devam ederse,konu kapatmaya doğru gidebilir.yine mi dine dokundular
açıkcası buna karışmadı 4 senedir ben onsuz tatile gittim kardesımlede kuzenımle de ama ben ona ızn vermedım ama gece dısarı cıkma olayı ıkımızdede olmaz.. yalnız bunlar aynı sey degıl ıste bunu anlamıyor.eee sende dışarı çıkabileceksen,tatile gidebileceksen karışma. ama ona izin vereceğini sanmıyorum. bak yine elma ile armudu karıştıran biri daha..
tamam tamam şimdi okudum konuyu....okym...ama konu sahibinin derdi askılı giymesi yada dizde elbise giymesi vs
işte aynı şey değil. ama bir yerde haksızsın sen gidebiliyorsan tatile oda gidebilmeliaçıkcası buna karışmadı 4 senedir ben onsuz tatile gittim kardesımlede kuzenımle de ama ben ona ızn vermedım ama gece dısarı cıkma olayı ıkımızdede olmaz.. yalnız bunlar aynı sey degıl ıste bunu anlamıyor.
İşte kendiniz söylüyorsunuz, herkesin düşüncesi yaşantısı farklı.Kadınların neden istedikleri gibi giyindiklerini anlamak zorunda değilsiniz. Siz nasıl kapalı olmayı tercih ediyorsanuz başka kadınlar da size göre kısa ya da açık giyinmeyi tercih edebilir.
düşün topuklu giydirmiyormuş. çünkü boyu uzuyormuşta,dikkat çekermiş.tamam tamam şimdi okudum konuyu....okym...
ben yanlış anlamışım tamamennn aşırıya gitmiş.
sarı saç kesinlikle olmazmı felan çok saçma yaaa
kendine güveni yok demekki.
arkadaşım dine girme. kimin dini inancı ne bilemeyiz.
yani ben bu tür erkekleri kendine güveni olmayan erkekler olan fişliyorum.düşün topuklu giydirmiyormuş. çünkü boyu uzuyormuşta,dikkat çekermiş.
neden ona izin vermedin peki?açıkcası buna karışmadı 4 senedir ben onsuz tatile gittim kardesımlede kuzenımle de ama ben ona ızn vermedım ama gece dısarı cıkma olayı ıkımızdede olmaz.. yalnız bunlar aynı sey degıl ıste bunu anlamıyor.
Yalnız siz tek başınıza tatile gidip de onun gitmesine karıştıysanız sanki siz de biraz ayıp etmişsiniz.açıkcası buna karışmadı 4 senedir ben onsuz tatile gittim kardesımlede kuzenımle de ama ben ona ızn vermedım ama gece dısarı cıkma olayı ıkımızdede olmaz.. yalnız bunlar aynı sey degıl ıste bunu anlamıyor.
arkadaşlarından nefret ediyorum hepsi bekar hepsi kız bulup bi kaç gün takılmak için gidiyor bende istemıyorum bekar insanlarla tatile gitmesini ister istemez içime kurt düşüyoneden ona izin vermedin peki?
güvenmiyor musun?
"gider erkek kesin bir şey yapar " falan mı diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?