• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

hayır kuzummm düşük bel kot giyip tangası ortada gezen kişilerdne bahsediyorum
yani aşırı açık giyenen yoksa bende açığım yani askılı sıfır kol mini felan giyiyıorum
birde ben tam okumadım konuyu :)))))
ama konu sahibinin derdi askılı giymesi yada dizde elbise giymesi vs

hangi konuda kendi kararını verecekmiş. lacivert takım elbisenin çok dikkat çekmesi konusundamı.:))))
sanırım benım ona karıstıgım seylerden bahsedıyor sende benı cok bunaltıyosun gece dısarı cıkmama ızın vermıyosun arkadaslarımla tatıle gondermıyosun bunların sebebı de baska kadınlar degıl mı dıyor bende evet ama aynı sey degıl dıyorum aynı sey ıste ben senı boyle kabul ettım bu fedaakrlıkları yapıyorum ama sen benım ıcın o elbıseyı gıymem ne var dıyemıyosun bız senınle bır olamamısız dedı.. moralım ıyıce bozuldu ya.

neresi peki. kollarmı..konu sahibi bundanda şikayetçi

konunun ilk yazısını okudum sadece bi de arada girip bakıyorm o kadar ama Allah'ın bize emrettiği ayakların ellerin ve yüzünün açık olması sadece... Uyan uyar uymayan uymaz herkes serbest.

sanırım benım ona karıstıgım seylerden bahsedıyor sende benı cok bunaltıyosun gece dısarı cıkmama ızın vermıyosun arkadaslarımla tatıle gondermıyosun bunların sebebı de baska kadınlar degıl mı dıyor bende evet ama aynı sey degıl dıyorum aynı sey ıste ben senı boyle kabul ettım bu fedaakrlıkları yapıyorum ama sen benım ıcın o elbıseyı gıymem ne var dıyemıyosun bız senınle bır olamamısız dedı.. moralım ıyıce bozuldu ya.

Haklı.... o senin için hayatından fedarlık ediyorsa sende ediceksin.

eee sende dışarı çıkabileceksen,tatile gidebileceksen karışma. ama ona izin vereceğini sanmıyorum. bak yine elma ile armudu karıştıran biri daha..

Eşim karışıyor benim, her şeye değil ama karışıyor yani, bazen evden gözükmeden çıkmaya çalıştığım oluyor. :cool:Görürse durdurur:eek:, bi arkanı dön der, benim popo biraz çıkıktır, bazı elbiseler de popoya yapışıp tüm hatları belli ediyor (o öyle diyor bence öyle değil).. yaklanırsam o elbise değiştiriliyor.:KK19: Ha aslında sorun karışıp karışmamak değilde kadının bundan ne seviyede rahatsız olduğu. Ben pek tınmıyorum:KK53:, görürse çıkarıyorum görmezse giyiyorum, giydiğimi görürse bi daha giyime diyor, tamam diyorum:KK50:, sonra tekrar görüyor, tekrar giyme diyor, ben tekrar tamam diyorum:KK50:, sonra tekrar aynı aynı aynı :KK76:.. biz böyle idare ediyoruz sankim :KK30:
işin şakası bir tarafa ciddi sıkıntı yaratsaydı kıyafet konusunda ben de çok daralırdım.. O kadar değil benim ki
bak şimdi benim eşim de karışır kesinlikle ama kıskançlık adı altında değil. en azından ben öyle düşünüyorum.
biz iş dolayısıyla küçük bir yerdeyiz ve eşimi iş dolayısıyla pek çok insan tanıyor. çalıştı yerde X beyin eşinin dekoltesi görünüyor diye kulis yapılmasını istmediğinden diyor.
bir düğüne gidince herkes birbirinin eşine dikkat eder gibi..
Ya da eşimin iş yerine gidince adamların dönüp bakmasını istemiyormuş sadece isimden dolayı, insanların merakından ve belli bir kesmin bu tür şeyleri çok konultuğundan. yani benim eşim de bazı kıyafetlerimi değiştirttirir.
ama yok apaçiler şunlar bunlardan dolayı değil.

eee sende dışarı çıkabileceksen,tatile gidebileceksen karışma. ama ona izin vereceğini sanmıyorum. bak yine elma ile armudu karıştıran biri daha..
açıkcası buna karışmadı 4 senedir ben onsuz tatile gittim kardesımlede kuzenımle de ama ben ona ızn vermedım ama gece dısarı cıkma olayı ıkımızdede olmaz.. yalnız bunlar aynı sey degıl ıste bunu anlamıyor.

ama konu sahibinin derdi askılı giymesi yada dizde elbise giymesi vs
tamam tamam şimdi okudum konuyu....okym...
ben yanlış anlamışım tamamennn aşırıya gitmiş.
sarı saç kesinlikle olmazmı felan çok saçma yaaa
kendine güveni yok demekki.

açıkcası buna karışmadı 4 senedir ben onsuz tatile gittim kardesımlede kuzenımle de ama ben ona ızn vermedım ama gece dısarı cıkma olayı ıkımızdede olmaz.. yalnız bunlar aynı sey degıl ıste bunu anlamıyor.
işte aynı şey değil. ama bir yerde haksızsın sen gidebiliyorsan tatile oda gidebilmeli

İşte kendiniz söylüyorsunuz, herkesin düşüncesi yaşantısı farklı. :KK66: Kadınların neden istedikleri gibi giyindiklerini anlamak zorunda değilsiniz. Siz nasıl kapalı olmayı tercih ediyorsanuz başka kadınlar da size göre kısa ya da açık giyinmeyi tercih edebilir.

Ben edemez demiyorum ki herkes kendinden meshul. Erkek yanındaki kadının tabiki bakımlı güzel temiz olmasını ister. tıpkı kadının yanında istediği erkek gibi ama ne bilim belki de sadece benim çevrem böyle. benim gördüğüm doğru şudur "Kadın kendini saklar, erkek kadının kendini saklamasını ister." Ama diğerlerinizi bilmem. ben açıkken sevgiliydik bana benim yanıma geliceksen dar giymiceksin derdi ister git ister gitme benim keyfine kalmıştı. kolunun altı yakan ve popon gözükmicek belli olmicak diye bi kural vardı en başta bizde buna uyduk. demek istediğim erkek haklı sadece bi yer kapalı olsun istiyorsa. karışır karışmaz kıskançlık vs fasa fiso. ister uyulur ister uyulmaz. Sizlerden çok uç bi noktalardayız.

tamam tamam şimdi okudum konuyu....okym...
ben yanlış anlamışım tamamennn aşırıya gitmiş.
sarı saç kesinlikle olmazmı felan çok saçma yaaa
kendine güveni yok demekki.
düşün topuklu giydirmiyormuş. çünkü boyu uzuyormuşta,dikkat çekermiş.

düşün topuklu giydirmiyormuş. çünkü boyu uzuyormuşta,dikkat çekermiş.
yani ben bu tür erkekleri kendine güveni olmayan erkekler olan fişliyorum.
kadın dediğin topuklu ayakkabı giyer ya tıkkıdı tıkkdı...
yahu kocaman insan ne diyeceğini onamı soracak.

neden ona izin vermedin peki?
güvenmiyor musun?
"gider erkek kesin bir şey yapar " falan mı diyorsun.

Yalnız siz tek başınıza tatile gidip de onun gitmesine karıştıysanız sanki siz de biraz ayıp etmişsiniz.

neden ona izin vermedin peki?
güvenmiyor musun?
"gider erkek kesin bir şey yapar " falan mı diyorsun.
arkadaşlarından nefret ediyorum hepsi bekar hepsi kız bulup bi kaç gün takılmak için gidiyor bende istemıyorum bekar insanlarla tatile gitmesini ister istemez içime kurt düşüyo

Back