• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

bende söyledim aynı şeyi madem öyle birini istiyodun öyle birini bulsaydın dedim ben seni seviyorum başkaları da benim özelimi görsün istemiyorum ne gerek var diye açıklama yapıyo
Yani aslında haklı. Şahsen ben erkek olsam sevdiğim kadının mahrem yerlerini kimsenın
görmesini istemem.fakat deniz kenarında yada herhangi bir davette düğünde yerine göre giyinmekte
bir mahsur görmüyorum.
sizi sevdiği için kıskanıyor olabilir mi ?

kızlar lütfen bana bi yol gösterin..
artık bu durum canımı iyice sıkmaya başladı..
nişanlıyım.
hemen hemen 5 senendir beraberiz nişanlımla ve aşırı kıskanç.
ne zaman bi düğün olsa hemen kavga etmeye başlıyoruz çünkü ona göre topuklu giydiğimde boyum uzun iyice uzun oluyo giydiğim elbiseleri diz altı giymeye çalışıyorum ama onlarda genelde dar oluyo.
üstelik askılı elbise giymeme kesinlikle karşı.
yani diz altı vucuduma yapışmayan kolları da omuz açık olmayacak..
ya ben bi daha bu vucuda sahip olamıycam ki bunu ona anlatamıyorum yazın denize gittiğimizde yazlık bölgede karışmaz yani denize bikiniyle giriyorum sadece güneşlenirken üstüme bişeyler giydirir güneşlenemem yani.
ama düğün dernek bıktım gömlek pantolon giymekten üstelik geçen gün yine bi düğüne gidiyoduk pantolon gömlek giydim bu sefer de popon çok çıkmış topuklu giyme iyice dikakt çekersin dedi giydirmedi.
az önce beni işe bıraktı arabada kavga ettik gelene kadar.
bugün bi arkadaşımın kınası var giydim yine pantolon gömlek sandalet iş çıkışı gitcem.
aklım almıyo bu kadar kısıtlamayı sevgiliyken d böyleydi ama o zaman üni okuduğumuz yer zaten bunları kaldırmayacağı için ben giymiyodum.düğünde bu kadar kısıtlamayı aklım almıyor..
çok yakın akrabalarım evlendi onların düğünlerinde de kavga ettik ama dinlemedim istediğim elbiseyi giydim sonra resimlere bakarken değdi mi beni kırdığına falan dedi.

mezuniyet törenizmizde nişanımızda hiç bişey demedi elbiselerimin boyu da diz üstüydü yine mütevazi aldım onu zor durumda bırakmamak için ama.. şuan çok boğulduğumu hissediyorum..
çevremde ki insanlara bakıyorum sevgilsine nişanlısına hatta eşine bu kadar karışan kimseyi görmüyorum herkes gayet özgürce kendi karar veriyo ne giyeceğine zaten normalde çok açık giyinen biri değilim ama elbise giymenin bu kadar da kıskanılacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

sen bu gidişle beni kapanmaya zorlarsın dedi hayır aksine kesinlikle istemem sen istesen ben izin vermem benim derdim saçın değil olsa sarı boyaya izin vermem dedi.
ona göre yeterince alımlı ve güzelmişim bacaklarımı kollarımı vucut hatlarımı insanlara göstermeme gerek yokmuş. ona tabiki alımlı güzel gelcem o da bana dünyanın en yakışıklı erkeği geliyp ama insanın aynaya baktığında kendini güzel hissetmesi lazım bende düğüne giderken işe gidiyomuş gibi gidiyorum.
sabah sabah sinirlerim bozuldu zaten evlendikten çocuğum olduktan sonra kısa askılı giyemem yaşayacağımız şey küçük şehir.. bir ay sonra bi yakınımız evleniyo bugün delirdim artık orda da siyah elbisemi giyeyim madem hem uzun kollarıda boyuda dedim aşkım o da çok dar bebeğim popon çıkıyo boşver daha çok var dedi..
laflara bak bir de böyle tatlı tatlı söylüyo sonra ben bağırınca da çok konuşuyosun gereksiz şeylerde sorun çıkarıyosun diyo..
kızlar sizce normal mi bu durum gerçekten öyle bunaltıyo ki beni.
konuyu okumaya bile lüzum görmedim siz usturuplu giyindiğinizi düşünüyorsanız kimsenin size söz söyleme hakkı yoktur..

Yani aslında haklı. Şahsen ben erkek olsam sevdiğim kadının mahrem yerlerini kimsenın
görmesini istemem.fakat deniz kenarında yada herhangi bir davette düğünde yerine göre giyinmekte
bir mahsur görmüyorum.
sizi sevdiği için kıskanıyor olabilir mi ?
off fallen hiç beklemezdim bu yorumu senden. mahrem yer kolmu.

biz ilk çıkmaya başladığımızda yerine göre giyin beni kendine karıştırma demişti.
şimdi bu konuyu açtığımda bu kıyafet oraya uygun mu diye kızmaya başlıyor.
Sen de onun hayatına müdahale etsen hoşuna gitmeyecektir. Keske bunların farkı.da olsa bu erkekler :( inandığı bir doğru var değiştirmeye calismissin kendini anlatmissin bunca zaman. Geriye tek şey kalıyor. Ben bu adamla ne kadar mutlu olurum, yaptıklarına ne zamana kadar katlanirim bunları düşünüp ilişkini gözden geçirmelisin. Zira böyle kendinle celisip mutsuzluga doğru gidiyorsun.

Size göre her kısa giyinen kadın kendini mi göstermek istiyor?

Kısa giyinmek değil, ne kısa giyinen insanlar var ne kadar yakışıyor öyle insanın aklına kötü şeyler getirmiyor ama bide kısa giyinmek var insanı yoldan çıkartıyor. bir kadın olarak bazen biz bile yok artık diyoruz yolda.
herkesin düşüncesi yaşantısı farklı. kimsenin giyimine kuşamına burdan yorum yapcak halim yok herkes kendini bilir. ben sadece konuya yorum yaptım sapmayalım lütfen. bence bu bir kıskançlık değil. adam doğrusunu yapıyor. ve anlamadğım tek şey kadın kendini niye açar?

Bundan seneler once arkadasimin dedesi , babaannesine carsafa girmesini soylemis. O zaman koyde yasiyorlarmis ve koyde herkesin orttugu gibi ortuyormus basini babaannesi de.
Dedesi boyle dedigi zaman babaannesi: Alirken gozun kor muydu? Carsafli istiyorsan seni bosarim sen de gidip carsafli birini alirsin demis. O gunden sonra hic karisamamis dedesi. Bundan 50-60 sene once insanlar boyle davranabiliyorken, yil olmus 2014 hala erkegin bizi istedigimiz kaliplara sokmasina izin veriyoruz. Sebebine de ask, sevgi diyoruz.

benim eşim bana böyle şeyler söylemiyor(ben de söyletmem zaten aklım başımda nerede ne giyeceğimi bilirim) o zaman beni başkalarına göstermiş mi oluyor? ya bu ne biçim bakış açısı. sanmayın ki sizin gibi yaşamayan, düşünmeyen kadınların hepsi "bugün de memelerimi göstereyim, yarın popomu gösteririm" diye geziyor. he öyle manyaklar var ama onlar teşhirci, hasta olan kadınlar.

Eş karışmıyorsa o adamın seni başkasına görtermiş olduğu anlamına gelmiyor tabiki ama ben benim çevremde benim bakış açımda bu diyorum. dediğinz gibi siz bugun oramı burayı açıyım diye gezmiyorsunuz ama böyle gezenler var böyle gezenlerin olduğu yerdede sende tesadüfen bi yerin açık olursan sende o teyhirci gibi oluyorsun anlatabildimmi konu sahibinin eşide öyle yapıyor bikinili yerde bikini serbest ama şehrinde biraz daha dikkat et diyor olay buu. doğru yapıyor diyorum çünkü kimsenin anlında yazmıyor kalbi. Senin için istediğin kadar temiz olsun. erkek erkektir. senin eşin dışarı kötü bakmaz ama başka erkeğin sana nasıl bakcanı bilir.

kızlar lütfen bana bi yol gösterin..
artık bu durum canımı iyice sıkmaya başladı..
nişanlıyım.
hemen hemen 5 senendir beraberiz nişanlımla ve aşırı kıskanç.
ne zaman bi düğün olsa hemen kavga etmeye başlıyoruz çünkü ona göre topuklu giydiğimde boyum uzun iyice uzun oluyo giydiğim elbiseleri diz altı giymeye çalışıyorum ama onlarda genelde dar oluyo.
üstelik askılı elbise giymeme kesinlikle karşı.
yani diz altı vucuduma yapışmayan kolları da omuz açık olmayacak..
ya ben bi daha bu vucuda sahip olamıycam ki bunu ona anlatamıyorum yazın denize gittiğimizde yazlık bölgede karışmaz yani denize bikiniyle giriyorum sadece güneşlenirken üstüme bişeyler giydirir güneşlenemem yani.
ama düğün dernek bıktım gömlek pantolon giymekten üstelik geçen gün yine bi düğüne gidiyoduk pantolon gömlek giydim bu sefer de popon çok çıkmış topuklu giyme iyice dikakt çekersin dedi giydirmedi.
az önce beni işe bıraktı arabada kavga ettik gelene kadar.
bugün bi arkadaşımın kınası var giydim yine pantolon gömlek sandalet iş çıkışı gitcem.
aklım almıyo bu kadar kısıtlamayı sevgiliyken d böyleydi ama o zaman üni okuduğumuz yer zaten bunları kaldırmayacağı için ben giymiyodum.düğünde bu kadar kısıtlamayı aklım almıyor..
çok yakın akrabalarım evlendi onların düğünlerinde de kavga ettik ama dinlemedim istediğim elbiseyi giydim sonra resimlere bakarken değdi mi beni kırdığına falan dedi.

mezuniyet törenizmizde nişanımızda hiç bişey demedi elbiselerimin boyu da diz üstüydü yine mütevazi aldım onu zor durumda bırakmamak için ama.. şuan çok boğulduğumu hissediyorum..
çevremde ki insanlara bakıyorum sevgilsine nişanlısına hatta eşine bu kadar karışan kimseyi görmüyorum herkes gayet özgürce kendi karar veriyo ne giyeceğine zaten normalde çok açık giyinen biri değilim ama elbise giymenin bu kadar da kıskanılacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

sen bu gidişle beni kapanmaya zorlarsın dedi hayır aksine kesinlikle istemem sen istesen ben izin vermem benim derdim saçın değil olsa sarı boyaya izin vermem dedi.
ona göre yeterince alımlı ve güzelmişim bacaklarımı kollarımı vucut hatlarımı insanlara göstermeme gerek yokmuş. ona tabiki alımlı güzel gelcem o da bana dünyanın en yakışıklı erkeği geliyp ama insanın aynaya baktığında kendini güzel hissetmesi lazım bende düğüne giderken işe gidiyomuş gibi gidiyorum.
sabah sabah sinirlerim bozuldu zaten evlendikten çocuğum olduktan sonra kısa askılı giyemem yaşayacağımız şey küçük şehir.. bir ay sonra bi yakınımız evleniyo bugün delirdim artık orda da siyah elbisemi giyeyim madem hem uzun kollarıda boyuda dedim aşkım o da çok dar bebeğim popon çıkıyo boşver daha çok var dedi..
laflara bak bir de böyle tatlı tatlı söylüyo sonra ben bağırınca da çok konuşuyosun gereksiz şeylerde sorun çıkarıyosun diyo..
kızlar sizce normal mi bu durum gerçekten öyle bunaltıyo ki beni.

kendi bilen bir bayan için
giyim kuşama karışılmasını doğru bulmuyorum
eşi de olsa nişanlısıda olsa sevgilisi de olsa
birey kendinden meshuldur
elbette erkeklik denilen hissiyat
kıskançlık nedeni ile
müdahaleye meyilli
ancak bir bayan
öncelikle karşısındakine
hopp ben kendimden meshul ve bilinç sahibiyim
fikrini karşısındakine yerleştirmeli

eşimle ben de çok tartışırdık
aramızdaki bu ego yarışını
kişiliğime müdahale olarak gördüğüm için
ben kazandım

şu sıalar
en fazla
aşkım ama inan kıskandım bu sefer benim hatırım için diyor
bende %50 oranla kırmıyorum

yanlız biliyor ki
yaptırım da bulunduğu için değil
onu sevdiğim ve üzülmesini istemediğim için kabulleniyorum

aman yaş olmuş 31
40 dan sonra istesemde
giyemem
giysem de kıskanmaz

9 sene daha var diyorum
:)
tartışmadan uzak duruyorum

Kısa giyinmek değil, ne kısa giyinen insanlar var ne kadar yakışıyor öyle insanın aklına kötü şeyler getirmiyor ama bide kısa giyinmek var insanı yoldan çıkartıyor. bir kadın olarak bazen biz bile yok artık diyoruz yolda.
herkesin düşüncesi yaşantısı farklı. kimsenin giyimine kuşamına burdan yorum yapcak halim yok herkes kendini bilir. ben sadece konuya yorum yaptım sapmayalım lütfen. bence bu bir kıskançlık değil. adam doğrusunu yapıyor. ve anlamadğım tek şey kadın kendini niye açar?

İşte kendiniz söylüyorsunuz, herkesin düşüncesi yaşantısı farklı. ;) Kadınların neden istedikleri gibi giyindiklerini anlamak zorunda değilsiniz. Siz nasıl kapalı olmayı tercih ediyorsanuz başka kadınlar da size göre kısa ya da açık giyinmeyi tercih edebilir.

Eşim karışıyor benim, her şeye değil ama karışıyor yani, bazen evden gözükmeden çıkmaya çalıştığım oluyor. :cool:Görürse durdurur:eek:, bi arkanı dön der, benim popo biraz çıkıktır, bazı elbiseler de popoya yapışıp tüm hatları belli ediyor (o öyle diyor bence öyle değil).. yaklanırsam o elbise değiştiriliyor.:KK19: Ha aslında sorun karışıp karışmamak değilde kadının bundan ne seviyede rahatsız olduğu. Ben pek tınmıyorum:KK53:, görürse çıkarıyorum görmezse giyiyorum, giydiğimi görürse bi daha giyime diyor, tamam diyorum:KK50:, sonra tekrar görüyor, tekrar giyme diyor, ben tekrar tamam diyorum:KK50:, sonra tekrar aynı aynı aynı :KK76:.. biz böyle idare ediyoruz sankim :KK30:
işin şakası bir tarafa ciddi sıkıntı yaratsaydı kıyafet konusunda ben de çok daralırdım.. O kadar değil benim ki

evet mesajlardan yola çıkarak aradım az önce giyeceğim elbiseyi mesaj attım sana sorun çıkarma kaç yaşında insanım dedim..kendi kararımı kendim verebiliyorum dedim o zaman bende her konuda kendi kararımı kendm vereyim o işler öyle mi yürüyo bıkmadın mı bunları konuşmaktan ne yapmaya çalışıyosun dedi.
kapattı telefonu.
gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum şuan da iş yerinde sinirden ağlıycam yani.

Bundan seneler once arkadasimin dedesi , babaannesine carsafa girmesini soylemis. O zaman koyde yasiyorlarmis ve koyde herkesin orttugu gibi ortuyormus basini babaannesi de.
Dedesi boyle dedigi zaman babaannesi: Alirken gozun kor muydu? Carsafli istiyorsan seni bosarim sen de gidip carsafli birini alirsin demis. O gunden sonra hic karisamamis dedesi. Bundan 50-60 sene once insanlar boyle davranabiliyorken, yil olmus 2014 hala erkegin bizi istedigimiz kaliplara sokmasina izin veriyoruz. Sebebine de ask, sevgi diyoruz.[/QUOTE
O ninenin ellerinden öperim ben.:)

Kimse kusura bakmasın, bu kişinin zihniyetinden kaynaklanıyor.

Geçenlerde Küçük Gelin diye bi kitap okudum. Erkeğin gözünden yazılmış. Kadının peçesi biraz kaysa adamın aklına hoop sapıkça şeyler geliyor.

Yani benim kolumdan, bileğimden tahrik olan adam bariz sapıktır. Elin adamı uçkuruna sahip çıkamıyo diye de kendimden ödün verecek değilim.

evet mesajlardan yola çıkarak aradım az önce giyeceğim elbiseyi mesaj attım sana sorun çıkarma kaç yaşında insanım dedim..kendi kararımı kendim verebiliyorum dedim o zaman bende her konuda kendi kararımı kendm vereyim o işler öyle mi yürüyo bıkmadın mı bunları konuşmaktan ne yapmaya çalışıyosun dedi.
kapattı telefonu.

Ya niye önceden söylüyorsun?
Giy çık işte. Bence açık değil aşkım hadi geç kalıyoruz de sürükle peşinden.
Ben sevgilimle alışverişe bile gitmiyorum artık bıdıbıdı konuşuyor.
Giyiyorum şebekliğe vuruyorum :D

kapattı telefonu.
Yanlış anlamayın da ben böyle bir durumda hem kendimin hem ailemin ahlak değerlerine hakaret olarak algılarım. Ben ne giydiğimi bilmiyor muyum? Ailem ne giydiğimi görmüyor muydu? Benim için çok çok ağır bir hakaret onu bunu bilmem. Babam kızını sokağa çıplak gönderiyormuş demek ki :KK12:

kapattı telefonu.
hangi konuda kendi kararını verecekmiş. lacivert takım elbisenin çok dikkat çekmesi konusundamı.:))))

off fallen hiç beklemezdim bu yorumu senden. mahrem yer kolmu.
hayır kuzummm düşük bel kot giyip tangası ortada gezen kişilerdne bahsediyorum
yani aşırı açık giyenen yoksa bende açığım yani askılı sıfır kol mini felan giyiyıorum
birde ben tam okumadım konuyu :)))))

Kimse kusura bakmasın, bu kişinin zihniyetinden kaynaklanıyor.

Geçenlerde Küçük Gelin diye bi kitap okudum. Erkeğin gözünden yazılmış. Kadının peçesi biraz kaysa adamın aklına hoop sapıkça şeyler geliyor.

Yani benim kolumdan, bileğimden tahrik olan adam bariz sapıktır. Elin adamı uçkuruna sahip çıkamıyo diye de kendimden ödün verecek değilim.
tabii zihniyetten. neden bizim ailemizde babalarımız annemize karışmadı,ağabeyimiz eşine yada bizlere.. tabiiki bakış açısı ve farklı kültür anlayışı. bizim çevremizde inanın yok böyle erkekler. iyikide yok.

Back