nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

bende söyledim aynı şeyi madem öyle birini istiyodun öyle birini bulsaydın dedim ben seni seviyorum başkaları da benim özelimi görsün istemiyorum ne gerek var diye açıklama yapıyo
Yani aslında haklı. Şahsen ben erkek olsam sevdiğim kadının mahrem yerlerini kimsenın
görmesini istemem.fakat deniz kenarında yada herhangi bir davette düğünde yerine göre giyinmekte
bir mahsur görmüyorum.
sizi sevdiği için kıskanıyor olabilir mi ?

konuyu okumaya bile lüzum görmedim siz usturuplu giyindiğinizi düşünüyorsanız kimsenin size söz söyleme hakkı yoktur..

off fallen hiç beklemezdim bu yorumu senden. mahrem yer kolmu.

biz ilk çıkmaya başladığımızda yerine göre giyin beni kendine karıştırma demişti.
şimdi bu konuyu açtığımda bu kıyafet oraya uygun mu diye kızmaya başlıyor.
Sen de onun hayatına müdahale etsen hoşuna gitmeyecektir. Keske bunların farkı.da olsa bu erkekler inandığı bir doğru var değiştirmeye calismissin kendini anlatmissin bunca zaman. Geriye tek şey kalıyor. Ben bu adamla ne kadar mutlu olurum, yaptıklarına ne zamana kadar katlanirim bunları düşünüp ilişkini gözden geçirmelisin. Zira böyle kendinle celisip mutsuzluga doğru gidiyorsun.

Size göre her kısa giyinen kadın kendini mi göstermek istiyor?

Kısa giyinmek değil, ne kısa giyinen insanlar var ne kadar yakışıyor öyle insanın aklına kötü şeyler getirmiyor ama bide kısa giyinmek var insanı yoldan çıkartıyor. bir kadın olarak bazen biz bile yok artık diyoruz yolda.
herkesin düşüncesi yaşantısı farklı. kimsenin giyimine kuşamına burdan yorum yapcak halim yok herkes kendini bilir. ben sadece konuya yorum yaptım sapmayalım lütfen. bence bu bir kıskançlık değil. adam doğrusunu yapıyor. ve anlamadğım tek şey kadın kendini niye açar?

Bundan seneler once arkadasimin dedesi , babaannesine carsafa girmesini soylemis. O zaman koyde yasiyorlarmis ve koyde herkesin orttugu gibi ortuyormus basini babaannesi de.
Dedesi boyle dedigi zaman babaannesi: Alirken gozun kor muydu? Carsafli istiyorsan seni bosarim sen de gidip carsafli birini alirsin demis. O gunden sonra hic karisamamis dedesi. Bundan 50-60 sene once insanlar boyle davranabiliyorken, yil olmus 2014 hala erkegin bizi istedigimiz kaliplara sokmasina izin veriyoruz. Sebebine de ask, sevgi diyoruz.

kendi bilen bir bayan için
giyim kuşama karışılmasını doğru bulmuyorum
eşi de olsa nişanlısıda olsa sevgilisi de olsa
birey kendinden meshuldur
elbette erkeklik denilen hissiyat
kıskançlık nedeni ile
müdahaleye meyilli
ancak bir bayan
öncelikle karşısındakine
hopp ben kendimden meshul ve bilinç sahibiyim
fikrini karşısındakine yerleştirmeli

eşimle ben de çok tartışırdık
aramızdaki bu ego yarışını
kişiliğime müdahale olarak gördüğüm için
ben kazandım

şu sıalar
en fazla
aşkım ama inan kıskandım bu sefer benim hatırım için diyor
bende %50 oranla kırmıyorum

yanlız biliyor ki
yaptırım da bulunduğu için değil
onu sevdiğim ve üzülmesini istemediğim için kabulleniyorum

aman yaş olmuş 31
40 dan sonra istesemde
giyemem
giysem de kıskanmaz

9 sene daha var diyorum
:)
tartışmadan uzak duruyorum

İşte kendiniz söylüyorsunuz, herkesin düşüncesi yaşantısı farklı. Kadınların neden istedikleri gibi giyindiklerini anlamak zorunda değilsiniz. Siz nasıl kapalı olmayı tercih ediyorsanuz başka kadınlar da size göre kısa ya da açık giyinmeyi tercih edebilir.

Eşim karışıyor benim, her şeye değil ama karışıyor yani, bazen evden gözükmeden çıkmaya çalıştığım oluyor. Görürse durdurur, bi arkanı dön der, benim popo biraz çıkıktır, bazı elbiseler de popoya yapışıp tüm hatları belli ediyor (o öyle diyor bence öyle değil).. yaklanırsam o elbise değiştiriliyor. Ha aslında sorun karışıp karışmamak değilde kadının bundan ne seviyede rahatsız olduğu. Ben pek tınmıyorum, görürse çıkarıyorum görmezse giyiyorum, giydiğimi görürse bi daha giyime diyor, tamam diyorum, sonra tekrar görüyor, tekrar giyme diyor, ben tekrar tamam diyorum, sonra tekrar aynı aynı aynı .. biz böyle idare ediyoruz sankim
işin şakası bir tarafa ciddi sıkıntı yaratsaydı kıyafet konusunda ben de çok daralırdım.. O kadar değil benim ki

evet mesajlardan yola çıkarak aradım az önce giyeceğim elbiseyi mesaj attım sana sorun çıkarma kaç yaşında insanım dedim..kendi kararımı kendim verebiliyorum dedim o zaman bende her konuda kendi kararımı kendm vereyim o işler öyle mi yürüyo bıkmadın mı bunları konuşmaktan ne yapmaya çalışıyosun dedi.
kapattı telefonu.
gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum şuan da iş yerinde sinirden ağlıycam yani.

Kimse kusura bakmasın, bu kişinin zihniyetinden kaynaklanıyor.

Geçenlerde Küçük Gelin diye bi kitap okudum. Erkeğin gözünden yazılmış. Kadının peçesi biraz kaysa adamın aklına hoop sapıkça şeyler geliyor.

Yani benim kolumdan, bileğimden tahrik olan adam bariz sapıktır. Elin adamı uçkuruna sahip çıkamıyo diye de kendimden ödün verecek değilim.

Ya niye önceden söylüyorsun?
Giy çık işte. Bence açık değil aşkım hadi geç kalıyoruz de sürükle peşinden.
Ben sevgilimle alışverişe bile gitmiyorum artık bıdıbıdı konuşuyor.
Giyiyorum şebekliğe vuruyorum

Yanlış anlamayın da ben böyle bir durumda hem kendimin hem ailemin ahlak değerlerine hakaret olarak algılarım. Ben ne giydiğimi bilmiyor muyum? Ailem ne giydiğimi görmüyor muydu? Benim için çok çok ağır bir hakaret onu bunu bilmem. Babam kızını sokağa çıplak gönderiyormuş demek ki

hangi konuda kendi kararını verecekmiş. lacivert takım elbisenin çok dikkat çekmesi konusundamı.:))))

off fallen hiç beklemezdim bu yorumu senden. mahrem yer kolmu.
hayır kuzummm düşük bel kot giyip tangası ortada gezen kişilerdne bahsediyorum
yani aşırı açık giyenen yoksa bende açığım yani askılı sıfır kol mini felan giyiyıorum
birde ben tam okumadım konuyu :)))))

tabii zihniyetten. neden bizim ailemizde babalarımız annemize karışmadı,ağabeyimiz eşine yada bizlere.. tabiiki bakış açısı ve farklı kültür anlayışı. bizim çevremizde inanın yok böyle erkekler. iyikide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…