nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

arkadaşlarından nefret ediyorum hepsi bekar hepsi kız bulup bi kaç gün takılmak için gidiyor bende istemıyorum bekar insanlarla tatile gitmesini ister istemez içime kurt düşüyo
arkadaşları iğrençmiş. bir kaç gün takılıp sonra kızla görüşmüyorlar yani. gerçi alan memnun satan memnunsa sorun yok da..
yani yapacak insan her delikte yapar o da ayrı mevzu.
ayrıca arkadaş insanın aynasıdır. ortak noktaları ya da benzer yönleri olmasa arkadaş olmazlar sanki.

tamam tamam şimdi okudum konuyu....okym...
ben yanlış anlamışım tamamennn aşırıya gitmiş.
sarı saç kesinlikle olmazmı felan çok saçma yaaa
kendine güveni yok demekki.
sarı saç kesınlıkle olmaz falan yazmadım yanlıs okumussunuz :)
karısacak olsam sacına karısırm en cok sacın dıkkat cekıyo benım derdım vucut hatların bellı olmasın dıyo kendısı

üniversitedeyken sınıf arkadaşlarıydı bunlar çok fazla arkadasımız vardı okuldayken sımdı iş hayatı evlilik derken görüşemiyoruz kimseyle ama dediğiniz dogru yapacak insan her turlu yapar.

üniversitedeyken sınıf arkadaşlarıydı bunlar çok fazla arkadasımız vardı okuldayken sımdı iş hayatı evlilik derken görüşemiyoruz kimseyle ama dediğiniz dogru yapacak insan her turlu yapar.
gerçekten tüm okul hayatın boyunca seni böyle apaçilere karşı korudu mu? yani sık boğaz etti mi okuldayken de?

gerçekten tüm okul hayatın boyunca seni böyle apaçilere karşı korudu mu? yani sık boğaz etti mi okuldayken de?
okuldayken ben hiç o şekilde giyinmedim öğretmenlik stajına giderken eteğimide elbisemide giydima ama okula o bıraktı hep çıkıştada beni aldı ama okul üni hayatım boyunca ben zaten hiç giymedim giysem belki sorun çıkardı ama topuklu giydiğim olurdu kızlarla kararlaştırıp hepımız topuklu gıydıgımız gunlerımız olurdu şuan hatırladım da keyiflendim kendi kendime ne manyaklık noluyosa sanki

okul çok küçük bi şehirdeydi zaten ortam müsait değildi yani ben giymemiştim aslında zoruma giden bu zaten ben neyın nerde gıyılmesı gerektıgını bılıyorum dugunlerde gıymeme karısması bu yuzden zoruma gıdıyor

tek derdin düğünse eğer hayatın düğünlerde geçecek değil ya. yılda taş çatlasın 10 düğün olsun. o zamn da normalde giymiyorsan giymeyiver.

Bu ne yahu? Ne hakla bu kadar karisiyor? Yuz vermeyin bu erkeklere sonra onune gecilmiyor.

şimdi siz eşinizin kıyafetlerine kıskandığınız içinmi karışıyorsunuz yoksa daha şık olsun diyemi. aradaki fark zaten sorun olan
ıste orasıda gırecegı ortama gore degısır sık olsn dıyemı yoksa kıskandgmdan mı

yok artk oyle dusunmyın oyle sacı acık olupta çantasında etek başörtü tasıyanlr var kısılerı ılk bakışta kıyafete gore yargılıyrz ne yazıkkı ama bu yönden bakmak lazım doğru olanı bu kapalı olupta o basortunun ne kıymette olduğunu bılmeyenler var ben kapalıym çokta dıkkat etmeye calısırm ama yerı gelır dusunce ve fıkırden dolayı acık bı bayana daha cok kıymet verırım acık arkadsm cok rabbım hıdayet nasıp etsn kapanıp dıkkat etmesı ıcın calısyrm ama işte oyle

Bir kez şunu giyme dediğinde giymediysen devamı aynen bu şekilde oluyor gözlemlerime göre. Benim sevgilim gerçekten giyim konusunda rahat bir insan. Ama arada ağzını açıcak oluyor, direkt susturuyorum. Ki siz nerde ne giyceğinizi bilen bir hanımefendiymişsiniz. Topuklu ayakkabısız ömür mü geçer canım. Sert çıkın bence artık.

sarı saç kesınlıkle olmaz falan yazmadım yanlıs okumussunuz :)
karısacak olsam sacına karısırm en cok sacın dıkkat cekıyo benım derdım vucut hatların bellı olmasın dıyo kendısı
Ay çok yoğunum bugun oyle bir çırpıda okudum yanlış okumuşum.,
çok pardon

benim erkek arkadaşım da ilk karışıyordu mini etek giymeme falan ilk sene kırmıyım üzmiyim dedim dedim azıttı ben de eeh yeter be dedim doldurdum dolabıma bütüün mini etekleri, her gün birini giyip çıkıyorum sesi de çıkamıyor.
biraz diş gösterin, egemenlik kayıtsız şartsız kadının elindedir :))
kaldı ki siz benim gibi mini giycem diye de diretmiyosunuz, topukluya karışmak nedir yahu. kesinlikle bu böyle olursa evlenince perdeleri açtırmaz şimdiden kulağını çekin.

yaniii çok mantıklı, özellikle küçük yerde bu konular çok konuşuluyor biliyorum.. Şahsen ben de eşim özellikle benim ortamıma gelecekse şunu giy bunu giy diyorum açıklık anlamında değil tabi ki hani şık olsun istiyorum. Yoksa ben biliyorum kırış kırış makinadan çıkmış üstü alır giyer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…