nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

senin yaptığın/giydiğin yanlışsa tabi onun doğrusuna uymalısın. ama yanlış olan bir şey yoksa kendi kişiliğini yok sayıp onun dediklerini yapman yetişkin bir insan için ne kadar doğru bilemedim.
hayır ben kapalıym kapalılığa zıt gıyınmem oda kapalı olduğum ıcın benı terch ettı zaten bana böyle sorunlar kucuk gelıyr gecmste daha buyuk sorunlr yasadgm ıcın buyutmuyrm. eslar arasında seytan ugrsr meydan vermemek lazım

Aaa bu konu bana biyerden 3-4 sene öncesinden tanıdık geldi :)
Canım eşim ozamanlar sevgilimken ayak bileğimin gözükmesine koltukaltımın gözükmesine bile kızardı

Bende saf saf nie ya ? Neoluyo insanlar görünce giyenler insan değil mi diyodum diyodum diyodum

Artık hiçbişey giyemez olmuştum çnk heristeğini yaptığımda bi adım öteye geçiyordu

Kafam attı bigün bu böyle olmaz ben sana uymak istemiyorum sende bana ben böyle çekemem seni bu yaşta giymicemde 50-60a gelince mi giyicem dedim terkettim
8-9yıldır birlikteydik ozaman

1 ay süründü kıvrandı anladım seni dedi yavaş yavaş elbise etek kısalta kısalta giydim

Yan bakınca yakışmış dimi hayatım diyorum

Evliyîz şimdi 17-18de giyemediğim mini eteği şimdi giyiuorum

ipeğinde dediği gibi angelina jolienin yada kim kardashyanın kocaları kafayı yerlerdi öyle bir sendrom olsa.

anladım kapalıysa zaten başını kapatıp da her yeri fırlayacak gibi görünen kapalılardan olmaman güzel.
geçen piknikteyiz. bir kadın kapalı. altında dar bir kot, üstünde siyah iç çamaşırını ve düşük bel pantolunundan yukarı çıkan siyah renk kilodunu gösteren uzun kollu bir şey giymiş. yani naklen her şey ortada, ama başı kapalı.
onun kocasının nezdinde ben belki kötüyüm ama karısı daha namuslu başı kapalı olduğu için. Bakış açısı tamamen..

benim sevgilim de kıskanç malesef hatta kızlar arasında sohpette bu konuyu konuşuyorduk o anlatmıştı , onunda sevgilisi çok kıskançmış kendince sebebini de açıkalamış, ''sen bilmessin erkek miletini biz daha iyi biliriz demiş, dolmuşta düşmeyim diye tutunan kızın el bileğinden bile etkilenen varmış , erkek sohpetleri aralarında böyle pis sohpetler geçiyormuş,bu sohpetlerden etkilenip haliyle sevgililerine yansıtıyorlar diye düşünüyorum , içlerinde hep kuşku var , kendi cinslerine güvenmiyorlar , kimse benim sevgilim için sapık şeyler düşünmesin istiyorlar , değişmeleri imkansız bence , hani bir laf vardır ya ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye, sizde ya katlanıcaksınız yada terkedin başka yolu yok

şimdi siz eşinizin kıyafetlerine kıskandığınız içinmi karışıyorsunuz yoksa daha şık olsun diyemi. aradaki fark zaten sorun olan

şimdi siz eşinizin kıyafetlerine kıskandığınız içinmi karışıyorsunuz yoksa daha şık olsun diyemi. aradaki fark zaten sorun olan
kapalıymış da o yüzden sanırım son dokunuşları yapıyor. çıkan popoya müdahale gibi..

baştan tavizi vermeyecektiniz.. yada şimdi resti çekeceksinz bu boyle gitmez diye. sonucta suan yasadıgnz hayat sizn hayatnz değil birisinin yönlendirilmesi altında ki bir hayat. Yani aynaya baktıgınız da kendinizi görebiliyor musunz yoksa daha cok sevgiliinizin izlerini mi taşıyorsunz sizce ?

kapalıymış da o yüzden sanırım son dokunuşları yapıyor. çıkan popoya müdahale gibi..
ama işte bir kadın erkeğin kıyafetine dikkat çekmesin diye karışmaz.
sadece uyumlu olsun şık olsun diye karışır.
ama buradaki erkekler ,kadının kıyafetlerine sırf kıskandıkları için karışanlardan.
farklı 2şey. onu demek istedim yazan arkadaşa. kısaca elmayla armut kıyaslanmaz

Güzel eşi olan erkek sendromu mu? Kusura bakmayın, fazlasıyla komik oluyor bu.
Karakteri oturmamış, özgüven eksikliği yaşayan erkek sendromu dersek daha doğru olur.

zaten bu esaretin altına giren kadın da onu yapıyorsa %51 aynı şeyi düşünüyordur. ya da bir aşk göstergesi olduğunu düşündüğü için gururla ile anttığına emin olabiliriz.

benim eşim bana böyle şeyler söylemiyor(ben de söyletmem zaten aklım başımda nerede ne giyeceğimi bilirim) o zaman beni başkalarına göstermiş mi oluyor? ya bu ne biçim bakış açısı. sanmayın ki sizin gibi yaşamayan, düşünmeyen kadınların hepsi "bugün de memelerimi göstereyim, yarın popomu gösteririm" diye geziyor. he öyle manyaklar var ama onlar teşhirci, hasta olan kadınlar.

Güzel eşi olan erkek sendromu mu? Kusura bakmayın, fazlasıyla komik oluyor bu.
Karakteri oturmamış, özgüven eksikliği yaşayan erkek sendromu dersek daha doğru olur.

demek bizim adamlar bizi "çirkin zaten, kimse bakmaz ben de boşuna kıskanmayım bari" diye kıskanmıyormuş.

Biz sevgilimle 5 yıldır beraberiz, birbirimize güveniyoruz, ben onun kıyafetlerine karışmam, o da benim kıyafetlerime karışmaz. Üstünde görmek istediğim bir şey varsa gider satın alır hediye ederim.
Sadece iç çamaşırlarımın belli olmasından hoşlanmıyor, bu da gayet normal sanırım.

Size göre her kısa giyinen kadın kendini mi göstermek istiyor?

O da normal ötesi. karışmasın tamam da iç çamaşırına da duyarsız olacak kadar olmasın demi yani

valla gönlü kaymayacak kardeşim.eğer eşini başkasına göstermek istemiyorsa, kapalı olan , kendi istediği gibi giyinene kayacak.
yok öyle.
20 yaş da insanlar oy kullanıyor ,askere gidiyor, dağlarda teröristlerle savaşıyor ,evleniyor,çocuk doğuruyor,hapise giriyor... .ailesi o yaşa kadar onu kendi istediği gibi eğitmiş kendi değerleriyle büyütmüş. zaten ailesine göre bir çizgisi olmuş. sonradan bir adam çıkıp bu şekilde ailenin değerleriyle yetişmiş kızıa başlıyor yasaklara. sonrada o kızdan 20 25 senelik yaşam şeklini,aileden aldığı kültürü yok et benim istediğim gibi ol diyor.
yok öyle şey.
bana manavdan bir kilo domates al demeye benzemez bu iş.
zaten ilk çıkıldığı an söylesin bunu yiyorsa. o zaman neden demiyor.
ben nedenini diyeyim,kız sorgulayacakta ondan.

Benim ex de çok karisirdi ama ben dinlemezdim. Tayt giyinme askili giyinme topuklu giyinme..
Oldu diycen dediğini yapacaksin.

Sırf bu yüzden ilişkisini bitirmiş biriyim. Ne münasebet ya? Kıyafetime karışacakmış. Madem giyim tarzımı beğenmiyordun neden kendine göre birini bulmadın derim adama. Ben bunu alayım da sonra nasılsa keyfime göre değiştiririm diye düşünen erkeklere sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…