hayır ben kapalıym kapalılığa zıt gıyınmem oda kapalı olduğum ıcın benı terch ettı zaten bana böyle sorunlar kucuk gelıyr gecmste daha buyuk sorunlr yasadgm ıcın buyutmuyrm. eslar arasında seytan ugrsr meydan vermemek lazımsenin yaptığın/giydiğin yanlışsa tabi onun doğrusuna uymalısın. ama yanlış olan bir şey yoksa kendi kişiliğini yok sayıp onun dediklerini yapman yetişkin bir insan için ne kadar doğru bilemedim.
ipeğinde dediği gibi angelina jolienin yada kim kardashyanın kocaları kafayı yerlerdi öyle bir sendrom olsa.benim hiç anlayamadığım şeyler bunlar.
babamız "kızım kısa değil mi o etek?" dese "offf bıktım, bu evden gitcm..." ama elin oğlu sizin giyiminize, saçınızın boyasına, arkadaşlarınıza karışınca "ama beni çok seviyoooo" yahu ne sevmesi bu adamın hasta olduğunu gösterir.
hani bazı kadınlar vardır gerçekten nerde ne giyeceğini bilemez. alışverişe topuklu ayakkabı ile gider, düğüne çok frapan gider ya da spora dekolte bluzla gider. o durumda sevgilinizin sizi yönlendirmesi iyi de. düğüne de pantolon, gömlek giymeyin ya. ne güzel gençsiniz, güzelmişsiniz de. sizin aklınız ermiyor mu nerde ne giyeceğinize. izin vermeyin, çok ödün vermişsiniz.
hahaha ay çok güldüm. maşallah güzelliğinize ama inanın öyle bir sendrom yok. yani her eşi güzel olan adam böyle triplere girmiyor. hele hele dayıdan, amcadan kıskanmak bence başka bir boyut, çok rahatsız edici.
anladım kapalıysa zaten başını kapatıp da her yeri fırlayacak gibi görünen kapalılardan olmaman güzel.hayır ben kapalıym kapalılığa zıt gıyınmem oda kapalı olduğum ıcın benı terch ettı zaten bana böyle sorunlar kucuk gelıyr gecmste daha buyuk sorunlr yasadgm ıcın buyutmuyrm. eslar arasında seytan ugrsr meydan vermemek lazım
şimdi siz eşinizin kıyafetlerine kıskandığınız içinmi karışıyorsunuz yoksa daha şık olsun diyemi. aradaki fark zaten sorun olansızın onerınızıde takmıyrsa bılemem orasını esım bana karışır bende onun kıyafetlerını begenr alırım mesela alırken o beğenmez ben begebdm der alırım sonrada uzernden cıkrmak ıstemez her ınsan farklı ıste ıkı tarafda görev dusuyr ben huzursz olmaktnsa dedıgını yapmayı terch edrm
kapalıymış da o yüzden sanırım son dokunuşları yapıyor. çıkan popoya müdahale gibi..şimdi siz eşinizin kıyafetlerine kıskandığınız içinmi karışıyorsunuz yoksa daha şık olsun diyemi. aradaki fark zaten sorun olan
ama işte bir kadın erkeğin kıyafetine dikkat çekmesin diye karışmaz.kapalıymış da o yüzden sanırım son dokunuşları yapıyor. çıkan popoya müdahale gibi..
Güzel eşi olan erkek sendromu mu? Kusura bakmayın, fazlasıyla komik oluyor bu.Benimkide aynı. Güzel eşi olan erkek sendromu maalesef. Evlinince dahada sıkacak emin ol.giydiğim değil sadece çevredeki herkezden kısakanıyor. Daha dün yakın akrabam dayı dediğim insndan kıskandı. Yeni aldığım tel Nolu yolladım msj la tüm rehberdeki kişilere. Dayımda beni aradı nasılsın yengem nasıl memleket vs. O uyuyordu o arada. Uyanınca söyledim saklasam daha çok kızar. Aldı baktı tel. Dedi 7 dk ne konuştun anlatıyorum hala bu kadarmı vs. Bende sinirlendim ne demek istedin diye tartışma büyüdü kalbimi kırdı çok. Kıskançlıktan gözü dönüyor. Çok iyidir her yönüyle benim üzerime titrer ama konu kıskançlık olunca sinirinden ağzından çıkanı bile duymuyor. Şimdi konuşmuyorum Gelir yalvarmaya başlar. Kırdıktan sonra neye yarar. Emin ol seninkinin evleninceki hali. Bil öyle evlen :)
zaten bu esaretin altına giren kadın da onu yapıyorsa %51 aynı şeyi düşünüyordur. ya da bir aşk göstergesi olduğunu düşündüğü için gururla ile anttığına emin olabiliriz.ama işte bir kadın erkeğin kıyafetine dikkat çekmesin diye karışmaz.
sadece uyumlu olsun şık olsun diye karışır.
ama buradaki erkekler ,kadının kıyafetlerine sırf kıskandıkları için karışanlardan.
farklı 2şey. onu demek istedim yazan arkadaşa. kısaca elmayla armut kıyaslanmaz
Bu zaten kıskançlık değildir.
Nişanlınız sizi başkasına göstermek istemiyor ne var bunda. He şöyle bişey var yaş kaç bilmiyorum ama 30 a yakın bi yaşsa evet çok saçma sonuçta sizin kişiliğiniz karakteriniz değişmez ama 20 li yaşlardaysanız sizi değiştirmeye çalışıyor olabilir. Bence doğru olanı yapıyor bi kadın neden kendini göstermek isterki? yada güzellik açılarak değil saklayarakda gösterilebilir diye düşünüyorum.
Beni böyle beğendi aldı diye bişeyde yok yani sonuçta gönlü size konmuştur am akriterleri vardır size bunu göstermek istiyordur. yani saçı makyajı güzel yapıp elbisesi yakışıp hat belli etmeyen öyle örnekler var ki bence birbirinizi kırıp yıpratmak yerine şıklığı biraz daha boy uzatmakta bollukta bulabilirsiniz zor değil. Eminim oda sizin için çok fedakarlık yapmıştır.
Güzel eşi olan erkek sendromu mu? Kusura bakmayın, fazlasıyla komik oluyor bu.
Karakteri oturmamış, özgüven eksikliği yaşayan erkek sendromu dersek daha doğru olur.
Bu zaten kıskançlık değildir.
Nişanlınız sizi başkasına göstermek istemiyor ne var bunda. He şöyle bişey var yaş kaç bilmiyorum ama 30 a yakın bi yaşsa evet çok saçma sonuçta sizin kişiliğiniz karakteriniz değişmez ama 20 li yaşlardaysanız sizi değiştirmeye çalışıyor olabilir. Bence doğru olanı yapıyor bi kadın neden kendini göstermek isterki? yada güzellik açılarak değil saklayarakda gösterilebilir diye düşünüyorum.
Beni böyle beğendi aldı diye bişeyde yok yani sonuçta gönlü size konmuştur am akriterleri vardır size bunu göstermek istiyordur. yani saçı makyajı güzel yapıp elbisesi yakışıp hat belli etmeyen öyle örnekler var ki bence birbirinizi kırıp yıpratmak yerine şıklığı biraz daha boy uzatmakta bollukta bulabilirsiniz zor değil. Eminim oda sizin için çok fedakarlık yapmıştır.
O da normal ötesi. karışmasın tamam da iç çamaşırına da duyarsız olacak kadar olmasın demi yaniBiz sevgilimle 5 yıldır beraberiz, birbirimize güveniyoruz, ben onun kıyafetlerine karışmam, o da benim kıyafetlerime karışmaz. Üstünde görmek istediğim bir şey varsa gider satın alır hediye ederim.
Sadece iç çamaşırlarımın belli olmasından hoşlanmıyor, bu da gayet normal sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?