nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

"sarı boyaya izin vermem" yani ondan çıkacak izin belgesine bağlı saçın, başın, kıyafetin
aslında kısmen hoşuna gidiyor bu senin, kıskanılmayı sevgi belirtisi olarak görüyorsun. aslıda biraz paranoya ile ilgisi vardır.
senin nişanlın herkesin poposuna orasına, burasına bakıyor demek ki herkesin de sana bakacağını düşünüyor.
Kendini kendin gibi kabul ettir.
Giydiklerinde utanılacak, kendini teşhir edecek bir şey varsa o başka adam karışsın derim ama öyle bir şey de yokmuş.
Erkekler dünyadaki tüm kadınlarla yatmak ister ama kendi karısına el değmemiş olsun ister.Durum bu yani.

valla süründürürüm.
bakın namus çok çok önemli değil mi.
peki sizin namusunuza laf etmiş mi. etmiş.
hemde siz onun yanında dayıınız olacak kişiyle onu aldatmışsınız duruma getirmiş mi evet
. bir kadına namusuna, bir kocanın yapacağı hakaret daha ne olabilir ki.

zaten ben çok spor giyinirim o da beni öyle gördü sevdi beğendi.
topuklu etek vs giymem sevmem de ama nişan olur düğün olur böyle yerlerde giymek gerekir işte bu zamanlarda onun gözüne dünya güzeli gibi gözüküyorum alışkında olmadığı için sürekli tartışıyoruz dediğim gibi yazlık yerde şort giyerim bikini giyerim sadece güneşlenirken dikkat etmemi söyler.
onu da nalıyorum ama insan o tarz ortamlarda güzel olmak istiyor konuştum anlamıyor çok yakının değil zaten sokak düğünü bu kadar özenecek ne var elin apaçileri seni izleyecek biliyorum diye tribe giriyo.

katılıyorum arkadaşın konusu eşinin kıskançlığı abartı biizmki kıyafet böyle bişey yapamaz yani bu kıskançlıktan öte bişey..

kızma yazdıklarıma lütfen, ama elimde değil yani bana çok absürd gelen bir durum.
tüm apaçiler ağaçları kapmışlar teker teker hatta birbirini ezip geçmişler sen geleceksin bakacaklar da sonra seni düşünerek... töbe töbe yani erkekler nasıl böyle düşünebilme kapasitesine sahip ki.
sen hala babana hesap verirsin, seni baba evinden almadıkça sana bu şekilde hükmedemez.

açıkcası bende öyle düşünüyorum demekki sen bakıyosun ki birileri de bana bakacak diye korkuyosun diyorum erkek gözüyle bakmadığın için anlamıyosun diyo..

haklıısın sonuna kaadar bende senin gibi düşünüyorum adamlar niye bana baksın ben manken miyim dünya güzeli mi ama bunu ona anlatamıyorum işte.. deliriyorum gerçekten ruhum daraldı nasıl bu kadar saçma düşünebiliyolar aklım almıyor.

bana normal gelıyo benım esımde oyle ılk soz olduğu gun bıle karıştı ben dedıgını yaptım sorunda çıkmadı sonuçta onunla evlıyım benı ondan başkasının begenmesını gerek yok ben onun ıstedıgı gıbı gıyındkce oda gurur duyuyr bızde kıyafet soz konusu olmaz mesela ben mısafrlıge gıdecgmz vakt ona sorarm ne gıyeym dıye o fıkır verır benım daha cok hoşuma gıder herkesn dusuncesı farklı ıste bende o bana karıstkca mutlu oluyrm nısan alısverısınde ben kot etek alacaktm elıme akdıgım halde aldrmadı kırıldm tabı ama nısanlıyken ben hıc konuyu acmadm evlelnınce ısrar ettım beraber gıdıp aldk

açıkcası bende öyle düşünüyorum demekki sen bakıyosun ki birileri de bana bakacak diye korkuyosun diyorum erkek gözüyle bakmadığın için anlamıyosun diyo..
demek ki erkek gözü nefsine hakim olamıyor.
demek ki o da nefsine hakim olamıyor bakıyor milletin namusuna.
bence başka açıklaması yok.

manken olsan demek taşıyamayacak, eve kapatacak..
Ne kadar ünlü kadınlar var, ne kadar güzel demek hasbel kader eşin onlarla evlense eve nöbetçi dikecek.
olay güzellik olayı değil, olay onun bakış açısı ve hiç sağlıklı bir durum değil.

benim hiç anlayamadığım şeyler bunlar.
babamız "kızım kısa değil mi o etek?" dese "offf bıktım, bu evden gitcm..." ama elin oğlu sizin giyiminize, saçınızın boyasına, arkadaşlarınıza karışınca "ama beni çok seviyoooo" yahu ne sevmesi bu adamın hasta olduğunu gösterir.
hani bazı kadınlar vardır gerçekten nerde ne giyeceğini bilemez. alışverişe topuklu ayakkabı ile gider, düğüne çok frapan gider ya da spora dekolte bluzla gider. o durumda sevgilinizin sizi yönlendirmesi iyi de. düğüne de pantolon, gömlek giymeyin ya. ne güzel gençsiniz, güzelmişsiniz de. sizin aklınız ermiyor mu nerde ne giyeceğinize. izin vermeyin, çok ödün vermişsiniz.

hahaha ay çok güldüm. maşallah güzelliğinize ama inanın öyle bir sendrom yok. yani her eşi güzel olan adam böyle triplere girmiyor. hele hele dayıdan, amcadan kıskanmak bence başka bir boyut, çok rahatsız edici.

fikir vermesi başka bir şey.
bugün eşimin önemli bir toplantısı var gece çok geç bir saat olmasına rağmen bana sordu ne giysem acaba diye.
ben de ona sorarım fikir almak bakımından.
ama ben 4 yaşındaki kızımın önüne kıyafet getirip de "bunları giy/giyeceksin" demiyorum. "ne giyeceksen git dolabından seç ve giyin" diyorum, keza 2 yaşından beri kıyafet konusuna muhalefet. ben önerdim diye geri çevirdiği kıyafetler oldu ve sadece kendi istiyor diye aldırdığı bir sürü saçma kıyafet.
okula gideceği zaman bile alakasız giyinse dahi müdahale etsem, inatla öyle gidiyor. bilemeyeceğim yani.

hahaha aynı banu alkan gibi yani. pikniğe 15 cm pembe ayakkabılar, uzun tül sabahlıkvari zımbırtılar.
konu sahibi öyle giyiniyorsan eğer tabi karışsın nişanlın.

Bu zaten kıskançlık değildir.
Nişanlınız sizi başkasına göstermek istemiyor ne var bunda. He şöyle bişey var yaş kaç bilmiyorum ama 30 a yakın bi yaşsa evet çok saçma sonuçta sizin kişiliğiniz karakteriniz değişmez ama 20 li yaşlardaysanız sizi değiştirmeye çalışıyor olabilir. Bence doğru olanı yapıyor bi kadın neden kendini göstermek isterki? yada güzellik açılarak değil saklayarakda gösterilebilir diye düşünüyorum.
Beni böyle beğendi aldı diye bişeyde yok yani sonuçta gönlü size konmuştur am akriterleri vardır size bunu göstermek istiyordur. yani saçı makyajı güzel yapıp elbisesi yakışıp hat belli etmeyen öyle örnekler var ki bence birbirinizi kırıp yıpratmak yerine şıklığı biraz daha boy uzatmakta bollukta bulabilirsiniz zor değil. Eminim oda sizin için çok fedakarlık yapmıştır.

sızın onerınızıde takmıyrsa bılemem orasını esım bana karışır bende onun kıyafetlerını begenr alırım mesela alırken o beğenmez ben begebdm der alırım sonrada uzernden cıkrmak ıstemez her ınsan farklı ıste ıkı tarafda görev dusuyr ben huzursz olmaktnsa dedıgını yapmayı terch edrm

hahaha aynı banu alkan gibi yani. pikniğe 15 cm pembe ayakkabılar, uzun tül sabahlıkvari zımbırtılar.
konu sahibi öyle giyiniyorsan eğer tabi karışsın nişanlın.

giyinmiyormuş ki kızcağız gayet sade giyiniyormuş baksanıza ama var öyle Banu Alkanlar, ben utanıyorum onları görünce

senin yaptığın/giydiğin yanlışsa tabi onun doğrusuna uymalısın. ama yanlış olan bir şey yoksa kendi kişiliğini yok sayıp onun dediklerini yapman yetişkin bir insan için ne kadar doğru bilemedim.

giyinmiyormuş ki kızcağız gayet sade giyiniyormuş baksanıza ama var öyle Banu Alkanlar, ben utanıyorum onları görünce
evet giyinmiyormuş ama yine de apaçiler olabilir işte her yerde..
yani bir apaçi kıyafete bakmaz kadın olsun yeter demek kiiiiii

5 yil tahammul etmissin simdi mi aklina geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…