nişanlınınız sevgiliniz eşiniz giydiğinize karışsa?

biz ilk çıkmaya başladığımızda yerine göre giyin beni kendine karıştırma demişti.
şimdi bu konuyu açtığımda bu kıyafet oraya uygun mu diye kızmaya başlıyor.
uygun olup olmadığını bir kadn erkekten daha iyi bilir. onamı kalmış size nerde nasıl giyineceğinizin dersini vermek. o siz değilsiniz, o kadın değil.
biz kadınlardan daha çok bilmesi de mümkün değil.
fazla taviz vermişsiniz. dur demeyi bilmek gerek

o zaman bence bunun içinde ne kadar ciddi olduğunuzu gösterin
örneğin o istemediğini dile getirse de giyin ve çıkın.
size baskı yapsa da taviz vermeyin..

Benimkide aynı. Güzel eşi olan erkek sendromu maalesef. Evlinince dahada sıkacak emin ol.giydiğim değil sadece çevredeki herkezden kısakanıyor. Daha dün yakın akrabam dayı dediğim insndan kıskandı. Yeni aldığım tel Nolu yolladım msj la tüm rehberdeki kişilere. Dayımda beni aradı nasılsın yengem nasıl memleket vs. O uyuyordu o arada. Uyanınca söyledim saklasam daha çok kızar. Aldı baktı tel. Dedi 7 dk ne konuştun anlatıyorum hala bu kadarmı vs. Bende sinirlendim ne demek istedin diye tartışma büyüdü kalbimi kırdı çok. Kıskançlıktan gözü dönüyor. Çok iyidir her yönüyle benim üzerime titrer ama konu kıskançlık olunca sinirinden ağzından çıkanı bile duymuyor. Şimdi konuşmuyorum Gelir yalvarmaya başlar. Kırdıktan sonra neye yarar. Emin ol seninkinin evleninceki hali. Bil öyle evlen :)

evet fazla taviz verdim malesef..

benimki sadece kıyafet konusunda böyle sizin işiniz daha zormuş sizede allah kolaylık versin valla yazık

sizinki bence konu sahibinden daha feci. sizinki resmen size kişiliğinize hakaret etmiş. yuh diyorum kusura bakmazsanız.
resmen kocanız sizi dayınız olan o kişiyle aldattınız durumuna getirmiş.

Çok fazla taviz vermişsiniz. Onu giyme diyor başka şey giyiyorsunuz ona da birşey buluyor.

Basta izin verip sonra kustum istemiyorum yapamazsiniz. Kuralları kabul edip sonra ya sunu az degistirsek olmaz mi kabul gormez iste.

Basta kendini de parcalasa hayir deseydiniz simdi ne o agzini acabilecekti ne siz bogulacaktiniz..

Şimdiye kadar bir kisi dahi ne sortuma ne elbiseme ne bikinime karismadi ben müsaade etmedim...

en doğrusu buydu sanırım.
ama bende zaten çok açık giymiyorum neye karışabilir ki bu kadar dedim sonra iş büyüdü..

Bana hiç normal gelmedi bu kadar kıskançlık iyi değil daha çok bunalirsin düzgünce bir konuşmayı dene ise yarar mı bilmiyorum ama
Bu arada yorumları okumadan yorum yaptım

sizinki bence konu sahibinden daha feci. sizinki resmen size kişiliğinize hakaret etmiş. yuh diyorum kusura bakmazsanız.
resmen kocanız sizi dayınız olan o kişiyle aldattınız durumuna getirmiş.
Dayımın elinde büyüdüm nerdeyse ve istemiyorum ailen dışında kimseyle samimi olmayacaksın diyor . Şimdi gelir yalvara yalvara özrlere. Ben seni çok kısakanıyorum dayanamıyorum elimde değil vs. Tek sorunumuz bu inanın evde yardımcıdır beni hep düşünür ben siz asla gezmez alış verişe bayılır benmle. Hediye alır sürekli istemem yeter anında olur. Daha çok sayarım ama bu kıskançlık krizi B'ni çok üzüyor. Şimdi soruyorum okypete. Sen olsan ne yapardın????

bir kere taviz verdigimiz zaman bir adım fazlasını ister hep insanoğul, sizin de öyle olmuş. keşke ilk karıştıgında tepki koysaydınız da bu kadar karışma hakkını kendisinde görmeseydi.
izin verme olayı zaten yanlış. sizin ananız mı babanız mı izin de neymiş? evlendikten sonra evden çıkarken izin almanızı da istemesin de beyzade
şahsi fikrim biraz diş göstermenizin zamanı gelmiş. ki evlenince rahatlamaz, aksine artık nasıl olsa beni bırakamaz diye işi iyice abartır. ( ki popon çok çıkıyor bu pantalonu giyme abartının son noktalarından biri zaten ) biraz gözünü korkutun, ilk başlarda kavga edersiniz ama sonradan alışır. sonuçta elbise giyiyor diye nişanlısını terk edecek degildir diye düşünüyorum.

benim sevgilimde karışır ama bu kadar değil.dizüstünde etek giyerim ama mini etek giymemi istemez.yeri geldiğinde onu da giyerim diyorum sesi çıkmıyo.çünkü giyebilceğim bi yerde yaşamıyorum.hiç bi yerin görünmiycek diyo.hiçbiyerden kastı dekolte.dar pantolon giydiğimde de biraz bakıyo ters ters ama yine pek sesi çıkmıyo.çünkü biliyoki hepsi dar oluyo birde beyaz içine renkli sütyen giymeme kızmıştı.önünü kapat arkanı kapat der sürekli ama hiç bi zaman böyle abartmaz.
karışabilir yeri geldiğinde ama sizinki biraz fazla.

Benim esimde karışıyor mayo sevmiyorum bikini giy hep pantolon giyiyorsun eteklerin dolapta çürüdü kadına en çok topuklu yakışır vs vs.... Böyleside var yani aman ya hicbirinin ayarı yokki dengesiz hepsi

benim anlamadığım siz onunla tanıştığınızda onun istediği gibimi giyiniyordunuz. ,sonramı değiştiniz.
ha değilse, sizi o şekilde beğenmiş..
madem öyle gördü ilk baştada, beraberliğin ilk günlerinde bunu diyecekti.
sizde belki olmaz bu iş deyip bırakırdınız.
bu erkekler fazla cin.
önce bir şey belli etmiyorlar. bakıyorlar kız bağlandı,iyice aşık oldu,hah şimdi derdim,nasılsa benden vazgeçemez kabul eder diye düşünüyorlar.
kısacası oldukça sinsice bir yaklaşım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…