- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
-
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
git gönlünü al adamınÇokta aşığım yani onsuz morelim daha kötü olacak biliyorum ayrılmayalım erken karar verme bir düşün dedi dinlemedim yüzükleri verdim engelledim
bu bir deri hastaligi kanda cikmaz. Oyle olsa çoğu kimse evlenemeZdi galiba. Bu cok yaygın ve cogu haberdar degilIste neden nikah islemlerinde bizden belirli kan tahlilleri aliyorlar bu durumu yaşamamak icin egee bole bisi warsa igne vs yada tedavi yontemi aliniyor uyariliyorsunuz kotu olmusduzelirsiniz allah daha beter hastaliktan korusun
Nasil uyguladiginizi mesaj atarmisiniz denemek istiyorum.tesekkur ederimSirkeyi alıp doğrudan dan dan diye sürüp kullanmadığıma emin olabilirsiniz. Ben tavsiye ettim,kullanıp araştırmak konu sahibine kalmış bir yöntem zira kafasına silah dayamadım. Okuyup araştırabilir,bakabilir internette sirkenin hpv tedavisinde kullanıldığı bilgileri mevcut. Bende oradan baktım,araştırdım ve kullandım. Sirkeyi kullanım yöntemimi bilmiyorsunuz bile,neden bilgilendirme yaptığınızı da anlamadım. Merak etmeyin,bilgisiz ya da doktora gitmeyen insanlardan değilim,kendi özel doktorum var ve kendisiyle de bu konuyu konuştum. Bende bu yüzden bu kadar net yazabiliyorum. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
(Ayrıca merak etmeyin,pH düzenini bozup yararlı bakterilere zarar verecek kadar yoğun oranda kullanmadım,daha sonrasında önlem amaçlı krem ve fitil kullandım ve siğillerim geri dönmedi. Bağışıklık sistemimi güçlü tuttuğum sürece herhangi bir problem olmayacak gibi. Vajinal kültür ve smear testimi en son geçen ay verdim,bir problem çıkmadı.)
Tabiki,yazıyorum hemen.Nasil uyguladiginizi mesaj atarmisiniz denemek istiyorum.tesekkur ederim
Cok tesekkur ederimTabiki,yazıyorum hemen.
Bu virüs için erkek taşıyıcıdır. Bu virüsü taşıyan biriyle birlikte olmuş demek ki ama bulaştığını fark etmemiştir. Erkeğe etki etmez o yüzden bilmiyor olabilir. Ama kadın için çok tehlikeli. Kansere kadar götürebilir. Ikinizde acil tedaviye başlamalısınız. Mecburen ailelere de açıklama yapın.Yok yook biliyorum daha önce yaşadığı kızn cinsel hayatı aktif bir kızdı geçmiş geçmişte kaldı yapacak bir şeyim yok şuan yaşamadığuna eminim ama geçmiş etki eder mi bilmiyorum
bende de genital sigil bar yardikci olabilir misiniz acebaHuman Papilloma Virüs (HPV)’ün genital bölgede neden olduğu siğile (verrükaya) verilen isimdir. Dünyada cinsel ilişki ile en sık bulaşan enfeksiyon olan HPV enfeksiyonu, ilk cinsel deneyimini erken yaşta yaşayan ve cinsel partner sayısı fazla olan bireylerde daha sık görülmektedir. HPV genital siğillerin enfeksiyon yapma potansiyeli oldukça yüksektir. Genital siğil çoğunlukla oral, anal ve vajinal cinsel temasla bulaşır. Partnerler arasında bulaşma oranı yaklaşık %60'tır.Yüksek bulaşma oranı nedeni ile cinselliğin aktif olduğu bireylerde hayat boyu genital siğil görülme oranı %50'ye ulaşmıştır.tıbben tam çözümü yoktur krioterapi den başka oda belli süre kaybediyor tekrar çıkıyor pskoloji daha sonra daha kötü oluyor .bizzat kendim yaşadım 3 yıl kurtulamadım bitkisel bir yöntemle kurtuldum 6 ayda. 5 yıldırda hıc kımadı.mail adresimi verıyorum oraya sorununuzu yazarsanız elimden geldiği kadar yardımcı olurum UNUTMAYIN PSKOLOJİ VE BAĞIŞIKLIğınızı bitirmeye yönelik bir savaşı kazanabilirsiniz.herkese sağlıklı günler.mail :
Mantara da iyi geliyor bu sitede okumuştum denedim ertesi güne gectiteşekkür ederim sirke hakkında bilgilendirdiğiniz için fakat yanlış bilinen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum bildiğim kadarıyla.
genital siğiller ilk olarak ilaç tedavisi ile geçirilmeli, işe yaramazsa da bitkisel olarak faydası kanıtlanmış tek yolu adaçayıdır. sirkeyi siz kullanırsınız işe yarar başkası için yaramaz bu kesin değil. ve zaten pH dengesi düşünüldüğünde de sirke yanlış seçim olur. kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum alanında uzman bir profesöre rutin kontrole giderim bir ara siğilden şüphelenince bunu genişçe konuştuk o yüzden bu şekilde net yazabiliyorum.
yani bana kalırsa sirkeyi public ortamda tavsiye etmek sakıncalı fakat sizde işe yaramasına sevindim.
Sadece genital icin mi vucuttaki tum sigiller icin mi bu bitkisel tedavi nasil oluyor birde soylemeniz mümkün mu benmde ayagimda varsaKeşke prezervatif kullansaydınız.
Ayrıca sizden sonra değil sizden önce ılan ilişkiden bulaşmıştır. Sonra da size bulaş olmuştur.
Hpv'nin tedavisi var (bitkisel). Ben yaktırmadım,tekrar edebiliyormuş. O yüzden gerek duymadım.
Benim siğillerim tamamen geçti.
o siğilden bende geçirdim evlenmeden önce sadece bir kere kaç senedir de yok. ilişkimde olmamıştı kimseden geçmedi. şuan evliyim üstünden kaç sene geçti doktor bana antibiyotik tedavisi vermişti komple yok oldu. ilişkine yazık etmişsin. istediğin kadar da seviyorum de sevmemişsin hastalık için nişanlından ayrılmışsın yazık. şimdi diyelim ki sana da bulaştı seninle kim evlenecek sende başkasına bulaştırmayacakmısın.Arkadaşlar merhaba uzun uzun araştırdım ve çoğunuz beni daha da kötü yaptınız çoğunuz bilinçsiz yazmış uzman doktor makaleleri falan okudum dinledim bu virüsün 100 tipi varmış sanırım 4 tipi kansere neden oluyor kansere neden olan tipi de siğil yapmıyormuş sanırım nişanlım kansere sebep olamayan tipi taşıyor ama gene de testleri yaptırcam ne gerekiyorsa her şeyi 20 yıl öncr yaşanılan cinsel ilişki sonrası da erkek ömür boyu taşıyıcı olabiliyormuş erkekler için bir zararı yok ama kadınları kansere götürebiliyor ve erkekler eğer bağışıklığı kuvvetli ise bunu fark etmiyormuş bile nişanlım dan sizin söylediklerinize göre ayrıldım yüzüğü verdim yapma etme vallahi haberim yoktu olsa neden yapayım dedi hem ilk sen bana yaklaştın benim aklımda cinsellik yemin ederim yoktu dedi ki doğru söylüyor tedavi olalım maddi manevi yanındayım hemen en kötüsünü düşünme hemen ayrılma bi düşün dedi dinlemedim engelledim whatsapp kaldırdım fotoğrafı acele karar verme ben bu hastalığın bile ilk defa duydum bilsem yapar mıyım dedi ben gene de hayır ben ciddiyim bitti dediğim için sinirlenip o da kaldırmış fotoğrafı onu çok seviyorum ama doğrusu ayrılmak mı bilmiyorum farkında olmadan çok sevdiği insana ömür boyu bir iz bıraktı artık geçen geçti ayrılsam elime ne geçecek onu da bilmiyorum düğün yeri eşyalar her şey hazırdı aileme nasıl söylerim onu da bilmiyorum