Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

Kaptığınız hastalık hpv ise şayet öncelikle tip testi yaptırın. Daha sonra bağılıklığınızı güçlendirin. Düzgün beslenin, spor yapın, sigara kullanıyorsanız bırakın. Yaktırmak bağışıklık sisteminiz zayıfsa geçici bir çözüm olacaktır. Virütik bir hastalık olduğu için vücudunuz ancak güçlenerek yenebilir bu hastalığı. Tip testini ihmal etmeyin. Zararsız bir tip ise çok fazla endişelenmeyin. Kendinize dikkat edin geçecektir.

Haklısın sonuçta benden önce ilişkisi olduğunu bile bile başladım ve ona ben yaklaştım

Nişanlınızı aklamaya çalışmanızı anlıyorum. Ama nadem sizden önce defalarca ilişkiye girmiş neden bir zahmet gidip kan aldırıp gerekli testleri yaptırmamış? Sağlık ocakları bile yapıyor bunları..

Eşim biz çıkmaya başladığımızda laf açılınca uyarmıştı beni "daha önce cinsel ilişkilerim oldu ama baktırdım gerçekten temizim istersen sonuçları gösterebilirim" diye..
Sizi bilmem ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir.

İşte toplumumuzun cinsel bilgi kıtlığı bunlara sebep oluyor..

Kardeşimin 5 yıllık evlenmek üzere olup ayrıldığı sevgilisi aynı böyle hastalık taşıyormuş. Salak herif sarhoş kafayla başkasına itiraf edince tesadüfen öğrendik hepimiz. Kardeşim bilmiyormuş. Çünkü o insan müsvettesi açıklamamış. Ki hastalık olduğunu o bile bilmiyormuş.

Lütfen eş diye seçtiklerinizin beyni olduğundan emin olun hanımlar..

Sonuçta nişanlıymışsınız evlendiğinizde de aynı sorunu yaşayacaktınız. Çok üzücü bir durum ben hastalığın ne olduğunu anlayamadım inşallah tamamen geçer. Peki evlendiğinizde öğrenseydiniz boşanacak mıydınız? Ben seven insanların ayrılmasına gerçekten üzülüyorum. Sizden önce ilişkisi olduğunu biliyorsunuz size yalan da söylememiş. Tedaviye devam ederken tekrar birleşme işini de düşünün isterseniz. Şunu da unutmayın ki bundan sonra başka bir ilişkiniz olduıunda sizde ona bulaştıracaksınız o da sizden ayrılsa nereye gidecek bu işin sonu? Umarım herşey düzelir. Sevgiler...

Nişanlınızı aklamaya çalışmanızı anlıyorum. Ama nadem sizden önce defalarca ilişkiye girmiş neden bir zahmet gidip kan aldırıp gerekli testleri yaptırmamış? Sağlık ocakları bile yapıyor bunları..

Eşim biz çıkmaya başladığımızda laf açılınca uyarmıştı beni "daha önce cinsel ilişkilerim oldu ama baktırdım gerçekten temizim istersen sonuçları gösterebilirim" diye..
Sizi bilmem ama benim için dürüstlük ve güven sevgiden önce gelir.

İşte toplumumuzun cinsel bilgi kıtlığı bunlara sebep oluyor..

Kardeşimin 5 yıllık evlenmek üzere olup ayrıldığı sevgilisi aynı böyle hastalık taşıyormuş. Salak herif sarhoş kafayla başkasına itiraf edince tesadüfen öğrendik hepimiz. Kardeşim bilmiyormuş. Çünkü o insan müsvettesi açıklamamış. Ki hastalık olduğunu o bile bilmiyormuş.

Lütfen eş diye seçtiklerinizin beyni olduğundan emin olun hanımlar..
Aklamaya çalışmıyorum tarafsız bakmaya çalışıyorum hatası var elbet test yaptırmamış ama hayatında doktora giden birisi değil kaza falan olmayınca ki ben de bhu çıkınca hemen doktora gitti e nabızdan da kontrol ettim doğru söylüyor gerçekten gitmiş bana beraber atlatalım olan oldu bundan sonra ne yapabiliriz ona bakalım dedi ama ben ayrıldum hem de deli gibi aşıkken kolay mı sanıyorsunuz six

Sonuçta nişanlıymışsınız evlendiğinizde de aynı sorunu yaşayacaktınız. Çok üzücü bir durum ben hastalığın ne olduğunu anlayamadım inşallah tamamen geçer. Peki evlendiğinizde öğrenseydiniz boşanacak mıydınız? Ben seven insanların ayrılmasına gerçekten üzülüyorum. Sizden önce ilişkisi olduğunu biliyorsunuz size yalan da söylememiş. Tedaviye devam ederken tekrar birleşme işini de düşünün isterseniz. Şunu da unutmayın ki bundan sonra başka bir ilişkiniz olduıunda sizde ona bulaştıracaksınız o da sizden ayrılsa nereye gidecek bu işin sonu? Umarım herşey düzelir. Sevgiler...
Evet bir kişiden tüm dünyaya yayılmış ve yayılmaya devam ediyo ne kötü

Ya kızım ne milletin gazına gelip ayrılıyorsun!
Evli olsan boşayacak mıydın?
Erkekler bu virüsü hissetmiyorlarmış çocuk bile bile niye yapsın böyle bir şey.
Adam sana ne halin varsa gör demiş sanki öyle tepkilerin var ki.
Gel tedavi olalım birlikte demiş işte..
Gidin birlikte tedavinizi olun güzelce şuan bi gazla ayrıldın sonra çok pişman olacaksın.. ben sana söyleyeyim.

Kendin diyorsun ben ona yaklaştım diye.. niyeti pis olsa evlenme arifesinde yapar mıydı bunu? Evlendikten sonra yapardı.

Maddi manevi bir birinize destek olup tedavinizi görün iyileşin.

Burada hiç tanımadığınız üç beş kişinin lafıyla nişanlınızdan ayrılıyorsanız tanıdıklarınız ayrıl dese ne yapacaksınız?
İnsan sevdiği, evlenme yoluna girdiği adamın arkasında durmaz, en ufak bir sorunda ayrılır mı?
Muhtemelen 2 gün sonra barışacaksınız, ilişkiniz yalama olacak, evliliğiniz de yolunda gitmeyecek.
Kişiliğiniz oturmadan, kendi fikirlerinize göre karar alma becerinizi geliştirmeden, etrafınızdan ve söylenenlerden bu kadar etkilenirken evlenmeyin.
Evliliği kaldıracak olgunlukta değilsiniz henüz.

Ben niye ayrıldığınızı anlamadım.

Hpv belirti vermeden vücutta bulunabiliyor, eğer siğil yapmadıysa sevgiliniz gercekten bilmiyor olabilir. Hpv kan testi ile çıkan bir hastalık değil, isterse her hafta kan versin hiv, hepatit veya sifilis gibi tahlil sonuçlarında çıkmaz. Çoğu insanda aslinda hpv virüsünün olduğu ama uykuda beklediği düşünülür.

Öyle veya böyle zaten kapmışsınız. Beraber tedavinizi olursunuz. Bunun için ayrılmaya gerek yokmuş bence, acele karar vermişsiniz gibi.

Ya kızım ne milletin gazına gelip ayrılıyorsun!
Evli olsan boşayacak mıydın?
Erkekler bu virüsü hissetmiyorlarmış çocuk bile bile niye yapsın böyle bir şey.
Adam sana ne halin varsa gör demiş sanki öyle tepkilerin var ki.
Gel tedavi olalım birlikte demiş işte..
Gidin birlikte tedavinizi olun güzelce şuan bi gazla ayrıldın sonra çok pişman olacaksın.. ben sana söyleyeyim.

Kendin diyorsun ben ona yaklaştım diye.. niyeti pis olsa evlenme arifesinde yapar mıydı bunu? Evlendikten sonra yapardı.

Maddi manevi bir birinize destek olup tedavinizi görün iyileşin.
Çokta aşığım yani onsuz morelim daha kötü olacak biliyorum ayrılmayalım erken karar verme bir düşün dedi dinlemedim yüzükleri verdim engelledim :KK43:

Çokta aşığım yani onsuz morelim daha kötü olacak biliyorum ayrılmayalım erken karar verme bir düşün dedi dinlemedim yüzükleri verdim engelledim :KK43:

Bence ara ve özür dile panik ile böyle birşey yaptığını söyle birlikte tedavi olun. Sevdiğin bir insan ile bunun üstesinden gelmen daha kolay olur diye düşünüyorum

Engellemek nedir yahu çocuk musunuz karsındaki evlenecegin adam.. adama sapık muamelesi yapmıssın:)

Hadi hadi.. kaldır engeli ara hemen buluşun konuşun.. durumdan çok etkilendiğini paniklediğiniz bu yüzden sağlıklı karar veremediğini söyle barışın

Sonra tedavinize başlayın

Aklamaya çalışmıyorum tarafsız bakmaya çalışıyorum hatası var elbet test yaptırmamış ama hayatında doktora giden birisi değil kaza falan olmayınca ki ben de bhu çıkınca hemen doktora gitti e nabızdan da kontrol ettim doğru söylüyor gerçekten gitmiş bana beraber atlatalım olan oldu bundan sonra ne yapabiliriz ona bakalım dedi ama ben ayrıldum hem de deli gibi aşıkken kolay mı sanıyorsunuz six

Kolay sansam oturup paragraflarca yorum yazmazdım emin olun.

Neden tarafsız bakmaya çalışıyorsunuz ki?
Bu konuda taraflı bakmayacaksınız da hangi konuda bakacaktınız? Olan size oldu idrak edemiyor musunuz?

Ben basit bir rahim ağzı yarası için 10 gün tedavi oldum. İçtiğim ilaç mide sistemimi bozdu. Kullandığım fitil rahatsız etti.
Siz bu hiç bitmeyecek şeyle yaşamak zorunda bırakıldınız.

Doktora gitmiş insan değil lafı sizin için kabul edilebilir bir hata olabilir ama benim için olmazdı..
Umarım bu illetten bir an önce kurtulursunuz.
Ve umarım o kişi de bunu başka bir kadına bulaştıramaz..

Kolay sansam oturup paragraflarca yorum yazmazdım emin olun.

Neden tarafsız bakmaya çalışıyorsunuz ki?
Bu konuda taraflı bakmayacaksınız da hangi konuda bakacaktınız? Olan size oldu idrak edemiyor musunuz?

Ben basit bir rahim ağzı yarası için 10 gün tedavi oldum. İçtiğim ilaç mide sistemimi bozdu. Kullandığım fitil rahatsız etti.
Siz bu hiç bitmeyecek şeyle yaşamak zorunda bırakıldınız.

Doktora gitmiş insan değil lafı sizin için kabul edilebilir bir hata olabilir ama benim için olmazdı..
Umarım bu illetten bir an önce kurtulursunuz.
Ve umarım o kişi de bunu başka bir kadına bulaştıramaz..
Tabiki ömür boyu bunu taşıyacapım için çok sinirliyim ama oldu bir kere yapacak bir şeyim yok evlendikten sonra da ilişkiye girsek gene olacaktı bu saatten sonra tedavi olmak zorundayım ve bağışıklık ile psikoloji çok önemli ayrılığın ailelerin duyması alınan eşyaların geri verilmesi tutulan düğün yerinin iptal edilmesi bunlar zor bir süreç beni çok yıpratır

Tabiki ömür boyu bunu taşıyacapım için çok sinirliyim ama oldu bir kere yapacak bir şeyim yok evlendikten sonra da ilişkiye girsek gene olacaktı bu saatten sonra tedavi olmak zorundayım ve bağışıklık ile psikoloji çok önemli ayrılığın ailelerin duyması alınan eşyaların geri verilmesi tutulan düğün yerinin iptal edilmesi bunlar zor bir süreç beni çok yıpratır
sen bakma burda ayril diyenlere. Neden beraber oldun diyenlere oyle diyenlern yarisi emin ol esi kapmıştır farkinda değildir. Erkek milleti illa biriyle birlikte oluyor ve kapıyor bunu. Tedavini ol gec..

X