nişanlımla kavga ettik...

hiçbir kavga tek taraflı değildir
yani bırak birazda o alttan alsın o durumu düzeltmeye çalışsın hep sen çaba gösterdikçe o daha rahat davranır uğraşmaz

haklısın ortada hiç bişi yoktu aslında ama sorunu ikimizde karşılıklı büyüttük. sinirlerimiz gergin uzaktayız zor günler geçiriyoruz birbirimize yansıyo bu durum da ...

Arkadaşlar da yazmış cidden biz tartışıp hemen hooop düzelelim olayını istiyoruz. Onlar ise ı-ıh.
Geçenlerde biz de didişiyorduk Allah'ım dünyanın şirinliğini yaptım adam hala böyle ":19:" en son iki dakika dur hemen ha deyince sırıtamam ya dedi. Sonra sustuk biraz yürüdük kendi sarıldı. Aslında benziyoruz onlarda biz gibi üstüne düşünce o naz olayının tadını çıkarıyorlar.

Sen bi'kere bilemedin iki kere üzgün olduğunu belirttin mi tamam şimdi susup köşene çekil bence. Sonuçta çok büyük bir olay yok öyle aman çok üzgünüm, dayanamam gibi sözcükler yersiz. Sık dişini azcık:1:

İnşallah kısa zamanda düzelir aranız:16:

ya evet aslında kendisi düşünür sonra zaten bana söyler fikrimi alır. ama canım sıkkınken bişi deme ama uzak dur biraz der. bende onu yapamam işte :26:

yoksa allah var herşeyiyle çok iyidir yaa. bide sinirliyse alttan alacan azıcık sonrasında zaten gönlünü alır. ve tabi siniri hemen geçmez :26:

iyi de bende hemen herşey düzelsin istiyorum yada o beni kırdığında canım acıyo dayanamıyorum huyunu bildiğim halde aldırış etmemezlik yapamıyorum :14:

Bu konuda herkesin hemfikir olduğu bişey var o da çok üstüne düşüyorsun.üstüme gelme kendi halime bırak diyorsa bence bi şekilde kendine hakim olmalısın.bunun dışında ilişkide başka bir sorun yoksa beklemeyi öğrenmelisin arkadaşım :)) çünkü aşk kolay bulunmuyor.bırak biraz sabret.ne bileyim sana bırak dediği zaman telefonunu kapat mesela.yadaa hızlı vakit geçirdiğin bişeyler yap...

Atama falan dediğine göre belli bir eğitim almış belli yaşa gelmiş insanlarsınız
allah aşkına dışardan bi okuyun yazdıklarınızı
dert edip büyütüp uzattığınız şeye bakın
hayatta öyle dertler var ki
allah karşınıza çıkarmasın
ev arkadaşım lösemi o ağzınıza çok kolay aldığınız hastalıkla savaşıyor şu anda
hayal bile demezsin yaşadıklarını
çektiği acıları
allah akıl fikir versin
telefonda öpücük simgesi yok öyle mi
pes

bana cok komik geldi
opucuk opucuk diye tutturunca gelip seni opecek sandim yada sen onu
gercekten optun sandim
meger sen mesajda opucuk simgesinden bahsediyorsun
Allah iyiligini versin
sizde buyuyup evlenip barklanacaksiniz insallah :)

"insallah kanser olurum eriyp bittigimi gorursun" dedin ya
o kadar yakisiksiz ve cahilce sozler ettin ki
hem kanserli hastalara saygisizlik etmis oldun farkindaysan
onlar her gun guclu olmak icin savas veriyorlar ve kanser
tedavi edilebilir bol moral gerektiren bir hastalik
biraz daha olgun olmaya calisin

ben onu bir tane öptüm o beni öpmedi. bunlar nedir ya mesaj yani alt tarafı öpücük oldu olmadı bu kadar mı önemli. hemde kanser olurum hasta olurum duygu sömürüeri aşırı çocukça ve yakışıksız. yaşınızın küçük olduğunu hissettim yazdıklarınızdam. neyse yorumuma gelince bu erkekler öyle ilgiye seviyorum ölüyorum laflarına pek gelemezler. onsuz da iyi olacağınızın sinyalini vermezseniz senzsiz ölürüm biterim derseniz bugün olmasa da yarın yıllar sonra o adam soğuyacak ilgisizleşecek.

valla cnm içini karartmak istemem ama. ben 1 yıllık ilişkimden seninkine benzer bi şekilde ayrıldım. ufak bi tartışma geçmişti. sonra o benden daha çok trip attı 3-4 gün. sonundada hiç kaldıramıcağım bi saygısızlık yaptı.bende bitirmek zorunda kaldım. ayrıldıktan sonrada üste çıkmak için yapmıştım dedi. umarım o bu davranışını telafi eder.

Yazacaklarım ağır olabilir kırılmayın bana .Sadeve tavsiye niteliğinde yazıyorum siz böyle olduğunuz için değil.
okuyan diğer gençlerede örnek olsun.

Yeni nesil hastalığı
Çok fazla sevme aşık olma ölüp bitmeler gereğinden fazla değer vermeler.
Adam kendini bir halt zanneder vay ben neymişim der.

sonuç adam pıırrr uçar gider.

Aşırı kıskançlık, kapris, naz ,dır dır çok fazla ilgi bekleme en ufak olayı büyütme.Adam bunalır yetti artık der.

Sonuç erkek pırr uçar gider.

O zaman ne yapacaksınız hiç bir konuda aşırıya kaçmayacaksınız.

birbirinizi böyle sebeplerden dolayı üzmeyin inan snra çok pişman oluyorsunuz bizde böyleyiz nerde gereksiz bişey var kavga çıkar ama ben senn gibi canm çok üzülürüm çok hemde aglarım pişman olurum ama ne vayda neler çekerim eskisi gibi olsun diye sonunda kıyamaz olur valla canm birşey diyim mi biz kızlar gerekli gereksiz herşeye takıyruz tirip atıyoruz bazen usandırıyoruz aslında bunları yapmamamız gerek sen fazla üstüne düşüme eger seni gercekten seviyorsa zaten dayanamaz üzülmene düzelir

tam bir döngü olmus opmiycenmi beni yok kafamı toparlıyım ..sonrasında optum seni sen git kafanı toparla yine tartıs :53: yatarken mesaj atıyor siz ona yine triplisiniz eh ama adamda haklı ne yapsın.. bana gore siz cok fazla alınganlık yapmıssınız atama sonucuna ben bakıcam sonra sen bak demesinde kırılcak ne vardı bu onun en dogal hakkı siz fazla sıkıp yoruyorsunuz karsı tarafı bence buna bir son verin nisanlılık donemini boyle trip yaparak gecirmeyin

Son düzenleme:
tüm yorumları okudum. öncelikle herkese teşekkür ederim hepinizin tavsiyelerini dikkate alacam ve almaya başladım da...

öncelikle şunu söyleyim yaşımız küçük falan değil sebepde kavga için bir sebep değil zaten ama ben sürmesine sinir oldum bir an önce düzelsin istedim ve iş çığrından çıktı inada döndü ve SAÇMALANDI . bunun farkındayım.

bende nişanlımda aynı karakterde insanlarız o yüzden de ufak bi kavgayı inatla büyüttüğümüz zamanlar oldu.

neyse ki anladığım bişi var artık erkekler bizim gibi varlıklar değil.
ne yazıkki kaçan kovalanır mantığı doğruymuş.
çok sinir olmama rağmen hiç bişi yokmuş gibi davranmayı başarabildim.
ve hiçbirşeyde yoktu zaten...

işte sorun çözüldü gönlümü aldı zaten... ama bende dersimi aldım sağolun kızlar..

birbirinizin kıymetini bilin bak ne güzel barışmışsınız şimdi burda ilk yazdığın şeyleri okusan ne kadar saçma diceksin eminim bende böleyim gerçi tartışma esnasında anlamıyo insan ne olup bittiğini !!

yanlış okumadıysam 2 kez zöpücük almışsın ama düzeleceğine trip atmışsın,
yani iş sende bitiyor, nişanlının yerinde olsam ben bile sıkılırdım.. sen uzatmışsın olayı,

Kızlar nişanlımla zaten uzaktayız üstüne de kavga ettik ve aramız kötü :14: :14: :14:

Gece uyuyamadım, oda bilir beni en ufak kavgamız bile olsa onsuz uyuyamam illaki öpücüğümü alacam birbirimizin kokusunu hissedecez öyle hayaliyle uyuyacam :69:

Sabah aradım hemen günaydın falan dedim seni çok seviyorum dedim soğuk konuştu.
Ardından mesaj attım ben senin bi parça sevgin bi tatlı öpüşün için ömrümü veririm içim acıyo seni çok seviyorum dedim.
Hiç oralı değil.
(uzun oldu biraz ama alıntı yapmazsanız sevinirim)

bence çok üstüne gitmişssin..bi sorun mu var bırak o düzeltmeye çalışssın biraz..
mesela ben eşime kızdığım zaman, tavır aldığım zaman senin ona söyledğin şeyleri o bana söyler..
o üstüme geldikçe daha da uzatırım..biraz daha naza çekerim kendimi..

"sonuca bakma" ve benzerleri tartışması bahane olmuş..
belki fazla önemsiyorsun..erkekler fazla önemsenmekten değil, önemsemekten,kendileri çaba harcamaktan hoşlanır..

kendini geri çeksen biraz, akışına bıraksan herşey yoluna girer buna eminim..

Back