nişanlımla kavga ettik...

bende benzer cümleleri duyuyorum galiba kendi haline bırakmak en iyisi ama uzak olunca elimden de bişi gelmiyo sürekli arıyorum mesaj atıyorum üzerine düşüyorum...

çok seviyor beni biliyorum bende onu çok hemde çok seviyorum. ama işte gelde bana laf anlat :26:

Biz kadınlar çok tez canlıyız , bilmiyoruz zaman vermeyi, üste düşmemeyi. Yine de biraz sabırlı olmaya çalış, hep böyle üzerine gidersen kendini çekmeyi alışkanlık haline getirir bu da zamanla yıpratır seni.

Ister seven adam olsun ister olmasin erkeklerin geneli az ilgide fazla ilgi veriyor yani ilgisiz birakin kendisi yaklasir bu sefer umarim ,.

Çok şişirmişsiniz egosunu. Yani onu bu hale getiren sizsiniz.

Nişanlıyken böyle havalarda ise evlilikte işiniz çok zor.

Gözden geçirmenizi öneririm ilişkinizi.

Son düzenleme:
Öncelikle o illet hastalığı Allahım kimseye vermesin.Konuna gelince bence oluruna bırak.çünkü üstüne gittikçe büyüyo.biraz geri çekil.tabi bunu yaparken ona tavır al konuşma demiyorum.sadece biraz sakinleş kendini bi dinle bi düşün belki sorun o değildir.ne bileyim belki farkında olmadan bişey yapmış ve kırmışsındır eşini?

inanki öyle bir yazmışsınki aynı evde yaşıyorsunuz sandım.mesajlaşmayı bu kadar çok ciddiye alma bence.gerçek duygular tam olarak ifade edilemediğinden yanlış anlaşılmalar çok fazla oluyor.telde konuşmak bile yüzyüze konuşmak gibi olmuyor tabi daha çok kavga yaşanıyor.ilişkilerde bu yüzden uzak olmak zordur.anlıyorum.
sana tavsiyem kesinlikle böyle üzerine düşme,soğuksa bırak sen aramazsan o seni arar nasılsa göreceksin.sensiz olamam buna dayanamam gibi mesajlar hiçbir işe yaramaz sadece onun daha çok naz yapıp biraz daha uzatmasına yarar.çok laftansa istikrarlı kesin bir tavır daha çok işe yarar.karşıdakini düşündürmeye iter.

yaslar 15 falan heralde gerci ben kendi 15 yasimi falan dusunuyorum o zaman bile boyle degildik..sacma sapan komik otesi bir iliski ..iliski ve ask kesinlikle sizin yasadiginiz sey degil

aradım özür diledim seni çok seviyorum falan dedim. yine soğuk. seni seviyorum diyorum tamam diyor

Bak sakın böyle arayıp özür dileme iki de bir. eşinin .. havaya kaldırıyosun. kendini bişey zannediyor. vazgeçilmez zannediyor sonra...
küserse de barışmasını bekle sabret biraz. sen barışmak için adım atma o atsın.

küstüğünüz zaman başka şeylerle uğraş kafanı dağıt. mesaj atmadı diye de kavga etmeyin yani.. iyice kendini ona bağlanmış onsuz olmayacakmış gibi hissediyorsun galiba ama kendine zarar verirsin.. tüm gayen amacın nişanlın olmasın. hayatının merkezine yerleştirip o küstü diye bunalımlara girme..

bırak biraz da o çabalasın

Erkeklerin egosunu bu kadar sisirmek iyi degil cenim.
Ustune gitme, kendi haline birak.
Surekli msj atma, duygusal seyler soyleyip sikistirma.
Adamlar bunlarin karsisinda far gormus tavsan gibi donup kaliyorlar.
Bunyeleri musait degil boyle duygusal baskiya.
Birak kendi haline , fabrika ayarlarina geri doner o nasil olsa.
Sen ustune gittikce donacak, istedigin tepkileri alamadikca sen ustune gideceksin olay cigrindan cikicak.
Sen sakin ol cool davran, kendiliginden toparlanir hersey.
Sevgi o kadarcabuk tukenir mi, uzme kendini canim.

hiçbir kavga tek taraflı değildir
yani bırak birazda o alttan alsın o durumu düzeltmeye çalışsın hep sen çaba gösterdikçe o daha rahat davranır uğraşmaz

benzetmen gayet yerinde olmuş canım .. sabırla beklemeyi öğrenecem inş bende.
çok fazla üstüne düşüyorum farkındayım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…