- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
Eşin mi nişanlın mı sevgilin mi anlamadım?
Bizde böyleyiz maalesef nerde saçma küçük şeyler var ondan kavga ederiz hep.
Bazen en küçük kavgada bile üzülürüm oturur ağlarım sanki büyük bişey olmuş gibi hissederim.
Şuandada öyleyiz diyebilirim aslında.
Ben ne kadar düzelmek için mesaj atsam o oralı olmuyor.
Oluruna bırakıp takmamak lazım. Bi süre arayıp sormamak lazım.
Oda kavgalardan bunalmış olabilir yada sana kızgın olabilir.
Nasıl olsa düzelicez diye düşün üzme kendini.
oluruna da bırakamıyorum işte içime batıyo ağlayıp duruyorum
nişanlım ama eşim derim ben ona hep. öyle bildim tanıştığımız günden beri de öyle kabul ettim öyle sevdim onu
barısmak için telefonla konusmak, mesajdan daha etkili olabiliyor.
arayıp konusmayı ve özür dilemeyi deneseniz..
aradım özür diledim seni çok seviyorum falan dedim. yine soğuk. seni seviyorum diyorum tamam diyor
Tartışmayı çok uzatmışsınız.. Ancak nişanlının ilk kavgada haklılık payı var..Ben de sınav ve atama sonuçlarıma önce kendim bakmak isterim..Israrla benden önce bakmak isteyenlere sinir olurum..
Fazla naz aşık usandırıyor canım.. ilişki ilerledikçe tahammül seviyesi azalıyor.. Biraz kendi haline bırak,üsteleme,arama o sana karşı adım attığında tersleme bence..
boş sebeplerden kavga etmişsiniz...ama şunu söyleyeyim çok fazla arayıp mesaj atıp bunaltma kaçan kovalanır diye bir söz vardır sen onun üzerine ne kadar çok gidersen oda okadar kaçar...oluruna bırak arayıp sevdiğinide söylemişsin özür de dilemişsin kısacası üzerine düşen vazifeyi yapmışsın sıra onda
aslında boş bi tartışma fakat bu kadar uzamasına üzüldüm bende. hadi bi kere tersledim ama 2. defa şansını denese benim yumuşayacağımı oda biliyo aslında. ama ikincisi de olmadı işte :26:
ayrı yerlerdeyiz yani benim baksam bile ona demem demiştim kendi de bakacaktı ne vardı ki bunda anlamadım :26:
off bi an önce düzeliriz umarım
Demek ki nişanlın biraz dolmuş..1 alttan alırsın,2 alırsın, 3.de yeter dersin..
Çok üstüne düş demiyorum asla ama çok da naz yapmamak lazım..
Bende bazen boş şeyler için eşime surat yapıyorum,gelip sarılır öper ben de sarılırım ama küsüm de derim, güler ne güzel küsüyorsun der.. güldürür,barışırız.. şimdi sarıldığında itersem çocuk gibi naza çekmiş olurum ve bu da onu gerçekten sinirlendirir,yok yere uzar..ne gerek var değil mi..
birlikteyken bizde böyleydik yaa. tartışsak bile sarılırdık o anda biterdi herşey ne ben uzatırdım nede o.
ama uzak olunca böyle oluyo işte. bide mesaj olunca dahada zor oluyo.
akşama kadar mesaj beklemektense yanında olsam gözlerine bakar sımsıkı sarılırdım hiçbişi kalamzdı zaten
Biraz sabret bakalım,ne olacak.. Umarım düzelir her şey, eskisi gibi olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?