nişanlımla kavga ettik...

endoplazmik_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
209
0
0
Aydın
Kızlar nişanlımla zaten uzaktayız üstüne de kavga ettik ve aramız kötü

Çok düşkünüz aslında birbirimize ve çok seviyoruz.zaten hep öyle boş şeyler yüzünden tartışıp kırıyoruz birbirimizi başka da bi derdimiz yok ama üzülüyorum ben artık.

2gün önce saçma bir konu yüzünden ben alınganlık yaptım ve tartıştık. ( a tama son ucuna ilk kendisi bakmak istedi bana baktıktan sonra bakarsın dedi. Bende bakarım merak ediyorum ama sana demem dedim. Yok bakma istemiyorum rızam yok dedi. Eğer bakarsan bende senin lafını dinlemem bi daha falan dedi.)

Ben onun için o kadar uğraşıyorum, endişeleniyorum, merak ediyorum ne olacaktı sankı baksam diye zoruma gitti ve üzüldüm.

Biraz zaman geçti ben hiç trip atmadan gayet normal bi şekilde duygularımı anlatmaya çalıştım mesajla.
Bende en az senin kadar merak ediyordum sen öyle davranınca kırıldım falan dedim. Şaşırmadım dedi. Abartıyorsun dedi. Ben anlatmaya çalıştım ama olmadı ters tepti yine tartıştık. Her şeyime karışıyorsun zaten sesimi çıkarmıyorum dedi. Ben bidaha şok

Gece uyuyamadım, oda bilir beni en ufak kavgamız bile olsa onsuz uyuyamam illaki öpücüğümü alacam birbirimizin kokusunu hissedecez öyle hayaliyle uyuyacam

Onu öptüm ben yine tabi o soğuk bu arada sonrada gerçekten ben her şeyine karşıp seni bunaltıyor muyum dedim yerine göre dedi. Tamam dedim. Bişi demedim yine.

Sabah uyandık yine soğuk tabi aramız biraz mesajlaştık ama yine tartışıyoruz.sonra ben öptüm yine Allah bana sensiz bi gün göstermesin seni çok seviyorum falan dedim. Hadi öpsene beni dedim. Kafamı toplamam lazım sonra dedi.

Ve gün içerisinde ufak tefek ne yapıyorsun geldim gittim vs mesajlaştık ama beni hiç öpmedi.
Akşam oldu bi tane öptü bende öpme kafanı topluyorsun ya dedim. Oda tamam dedi. Yine soğuk aramız.
Gece oldu hala toplamadın mı kafanı dedim yok dedi. Bende üzüldüm tabi bu kadar sürmesine

Yatarken mesaj atmış uyudun mu diye cevap atmadım sonrada öptü bende sinir oldum o kadar saat hasretle bekledim şimdi niye öpüyorsun ki artık bi önemi varmı dedim. Ve sonrasında daha da kavga ettik.

Bi daha benim telefonum öpücük simgesini yazmayacak dedi.
Sen sabaha kadar uyuma ağla yine dedi bende içime atayım dedi. Bi gün kanser olacam içime atmaktan o zman hatırla bu sözümü dedi bende sinir oldum inş Allah bana yaşatır kanseri dedim. Sende her gün gözlerine bakarak kaybolduğumu görürsün bu geceyi hatırlarsın dedim. Kızdı söylediğin lafa bak falan dedi. Daha kötü olmamak için mesaj atmayacam yoksa geri dönüşü olmayacak dedi. Bende Allah sana vereceğine bana yaşatsın derdi dedim.öyle kaldı.

Gece boyunca çok ağladım pişman oldum özledim eşimi.
Sabah aradım hemen günaydın falan dedim seni çok seviyorum dedim soğuk konuştu.
Ardından mesaj attım ben senin bi parça sevgin bi tatlı öpüşün için ömrümü veririm içim acıyo seni çok seviyorum dedim.
Hiç oralı değil.

Yaa ne yapacam ben yaa.. iş git gide büyüyo

(uzun oldu biraz ama alıntı yapmazsanız sevinirim)

Bizde böyleyiz maalesef nerde saçma küçük şeyler var ondan kavga ederiz hep.
Bazen en küçük kavgada bile üzülürüm oturur ağlarım sanki büyük bişey olmuş gibi hissederim.
Şuandada öyleyiz diyebilirim aslında.
Ben ne kadar düzelmek için mesaj atsam o oralı olmuyor.
Oluruna bırakıp takmamak lazım. Bi süre arayıp sormamak lazım.
Oda kavgalardan bunalmış olabilir yada sana kızgın olabilir.
Nasıl olsa düzelicez diye düşün üzme kendini.

barısmak için telefonla konusmak, mesajdan daha etkili olabiliyor.
arayıp konusmayı ve özür dilemeyi deneseniz..

oluruna da bırakamıyorum işte içime batıyo ağlayıp duruyorum

nişanlım ama eşim derim ben ona hep. öyle bildim tanıştığımız günden beri de öyle kabul ettim öyle sevdim onu

Bilmiyorum belki kızıyorsunuz siz gençler ben/biz böyle yazınca ama sanırım yaşlar küçük.
Ya da henüz olgunaşamadınız her ikiniz de.
Çok basit konulardan kavga edip kendinizi yıpratıyorsunuz.
Sonra da kendinizi kahrediyorsunuz. Elbette karşı taraf da üzülüyordur ama o kadar gençsiniz ki ileride Allahım yaşatmasın da nelerle karşılaşacaksınız daha. Şu anda öpücük smili vardı yoktu diye ağlamak garip geliyor bana.
Senin için demiyorum artık olan olmuş da anne babalar daha olgunlaşmamış kız çocuklarının hemen parmaklarına nasıl yüzük takıyorlar hiç anlamıyorum.
"Eş" gibi önemli kavramları ağzınıza bu kadar çok almanız zaten çok çok yanlış.

Tartışmayı çok uzatmışsınız.. Ancak nişanlının ilk kavgada haklılık payı var..Ben de sınav ve atama sonuçlarıma önce kendim bakmak isterim..Israrla benden önce bakmak isteyenlere sinir olurum..

Fazla naz aşık usandırıyor canım.. ilişki ilerledikçe tahammül seviyesi azalıyor.. Biraz kendi haline bırak,üsteleme,arama o sana karşı adım attığında tersleme bence..

boş sebeplerden kavga etmişsiniz...ama şunu söyleyeyim çok fazla arayıp mesaj atıp bunaltma kaçan kovalanır diye bir söz vardır sen onun üzerine ne kadar çok gidersen oda okadar kaçar...oluruna bırak arayıp sevdiğinide söylemişsin özür de dilemişsin kısacası üzerine düşen vazifeyi yapmışsın sıra onda

aslında boş bi tartışma fakat bu kadar uzamasına üzüldüm bende. hadi bi kere tersledim ama 2. defa şansını denese benim yumuşayacağımı oda biliyo aslında. ama ikincisi de olmadı işte :26:

ayrı yerlerdeyiz yani benim baksam bile ona demem demiştim kendi de bakacaktı ne vardı ki bunda anlamadım :26:
off bi an önce düzeliriz umarım

haklısın aslında, en çok korktuğum şey bunaltmak zaten ...
ama işte onun sinirliyken söylediklerine ben kırıldım sonrada ben daha fazla kırdım galiba.. yapacak bişi yok bekleyecem artık :26:

Demek ki nişanlın biraz dolmuş..1 alttan alırsın,2 alırsın, 3.de yeter dersin..

Çok üstüne düş demiyorum asla ama çok da naz yapmamak lazım..

Bende bazen boş şeyler için eşime surat yapıyorum,gelip sarılır öper ben de sarılırım ama küsüm de derim, güler ne güzel küsüyorsun der.. güldürür,barışırız.. şimdi sarıldığında itersem çocuk gibi naza çekmiş olurum ve bu da onu gerçekten sinirlendirir,yok yere uzar..ne gerek var değil mi..

birlikteyken bizde böyleydik yaa. tartışsak bile sarılırdık o anda biterdi herşey ne ben uzatırdım nede o.
ama uzak olunca böyle oluyo işte. bide mesaj olunca dahada zor oluyo.
akşama kadar mesaj beklemektense yanında olsam gözlerine bakar sımsıkı sarılırdım hiçbişi kalamzdı zaten

Biraz sabret bakalım,ne olacak.. Umarım düzelir her şey, eskisi gibi olursunuz..

Hep aynı tipler yaa..
Bir kere sen çok üstüne düşüp özür dilersen onlar uzatıyor canım söyleyeyim.
Kırgınlığını belirt üzerine düşen hata adına özrünü dile bir kez yeter..
Sen ne kadar inatla üzgünüm böyle yapma dersen onun hoşuna gidiyor bu haller
kız gibi naz yapıyolar sinir oluyorum
Ayy nazı erkek milletine hiç yakıştıramıyorum ya bak sinir oldum yine
benimki de böyledir ne zaman üzülürüm hadi iyi olalım diye uzun uzun
üstüne düşerim bin pişman eder
ne zamanki yetti ama keyfin bilir der bırakırım kuzu kuzu gelir..
Nişanlılıkta bu kadar rahatlar evlenince ikiye katlanıyor bu durum haberin olsun
kendini şimdi bu kadar üzüyosan o gün çok daha kötü olursun..

Uzaklık zaten problem, onun getirdiği bir gerginlik var, sende çok uzatmışsın.

Erkekler bizim gibi değil, her sorunu anında konuşup çözmüyorlar, kafalarında kurup takıntı yapıyorlar. Böyle zamanlarda gitme üzerine, bırak öpücük simgesi olmasın her insan önce kavga edip beş dakika sonra da hayatı normale döndüremez. Aynı hataya bende düştüm zamanında, erkek arkadaşım bana aynen şöyle dedi; ben senin oyuncağın değilim, benimle kavga edip beş dakika sonrada seni şımartmamı bekleyemezsin, gergin olduğumda beni biraz rahat bırak. Bu sözlerine hak verdim. Sen de bir düşün, biraz zamana yay barışmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…