- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
Kızlar nişanlımla zaten uzaktayız üstüne de kavga ettik ve aramız kötü
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Çok düşkünüz aslında birbirimize ve çok seviyoruz.zaten hep öyle boş şeyler yüzünden tartışıp kırıyoruz birbirimizi başka da bi derdimiz yok ama üzülüyorum ben artık.
2gün önce saçma bir konu yüzünden ben alınganlık yaptım ve tartıştık. ( a tama son ucuna ilk kendisi bakmak istedi bana baktıktan sonra bakarsın dedi. Bende bakarım merak ediyorum ama sana demem dedim. Yok bakma istemiyorum rızam yok dedi. Eğer bakarsan bende senin lafını dinlemem bi daha falan dedi.)
Ben onun için o kadar uğraşıyorum, endişeleniyorum, merak ediyorum ne olacaktı sankı baksam diye zoruma gitti ve üzüldüm.![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Biraz zaman geçti ben hiç trip atmadan gayet normal bi şekilde duygularımı anlatmaya çalıştım mesajla.
Bende en az senin kadar merak ediyordum sen öyle davranınca kırıldım falan dedim. Şaşırmadım dedi. Abartıyorsun dedi. Ben anlatmaya çalıştım ama olmadı ters tepti yine tartıştık. Her şeyime karışıyorsun zaten sesimi çıkarmıyorum dedi. Ben bidaha şok
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Gece uyuyamadım, oda bilir beni en ufak kavgamız bile olsa onsuz uyuyamam illaki öpücüğümü alacam birbirimizin kokusunu hissedecez öyle hayaliyle uyuyacam![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Onu öptüm ben yine tabi o soğuk bu arada
sonrada gerçekten ben her şeyine karşıp seni bunaltıyor muyum dedim yerine göre dedi. Tamam dedim. Bişi demedim yine.
Sabah uyandık yine soğuk tabi aramız biraz mesajlaştık ama yine tartışıyoruz.sonra ben öptüm yine Allah bana sensiz bi gün göstermesin seni çok seviyorum falan dedim. Hadi öpsene beni dedim. Kafamı toplamam lazım sonra dedi.
Ve gün içerisinde ufak tefek ne yapıyorsun geldim gittim vs mesajlaştık ama beni hiç öpmedi.
Akşam oldu bi tane öptü bende öpme kafanı topluyorsun ya dedim. Oda tamam dedi. Yine soğuk aramız.
Gece oldu hala toplamadın mı kafanı dedim yok dedi. Bende üzüldüm tabi bu kadar sürmesine![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Yatarken mesaj atmış uyudun mu diye cevap atmadım sonrada öptü bende sinir oldum o kadar saat hasretle bekledim şimdi niye öpüyorsun ki artık bi önemi varmı dedim. Ve sonrasında daha da kavga ettik.![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Bi daha benim telefonum öpücük simgesini yazmayacak dedi.
Sen sabaha kadar uyuma ağla yine dedi bende içime atayım dedi. Bi gün kanser olacam içime atmaktan o zman hatırla bu sözümü dedi bende sinir oldum inş Allah bana yaşatır kanseri dedim. Sende her gün gözlerine bakarak kaybolduğumu görürsün bu geceyi hatırlarsın dedim. Kızdı söylediğin lafa bak falan dedi. Daha kötü olmamak için mesaj atmayacam yoksa geri dönüşü olmayacak dedi. Bende Allah sana vereceğine bana yaşatsın derdi dedim.öyle kaldı.
Gece boyunca çok ağladım pişman oldum özledim eşimi.
Sabah aradım hemen günaydın falan dedim seni çok seviyorum dedim soğuk konuştu.
Ardından mesaj attım ben senin bi parça sevgin bi tatlı öpüşün için ömrümü veririm içim acıyo seni çok seviyorum dedim.
Hiç oralı değil.
Yaa ne yapacam ben yaa.. iş git gide büyüyo
(uzun oldu biraz ama alıntı yapmazsanız sevinirim)
Çok düşkünüz aslında birbirimize ve çok seviyoruz.zaten hep öyle boş şeyler yüzünden tartışıp kırıyoruz birbirimizi başka da bi derdimiz yok ama üzülüyorum ben artık.
2gün önce saçma bir konu yüzünden ben alınganlık yaptım ve tartıştık. ( a tama son ucuna ilk kendisi bakmak istedi bana baktıktan sonra bakarsın dedi. Bende bakarım merak ediyorum ama sana demem dedim. Yok bakma istemiyorum rızam yok dedi. Eğer bakarsan bende senin lafını dinlemem bi daha falan dedi.)
Ben onun için o kadar uğraşıyorum, endişeleniyorum, merak ediyorum ne olacaktı sankı baksam diye zoruma gitti ve üzüldüm.
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Biraz zaman geçti ben hiç trip atmadan gayet normal bi şekilde duygularımı anlatmaya çalıştım mesajla.
Bende en az senin kadar merak ediyordum sen öyle davranınca kırıldım falan dedim. Şaşırmadım dedi. Abartıyorsun dedi. Ben anlatmaya çalıştım ama olmadı ters tepti yine tartıştık. Her şeyime karışıyorsun zaten sesimi çıkarmıyorum dedi. Ben bidaha şok
Gece uyuyamadım, oda bilir beni en ufak kavgamız bile olsa onsuz uyuyamam illaki öpücüğümü alacam birbirimizin kokusunu hissedecez öyle hayaliyle uyuyacam
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Onu öptüm ben yine tabi o soğuk bu arada
Sabah uyandık yine soğuk tabi aramız biraz mesajlaştık ama yine tartışıyoruz.sonra ben öptüm yine Allah bana sensiz bi gün göstermesin seni çok seviyorum falan dedim. Hadi öpsene beni dedim. Kafamı toplamam lazım sonra dedi.
Ve gün içerisinde ufak tefek ne yapıyorsun geldim gittim vs mesajlaştık ama beni hiç öpmedi.
Akşam oldu bi tane öptü bende öpme kafanı topluyorsun ya dedim. Oda tamam dedi. Yine soğuk aramız.
Gece oldu hala toplamadın mı kafanı dedim yok dedi. Bende üzüldüm tabi bu kadar sürmesine
Yatarken mesaj atmış uyudun mu diye cevap atmadım sonrada öptü bende sinir oldum o kadar saat hasretle bekledim şimdi niye öpüyorsun ki artık bi önemi varmı dedim. Ve sonrasında daha da kavga ettik.
Bi daha benim telefonum öpücük simgesini yazmayacak dedi.
Sen sabaha kadar uyuma ağla yine dedi bende içime atayım dedi. Bi gün kanser olacam içime atmaktan o zman hatırla bu sözümü dedi bende sinir oldum inş Allah bana yaşatır kanseri dedim. Sende her gün gözlerine bakarak kaybolduğumu görürsün bu geceyi hatırlarsın dedim. Kızdı söylediğin lafa bak falan dedi. Daha kötü olmamak için mesaj atmayacam yoksa geri dönüşü olmayacak dedi. Bende Allah sana vereceğine bana yaşatsın derdi dedim.öyle kaldı.
Gece boyunca çok ağladım pişman oldum özledim eşimi.
Sabah aradım hemen günaydın falan dedim seni çok seviyorum dedim soğuk konuştu.
Ardından mesaj attım ben senin bi parça sevgin bi tatlı öpüşün için ömrümü veririm içim acıyo seni çok seviyorum dedim.
Hiç oralı değil.
Yaa ne yapacam ben yaa.. iş git gide büyüyo
(uzun oldu biraz ama alıntı yapmazsanız sevinirim)