Nişanlımla ilişkiye girmek istiyorum

Kkksss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
12
9
26
Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki artık yeterli gelmiyor. Daha fazlasını istiyoruz. Nişanlım bu konuda beni hiçbir zaman zorlamadı ve çok anlayışlı biri. Tek korkum bu durumu her tartışmamızda sürekli önüme koyar mı? Sizce ne yapmalıyım...

Son düzenleme:
Çok sacma değil mi sürtünürken de ciplasiniz ,tek fark tam birleşme olmuyor, iceri girmiyor. Yani öyle yaparken basit görmeyip ilişki yaşayınca mi basit kiz olarak görecek. Hem istiyoruz diyorsunuz sonra beni basit görür mu? Cok çelişkili

Sürtünmenin komple birlesmeden farkı yok bana göre. Sürtünurken masum, tam birlikte olunca mi basit olacaksınız? Bence ikisi de aynı, sadece birinde aranızda kalıyor, diğerinde diğer partnerleriniz de cinsel geçmişiniz hakkında bilgi sahibi oluyor.

Nisanliniza gelince, sizi basit görecekse adam sürtünürken de basit görüyordur zaten. Sürtunmede elinizin kolunuzu durduğunu düşünmüyorum veya kabanla oturduğunuzu?

Siz kendinizi nasıl hissedeceksiniz, bunu gerçekten istiyor musunuz önemli olan bu bence. Nişanlınizin sizi nasıl göreceği değil.

İlişkiye girince basit olacaksınız da sürtünürken masum mu? Öyle bir zihniyetteyse hemen kurtulursunuz işte evlenmeden
Basitten kastım o değil aslında. İşte bizim toplumumuzun görüşlerinden kaynaklı. Yanlış cümle kullandım galiba. Kendimi pek anlatamadım.

Çırılçıplak surtunurken basit değilsiniz de iş deliğe girmek olunca ki basit kız olarak görecek?
Bence şimdi tüm sevgilileriyle her boku yiyen , ama orasını elletmeyip kocasına 'sen ilksin askim,ben böyle şeyleri bilmem ki' ayağı yapacak biri olarak görüyor. Daha kötü

Basitten kastım o değil aslında. İşte bizim toplumumuzun görüşlerinden kaynaklı. Yanlış cümle kullandım galiba. Kendimi pek anlatamadım.
Anlatmak istedigin ilişki olunca bana mecbur başkası ile olamaz diye düşünür de öyle davranırsa mı acaba öyleyse zaten bu zihniyet evlendikten sonra da olur ve hiç degilse böyle biri ile evlenmeden ayrılma şansın olur karşındaki ne düşünüyor diye umursama sen istiyormusun emin misin o önemli pişman olucaksan hiç başlama

Sanırım erkek olsam böyle düşünebilirdim acaba daha önceden de böyle yapıyor muydu diye

Tamam anladım ben de sürtünme ile bi şeyler yaşıyorsanız normal bi şekilde ilişkiye girdiğinizde nişanlın neden öyle düşünsün

Sürtünme ile olunca azize Meryem mı görüyor..Ne farkı var

Sürtüşeceeene şerefinle ilişkiye gir

Evet tam olarak bunu düşünüyordum. Teşekkür ederim. Peki evlenmeden bunu düşünmem ya da bu davranışları göstermem ahlaksızca ya da yanlış bir düşünce mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…