Öyle bir zihniyeti varsa eski nişanlınız olsun zaten.
Öyle biri değil ama çevreden duyuyorum hep ve bu beni korkutuyorÖyle bir zihniyeti varsa eski nişanlınız olsun zaten.
Basitten kastım o değil aslında. İşte bizim toplumumuzun görüşlerinden kaynaklı. Yanlış cümle kullandım galiba. Kendimi pek anlatamadım.İlişkiye girince basit olacaksınız da sürtünürken masum mu? Öyle bir zihniyetteyse hemen kurtulursunuz işte evlenmeden
Anlatmak istedigin ilişki olunca bana mecbur başkası ile olamaz diye düşünür de öyle davranırsa mı acaba öyleyse zaten bu zihniyet evlendikten sonra da olur ve hiç degilse böyle biri ile evlenmeden ayrılma şansın olur karşındaki ne düşünüyor diye umursama sen istiyormusun emin misin o önemli pişman olucaksan hiç başlamaBasitten kastım o değil aslında. İşte bizim toplumumuzun görüşlerinden kaynaklı. Yanlış cümle kullandım galiba. Kendimi pek anlatamadım.
Sanırım erkek olsam böyle düşünebilirdim acaba daha önceden de böyle yapıyor muydu diyeÇırılçıplak surtunurken basit değilsiniz de iş deliğe girmek olunca ki basit kız olarak görecek?
Bence şimdi tüm sevgilileriyle her boku yiyen , ama orasını elletmeyip kocasına 'sen ilksin askim,ben böyle şeyleri bilmem ki' ayağı yapacak biri olarak görüyor. Daha kötü
nişanlandığınız insanın zihniyetini bilirsiniz diye düşünüyorum. boşverin çevreyi.Öyle biri değil ama çevreden duyuyorum hep ve bu beni korkutuyor
Tamam anladım ben de sürtünme ile bi şeyler yaşıyorsanız normal bi şekilde ilişkiye girdiğinizde nişanlın neden öyle düşünsünBasitten kastım o değil aslında. İşte bizim toplumumuzun görüşlerinden kaynaklı. Yanlış cümle kullandım galiba. Kendimi pek anlatamadım.
Sürtüşeceeene şerefinle ilişkiye girNişanlımla sürtünme yoluyla ilişki artık yeterli gelmiyor. Daha fazlasını istiyoruz. Nişanlım bu konuda beni hiçbir zaman zorlamadı ve çok anlayışlı biri. Tek korkum bu durumu her tartışmamızda sürekli önüme koyar mı? Sizce ne yapmalıyım...
Evet tam olarak bunu düşünüyordum. Teşekkür ederim. Peki evlenmeden bunu düşünmem ya da bu davranışları göstermem ahlaksızca ya da yanlış bir düşünce mi?Anlatmak istedigin ilişki olunca bana mecbur başkası ile olamaz diye düşünür de öyle davranırsa mı acaba öyleyse zaten bu zihniyet evlendikten sonra da olur ve hiç degilse böyle biri ile evlenmeden ayrılma şansın olur karşındaki ne düşünüyor diye umursama sen istiyormusun emin misin o önemli pişman olucaksan hiç başlama